_ _ _ _ _ _ ! hahaha

Igår så var vi hos Issa, inte helt ovanligt, och firade juldagen. Grand dissade vi rätt hårt eftersom att grand suger och alla som går till grand suger ännu mer! HAHAHA....... aja, ne men vissa speciella människor som går dit suger iaf, he he he  ;)       
       
       

Hos Issa var det lika trevligt som alltid, men nästan ännu trevligare eftersom Alias var där och förgyllde vår kväll, underbart måste jag säga att det spelet är, speciellt eftersom vi bakade in ett ölspel också.

Jag var i samma lag som Tobbe och jag kan väl inte påstå att vi är speciellt bra på detta då, måste nog faktsikt säga att vi suger rätt hårt, men vafan, bara man har kul.

När Tobbe skulle förklara orden och läste på lapparna la han ner kort efter kort på bordet.
- den kan jag inte förklara... den kan jag inte förklara... den kan jag inte förklara..
- MEN TOBBE! vi får minussteg och straffklunkar för varje kort du lägger undan!
- aha....! eh... den kan ja inte förklara...


haha, vi kom typ aldrig längre fram än 5 steg, men vi hade kul ändå, som sagt.

Slutet på kvällen avslutades med en pizza, men ångrar att vi gick till entill och käkade det, äckliga pizzor och inte ens färska champions :( die entill... die.

Flintis för 10.000 spänn?

Ja eftersom jag uppdaterar min blogg så sällan, eftersom att jag inte har internet hos Tobbe och är där för det mesta så får det bli så att jag bloggar som fan när jag väl är hemma istället, stå ut med det.

En grej som jag har tänkt på väldigt mycket idag är om jag skulle raka av håret för pengar, hur mycket pengar skulle jag vilja ha för det då?

Skulle jag gjort det för 1000 spänn? knappast.. 5000? njaee... 10.000? mmhh... tror det fan.. men då skulle jag bara rakat så jag fortfarande hade stubb iaf. om det skulle vara helt rakat á la bowlingklot så hade man nog fått slänga på minst 5000 kronor till, eller kanske tillomed 10.000 kronor till.

Hur mycket pengar hade ni velat ha för att raka av er allt hår?


hahah, och nej, jag har inte ps, så gör de bättre själva! mother fuckers.

vadå, men de var inte sant? fuck off.

Hejsan! nu e de snart jul och jag köpte mina sista små julklappar idag, en till Tobias och en till mamma och pappa.

Har redan köpt en parfym till Tobbe, en aaas god, samma som han hade när vi träffades så blir som kär på nytt när jag känner den doften, det var den doften hela jag luktade av efter att vi kramats i timmar, och som min kudde luktade av i flera dagar efter att han sovit hos mig första gången, så det blir en perfekt julklapp... till mig själv!

Sen köpte jag idag då en julklapp till, som också lite på sätt å vis blir till mig själv, ett spel, Alias, det är ju så jävla bra förfest spel. ju fullare - ju roligare! så japp, det är vad han får i julklapp av mig, tur att han inte har internet så han inte läser min blogg nu bara.

Har tänkt på en sak, nu då, på tal om jul å allt, den där jullåte, "nu är de jul igen, och nu är det jul igen, och julen varar en till påska, men de var itne sant, men de var inte sant, för där emellan kommer fastan" asså, va e de för skit text? den suger ju.. vem fan skriver en så dålig jullåt? och hur fan blev den så jävla stor så att den sjungs i alla år och varenda svensk kan den? sämsta texten ever.. fattar noll..

JAJA, imorgon är det julafton! sådeså.

Kommer ni ihåg dendär dikten...?

