bad day.

Jaha, flytten blir inte förräns på onsdag, booooooriiiing, vill verkligen flytta hem nu! Orkar inte bo här mer, inte äns affärerna här är så jävla roliga, finns ju fan inget att handla, allting är ju slut! Alla snygga klänningar är slut, och alla "sådär" klänningar finns i stl 32 eller 42, no fun..

Men imorgon ska vi ge malmös affärer en sista chans innan vi åker hem, jag SKA hitta stövlar, jag SKA hitta en tjock go tröja, och jag SKA hitta en topp.. men men, vi får väl se hur det blir med det ändå..

Igår var jag hos doktorn, 300 spänn kostade det innan jag äns snackat med doktorn. Och när jag väl gör det så är han ju ändå dum i huvet. han sa att "du kanske inte har ont i njuren, du kanske har ont i en muskel" EH? Jag har haft njurbäcken inflamation 10 gånger förr, jag vet var jag har ont när jag har ont i njuren, och jag vet att jag inte har ont i muskeln också.

Han skrev ut nått recept för nått annat, men tänker inte betala en spänn till förr nått som han har att säga. idiot!

Jaja, nu ska jag sluta klaga. ska kolla lite på TV nu och sen ska vi laga mat! bye!

Bitchin' kidneys

Idag var jag och Tobbe i stan och shoppade lite, vi la oss sent igår så vaknade rätt sent idag med, och jag har så jävla ont i ryggen och njurarna, ska till doktorn imorgon om jag orkar och kolla så jag inte har njurbäckeninflamation igen, men såhär ont har jag aldrig haft förr, och i båda njurarna med! Så jag var inte sådär jätte på G att shoppa idag, men vi drog iaf.

Jag började med att kolla efter lite festklänningar, men hittade inget som föll mig i smaken. Klänningen som jag visade igår, den röda från gina fanns bara i stl 32 och 38, och eftersom 32 är för liten och 38 väldigt för stor så blev det ingen, och den var slut i alla butiker med :(

Men men, jag deppade inte för mycket över det, (deppade över mina nj urar istället) och letade vidare, hittade ett par jeans på JC för 600 spänn som jag köpte och som jag älskar, så jävla sköna!!! Sen fick man en film på köpet med så de e ju alltid bra, och så skaffade jag ett medlemskort och då fick jag ett presentkort på 100 spänn, vilket klipp va? :D

Sen köpte jag en grå stickad väst på H&M som var jätte söt, men vet ju bara inte vad jag ska använda den till riktigt, men jag kommer väl på nått. Hittade också en jävligt go jacka som jag köpte inne på H&M och sen så köpte jag mascara på kicks.. Sen pallade jag inte mer, känns ju som om njurarna håller på att sprängas i magen på mig!!! Mår verkligen inte bra.

Men vi hittade två skjortor till Tobbe med, en på H&M och en på MQ, båda skit snygga, speciellt på honom.

Imon ska vi till stan igen, då ska jag kolla om jag hittar stövlar till mig, och minst en festklänning!! och så ska jag ha en tjock och varm tröja, vantar och halsduk, kanske en väska... och strumpor!! Men som vanligt så:

När man är pank hittar man allt, när man har pengar hittar man inget.


Om det hade vart ett ordspråk hade det vart det klokaste ordspråket ever! och mest irriterande. så får se vad det är som hamnar i påsarna påväg hem imorgon då (om mina njurar tillåter mig att ens gå utanför dörren) antagligen hittar jag väl ingen klänning som är den största anledningen till att jag vill shoppa typ!

Men vill ha nått grönt, har blitt sjukt sugen på den färgen, så mina ögon kommer spana efter grönt imorgon.


Japp, det var ett tråkigt inlägg kanske om man inte är intresserad av vart mina pengar tagit vägen idag, men sånt e livet, gå och gråt en skvätt om du är ledsen över det. Pusshej!

20 för att rösta!

Jag tycker det ska vara 20-21 års gräns för att få rösta. För då har man slutat skolan och kommit ut i arbetslivet och den riktiga världen och vet lite mer om vad det är det handlar om. Finns så många unga som röstar på moderaterna utan att ha en aning om vad dom står för.

Liksom alla de ungdomarna som röstade på moderaterna i förra valet, vad tänkte dom med? Sina mammors och pappors hjärnor såklart. Liksom inget har blivit lättare för de nya studenterna som ska ut i arbetslivet (Om man inte är t.ex. blondinbella och har femtio egna företag och en rik pappsi.)

