Bara kolla!

Igår när Tobbe kom hem så berättade han om en dokumentär han hört talas om på jobbet samma dag som verkade intressant och vi kollade på den på en gång. Tur var väl det, för det är helt klart bland det bästa jag sett. Tycker att alla borde se den!

Och ja, självklart fattar väl jag med att jag itne är först i världen med att se denhär filmen, så folk behöööver inte kommentera "redan!" eller "old news" Tycker att den är intressant ändå!


Första filmen handlar om hur religionerna alla grundar sig i (hihihihi) Zodiaken!!! Alltså stjärntecken mer eller mindre ;) Och nej, tappa inte lusten nu. Utan de förklaras varför så många olika religioner, från olika tider, från olika ställen på jordkloten kan se så lika ut. Och detta ligger i himlen.

I extremt många religioner föds en son av en jungfru den 25:e december, varför?

Just den 25:e december står solen som högst på himlen, och den står i jungfruns tecken.

Jag är sämst på att förklara, men andra likheter med solen och världens olika religioner är bland annat att i rad med solen den 25:e december står det tre stjärnor (de tre vise männen, de tre kungarna...) I Zodiaken finns det 12 stjärntecken (12 lärjungar) Samma dag som man säger att bl.a. Jesus dog och tre dagar uppstod går solen ner, och syns som minst, står stilla i tre dagar och börjar sen komma tillbaka igen.. ja... som sagt, sämst på att förklara, men jag lovar er att om ni tittar på filmen kommer ni aldrig tro på Gud igen. Andra filmen handlar om hur U.S.A själva orsakade WTC 9/11.Tredje filmen om hur U.S.A. styrs av privata banker, hur dom dragits in i 1:a och 2:a världskriget och Vietnamkriget på grund av att bankerna vill tjäna pengar...Alltså alla borde bara kolla på detta. DO IT!

Alla tre filmerna är runt halvtimmen långa och så sjukt värda att kolla på! Bara titta lite för att se efter själva.

Dagens tips alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0