En gång för ett tag sen skrev jag om min gamla klass i högstadiet har jag för mig, och så skrev jag om en dikt som jag och Ida skrev om vår klass, men som jag inte hade på den datorn. Men på denna datorn har jag det! så här är den:

Vi kommer alla att sakna 9B, där gick Timmy som fick alla att le.
Ida och Eve som inte gick att dela, Nicke som på trummorna verkligen kan spela.
Patrik som är jävligt bra på att rita, och Tommie som har hår vitt som en krita!
Robin som meckade med allt som gick, Marre som hade ont i huvet och till skolan inte gick.
Sen var det Ercan som aldrig var där, och en med stora fötter som heter Pär!
Sen hade vi Alex som hade det svårt, han fick dras med Dan även när vi åt...
Julia bantade och blev snygg, Sabina som inte var speciellt skygg!
Joel han kom aldrig ihåg nånting, ville man på fest skulle man slå Emma en pling!
Martin klippte och blondera sitt hår, Beatrice sjöng som ett jävla får!
Alexander var en filosofisk filur, Linda var liten som en fågel i bur.
Emil lyssnar på Thåström, och att träffa Drew Barrymore är Jennifers dröm!
På klassresan blev Jocke sjuk, och på huvudet hade Aiah en duk.
Leonora är blatte fast hon är blond, och på golfbanan tar Stoffe ännu en rond.
Danne var den som ville bli maffiaboss, detta var 9B, tack för oss!

Ganska så brutalt ärlig, men skiter i vad de flesta i den klassen tycker om mig ändå. Allt stämmer riktigt bra i dikten iaf.

En stor sten

Fan i helvete vad bakis jag var idag då, blir nog en lugn kväll för mig ikväll.. men igår var det skoj!

Jag och Ida satt hemma hos Isak och drack
av vårt underbara vin som var så jävla gött! Synd bara att vi bara köpte en flaska för de blev ju inte mycket var så vi drack lite öl med. Men vinet! ååååh viiineeet, med svartvinbärssmak var det och så jävla underbart, och bara 60 spänn för en flaska, ska alltid köpa det!

 
Vårt allldeles underbara vin     Ida och jag, tillsammans i Paris!  

Sen kom även Antonia och Amanda, Amanda försvann rätt fort igen men Antonia var kvar och eftersom hon kom så sent så fick hon dricka wiskey :S bläää... äckligt.. men men, så är det.

Sen kom vi iaf. till zätas, och där tror jag inte jag var länge, sen träffade jag Tobbe och sen tappade jag bort honom, så jävla irriterande för jag hade just glömt min mobil hos Isak, såklart! så kunde inte ringa någon, sen hittade jag inte Ida eller Antonia heller, så jag var bara ensam å virrade runt lite som en höna..


Jag, Antonia med Platinas handske och Amanda!

Aja, sen tror jag att jag bestämde mig för att gå hem iaf. men då var inte klockan så speciellt mycket, 12, 12:30 kanske? men det konstiga var att jag inte var hemma förrens typ 3, 3:30 nångång, fattar noll vad jag haft för mig, men kanske var det den stora jävla stenen som låg i min väska som saktade ner mig.

Ja för jag hittade nämligen det idag när jag kollade i väskan.. en as stor sten, varför?? asså VARFÖR har jag en as stor sten i min väska :S fattar noll vad jag hade tänkt göra med den.. aja...Tack Isak för att vi fick komma!

Nytt!

Japp nu har jag ändrat om lite här i bloggen, till det sämre nästan, men orkar fan inte ändra om det en gång till... Ska välja lite mer neutrala färger nån annan dag men inte nu, för orkar inte med skiten längre. Så nu vet ni det!

Ska nog snart kila iväg till Tobbe, men orkar inte för det är så jävla långt och jag måste ta två bussar, men men, det är sånt man får göra.. Egentligen borde jag gå till honom så jag kan bli av med allt jag käkat som bara lagt sig på magen, men jag är för lat. Men funderar på om jag inte ska gå in till stan iaf. så tar jag bussen från stan till honom sen... hmm. AJA sånthär kan jag fundera på i mitt huvud istället för här på bloggen, ciao!


Gillar ni inte min nya header? ...det gör fan inte jag iaf :S

Sex- och relationsexpert - Blondinbella.

Jag brukar läsa Blondinbellas blogg för det är ett bra tidsfördriv och man måste ju ändå erkänna att det händer en del i hennes blogg. Men jag stör mig så sjukt mycket på hennes jävla läsarfrågor. Små ungar skriver in till henne med sina frågor om kärleken, typ "Jag är kär över internet, what to do?" eller "min pojkvän vill bara ha sex.." bla bla, sen när fan då blev Blondinbella nån sex- och relations expert? Men det kanske är nått man blir när man får en stor blogg, det bara glider in på köpet, att man helt plötsligt kan allt om relationer.