Självklart så kan man ju vara insatt och veta vad det handlar om redan när man är 18, men tror iaf. att majoriteten av 18 åringarna inte är så insatta. Och om de nu ska vara 18 års gräns så ge mer utbildning om det i skolan så man vet vad man ska rösta på!

När jag fyller 21 så är det val igen och då vet jag iaf. vad jag ska rösta på - Socialdemokraterna, förståss! :D





När är man störd?

Undrar lite om jag verkligen är psykiskt störd. Jag tror nämligen lite på att jag kan göra saker med mina tankar. Alltså jag har aldrig lyckats, men ändå försöker jag göra det om och om igen, OFTA! Minst en gång om dagen. Allt möjligt kan jag försöka få hända med mina tankar.

Jag kan tillexempel om jag är påväg till jobbet och jag inte ser någon människa, försöka få mig att förflyttas till ett annat ställe, med tankarna, typ teleportera mig. Och så försöker jag verkligen få detta hända.

Jag kan tillexempel försöka få andra människor att göra eller säga olika saker bara för att jag tänker det.

Jag kan försöka tända, släcka lampor eller förflytta saker med mina tankar.

Som sagt så vet jag att jag aldrig lyckats göra detta någon gång, och innerst inne vet jag också att jag inte kan göra detta heller, men ändå försöker jag göra sånnahär saker dagligen.. Är man störd då eller? :S

Fan vad det är jobbigt att vänta!

Jag skulle ju shoppa idag, för hela min lön, tänkte nästan tillomed vara "sjuk" från jobbet och bara shoppa utan någonting annat i tankarna och utan tider att passa, skulle köpa allt jag ville ha och knappt testa det först. Skulle käka sushi med Tobbe och bära på tio olika påsar fulla med kläder. Skulle springa in och ut i varenda affär och plocka upp kortet innan jag lämnade varenda en. Skulle vara lyckliga-spenderar-Evelina, men icke.


Denna klänningen har jag spanat in länge och det är en av de grejerna (om den finns kvar) som kommer hamna i en av mina påsar påväg hem. Men såg nu när jag kollade på den igen att det är en sån ISsa har köpt i svart, men men, de är ju ändå olika färger så ska nog gå bra ändå! - Annars får du säga till Issa, och om du inte är en av mina trogna läsare så får du skylla dig själv att du inte kunde varna mig, HAHA! :)

Nepp för som Alex berättade för mig precis innan vi slutade jobba igår typ så stod det på lönespecifikationen "utbetalningsdatum 081126" VA? 26??? VADÅ 26??? gick hem fort som fan och kollade och de stämmer, får inte pengarna idag, får dom imorgon! fyfan. en heeel dag till av väntan.

Och inte nog med det, imorgon hinner jag inte jag inte shoppa heller för då börjar jag 13:30 så det blir inte mkt tid över att shoppa där. Men det är iofs. också min sista dag på jobbet. På torsdag åker alla som inte ska sluta till Sthlm och ska på konferans och grejer så jag fick ut två semesterdagar och slutade för tidigt. Gött!

MEN på torsdag då alltså, DÅ ska jag göra allt dedär ovanstående, shoppa.. mmmh tooorsdaaaag, häääärliiga tooorsdaag!

Längtar till sommaren!

Igår snackade jag och Ida om vår förra klass lite, från skogstorpsskolan! haha, så sjukt hur vissa har förändrats hur mkt som helst medans andra både ser ut och beter sig precis som i nian.. Vissa som har ändrats har dock inte gått i rätt riktning heller 8-) haha! Jag har en så jävla rolig dikt om vår klass hemma på min dator i Falkenberg, som jag och Ida skrev en gång i tiden, synd att jag inte hade den här då skulle jag klistra in den för den e så jäkla bra!



Fan va längesen det var nu, och man kännde sig så stor när man gick i 9:an, störst på skolan liksom (speciellt jag som tillomed var en av de äldsta i klassen, februari barn som jag är) Alltså man trode ju verkligen att man visste något, men man visste ju ingenting! Hahaha, Jag och Ida var nog dock lite före i utvecklingen ;) såklart! Speciellt om man frågade Louis! (han som ligger ner med blå tröja! haha!

