I once was found..

...but now I'm LOST!

Asså kollade ju på LOST igår, har jag skrivit om det redan eller?
Längtar så jäävla mycket till sista avsnitten som kommer nu i februari eller vad det är, Slutade så jävla spännande ju! Vill dessutom få ett slut på dendär jävla serien nu, orkar inte att dom ska dra ut på allt så jävla mycket (asså shit vad jag svär då??) Fattar inte grejen med att man ska orka kolla på EN jävla serie i flera år för att få reda på hur skiten slutar!?

Asså de en sak när det är sånna där nonsens serier som typ 2½ men,
som liksom inte har nått riktigt slut, som kan hålla på i evigheter, men LOsT?? asså man måste ju veta hur det slutar!! Blir galen på att inte veta.

Som tillexempel Prison Break som är slut nu,
orkade fan inte kolla på alla dom säsongerna, var ju typ 10 stycken (för att överdriva lite när jag inte vet exakt) Man pallar inte vänta i hundra år för att få reda på hur den slutar.

Därför kollade jag bara på första och andra säsongen
och sen låtsades jag inte om att sista avsnittet i säsong 2 ens hände. Låtsades att dom bara blev fria och att handär snygga som jag inte ens minns namnet på längre (Jo förresten, Mikael!) inte åkte in i fängelset i detdär landet, som jag iaf. inte minns vilket det var, och att allt bara slutade lyckligt.

Orkade inte se mer på hur dom skulle ta sig ur DET fängelset med liksom??
Och tur var väl det för har fått höra nu att sista säsongen så var det Sara som var i fängelse och skulle bli befriad, ååååååh guuuuuud vad enformigt! Bara för att serien heter prison break måste dom väl inte bryta sig ur fängelsen hela jävla tiden???

Som dendär serien 24! HAHA
, asså kollade första säsongen men sen pallar man inte mer! Asså hur jävla många helvetesdygn ska den mannen uppleva egentligen?? Det har la vart hur många säsonger som helst på den serien nu. Fattar inte!!?

MEN!!! Där emot serier som man VILL ha mer av, som typ In treatment och sånt det kommer fan inte en miljon säsonger av det?! VARFÖR??

Aja ska sluta nörda mig nu med alla serier hit och dit och göra nått annat,
men inte helt o-nördigt för tänker inte sticka från datorn, nej, ska väl läsa några bloggar och sen tro att någon vill vara social med mig på facebook, lär ju inte hända dock, för det är bara Johanna som är det med mig där och hon spelar sims (så om någon är en riktig nörd så är det hon!)

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0