Vill ha lägenhet och jobb!

hej hej, jag överlevde natten, men det var nätt och jämnt, jag saknar Tobias <3<3 vill att han ska komma hem snart. :( Men idag ska jag sova hos honom iaf. och vi ska till stranden och bada nattbad! mysigt ^^ Men först ska jag jobba, just nu är han på jobbet, sen har han ett möte så vi hinner bara ses max en halvtimme innan jag börjar. Men men, vi har ju hela natten tillsammans sen ^^

Måste erkänna att det är lite mer, jag vet inte, spännande.. haha! att träffas nu när vi inte "bor ihop" :)

Men jag saknar iaf. att bo med honom så söker jobb och lägenhet som tusan just nu i Malmö, hoppas hoppas hoppas att det går, nu, snart!

Nu ska jag käka frukost, klockan är ju trots allt snart 2! Puss Puss


- jag vet inte vad jag ska säga, det finns inget jag kan säga.

fötter?

Såg just att mina fötter tippar ner från överst av menyn här till höger på denhär datorn, inte så snyggt... haha, men men, det är väl denna skärmens fel, den är ju från stenåldern eller nått, haha, är nog bara jag som har en så gammal sleten skärm så är nog ingen fara för andra, eller ser ni också fötterna titta ner?

saknad och rädsla

Jaha, idag ska man sova ensam.. fy så längesen det var, Tobbe är hos sin mamma och ska vara där i en vecka eller så, men vi träffas ju nästan lika mycket ändå, förutom att vi inte sover ihop. Efterjobbet ses vi en timme innan jag börjar, och efter mitt jobb ses vi några timmar innan han går och lägger sig. Men imorgon ska jag sova hos honom och sen ska vi sova ihop hela helgen med, så kommer väl överleva.. men tråkigt att sova själv!! Vi har ju sovit ihop varje dag nu i 9 månader, med undantag för kanske max 4-5 dagar.

SHIT!!!! Hade just VÄRLDENS största... djur... flygande.. sak! här.. i mitt rum alltså, fyfan så stor den var, jag gapa och skrek och hjärtat bultade, nu skulle Tobbe vart här och räddat mig, men istället fick mamma komma in och döda den med en bok, fyfan, gillar inte att döda djur alls, verkligen inte, men känns som en lättnad att veta att den är död, den flög fort som fan från vägg till vägg, gick och mätte den och den var lite bredare än 4cm från vinge till vinge!! fyfan!

Nu ska jag nog sova tror jag, får se hur det går... ska läsa kalle anka tills jag somnar, och läsa smsen jag fått från älsklingen<3


Jag älskar dig Tobias Simonsson


tips!

Om ni vill ha mer besökare till eran blogg är detta ett superbra tips.
Klicka in på denna länken här, och bli medlem, kostar inget och går snabbt.

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?userid=meneve


:)

Jag vet inte...

Har just fått höra att värmen ska ta slut till helgen, så då är de väl bäst att man passar på med stranden nu då?, har bara vart där en gång hitills denna värme-perioden. :S Det blir så när man jobbar 5, det är liksom varken sent eller tidigt... :P

Men det är roligt att jobba nu, med Johanna, jag käkar massa vattenmelon och vi bara retas med varandra allihopa helatiden, jag börjar äntligen lära mig deras namn, (efter över ett år på pizzerian) och Tony, eller Mumin, eller vad han nu heter bara räcker ut tungan till mig! varför? jag vet itne...

Tobbe ligger och sover, inget jobb för han idag... stranden då kanske? ska tvinga upp han nu. Puss!


stranden!!!!!!!!

Idag har jag äntligen tagit vara på vädret och varit på stranden! :D yes! haha, med Nicole var jag där ett tag, och efter 4 kom även Tobbe en liten stund innan det var dags för mig att jobba. Och på jobbet sällskapades jag av Johanna som förhoppningsvis ska börja jobba där med mig, roligt var det, vi har inte träffats på ett tag.. Och för en gångs skull så får jag prata utan att folk förstår och avsluta med "eller hur? ;)" haha! roligt! Imon ska Johanna dit igen, det är bra, timmarna går mycket snabbare då.

Nu är Tobbe i duschen och jag vill ha hit honom, saknar honom :( har så jävla ont i huvet! :(

Stranden!

Idag ska jag till stranden med Nicole innan jobbet, ska bli gött! (Nicoleeen.blogg.se)
Första stranddagen på förlänge! Så nu ska jag göra mig iordning och äta lite frukost.
Har ni sett min nya snygga klocka förresten? min tjusiga apelsin, haha!





saker man vill säga...

Det finns vissa personer som jag vill säga saker till, men inte kan / vågar / orkar..
ska dra dom här..

person 1.
Allting kretsar inte kring dig, kan du sluta tro att minsta lilla tanke, uttalande eller handling jag gör är kopplat till dig, kan du sluta må dåligt / få mig att må dåligt, för att du tror att allt jag gör har att göra med dig???

Person 2.
Vad är det som du är så jävla upptagen med som gör att du inte kan ge mig, max en timme av ditt liv? Jag har iaf. försökt nu.

Person 3.
Palla att du ger mig ångest och gör så jag inte kan sova på nätterna för att det gör saken bättre för dig, du har inte ens en vettig anledning, men bara du har de gött...