Jag står där med bonnakjolen snett ovanför Louis, brunt hår hade jag på den tiden med, och röd lugg.. snyggt.... 8-) Jaja, det var en rolig tid.. skolan överhuvudtaget var en rolig tid. Saknar skolan lite, är lite avundsjuk på 90orna nu som snart tar studenten, springer på studentfester och åker på klassresor. och sen kommer ju brännbollen å allt dedär, fan va kul! Men men, då är det sommar, och då är ju allt kul, då är det ännu roligare att inte gå i skolan, och då har jag väl förhoppningsvis ett jobb och har massa massa pengar. Får trösta mig med det.

Puss!

Nintendo 8 bit!

Om de e någon pryl i världen som får mig att tänka tillbaka på den gamla goda tiden så är det nintendo 8 bit! Vi hade vårt spel kvar, det är ju fan snart antikvärde på dom konsollerna, men såklart slängde min storasyster Emelie vårat spel i ett av sina stor röjj! :S Haha, hela konsollen med kontroller och ett tiotal spel. Synd!

Jag och min bror var helt besatta av nintendo när vi var små, vi spelade bokstavligen dag ut och dag in. Vi ville inte göra något annat, vi ville inte äta, vi ville inte träffa några kompisar (varför låta kompisarna vara med och spela och tvingas turas om när man kan spela med bara lillbroshan och man får spela helatiden?!) Vi gjorde inget annat än spelade!

Tillslut förbjöd mamma och pappas oss från att spela, och vi skulle bara få spela på lördagar, lite sjukt tänkte vi och smög upp så tidigt vi bara orkade när mamma och pappa sov och spelade tills dom vaknade, stängde snabbt av när mamma och pappa vaknade så dom inte skulle komma på oss.

Tillslut kom dom ju på oss ändå såklart, och till följd så gömde dom intendosladden för oss så vi faktiskt inte kunde spela nått mer, utom på lördagar då. Vi tillbringade många timmar jag och Rasmus, min bror då, för att hitta dendär jäkla sladden men icke.

Varje lördagmorgon väckte vi dock mamma och pappa tidigt på morgonen och tvingade dom ta fram sladden, då var det inget annat som gällde, bara spela!

och när det inte längre var lördag hade man bara en sak att göra.... Leka super mario! japp, de gjorde vi de de andra dagarna. Kastade legobitar i luften och låtsades att det var eld, och sprang omkring och hade oss.. fantasi!


Rasmus och jag en gång i tiden! Brun kunde man bli då!


Men det var mysigt, jag och Rasmus spelade tillsammans alltid, och ibland var pappa med också. Jag var den enda som kunde klara minibossarna efter båtarna i super mario så jag fick alltid spela mot dom, och pappa var den enda som kunde hoppa över de längsta stupen, så han fick alltid komma och hjkälpa oss med det. Det var kul!

Nintendo 8 bitars föralltid i mitt hjärta <3

Om du va här, om du va här om jag va där, om du va här, idag, igår.

Tjena tjena! (årets solbränna)

Sitter här denna söndags kväll och väntar på att klockan ska bli 8 och ensam mamma söker ska komma på TV! Har blivit en sån jävla tv nörd! kollade ju aldrig på TV förr, men nu har jag nästan minst ett program varje dag att kolla på minst! Söndagar är ju favoriten, då kommer ju Miami inc, ensam mamma söker och sanningens ögonblick! wohow!

Har fått min löne spec nu så vet att på tisdag trillar 8400 spänn in på kontot, kan ju säga att då ska jag shoppa! Har redan tittat in ett par klänningar som kommer tillhöra min garderob snart, längtar! Sen om en vecka flyttar vi och då kommer 5200 kronor till rätt i näven, I like! Pengar pengar pengar, pengar pengar pengar, kronor i timmen minuten och sekunden!



Kan knappt vänta tills jag har ett heltidsjobb och dubbla lönen kommer in på kontot! 16-17.000 kronor istället att bara spendera! det är galet ju! och När Tobbe dessutom har ett heltidsjobb med och får två sånna löner! GAHAHAHHAHGHSDHADH kommer bli cp den dagen de händer!