Fråga Blondinbella om du har problem med... vad som helst?

Nää, då gillar jag mer Kissie, hur omogen hon än är så tar hon sig själv för vad hon är och är lite rolig också!

Ebba, Emil och Märta!

För övrigt var det kalas hos Ebba och Emil i lördags och det bjussades på hemagjord smörgåstårta, på kalaset var Ebba såklart, och Emil - också såklart, och Jonna och Cilla och jag, och lite andra som jag inte känner. kanon gött med smörgåstårta tyckte jag men var såklart redan mätt så kunde inte trycka i mig lika mycket som jag hade önskat, sen vart det ölspel, för min del vinspel då som funkade bra det med, senare drog andra till Halmstad medans jag drog till Tobbe och senare hem för att rasta hunden, men sånt är livet! Kul vare så länge de varade iaf!


Party bjussarna!


Jag och Jonna, blondisarna! :S


och Ebba och Cilla. Cilla var ju den jag snatta bilderna av då så de så!

På tal om hundar som ska rastas osv. så har jag och Tobbe inhandlat de mesta av julklapparna för i år nu, vi har dock inte köpt till varandra än men det kommer, nått förslag på vad man kan köpa till pojkvän för kring 500 spänn? jag har iaf. noll idéer. MEN nu glömmer jag ju, på tal om hundar som ska rastas osv.... SÅ hade vi ju då alltså köpt julklappar, där ibland en julklapp till (och nu kommer det!) hunden som ska rastas, dvs. Märta. Men som hon inte verkar förstått så är julklappar till för att öppnas på julaftonen. För jag gick bara med Ida utanför dörren när hon skulle hem och när jag kommer in ligger märta med julklappspapper runt hela sig och även på huvet och mumsar på sin julklapp. Nu är den slut och hon är nöjd, men jag vet inte om vi får köpa nått nytt till henne eller om hon får straffas för dumheterna och bli utan julklappar på julafton. Men det är ju ändå ingen risk eftersom mamma antagligen lägger mer pengar på julklappar till henne än vad hon gör till mig.. th th..Bara stört?

Aja, är ju aldrig hemma längre så har ingen tillgång till dator nu för tiden, eller internet för den delen, så blir ju inte så mycket av min uppdatering, men det blir bättre när allt sånt är firrat, så de så!

Jag och Ida läste lite i min gamla loggbok som jag förde i typ 4-5:an och det är så jävla kul att läsa sånt som jag skrev på den tiden, för jag var fan helt vrickad i skallen. haha! skriver så roliga saker :S älskar mig själv ju!

Men jag var iaf. en väldigt snäll och ödmjuk flicka, alltid bara "det är ganska högljudt i klassen, men det gör inget, jag är van, och dessutom är det mitt fel med, och det enda jag kan göra är att tänka på mig själv" haha, så snällt liksom?! :S

Aja, annars har jag vart med Ida idag och vi är rätt störda nu för tiden också, men en riktigt knäpp grej kom vi att tänka på idag, som faktsikt är på snudd till psykiskt störd är när vi typ i 9:an satt och drack te, som vi gjorde dagligen i flera timmar, så satt vi och pratade med två personer som inte fanns! Asså dom fanns, men inte i rummet med oss, kan tyvärr inte säga vilka dessa personer är eftersom de skulle bli aningen för pinsamt, men hur som helst så låtsades vi att dom var där med oss när vi drack te och så pratade vi med dom, och för dom, alltså ändrade våra röster och låtsades att vi var dom, och vi gick i 9:an!!! riktigt stört, men det var väl knappast någon nyhet, att vi är det...

Roligt var också när jag, Tobias och Ida var med varandra och vi började prata, jag och Ida sa först några ord som var lätta att förstå men ju längre in i samtalet vi kommer så låter de allt mer som bara massa konstiga ljud och ingen utom bara vi två fattar vad vi säger. Jag fattar inte ens hur vi själva kan förstå vad vi säger, men kanske är det för att mycket vi pratar om har vi redan sagt hundra gånger förut så vi vet redan vad det är vi tänker säga, så när vi först sagt de första två tre orden i meningen så börjar vi bara skratta hejdlöst mycket och får fram - för andra - helt oförstående ljud.