Person 4.
Stör mig bara på dig, du vet att jag aldrig skulle göra så mot dig.. så girigt och egoistiskt, allt du gör, har jag gjort motsatsen, ändå tänker du inte på någon annan än dig själv?

person 5.
Måste du ha någon att störa dig på???? när en åker så måste du ha en ny???

person 6.
Nej, du är inte person nr. 1, 2, 3, 4, eller 5, sluta tro att du är världens centrum.


Så jävla gött det hade vart att få säga det face to face.

Sol, party och pizzahörnan.

Oj nu var det minsann längesen jag skrev, kan berätta kort om helgen då, vädret har ju varit kanon!!!! så jävla gött, men har inte vart på stranden en enda gång :( har jobbat på pizzahörnan 5-9 så... men men, det blir gött med pengar sen. :)

Vi var i fredags på Maidengrejen på Grand som sagt och när vi kom det var det fan sjukt, jag stog där i mina korta jeansshorts, vitt linne å en röd kofta till, Tobbe hade en ljusblå lee-shorta och där stod vi hand i hand och kramades... men runt om oss var det bara galna, svettiga, svartklädda hårdrockare med svart stripigt hår runt oss som skrek "FEAR OF THE DARK! FEAR OF THE DARK!!!" hahaha så jävla stört kändes det :S Vi drog rätt snabbt efter konsären kan jag säga, men grannen kan spela trummor iaf! ;)

I lördags förfestade vi ett gött gäng vi brofästet och sen förflyttade vi oss till en kulle med bord typ, minns inte riktigt.. men vi hade sjukt roligt men sen fick Tobbe lite för mycket av det roliga och det blev tåg-parken för honom ett tag tills vi drog hem. haha, älskling :)

Igår var jag bara hemma, jag och Tobbe spelade lite kubb och sen jobbade jag, efter jobbet var jag så jävla trött så vi gick och la oss rätt tidigt. Ni anar inte hur mycket folk det är på pizzerian nu alltså, GALET, men idag är det nog mindre, helgen är över, och beachvolleyn är över.. så .. gött, och idag ska Johanna prova jobba med mig! ^^ wohow!

Iron Maiden!

Haha, nej jag har inte pyntat upp Iron Maiden biljetter till någon flashig konsärt, men...

Idag ska jag och Tobbe till Grand för att kolla på min granne och hans band när dom lirar lite Maiden låtar! Jag är verkligen inget fan av Maiden.. tro mig! haha, men rätt sköj, är med på Grands gästlista så vi slipper pröjsa med. och sen bjuder grannen på drinkar och kanske tillomed en härlig efterfest? ska bli roligt! :D



Förresten! om ni kollar i min meny till höger så ser ni knappen "följ bloggen" under länkar. Klicka på den och följ min blogg vettja ;)

16 pizzor

HahahahHAHAHHAHAHAHHAHHAhahah-ahhaha-hAhAha!!!!!!!!!! Behövde få det ur mig. :S

Åh, Idag ska jag till underbara stället - Arbetsförmedlingen! wohow... naaat! men men, ska snacka lite om Malmö, om det är möjligt och isf. när osv.. men knaske redan om ett par månader, hoppas!! om det nu ens blir av men det är ju vad vi hoppas på som sagt :L

Idag fick Tobbe sin lön dessutom så ska gå till stan å kolla om jag hittar nått att ha i helgen kanske? har ju nya skor och en ny tröja, så ska kolla omjag hittar nått som passar till det kanske?

Sen efter det ska jag glassa i solen tills det är dax att jobba igen -.-' Pizzahörnan! igår var det SJUKT mycket folk, har aldrig vart med om det förr tror jag! En person hade beställt 16 pizzor!! var av 2 var familjepizzor, vad ska man med allt det tilll? jag var vänlig och slängde på en hel extra pizzasallad, helt utan extra konstnad, haha, och sen råkade jag ta betlat för en pizza med, haha, men det var inte för att vara vänlig, och tor att inte Atilla den snåljåpen var där och såg det, han hade blitt galen.

jepp jepp, nu ska jag trycka i mig det sista av godiset jag har här å sen ska jag föra över pengar. Puss!


Galenskaper på Pizzerian!

Jag är verkligen sugen på dehär med Danmark, jag och Tobbe håller på att kolla upp lite lägenheter i Malmö, som vi isf. kommer bo i (eftersom det är närmast till Köpenhamn därifrån) men de flesta vill bara byta sina lägenheter "Din 2:a i Göteborg mot min i Malmö" t.ex. men men, det ska nog gå vägen. :)

GUD! Jag längtar isf. hoppas verkligen att det blir nått, antagligen blir det inte förrens i kanske augusti/september eller ännu senare isf. men ändå! Skulle vara så jävla gött att bara sticka från Falkenberg (och alla dess invänare, nja okej, inte alla, men många!) och bara starta ett nytt liv!

Har ju Vivi i Mamlö också som kan hjälpa mig in i Mamlö lite kanske ^^

Idag ska jag jobba igen, men det är roligt, när varken Broshan eller Bossen är där så leker vi mest på jobbet, käkar pizza å dricker läsk, höjer musiken, retas och igår så låste jag in mig på toan! hahaha ASSÅ inte med flit, fyfan, de var pinsamt, fick ropa på hjälp! hahahaha :D så när jag kommer ut står 4 oroliga killar å kollar på mig och sen brister ut i gapskratt. haha, shit, jag var sjukt svettig där ett tag.

