Go Green (and red)

Jobbfrågan är liksom miljöfrågan en viktig fråga i valet 2010. Att ingenting är gratis är heller ingen chock. Men frågan är vilket pris man vill betala. Mona Sahlin vill skapa nya jobbmöjligheter och ett steg längre i en grönare riktning genom att höja priset på bensin med 49 öre per liter. Trots att ingenting är gratis är detta ett lågt pris att betala för två såhär viktiga saker. Och är inte du själv en av dom som tycker att dessa frågorna är viktiga? Hade du isf. inte tänkt offra någonting för att få dom lösta?

Moderaten och Sveriges finansminister Anders Borg säger att detta är någonting som kommer drabba oss "vanliga" människor
(med vanliga människor menar Anders Borg medelklassen och neråt, alltså den grupp människor deras politik inte framför allt gynnar.) mest. Och ja, kanske har han rätt, men kan vi inte betala dessa ynka 49 öre per liter för att gå mot en grönare framtid, och skapa nya jobb, och skapa en lösning, som faktsikt också kommer att gynna dig, och resten av Sverige. För det spelar väl inte så stor roll vilken klass man tillhör, alla tar vi väl del av naturen?  Och kanske är det någon av oss som får chans till ett nytt grönt jobb?

Dessutom, vi
"vanliga" människor, som drabbas mest. Vi ungdomar och låginkomsttagare, vi kommer i de fall Moderaterna vinner valet 2010 vara de som drabbas mest extremt mycket hårdare, än vad några ynka 45 öre litern drabbar oss om vi byter regering i år till det Röd Gröna Socialdemokraterna!


Heja Mona friskt humör, skjortan hänger utanför!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0