Vi kommer att dö inom en snar framtid

FAN OCKSÅ, har inte läst aftonbladet på år och dagar, men just idag ska jag ju såklart göra det, och får syn på en artikel som det står att världens största orm vägde 1 ton på, väldigt intressant tänker jag och klickar på länken men är fortfarande inte rädd för tänker att 13 menter e la fan inte så jävla långt för en orm liksom, dom är ju långa?

Men vad läser jag då?
JO "För att verkligen förstå hur stor ormen var kan man dels dra liknelsen att den skulle nå en fullvuxen man till höften." VA? var ju inte rädd innan, men tänkte la fan inte på att den blev fetare av att bli längre? tänkte väl inte på att ett ton var så jävla mycket.

Fan tänker bara på det stora stora huvudet som bara kan dyka upp? hur fan läskigt skulle inte det vara???



Och denna feta orm levde alltså mesta dels i vattnet, och såklart börjar jag och Ida då fundera på detta, och man vet ju att det finns stora stora läskiga och farliga djur i det djupaste vattnet som vi inte känner till, och tror faktsikt att denna feta ormen finns där!! OH NO den feta stora ormen med det stora huvudet, HATAR djur med stora huvuden, asså dom är så läskiga, speciellt fiskar, för dom har ibland BARA ett stort huvud och ingen kropp nästan, bara en fena där bak som dom förflyttar sitt stora huvud med. ....fan hatar deras stora ögon och tänder som går utanför käften åt alla jävla håll, dom kan ju fan göra vad som helst dom äckliga sakerna på de djupa vattnet som vi inte känner till..

Läs här om feting ormen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4328972.ab

Kommentarer
Postat av: Christina

oh no :/ !

2009-02-05 @ 01:03:40
URL: http://christinasvedberg.blogg.se/
Postat av: Johanna

GAHHH :((((((((((( helvetes jävla monster:( lovar att den lever nånstans i det stora djupa stilla havet säkert :((( man vill inte störta i stilla havet nu :(

2009-02-05 @ 21:19:48
Postat av: Johanna

GAHHH :((((((((((( helvetes jävla monster:( lovar att den lever nånstans i det stora djupa stilla havet säkert :((( man vill inte störta i stilla havet nu :(

2009-02-05 @ 21:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0