Idag slutar Tobbe redan klockan 12, mysigt att vi får några timmar för varandra idag.

Nu ska jag käka lite choco puff's, (eller vad det heter) till frukost. :) Puss

..
såhär snygga pizzor gör
inte jag, men nästan...

Jobba i Danmark? :)

Hello

Idag har jag vart hos arbetsförmedlngen på ett basmöte, och inspirerades faktsikt väldigt mycket till att börja jobba i Danmark! haha, jag och Tobbe har pratat om det tidigare, för dom söker så mycket folk där, 6000 lediga jobb!! men jag gick i skolan då så vi sa att det fick vänta, men nu är ju jag klar och söker jobb så varför inte? Så tänkte vi bo i Sverige ändå, men i kanske Malmö eller Helsingborg. :)

Sen gick jag på stan lite och hittade en jätte söt röd kofta på viktoria of Sweden för 299:- som jag köpte :)

Nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem, sen ska jag koka nudlar och göra mig iordning för jobbet, puh!

Puss Puss!


En helg!

Hejsan! long time no see. :) Sen i fredags har jag jobbat på Pizzahörnan igen, det var längesen, ska jobba i 7 dagar till nu, så blir 10 dagar i sträck :o men det är lugnt, för jobbar bara 3-5 timmar om dagen, plus att jag börjar 17-18 så får ju iaf. tid att sova ut ;) Synd bara att jag sticker till jobbet ganska snart efter att Tobbe kommit hem från sitt :( Men som sagt, så är det ju bara i 10 dagar.

Ja för Tobbe har ju börjat jobba igen, efter 1 veckas sjukskrivan på grund av sin fot, men den är fortfarande svullen! Får se hur det går... Idag hade han iaf lämnat en Paintbild "T<3E =)" på min dator. ^^,

Igår kollade vi på "Young people fucking" Den var rätt bra faktiskt trots att det inte var mycket mer innehåll än just: en sex akt! haha! Det var liksom flera par man fick följa under förspel, sex, mellanspel, efter.. osv . Kul!
Sen såg vi också någon annan film, någon "Charlie's war" eller nått, det var ett efternamn med som jag inte minns ^^ men rätt bra!

Jaa, Annars var helgen kanon, 2 bra festkvällar, varav båda jag och Tobbe slutade upp hemma tidigt, haha, men det är gött det med ibland, nu börjar de bli lite väl oftare än just "ibland" dock, men men.

Nu ska jag käka upp det sista av godiset och sen spela lite mer harpan innan jag går och lägger mig igen, klockan är ju bara 06:30!

Puss!

..
Jag och Tobbe från lördagen? eller fredagen, minns inte så noga, hos Issa.

wow-pojkvän

Igår var en trevlig kväll på bratt, varför gick jag då hem? vet inte, gjorde jag det? jag försvann iaf med Tobbe nångång efter 1. Haha!

Min käraste ögonsten, min lilla fågelunge och blåbärsbuske, Tobias spelar wow, och alla som har en pojkvän som spelar wow, eller annat töntigt spel vet att det inte är så himla roligt... Men! min pojkvän måste nog ändå vara den bästa wow-pojkvännen i världen, han döper sina gubbar till Eve, Evelina, Lina, eller liknande, gör massa söta saker för mig och nu nyss så gick ett larm på spelet, och mitt på skärmen kommer en röd text upp "Pussa Evelina" så struntar han i spelet en stund och pussar på mig ^^

YES, jag HAR världens bästa wow-pojkvän!

Med Vivi i staden

hejsan hejsan!

Tobbe är fortfarande hemma från jobbet med sin onda fot :/ Stackarn, men idag har jag faktsikt varit med Vivi som är hemma i Fbg från Malmö :) Vi tog en fika på Ståhlboms och gick runt lite i stan, och förhoppningsvis så blir det nog Pop Quiz på Harrys imorgon också! Ska bli roligt.

Jag har precis kollat färdigt på ses 2 av Sex And The City, det är bra!

Nu ska jag koka nudlar ;) Puss



Här har vi alltså nybrunette Vivi :)

Korkat..

Hej hej bloggen.

Just nu gör jag inget, sitter och spelar harpan som vanligt, har blivit riktigt bra på det nu, skulle vunnit massa pengar om det var på ritkigt ;) haha!

Jag och Tobbe har vart hos Emanuel idag, men honom, Martin och Tulle, sen käkade vi kebabpizza med extra mkt mild sås! Mmmm!!

Och vet ni vad för skumt jag hörde av mamma idag då? Att homosexuella inte får vara blodgivare! Hur jävla dumt är inte det då? Vad ska hända? Att man blir smittad av den "heeemska sjukdomen" homosexuallitet!? Trode hon skoja först men hon sa att det var sant, verkligen korkat.

Nu ska jag och Tobbe snart se på SATC ses 2 avsn 1-6. Skoj! ^^

..

