VILL UT!!!!!!!!!!

Faaaaan, det är AAAAAS varmt ute, verkligen AS VARMT! Och vad gör jag då? Sitter vid datorn i Idas klassrum medans hon kollar på nån film på sin historialektion. fyfan! VILL UT!!!

Har skrivit ner lite grejer som är hemligt just nu, som vi ska ha på lördag, för alla vet väl vad som händer på lördag? Just det! Ida ska ha sitt födelsedagskalas! hihihi, så har använt datorn till en viss grej.. hihi..

Ska bli roligt, men just nu orkar jag inte bry mig om det, vill ut!! i värmen!! åååh, dör här inne.. och klockan är bara 2! Ida slutar 4!! ååååh, vill ut, men vågar inte :S Fan ska jag göra?! åååååh!

Nej, måste ta mig ut nu, gå förbi alla i klassrummet och gå ut.. piiiiinsamt! Men.. det måste göras.. fyfan!

För att jag är vettig.

wow! 12 timmar och 12 minutersen jag skrev mitt förra inlägg, vilket öde! hmm...

Funderar på att ta bort min blogg ibland, alltså Ida lockar mig lite för hon gjort det.. jag vill ju alltid vara som henne, coola tjejen liksom.. men också bara tanken på dendär knappen "Ta bort blogg" åååh, så jävla lockande att trycka på knappen och bloggen är borta, för vet ni?! MAN FÅR inte något meddelande först "Är du säker på att du vill ta bort din blogg? Ja/Nej" utan den bara försvinner.. åååh! Det är så jävla.. asså lockande! :G

Men nej! Ska nog inte..
det är gött att ha en blogg när man inte har nått annat vettigt för sig, inte en vettig tanke i huvet och inget vettigt i kylen att stoppa i sig.. Då är det gött att ha något så o-vettigt som en blogg och vara o-vettig på..

Som just precis nu, är ett sånt tillfälle som inte är vettigt över huvud taget.

Fan! Klockan är så mycket, tiden har bara rusat förbi.. Tänkt "Fan jag vill köpa nått på ICA!" och slängde en blick på klockan för att kolla om ICA hunnt stänga.. Det stänger ju nio, och klockan är halv 1.. ops. inte så bra koll på tiden kanske.. Men iofs. så åkte Ida hem vid 10 tiden nu när jag tänker efter, så de kunde jag väl listat ut att ICA var stängt.. Och det är lika bra för har inga pengar att handla för där ändå.. suck...

Nu, till något annat så vettigt som Jungle Rumble! wooohooow!

Nu blire frukost!

Idag vaknade jag först tidigt som fan, vet inte ens vad klockan var, vet bara att Martins dator började spela hög jävla musik och jag blev as rädd..  Det var hans väckarklocka, han skulle iväg på möte, så den stängdes snabbt av så jag kunde somna om. Men inte allt för länge, min mobil började ringa klockan 10, mitt alarm som jag smart nog ställt för att inte sova bort dagarna. Problemet var bara att jag gillar att ligga kvar två minuter efter jag stängt av alarmet innan jag går upp, och mobilen låg i köket, så jag lät alarmet ringa ut, de sattes på 10 minuter senare, jag lät de ringa ut, den sattes på 10 minuter senare, osv. osv. osv. en sådär 100 gånger..

Ingen bra start på morronen med andra ord!

Sen kom Martin tillbaka från sina tre möten och då gick Tobbe upp, och då går det inte att sova mer, dom två som pratar med varandra som om dom stod på var sin sida av jorden samtidigt som dom båda två (speciellt Tobbe) går som om jordens dragningskraft vore extra extremt kraftfull mot just honom..

Så här är jag nu, vaken men ändå inte, sittandes framför datorn, ska snart slänga in en maskin tvätt till, min favvo syssla av alla sysslor, och sen kommer Ida min pärla hit! Och som om inte det vore nog med lycka för mig denna dag så kommer även blomman Johanna hit sen med, det såg jag just i en kommentar hon gett mig här på bloggen, så idag kan fasiken bli en bra dag!

Just nu har jag dock bara en sak i huvet, f r u k o s t ! mmmh, Jag är hungrig! Dags för svullen mage, svullna bröst, dags för humörsvängningar och att gråta helatiden... dags att göra nått åt det!


Doften av nytvättat!

 ...Jag vill börja med att hålla med Johanna, det var absolut gött att "knäppa några kalla" i helgen, och nästa helg blire ännu fler, då fyller *trummor* ..IDA! 20 år!! wohoooow! Absolut något som måste firas, kanske kan denna barnsliga tonåring bli en mogen kvinna när hon entrar 20tals livet! mjaoouuw!

