Ida Stenbög

HAHaHAHAHHA IDA:S

Japp, måste säga att trots att Ida är så pass cp som hon är (förlåt alla ni mammor med riktiga cp-barn, jag menar inte cp på de viset utan bara på de viset som Ida är, det finns inget riktigt ord för hennes karaktär så vi får låna ett ord som är så nära som möjligt.) så är hon en höjdare att vara med, vem vill liksom inte vara med om sånna störda grejer hon gör och får för sig??

Visst vi har våra fighter ibland, och vissa av dom riktigt hårda (tuffingar som vi ju är) men vi klarar oss alltid igenom dem, mot alla odds, eller, alla och alla, men mot Idas spåtants odds iaf.

Minns en fight vi hade, de var typ i ettan, minns inte vad den gick ut på dock, men både Ida och jag har våra drama queen moments och jag minns när vi var hemma hos Emma Liljesson och jag inte ville prata med henne :S HAHAHAH så mobbad, aja.

Vi har gjort mkt roliga saker genom åren, lyft upp små töntars självförtroenden tills vi hatat dom, tryckt ner andras medans vi blinkat fint mot peddoläraren som inte fattat ett smack, (trots lipande rätt ner i skolbänken) haft en kort men hemlig karriär, tydligen hittat på vår egna dialekt.. ett skratt som pistoler har vi båda två...listan skulle bli lång.

Vi drar båda vårt strå till stacken när de gäller sakerna vi hittar på, vi är himla olika, men det är nog det som komplimenterar oss rätt så bra. observera rätt så, vi är ju inte lika bra vänner som vi såg på Idol tidigare ikväll, Anna (som förövrigt åkte ut, MEN JOHAN OCH ROBIN DE SMÅ BÖGARNA KAN STANNA???) och hennes vän, va hon nu hette :S de var ju lite knäppt, jag skulle aldrig kunna sitta och spela piano och sjunga för Ida, på den nivån är vi inte...


haha en bild som representerar Ida bra,
om man kollar på buketterna.



AJA BYE!


Kommentarer
Postat av: CPIZZHLE

HAHAAHAHAH SKRATTAR IHJÄL MIH motherfucker HAHA VARFÖR ÄR MIN BUKETT HELT RÖRIG OCH TOBBES HELT PERFEKT :S

2008-11-22 @ 00:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0