Pusshej

Black tar Heroin

Nu har jag och Tobbe kollat på dokumentären "Black tar Heroin" och käkat nudlar. riktigt hemsk var den, så starka bilder på när dom skuter in heroinet genom sprutan rätt in i armen, halsen, benet eller vad det nu kan vara. Får en verkligen inte att vilja bli heroinmissbrukare! fyfan. Folk säljer sig själva för att få råd till heroin, vilket ger dom ångest som får dom att vilja ta mer heroin. ush! Den filmen rekomenderar jag alla att se.


15 månader <3

Tjena Tjena ;)

Igår firade jag och Tobbe våran 15 månadersdag, det gjorde vi med sjukt god mat på thairesturangen här i Skogstorp. Dom har byggt ut jätte mycket och det är riktigt mysigt där. Vi tog båda nudlar med grönsaker och tigerräkor. mumsigt! Hemma kollade vi på den animerade filmen Bondgården som var rätt så rolig vissa stunder ;)

Idag har vi vart hos doktorn med Tobias och hans fot, han har ingen fraktur som tur är men han fick vara sjukskriven i några dagar iaf. Foten är fortfarande rund som en köttbulle, men den är söööööööööt! :) (Han har liksom de sötaste fötterna i världen min Tobias.)

Idag kollade jag på en hemsk film om en 15 årig tjej som hamnar i drogmissbruk, sann berättelse. Senare ska jag kolla på en dokumentär om heroin missbrukare, Ska vara riktigt hemsk den med.

Nu ska jag följa med Tobbe på en cigg!


 

Så jäkla snygg, Tobbe gjorde till mig på 15 månaders dagen!


Mitt stjärntecken!

Dina bästa sidor
Du är fantasifull, känslig och lyhörd. Inga stämningar eller emotionella svängningar undgår dig och du har en väldigt bra inlevelseförmåga. Har någon problem så vill du hjälpa till, och du engagerar dig alla som är svaga och behövande. I regel är du en mycket stor djurvän. Dessutom har du en konstnärlig sida som inte bör ligga oanvänd. Bilder, musik, litteratur, teater...dina talanger är ansenliga och kan verkligen glädja dina medmänniskor. Fisken är en stor idealist och gör allt för att få den grå verkligheten att höja sig och bli något extraordinärt.

Dina sämsta sidor

Du flyr från verkligheten alldeles för ofta. Dagdrömmar, önsketänkande eller missbruk av mat, godis och/eller alkohol tillhör de medel du använder när tillvaron känns för torftig.  Även i umgänget med människor kan du vara undflyende och direkt opålitlig. Du vill så väl men orkar inte leva upp till alla löften och åtaganden. Glömska är en annan av dina akilleshälar. Många gånger är du tankspridd och slarvig. För att inte tala om hur lättlurad du kan vara när du har bestämt dig för att tycka synd om någon. Risken är att du blir en martyr som andra utnyttjar.

Relationer

Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person som ska ge dig allt...och så där håller det på. Med en VÄDUR blir du nästan säkert besviken, för ni har sällan så mycket gemensamt som du inbillar dig. OXEN (Ida) är ett mycket bättre val för dig, faktiskt ett av de bästa du kan göra. Ni är båda sensuella och kan bli helt uppslukade av varandra. Dessutom kan du hantera Oxens svartsjuka. Även KRÄFTAN, (Nicole) SKORPIONEN (Tobbe!) och andra FISKAR fungerar det bra med. Dessa tecken förstår dina känslor bättre än någon annan, kan tolka alla signaler, och det finns både passion och romantik mellan er, precis som du vill ha det! Med en TVILLING är det mer kluvet. Ni dras till varandra, märker att ni inte förstår hur den andra fungerar och så blir det uppslitande separationer. För att inte tala om hur knepigt det blir med LEJONET. Ni tar fram varandras sämsta sidor och kan hamna i konstiga mönster där man tar på sig martyrroller och ger varandra skuldkänslor. JUNGFRUN kan vara antingen bra eller dålig för dig. Ni dras till varandra, ofta mot er vilja, men kanske krävs det lite för mycket ansträngning för att det hela ska hålla i längden. VÅGEN och du har inte så mycket att ge varandra, ni hamnar i otakt från början, och detsamma gäller med VATTUMANNEN. Det fattas något mellan er, antagligen på det känslomässiga planet, och det blir svårt att överbrygga. Både SKYTTEN och STENBOCKEN är fullt tänkbara partners för dig. Med Skytten blir det fest, glam och generösa presenter. Hos Stenbocken hittar du trygghet och lojalitet. Men Stenbocken ställer väldigt mycket krav på dig och det är du inte så glad över alla gånger. Förhållandet har dock ändå utsikter att bli väldigt bra.

Lyckad kväll!

Hejsan! Var hos Hanna igår på förfest och det var supertrevligt, så mycket folk som jag inte brukar festa med annars, Nicole tillexempel som jag aldrig träffar ute nästan! Men nu har hon ju blitt 18 också så lite ändring blir det nog!

Haha, jag och Ida var bäst i öltältet, "heeej... asså.. jag beställde en baguette, men jag fick inte den? kan du ge mig en?" hahaha GÖTT! Gratis är gott som man brukar säga! ;)

Men hade en lyckad kväll, Tobbes var mindre lyckad, iaf. hans avslut, han hoppade från Hannas trappa och ramlade och stukade foten eller nått, nu är den lika tjock som båda borde vart tillsammans, och värker så mycket att han måste hålla mig vaken för lite sympati, förståss ;)

Jag har fått hämta vatten ett antal gånger, göra en macka, o'boy, en knäckebrödmacka, blåsa på honom, öppna fönstret, hämta tabletter..... osv. ;) haha, men vad gör man inte för den man älskar mest?