Jag vet att jag inte skriver det roligaste just nu, jag får alltid upp massa saker i mitt huvud när det händer nått kul, och tänker "aha, de ska jag blogga om" men när jag väl sitter här så kommer inget upp.. MEN iaf. så är jag inte som så många andra som jag vet som uppdaterar varje dag och det är bara "idag har jag ätit det, sen duschade jag, sen åkte jag dit, sen gjorde jag det, sen ska jag göra det, nu ska jag göra detta, hejdå" ÅH SÅ TRÅKIGT!

hej hej ! :)

Ida Stenbög

HAHaHAHAHHA IDA:S

Japp, måste säga att trots att Ida är så pass cp som hon är (förlåt alla ni mammor med riktiga cp-barn, jag menar inte cp på de viset utan bara på de viset som Ida är, det finns inget riktigt ord för hennes karaktär så vi får låna ett ord som är så nära som möjligt.) så är hon en höjdare att vara med, vem vill liksom inte vara med om sånna störda grejer hon gör och får för sig??

Visst vi har våra fighter ibland, och vissa av dom riktigt hårda (tuffingar som vi ju är) men vi klarar oss alltid igenom dem, mot alla odds, eller, alla och alla, men mot Idas spåtants odds iaf.

Minns en fight vi hade, de var typ i ettan, minns inte vad den gick ut på dock, men både Ida och jag har våra drama queen moments och jag minns när vi var hemma hos Emma Liljesson och jag inte ville prata med henne :S HAHAHAH så mobbad, aja.

Vi har gjort mkt roliga saker genom åren, lyft upp små töntars självförtroenden tills vi hatat dom, tryckt ner andras medans vi blinkat fint mot peddoläraren som inte fattat ett smack, (trots lipande rätt ner i skolbänken) haft en kort men hemlig karriär, tydligen hittat på vår egna dialekt.. ett skratt som pistoler har vi båda två...listan skulle bli lång.

Vi drar båda vårt strå till stacken när de gäller sakerna vi hittar på, vi är himla olika, men det är nog det som komplimenterar oss rätt så bra. observera rätt så, vi är ju inte lika bra vänner som vi såg på Idol tidigare ikväll, Anna (som förövrigt åkte ut, MEN JOHAN OCH ROBIN DE SMÅ BÖGARNA KAN STANNA???) och hennes vän, va hon nu hette :S de var ju lite knäppt, jag skulle aldrig kunna sitta och spela piano och sjunga för Ida, på den nivån är vi inte...


haha en bild som representerar Ida bra,
om man kollar på buketterna.



AJA BYE!


Magnus Englund - Bonde söker fru!

Japp även ett jobb som telefonförsäljare kan vara spännande. Vi ringer ju runt till Sveriges bönder och markägare och så plötsligt ringde jag till Magnus Englund. Jag har ingen aning om vem detta är och tänker inte speciellt när jag slår nummret och pressenterar mig och sedan vad jag vill sälja.

Vi säljer ju medlemskap i LRF, eller rättaresagt samdebiterade medlemskap, alltså vi ringer folk som redan är medlemmar och frågar om någon i hushållet är intresserad av att också bli medlem och då samdebitera.

När Magnus får frågan säger han att han inte kan just nu, för han har en lite konstig situation, "okeeey, wieerdooo" tänker jag och vill mest bara avsluta samtalet och börja med nästa. När han sen säger att "Personen jag vill samdebitera är ju liksom lite hemlig... jag är ju med i programmet Bonde söker fru" tycker jag inte att han är ett sånt wierdo längre.

Jag sa att det var roligt att få prata med honom och önskade honom lycka till med kärleken;) haha!

Sen när jag berättade den roliga nyheten för de andra på jobbet blev de självklart avundsjuka, självklart är det den stora drömmen hos alla oss försäljare att få ringa till en bonde i bonde söker fru, och jag fick den äran! YES!


Magnus var en trevlig man :) haha!

Update

fan fan fan fan fan, tror jag blitt förkyld, fast känner mig mer alergisk.. Vet inte mot vad, kanske mot Martin... han kom ju hit igår.. haha nejdå, det är nog inte mot Martin.. Men mitt huvud känns tungt och min näsa är rinnig och jag nyser stup i kvarten.

Vaknade lite försent idag, klockan 14... så måste snart dra och göra mig iordning för jobbet.. Tobbe och Martin köper grejer som vi ska käka till frukost, konstigt att allt alltid är slut på samma gång, bröd, mjölk, smör, toapapper... you name it ;) Men lika bra, så handlar man bara en fet gång i taget istället för massa små shoppings då och då.