Vem vet? Nu är klockan mycket och jag ska strax sova, fast lär väl inte bli än på ett par timmar ändå.

Gonatt!

På safari i Afrikas djugel!

Fan vad jag är sugen på pizza! Jag vill ha en riktigt fet pizza, med mycket ost, och med mycket fet bearneasås på! så jävla jävla gött!!! Hur kommer det sig att man är så sjukt sugen på fett när man är bakis? vem vet det? ingen? säkert nån...

Igår var jag, Tobias och Ida på pop quiz, temat var ljus och mörker tror jag, vi sög men vi hade kul ändå, vårt lag hette på safari i afrikas djungel... asså namnet var as långt men de började med det, det var typ en dikt som jag inte kommer ihåg.

Vi började hela kvällen med att försupa lite hemma hos mig och spela lite kort. lättpåverkad som jag fortfarande är så var de rätt svårt att koncentrera sig på spelet efter några glas vin, men jag vann rätt bra ändå ;)


Hemma hos mig och vinner över Tobbe och Ida

Sen så åkte vi ju då till Harrys såklart och gjorde dendär nedras quizen då, eftersom att Ahmed har bestämt sig för att vara ledig från sitt såkallade jobb så fick Frida köra oss till stan, 70 spänn skulle hon ha för det men hellre det än gå! :S


Här sitter vi bak i bilen och posar gött

Ida är så duktig på att ragga drinkar på Harrys, jag tyckte det var dags för Ida att köpa öl men hon insisterade på att hon skulle fixa en gratis. Efter ett tag vid bordet, så tänkte jag att IDa kanske iaf kunde resa sig upp och leta upp nån att ragga öl av så de går undan lite, men hon sa bara "nej nej, vänta.. dom kommer till mig" och två sekunder senare frågade någon grabb Ida om det var ledigt bredvid henne, givet! och inte långt där efter hade hon också en ny öl framför sig.


Är detta det hemliga knepet att göra för att få gratis öl?

Jaja, se vid 1 tiden tror jag det var så kände vi för att dra oss hemmåt, så vi gick, japp gick helavägen hem till skogstorp, på vägen så var det en viss Tobias som hade sina rackartyg för sig men aja, nu ska vi inte gå in på det, är sjukt törstig nämligen och såfort jag är klar här ska jag hälla upp ett fett glas med hallonsaft, ÅH HALLONSAFT! MMMMMMMMMMMH!!


Rackarkillen Tobias Simonsson!

Rainbow Animals

Så jävla gött ändå att dethär med homosexuella djur har blivit uppmärksammat, jag hade vart så jävla nöjd om jag vara homosexuell nu. Där fick alla dedär kristna som säger att "homosexuallitet är emot naturen"

Om svanar, pingviner, apor, delfiner, giraffer ja, 1500 olika djurarter är homosexuella så är det väl så naturligt som det bara kan bli? Där fick ni era homofober!

Vissa arter anser tillomed att det är dåligt att inte kunna vara homosexuell, eller iaf. bisexuell, i en art förekommer det tillomed gruppsex mellan båda könen och den som inte vill vara med på det stöts ut ur resten av gruppen eftersom han inte är som alla andra - bisexuell!

Så det kanske är så det är då, att det är onaturligt att vara hetro, kanske är det dom som är emot naturen.

Så spännande och roligt iaf. att detta har kommit fram, och så konstigt att man inte har forskat i detta tidigare.När man förr sett hanar som stött sig mot varandra med penisen framme har man trott att det har varit en fight, men sen har man spekulerat i varför dom skulle dra fram sin allra sköraste del under en fight och sedan kommit fram till att det är något sexuellt de håller på med.
Jag vill gå på utställningen på Naturhistoriska riksmuseet

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

mhmm!

I fredags var jag ute me Ida igen, korten från den kvällen är dock borta men det var inte så spännande, en trevlig kväll bara som började på Idas boxning! hihi, men det var som sagt en trevlig kväll..


Jag och festfixaren Isabell!

I lördags var det ju fest hos Issa som ville välkomna mig och Tobias hem till Falkenberg, och det var verkligen kul! lite för kul kanske mot slutet av kvällen men de kommer jag till sen.