Puss!

..
Jag, Tobbe, Jasmina!

08

kräftfestival!

Jag tror inte att det är många fler än jag och Vivi som sitter och spelar Harpan helt och hållet seriöst, några måste det ju vara för det är ju kul! men inte många, inte vad jag tror iaf. haha! Men nu har jag lärt mig ett nytt sätt att spela harpan på, som Vivi lärde mig igår, jag är mycket lycklig över detta. Tack Vivi!

Igår var jag på stan med Ida lite, då var det innebandykillar och tjejer utanför Inter sport, tror att det var meningen att dom skulle vara bra men jag vet inte riktigt om jag tycker det va ;) haha, Bollarna flög åt höger och vänster och när dom hade varit framme hos oss typ 7 ggr började jag undra om det inte var avsiktliga 5 sekundersmöten dedär innebandy"proffsen" la av. Som tur var gav det sig av sen och sluta störa min och Idas frid. Hahah!

Men men, i stan köpte jag chips som vanligt fast än jag inte borde, sen kollade jag och Tobbe på SATC. Jag har aldrig följt den serien eftersom jag, innan jag blev ihop aldrig kollade på TV, och jag menar aldrig!  Men nu hade jag avsnitt 1-6 eller något och varför inte kolla då, men bäst av allt! Tobbe vill se det med! :D Hur många har en pojkvän som vill se sex and the city?

Just nu jobbar Tobbe och får 50%+ på lönen eftersom det är lördag, men ikväll blir det fest vill jag lova, Ikväll blir det kräftfestivalen, no matter what. Ikväll ska vi ha roligt!

Sjukaste påskaftonen!

Nu har jag precis ätit jätte goda tomater som jag gjorde i ugnen till mig och Tobbe med mögelost på! GOTT! gjorde med vanlig ost med men mögel var godast, fick lite hjälp av min veggie vän Vivi, inte för att det är så jävla svårt att göra tomater i ugnen. men iaf! haha!

PÅ TAL OM VIVI! haha, vi pratade just på msn om världens roligaste sak! hahahahaha, påskafton, typ 06 kan det vart, så satt vi hos Vivi och förfestade och gjorde oss iordning för att sen gå vidare till Linus och festa. Så var vi så sjukt sugna på KÖTT! hahaha, så vi letade lite i Vivis kylskåp för att finna vad vi sökte, och fick syn på en kassler!! hahaha, så när vi hittat den kunde vi ju inte nöja oss med att käka den hemma hos Vivi, nej nej, vi drar med oss den feta kasslern till Linus! hahaha, VARFÖR?? Varför tar man med sig kassler på en påskaftonsfest??? HAHAHAHAHA Roligt minne!

Kvällen slutade lyckligt för mig, jag var full och glad och mitt begär av kött blev stillat, mindre lyckat blev det dock för Vivi som spydde hela vägen hem (typ 500 meter som för henne tog timmar att gå) Jag kunde tyvärr inte följa henne för min taxi väntade och mamma betalade så kunde inte låta den stå förlänge! haha, stackare!


Två datorer!

Igår skulle jag och Tobbe till kräftfestivalen men ändrade oss i sista stund. puh! lika bra det, så kan man ge allt i helgen nu då ;) Ska nog till kräftis på lördag, men drar nog till stan med då. fast det är med en mils avstånd :S haha!

Jag ska snart va med Ida så ska vi ta en promenad till staden, käka en glass å titta på fåglarna. haha! nej varför skulle vi titta på fåglar? :S jaja.. Är sjukt trött och väldigt flummig märker jag själv nu. Får skriva mer senare.

Men måste bara säga först vad jag och Tobbe gjort! Haha, Vi har tagit in min gamla dator på rummet så nu har vi två datorer bredvid varandra på databordet, redo att nörda! haha, nejdå, men ibland är det gött att bara sitta vid datorn och slappa, och då är det bra att ha två eftersom vi är två personer. Dessutom är det roligt att spela tibia tillsammans på varsin dator! haha!



Jag älskar dig!

Tobbe har ont i axeln och ska inte jobba idag! Yes :D längesen han var hemma med mig en vardag.
Nu ska jag sova vidare, med min älskling <3

Hur mycket mättar ett ägg?

Gomorron! Nu vaknade jag för andra gången. 14:30, lite goare tid ;)

Igår var jag med Nicole, och jag har en födelsedagspresent till henne men hon ska inte få den än, den kommer på hennes kalas, om hon har något, annars behåller jag den själv. Hahahha, nejdå, annars så ger jag den till henne bara, hahah! Vi gjorde inget speciellt, Drack te, gick på promenad, å försökte klura ut hur man designade sin blogg ;( Det gick sådär, jag får inte bort min visningsbild t.ex. men men. Lite mer personlig har den ju blitt! Just det jag! Jag visade henne ett avsnitt Gossip Girl (<3) med, i hopp om att få henne att titta, kanske :)

När jag och Tobbe skulle gå och lägga oss igår kom jag på mig själv med att bara ha käkat ett ägg på hela dagen, Såfort den tanken slog mig började magen kurra (som dom gör just nu) Konstigt hur det är, den kan vara lugnt och fin tills hjärnan kommer på att det var längesen man käkade, då ska magen minsann börja gnälla! -.-' Så jag gick ner och gjorde lite käk, och jag säger dig! det var längesen två helt vanliga ostmackor och ett glas mjölk (som jag vanligtvis inte ens dricker) smakade så jävla gött! haha!

