Sick and tired.

Jag ska egentligen sova, jag måste sova! Jag ska jobba imorgon och måste upp klockan 8 för att hinna duscha. Vilket jag verkligen måste. Men jag kan inte sova. Dels har jag vänt på mitt dygn så mycket dessa senaste sjukdagar och dels så ligger jag och tänker en massa.

Just nu på tandvård. Jag har hål i tänderna, det vet jag. Säkert bara nåra små tre stycken eller något men ändå. De måste ju fixas. Och vad kan de kosta? Senast jag var där (Vilket var riiiiktigt länge sedan) räknade dom ut att det skulle kosta runt 5000 spänn om jag minns rätt. Jag gick aldrig dit igen. Fem tusen spänn!! Vem fan har råd med det? Och skulle jag få de pengarna så skulle jag ha andra "hål" att stoppa dom i före min mun.

Mmh, och då kom jag att tänka på Moderaternas härliga valmöjlighets-idyll. Jag kan ju faktsikt VÄLJA tandläkare, precis som allt annat (speciellt om moderaterna får bestämma) och med detta FRIA VALET - TACK SNÄLLA! så kan jag "välja" att gå till någon billigare tandläkare med olagliga preparat som dom smugglat in där dom kan "laga" mina tänder så jag om ett år måste laga dom igen för tiodubblade kostnaden.

Ja sånt händer faktsikt.

Fyfan.. blir så jävla förbannad.
Det är inte fråga om att välja sjukvård, skola eller tandvård sålänge man inte har pengarna att välja med. Och det gör mig så förbannad när Reinfelt och hans M-hängare förespråkar de fria valet som något vackert när det är så jävla fult!

Och detta för att några miljonärer vill ha mindre skatt på sina miljonsvillor. För att rika människor vill betala mindre i skatt. Dom vill behålla sina pengar och inte en jävel ska få ta dom ifrån dem.

Ååh!! Mår riktigt illa över det äckliga mini-USA Sverige håller på att gå emot.

Och egentligen är Sossarna alldelles för höger för min smak med i många frågor, men de orkar jag itne prata om nu.

Men några grejer förstår jag inte. Om ni så gärna vill leva som i USA varför flyttarna ni inte dit bara? Alla klagar hit och dit på hur tråååkigt Sverige är, att tycker man någonting högt så är man unik för här tycker ingen något. Vi är mellan mjölk och inget annat.

Nää, säger jag. Sverige är riktigt unikt, för vi är jämställda, vi bryr oss om varandra, kanske inte på de viset att vi bor ihop med mormor och morfar och halva släkten, men på de viset att vi bryr oss om alla i vårt land. Blods band eller inte. Åtmintsonde var Sverige ett sånt land. Men nu vet jag inte riktigt vart vi är påväg längre, men jag vill itne vara med.

Och ni företagare som röstar blått. Tänk på att ju mindre vi konsumenter behöver lägga på tandvård och annat som skall kallas för välfärd, ju mer kan vi konsumera. (Men ni kanske hoppas på att vi ska skita i våra tänder och konsumera tills vi förfaller?)

Åååh, är bara trött nu, och arg. Orkar inte bo i ett Moderat land i fyra år till. Ush.




I brist på någon bra bild kommer en gammal teckning som inte alls passar in,
men något ville jag ju ha för er som itne orkar läsa textren. ;)

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej hjärtat. Frisk nu? Har du tagit bort inlägget om tandvården?

Nej, jag låter mej verkligen inte luras av De Nya Moderaterna, läste du det så ja då läste du inte inlägget som det var tänkt. Det var mer av rädsla för vad som hinner hända på 4 år till med svenska folket. Min pappa funderade på att rösta på dem, han har röstat rött sen -60 talet och jag känner massor av människor det är så för. Sossarna tappar sina kärnväljare. DET är oroväckande, å för att kunna vända det kan man inte bara säga att de är dumma i huvudet el att de har fel utan man måste förstå VARFÖR de tänker/ känner så.

Stolt över ditt brinnande engagemang. Gå med i SSU, det hade både du och partiet mått bra av.

Idag bär du nåt lila hoppas jag?

Puss

2010-10-27 @ 10:29:35
URL: http://blogg.amelia.se/astapastasson/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.



Var gärna med och tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt..

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-11-02 @ 22:47:42
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0