Det var jag, Tobbe, Martin, Issa, Johanna, Emma och lite senare även Karro som festade.  Vi körde ölspelet en gång och efter ett tag var det rätt mycket regler att hålla koll på.


Issa, Emma, Martin, Johanna, Tobbe och Jag! - Karro bakom kameran

Kolla mellan fingrarna, plocka av tomten, säga skål, ställa sig upp och dricka, undertiden spela mellan fingrarna på bordskanten, sätta tillbaka tomten, säga skål..... osv. Det var en del att hålla koll på efter ett tag iaf!

Tobbe och Martin stack till puben lite tidigare
och då tyckte jag och Issa att det var dax för en after shock, och det blev nog droppen för mig efter 1½ månads nykterhet, så efterdet var det toan som gällde för mig.

Fick som tur var hjälp av alla söta tjejer att ta på mig jacka och skor och grejer och komma ner och ut, sen väntade jag där så kom Tobbe och hämtade mig så tog vi taxi hem, haha!


Världens bästa Tobbe, jag och Martin!

Men jag hade kul ändå, innan dess iaf. och hoppas jag inte var allt för jobbig! :S
Tack Issa iaf. för en trevlig kväll! :) PUSS

First night out in FALKENBERG

Hej alla barn nu blire barnprogram...

I torsdags var jag och fröken Ida på Harrys och gjorde popquiz, det var roligt, älskar pop quiz, älskar Ida = älskade den kvällen då ju. Ja vi svarade rätt så bra på många frågor, en av anledningarna till det kan iofs. vara att en gubbe som stod bredvid oss i baren ville visa sitt papper med rätt svar på lite då och då när han kände för det.


Här är fröken Ida på Harrys och ser nöjd ut?

Men när väl prisutdelningen kom och dom började med tröstpriserna, så kändes det mer och mer långt ifrån att vi skulle vinna, hur stor är chansen att vi kommer 1-3:a liksom? Japp, sen drog dom ju trean, tvåan och ettan då, och som jag redan hade listat ut så vann vi ju inte då..

Däremot vann våra gamla lärare ett pris, minns inte vilken plats det var dom kom på, men självklart skulle dom få ett pris, dom hade ju Anders med i sitt lag. Anders som är våran gamla hympalärare, han är så bra på musik, han kan allt sånt, och bra smak har han också.


Jag ser inte så nöjd ut, men kanske för att glasen är snart tomt?

Jag och Ida var inte ledsna förlorare, men när där emot nån gammal pappa från Norge kom och satte sig bredvid oss blev vi ledsna. Efter att ha lyssnat på skit snack om hans unge osv. så drog jag och Ida hem, vem pallar honom?

Men det var en trevlig kväll iaf. Tack och Hej - SÅ JÄVLA GÖTT ATT VARA TILLBAKA I FALKENBERG!!!!!

Kan inte alla människor plz ha spärrar?

Och dom som inte har de, kan väl plz flytta till en annan planet?


Asså Ida hade sett en film där två mördare filmat sig själva när dom torterat en människa till döds, hon frågade om jag ville se den men sa såklart nej för annars vet man inte vad för traumatiska kännslor jag ska få med tanke på att jag får ångest för precis allting just nu. (som tillexempel när jag skrier google.se istället för .com ((((fick fan lite ångest av att skriva de här och nu för er ju)))) eller när jag smakade på grill peppar chipsen som jag trode jag skulle älska och dom smakade äckliga dill chips??) Så ja, ni fattar ju själva varför jag inte kan kolla på någonting sånt nu.

Aja, iaf. det första jag tänkte när Ida berättade om filmen där dom slagit en stackars man i ansiktet tills exakt allt var brutet, och stuckit in en skruvmejsel i magen flera gånger om och i ögat är: FAN VA HEMSKT att det finns människor som inte har dedär fan as viktiga spärrarna som normalt folk har.