Nu ska jag gå ner och fråga mamma om vi ska luncha idag, eller om vi ska ta det imorgon. Puss!

Min man! <3

Wohow, klockan är 06:30 på morgonen och jag kan verkligen inte sova. (Hindrar mig inte från att vara sjukt trött dock) Måste säga att min pojkvän är världens duktigaste som går upp såhär tidigt, 05:30 på morgonen, cyklar hela vägen till jobbet, ca 6 km, jobbar hela dagen, fram till 16 (eller 18 om han jobbar över som han ska idag) och sen cyklar hem, orkar vara vaken med mig till ungefär 23-24, går och lägger sig, för att sen göra samma sak dagen där på. Han säger att med sina jobbarskor (som har stålhätta) så blir han en blandning av stålmannen och ironman, jag är villig att hålla med honom. Älskar dig Tobias!


Snygg!

Snygg är han också, inte sant?

Nycklen

Klockan är nu snart 3 och jag har precis stoppat i mig frukosten. Tobbe ska jobba över till sex idag så jag ska vara med Nicole. Vädret har piffat upp sig lite så vi ska ta en kopp te, sen ska vi gå ut och gå lite i solen. Skönt!

Har tänkte på en grej, varför säger typ Alla från Falkenberg "Cycklen" istället för "Cykeln" eller "Nycklen" istället för "Nyckeln" Asså byter ut alla "eln" till "klen" haha, det är knäppt faktiskt.

Lördags

0302

Nu har bilderna från i Lördags börjat ploppa upp, här är jag och issa, och Tobbe, Jag och  Johanna.
Nysolad å go va man här, men de försvann ju på en dag -.-'

Ösregn och Gossip Girl.

Godmorgon!

Nu sitter jag här i min soffa med datorn igen, käkar pepper chips och lyssnar på RHCP... Super bra! ..om det hade vart december -.-' Var är sommaren?! Jag ser redan löven trilla ner på marken å hösten luktar ju hela vägen in i huset. Jag vill sticka till stranden.

Igår tillbringade jag hela min dag åt att kolla på Gossip Girl avsnitt 14-18. Så bra är den serien! Älskar deras kläder och frisyrer, det är en ren ispiration att bara kolla på dom! Plus att serien är bra. Men just nu är jag inte speciellt nöjd med slutet här.. kan knappt vänta tills avsnitt 19!

Ajusde! Innan jag började kolla på GG så gick jag från stan, där jag hade träffat Tobbe en snabbis, på vägen hem började det ösregna och jag skojar itne när jag säger att min klänning hade inte en enda torrfläck och mitt hår torkade inte på flera timmar, genomblött var det, ur mina skor kunde jag hälla (utan att överdriva!) ungefär ½dl vatten. Sjukt!

I helgen är det Kräftfestival här i Falkenberg, men antagligen kommer det väl regna som vanligt, och då har jag fan ingen lust. Men Nicole som fyllde år härom dagen kanske ska ha för-födelsedags-fest innan kräftfestivalen så får la se vad jag tar mig till, hag iaf. en liten present till min nyblivna 18 åring! :)

Nu ska jag se om jag kan kolla på The Orpanage som Johanna tipsade mig om.

Jaja, det var allt för nu, <3

hjälp?

Fattar inte hur man får sin blogg snygg? Med bilder och sånt, asså i själva ramen. Jag har bara tatt min design från Design länken. o_o höhö. Hur gör man för att få bilder längst upp och så? :)

En hel helg!

Hej hej! Nu var det längesen jag skrev, har ju vart med Tobbe helatiden. Ska ta snabbt om en dag i taget.

Fredagen:

Roligaste dagen på myyyyyycket länge! Hahahaha. Jag, Tobbe, Ida, Jonna, Karro, Natta, Martin och Tulle (tror inte jag har missat någon nu) Satt och förfestade på borgen. Eller borg och borg, det är en kulle med kanoner på. Hahahah! Vi festade å drack och hade as skoj, så mycket saker hände. Kan inte ens dra allt! Karro tappade sin sko i fängelsehålan så brandkåren kom dit för hennes skull och plockade upp den. Jag lekte Harry Potter och ristade in blixtar i allas pannor. Jonna och jag började bråka så att Tobbe fick sära på oss!! hahaha, bara för att jag skulle krama henne och råkade då välta ut en drink över hennes bara ben, då tar hon en blanddricka och håller över hela mig! Hår - kläder - kropp. Galen tjej. Hahaha "Det var fyra sniglar, DEN vann" hahahaha

Lördagen:

Även här förfest på "borgen" Idag bara jag, Tobbe, Martin och Tulle. Johanna var förbi en sväng med. Skit sköj denna gången med, och sen drog vi till Issa som hade förfest, fast jag kunde inte öppna dörren, försökte i typ 10 minuter när Issa fick komma och låsa upp åt mig, då hade jag vridit nyckeln åt fel håll! HAHAH! Även där mycket trevligt. Issa har världens sötaste kattunge som heter Dante som jag inte kunde låta bli alls!