OCH PÅ TAL OM SHOPPING! på tisdag är just det vad jag tänker ägna mig åt, och inte bara tisdag utan resten av veckan.. mhm! För på tisdag kommer lönen, och vi har inga räkningar att betala, iofs. ska vi betala mat för en vecka men de är ju inte så farligt.. Sen när vi flyttar den 2 december så får vi ju 5200:- tillbaka med! YEY!

Längtar tills vi flyttar, längtar efter att göra iordning rummet, ska köpa färg så fort som möjligt och börja måla, sen ska vi dra till Gekås och köpa allt som kan behövas inredningsväg. och sen ska vi köpa lampor, tv, ljud osv.. men de kommer nog ta ett tag, för har inte så mkt pengar ;)

Okej dethär var ett tråkigt och långt inlägg om ingenting.. ciao!

:@

Vafan händer? Låt folket rösta om Lissabonfördraget!!!! :@

...

När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga
 vi slutar upp att smyga, motet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli förstora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man för sig och hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

High five!

Det värsta som finns är ju när någon säger "high five!" och höjer näven framför en, och man själv med ett leende på läpparna höjer näven och slänger den mot den andra personerns och i all farten när man förväntar sig ett lyckosamt klapp så... sänker den andra näven igen i flabbar.

Från att ha kännt en kort stund av lycka och... kanske samhörighet med denhär andra personen känner man sig nu bara dum och utskrattad.. Ledsen och förnedrad.. Med andra ord: det värsta som finns.


Vem i Sex an The City är du?

Jag önskar att jag fortfarande inte sett SATC filmen, den var ju så bra och jag vill se den igen! :D




Gjorde ett Sex and The City test och jag blev Carrie.



Gör testet du med på http://www.brainfall.com/quizzes/which-sex-and-the-city-character-are-you/


Det gäller att tänka framåt...

Som en trollkarl aldrig avslöjar sina trick så ska en flickvän aldrig avslöja sina knep. Det har jag nu (ja, redan...) listat ut. För självklart har man vissa knep för att få som man vill, och när man väl avslöjat det knepet så kan man aldrig använda sig av det igen. Det är kanske därför som Tobbe nu mer aldrig gör som jag vill längre.. haha!

Ja, jag tror ju inte att jag äger honom och ska bestämma över honom hur han ska göra alltid men ibland måste man ta till vissa knep för att få sin vilja igenom. Inte bara med pojkvänner, utan med alla, han har säkert sina knep för att få mig att göra som han vill också.

Men som tillexempel om han är sugen på godis, och jag inte orkar gå heeela vägen till affären för att köpa det med honom, men jag heller inte vill att han ska gå själv (ger mig bara dåligt samvete) då tar jag helt enkelt till med pengaknepet och säger "Neej, vi har inte råd att köpa godis helatiden." och vips så stannar vi båda hemma utan godis.

Men om jag (som jag ofta gör) avslöjar att vi faktsikt har råd, men jag bara säger så för att jag inte vill låta honom gå själv och inte orkar följa med honom så är det lätt för honom att sticka ändå, så sitter jag där med mitt dåliga samvete eftersom han nästan alltid följer med mig när jag vill gå och handla nått, eller vad det nu kan vara.

Nu var detta ett av mina enklare knep, vill ju inte avslöja mina allra smartaste planer ifall han någon gång kikar in här och läser dom ;)


Idol!

Så roligt att det blev sånt bråk om Lars i idol tycker jag, efter hans framträdande av "Det börjar verka kärlek", tycker att det var rätt roligt av honom att göra den låten och det blev ju inte helt dåligt heller. Hans genre är ju liksom inte schlager precis så att han gör en ironi på det är ju bara roligt.



Om dom plockar bort honom ur idol för att han inte är "seriös" är det dåligt, kan ju inte påstå att jag kommer sluta kolla på idol om dom gör det, för kollar ju inte ens nu, råkade bara läsa på aftonbladet om "det stora bråket efter sändningen" haha, så kollade upp låten på youtube. Men om folket röstar fram honom så är det ju bara så det ska vara?

Jag tycker Lars kan komma tvåa i Idol, vet inte vem jag vill ska vinna men det går ju nästan alltid bättre för tvåan ändå.

Den lille killen, Johan eller vad han heter där emot kan ju åka ut nästa vecka.

RSS 2.0