Fyfan, de e läskigt att leva när man vet att det finns människor som inte har spärrar ju. Det behöver itne gå så långt att man mördar någon, de räcker att man slår hårdare än vad en normal människa skulle göra under ett slagsmål eller vad som helst, asså att man helt enkelt inte har en spärr i huvet som säger "nej jag kan inte sparka han allt vad jag orkar i magen för det kan vara farligt för honom."

fan vill dö nu ju när inte alla har dom spärrarna. aja hejdå, ska snart lägga in text och bild från igår när jag och Ida var på HARRYS! POPQUIZ <3

Hack i skivan eller?

Oj, jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera min jäkla blogg. Men det är bara för att jag inte har en kamera!! Lovar, så tråkigt att skriva utan bilder. Blir ju tråkigare för er att läsa med för den delen.

Nu är jag iaf. hemmai Falkenberg och vi vet alla ju vad det betyder... FEST! Såklart, Issa prissa ska ha en välkomsfest för mig och Tobbe på lördag hemma hos sig, och då kan jag säga att det kommer att festas!

Men kanske redan idag blir de lite party, det är ju torsdag och då är det pop quiz på Harrys, så för hoppningsvis så blir det en liten vistelse där men vi får se.

Igår var jag med Ida och det var den roligaste dagen på länge, iaf kvällen, eller iaf. natten... ja! Roligaste natten på länge, så var det :G Vi slumpade, mer kan jag inte säga, men kul var det!

Innan natten så hade vi vart i stan, pratat lite, käkat lite halstabletter, hälsat på hos Tobbe, jätte fint är de nu i hans mammas nya lilla hus, sen gick vi till blå fikan och käkade fetaost sallad, gött kan ja säga, sen drog vi till Ica, solade lite (efter min traumatiska stå-upp-solarium vistelse var jag värd det) var en snabbis på biblioteket å bla bla, sen skulle Ida träna så då åkte jag hem.

Så drack jag och mamma och pappa lite glögg som vi håller på att göra själva, god är den! Lite väl mycket alkoholsmak kanske och lite väl söt, men tror den blir bra om ett par veckor.

Sen kom Ida tillbaka och då slingade jag hennes hår och sen så "slumpade" vi. hihihihihi!

Jaja, detta var ett sånt inlägg: idag gjorde jag de, sen de, sen de, sen de, sen de, sen de, som ett hack i skivan ungefär, men gjorde så jävla mkt igår så vafan ska man göra?

Snart ska jag käka körv med mos som min kära pappa lagar och sen ska jag in till stan och träffa min finaste lilla Pärla, Tobias! <3

Man ska ligga ner när man solar!

Hej hej mina tusentals läsare! :)

Nu är det bara en natt kvar i denna lägenheten i vårt kära lilla Malmö, sen bär det av hem till Falkenberg! Längtar verkligen! Jag ska bo hemma först i några dagar, tills vi fixar en säng hos Tobbes mamma så kommer vi nog att sova där sen. Men ska bli gött att komma hem till mamma och pappa, käka hemlagad mat, tvättmaskin i huset!! diskmaskin! en normal katt, nära till kompisar, osv. osv. skööööööööööööööööönt!!!

Idag skulle jag och Tobbe sola, vi bor jätte nära ett solarium så provade det, dom hade ett solarium där man kunde stå upp och sola, perfa! tänkte jag och Tobbe började, när han kom ut så hade han inte ens tagit på sig tröjan, han bara ranglade ut ur solariet och satte sig på en stol, röd i ansiktet och pustade länge innan han tog på sig tröjan.


Precis ett sånthär solarium var det!

Jaja, klenis, tänkte jag och gick in i solariet. 10 minuter skulle jag sola, jag ställde mig där inne och efter typ sisådär 30 sekunder så kände jag hur jag började bli riktigt svag i benen, det var jobbigt att andas och jag var bara tvungen att öppna solariet och få lite luft, stängde in mig igen och efter max en minut till stod jag inte ut, ropade på Tobbe och bad honom hämta vatten men fanns inget att ha det i, inga muggar alltså, gick in i solariet igen och efter någon minut gav jag upp, det var FÖR varmt.

Fick alltså ingen färg, gick ju fan inte att stå där inne! men solar hemma i Falkenberg istället där man kan ligga ner och ta de lugnt under tiden, mycket bättre.

Nej, stående solarium är inget jag rekomenderar och inget jag tänker göra om, fyfan! 60 spänn åt helvete.

RSS 2.0