Söndagen:

Jag och Tobbe kollade på två filmer, först en gamling "om en pojke" sjukt mysig film, sen en ny action "Outlaw" fett bra! Vi käkade chips och myste.

Annars: 

Emelie hade med sig en väska och en studentpresent till mig. Väskan är jätte fin, älskar den verkligen, måste lägga upp ett kort på den! Och i present fick jag ett jätte sött silverhalsband. Nu ska jag snart äta frukost och sen ska jag städa här innan det blir jätte stökigt igen. Ser fram emot bilder från i lördags som snart lär dyka upp på bilddagboken och ikväll ska jag och Tobbe hänga med Martin och Tulle.

Långt inlägg, hejdå! puss!

Duktig!

Jaha, idag har man vart lite duktig iaf. damsugit och skurat rummet (igen!) klippt gräsmattan och städat toaletten! Klockan är nu 13:21, Tobbe slutar om ungefär 2½ timme, ikväll vill vi festa! men vet ingen mer som vill men hoppas iaf att det händer nått!

Igår fixade jag och Tobbe hem lite filmer men vi kollade bara på en av dom igår, The brothers Solomon eller något hette den, en komedi om två bröder som vill ha barn (inte med varandra) för sin pappas skull som ligger på dödsbädden med en enda önskan om att få bli farfar. Filmen sög, var inte rolig alls, bröderna var överdrivet tröga och dumma.. inte min humor.  - Inget film tips alltså.

Men vi har skräckfilmen Rec som tydligen ska vara bra? och nån annan action film kvar att kolla på :)

Idag kommer Emelie med pojkvän hem, ska bli kul, längesen vi sågs. Dessutom ska jag få en studentpresent! (wohow) presenter är ju aldrig fel, och om hon kommer ihåg ska jag få en väska som är aaas snygg som Emelie har haft som faktiskt är min mammas, mammas, mamma. alltså min gammelmormors, för att göra det mindre krångligt ;) haha!

Nu ska jag gå ner å tugga i mig en bit mat för jag är sjukt hungrig! Puss

Från topp till tå

Jaha, nu har jag städat hela rummet från topp till tå, golv till tak. Fyfan! va jobbigt det var, ska aldrig stöka ner sådär igen (som jag alltid säger, sen ser det likadant ut efter en vecka igen)

Solen har nog aldrig vart varmare, inte i år iaf. det är sjukt varmt och gött, men jag är för rastlös för att bara ligga och sola, just nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem från jobbet och sitter och funderar lite på vad det blir för mat idag, jag är hungrig!

Nej, nu ska jag tvinga mig ut i solen lite, hur tråkigt det än må vara, kan inte sitta här vid datorn när det för en gångs skull är sommar ute!

PUSS

Big Famely

Hej Hej!

Idag ska det vara den varmaste dagen på mycket länge, och jag ska....städa -.-' Fan med, Min pappa och farfar kommer hem idag, och imorgon kommer Emelie och hennes kille Mike hit, Rasmus tjej Fia är redan här, vi blir big famely med andra ord.

Farfar, Mamma, pappa, Emelie, Mike, Jag, Tobbe, Rasmus, Fia, Petronella.. och alla ska ha sovplatser.. shit.

Men.. jag och Tobbe har en bäddsoffa, bara det att jag tänker inte dela rum med någon :S Nä, isf. får jag och Tobbe hitta någon att sova över hos. japp!

Det ska bli kul att träffa Mike har aldrig träffat honom, men han är pälsalergisk och vi har ju både katt och hund. Men det mest roliga med honom är nog ändå att han är 35 år, fyller 36 i år! hahaha, mamma och pappa är 39 i år, Emelie är 21! Det hade vart mer normalt om han var min mammas partner. hahaha!

Jaja, de e lite lustigt faktsikt. Pappa är inte jätte förtjust i det, men farfar är alkholist så ingen kommer kunna dricka någon alkohol, så det är nog väl, så slipper pappa bli lullig å bråka :S hahahha!

Igår var jag på stranden iaf. Gött var det, solen stekte som fan, men saknade Tobbe som tusan. Hans jobb ligger precis bredvid stranden så jag cyklade förbi och sa hej och gav han ett paket cigg, fick ingen puss för han stod uppe på en mur men vi fick iaf. se varandra ^^,

Nu ska jag nog börja städa för om jag blir klar kanske jag kan kila till stranden senare vid 2 tiden, men först får det nog bli en frukost tror jag!

Torsdag idag, fredag imorgon - HELG! <--PUSSSSSSSSSS

Just ja! vår granne vill att jag och Tobbe kommer och kollar på en spelning han har på lördag på Grand, Maiden låtar. haha, kanske blir skoj? who know? :) Hej!

Glömde prickekorven... på två mackor! :S

Hej Hej, klockan halv 7.. igen.. Tobbe gick precis till jobbet, saknar honom redan ^^ Jag gick upp med honom idag för det var på tiden att han tog en dusch, så jag gjorde mackor åt honom så han slapp stressa så mycket, en snäll hemma fru va? ;) haha! Men det var väl lika bra, för igår när han gjorde sina mackor, 8 stycken, så glömde han prickekorven, på två av mackorna :S hahaha, asså jag tycker att det är så kul! Hur kan man göra mackor, 8 stycken, ha alla framför sig, lägga på korven på alla mackor, och när det är två kvar bara glömma av att fortsätta? :S HAHAHA.. Aww, lilla tankspridda Tobbe :)

Idag ska jag med Nicole till stranden! Så jävla gött! Äntligen lite sommarväder igen, och det var på tiden!! 2 Juli idag och första riktiga sommardagen på flera veckor :S sjukt! Skulle ju till arbetsförmedlingen med så får se om vi hinner ta en snabb sväng runt stan innan Skrea, tror iaf. att vi ska vara på Skrea...

Vi såg på "Bäst i Sverige" igår, (jag vet, gammal film.. men som sagt VHS....) Vi hade aldrig sett den förr å den var väl söt :) Men godiset det hade redan tagit slut, vi drog hem till Martin igår efter ICA så kunde inte hålla oss, där satt vi ett tag, inte så länge, jag var trött, och Tobbe med.. Men på vägen hem tog vi en pizza på nya Stantons. Jätte goda pizzor!! Varför äter jag inte där oftare? Jag och Tobbe delade pizza, tog kebab med championer på och mycket mild sås, Tobbe tog banan på sin halva också. Jag HATAR banan på pizza, gillar det inte överhuvud taget men på pizza, varm... :S YUGH!

Snart ska jag jobba igen, på pizzahörnan, varje dag från 18 - 27 juli. Men det ska bara bli gött, och lite roligt. Bara inte broshan är där -.-' men tror han är i Turkiet då.. HOPE!

Nu ska jag sluta och försöka sova lite, så jag orkar med en hel dag på stranden, jobbigt ;)

Puss!

Arbetslös...

Jaha, nu är klockan 15:40.. bara 20 minuter kvar tills Tobbe slutar, jag ska cykla in till stan och träffa han där, så ska vi ta en sväng på ICA å köpa nått som vi kan ha till filmen ikväll.

Jag är verkligen jätte trött, brukar inte gå upp såhär tidigt men ska försöka hålla mig vaken så att jag kan gå och lägga mig i tid ikväll. Imorgon ska jag ta mig in till stan och Arbetsförmedlingen och boka nytt möta, puh! tråkigt. känns ganska lönlöst med.. Känns som att man måste ha en kontakt för att överhuvudtaget få komma på en arbetsintervju!

Jag har bara haft två jobb tidigare, ett sommarjobb som jordgubbsförsäljare som jag fick tack vare att min lärare rekomenderat mig (kontakt) och helgjobbet på pizzahörnan som jag fick tack vare Vivi (kontakt!) Och har man hela släkten plus familjen från Göteborg, och pappa numera jobbar i Norge och mamma i Varberg så har man inte så många kontakter hemma i staden Falkenberg. Men men, tillslut måste väl tillochmed jag få ett jobb.

Så som sagt, Arbetsförmedlingen imorgon! Nu ska jag göra mig iordning, om en kvart ska jag börja cykla för att träffa Tobbe! <3

06:33

Japp, klockan är så mycket som halv 7 och Tobbe har precis stuckit till jobbet, jag vill, men kan inte sova. Är sjukt trött men har ont överallt, i öronen, i huvet, i ryggen, och så saknar jag ju mitt lilla hjärta. Sover alltid med honom så är svårt att somna om när han har gått, iaf. när jag hunnit vakna till riktigt. Som idag när han inte hittade sin jobbartröja, och han kan VERKLIGEN INTE jobba utan den, nej nej, då är det smartare att skolka. ...jag hittade den på hatthyllan efter 2 minuters letande... ;)

Försökte logga in på en OT-server och spela lite tibia, om jag inte kan somna nu kommer jag ju kunna göra det efter en halvtimmes tibiaspelande, höhö! men icke, serven var inte på...

Igår kväll kollade jag och Tobbe på film, eller.. jag kollade på film, Tobbe försökte sova, han lyckades men jag kunde inte låta bli honom och började pussa pussa pussa, så han vaknade ;/ men det är sånt man får ta :)

VI, eller ja.. jag då, kollade på "Down with love" ja, jag vet, gammal film, men har man bara en VHS-video på rummet får de också bli VHS-filmer = gammla. Det var en rätt så söt historia om en tjej som var kär i en kille som var en playaer som blev kär i tjejen som inte ville ha han längre som startade en tidning som.... ja.. den var söt och lite rolig iaf. men väldigt förutsägbar, som dom brukar vara. Idag ska vi nog se på en annan film tror jag, om nån kille som spelar fotboll, nån familje komedi.

Ja, och idag... jag funderar på om jag inte ska städa lite idag. Det behövs! det är ett som är säkert! Men det behövs så mycket att jag inte vet om jag orkar. Men pfft! de får jag allt göra, arbetslös som jag är... men har ju trots allt ont i ryggen... haha! jaja, vi får se hur det blir.

Nu ska jag kolla OT-serven en gång till, annars får det bli Kalle anka tills jag somnar.

PUSS

RSS 2.0