Idag sov jag länge.. fram till 11, sen gick jag upp.. Men jag tror mitt undermedvetna vet varför.. mhh.. just precis, jag har massor att städa, disken går upp till taket, nää okej, det är inte så mycket disk faktiskt men det är sån jobbig disk som har massa rester ingrodda i talrikarna.. bläääää..

Har även minst två maskiner tvätt att tvätta, men gött att vi äntligen kommit igång med det, hann nog använda alla mina kläder innan vi började med att tvätta, men sen när jag väl började så var det faktiskt inte så jobbigt, hallå?? släng in lite kläder, häll i lite olika medel och tryck på en knapp.. Sen är det bara att hänga upp tvätten och låta den torka i solen samtidigt som den doftar gott av nytvättat.. ååh vad härligt det låter va? Ska nog tvätta redan nu.. Fast först ska jag skriva klart detta.

hmmm. sen vare ju allt stöket där ute som vi fortfarande inte städat iordning sen i lördags.. ooj vad vi är lata. Nej men faktsikt, vem orkar hålla på med sånt på en söndag?

Nepp, så det är inget jag har dåligt samvete över, något som jag där emot Har dåligt samvete över är att jag var inne hela dagen igår! Shit, det var ju värmerekord för året och allt och jag sitter inne?? Fan, idag blir det till att traska sig ut i det fina vädret..

Bara det att det inte är kul att sitta där själv, helt tyst nynnandes på nån skit låt som man hört på radion nångång på 90-talet men som ändå aldrig någonsin kommer lämna skallen, hur dålig låten än är och hur trött man än är på den.

Nej alltså, Ida eller Johanna, vem av er traskar sig hit?


Men nu, tvätta...mmmmmmh häääärligt!

..en fortsättning iaf.

Sådär, nu sitter jag här med mina gooooooda frukostfrallor med ost och rostbff i.. är redo för att berätta om gårdagen med andra ord.. Hmm var ska man börja.. Johanna kom på dagen och fick mig som vanligt på party humör, men pank som man är just nu hade jag ändå nått i huvet som hindrade mig. Men Johanna, som den sötaste lilla blomma hon är praktiskt taget tvingade mig till att ta emot några cider av henne så att vi ändå skulle kunna festa ihop! (TACK FÖR DET!)

Så att så blev det, och vi började dricka först några lättöl sådär vid 4 tiden som Martin hade köpt.. solen stekte fortfarande och allt kändes perfekt, senare vid 6 tiden kom min andra pärla här på jorden Ida med sin bag in box och vi började slänga i oss lite vin också.. Efter det tog det ytterligare nån timme och då kom Johanna tillbaka efter att vart hemma och duschat. Då började vi slänga i oss lite cider och kvällen kunde ju inte bli annat än perfekt.

Sen blev det dags att spela kubb! Jag, Johanna och Ida stod för tjejernas lag medans Tobbe, Martin och Andreas stod för killarnas.. Enkel match tänkte vi allihopa tjejer och var inte alls rädda att förlora tror jag.. Det kanske vi borde vart för killarna vann ganska fort.. Eller ja, jag ska inte ge Andreas någon ära, han hoppade ju av spelet innan det var över.. Men Tobbe och Martin skötte sig bra.

Sen la vi ner spelandet och vet inte riktigt vad som hände där, vi hällde i oss vår dricka, vin, öl, cider slank ner genom våra strupar och i takt med att solen gick ner gick vårat humör upp! Tillslut var vi alla fulla och glada, och ungefär då kom även Johanna Libäck till platsen och sällskapade oss på trädgården!

Efter ett tag, några öl bongar, några pissepauser, lite choklad och tablettasker, lite sång och lite dans började det faktsikt konstigt nog (med tankepå alkoholen) kännas kallt ute, så vi flyttade in oss till tv rummet och där bjöds det på ännu mer dans. The ketshup song eller vad den heter spelades några gånger och alla tjejer dansade trots att ingen riktigt kunde movsen.

Nu skulle man kunna tro att kvällen går mot sitt slut, men fan vad fel man har då.. Nej kvällen har bara börjat, vi har ju faktsikt det allra roligaste kvar (och läskigaste) nämligen cykelturen till stället där alla i Falkenberg var bjudna, långt åt helvete var det, men kul hade man på vägen!

Ida tog mig på pakethållaren och samma sekund som jag satte mig där tappade jag kontrollen över resten av resan. Ida fick nån konstig grej för sig och blev plötsligt väldigt tävlingsinriktad, hon cyklade fort som fan och om jag inte visste bättre hade jag tippat på att det gick i 120 km/h men nånstans nära där var det! Vi svishade förbi alla andra (alla andra fattade inte att detta tydligen var en tävling) och varje sväng togs med feta sladdar i asfalten och bromsspåren efter cykeln var meterlånga! Jag var livrädd och trots att jag inte tror på Gud bad jag honom att skona mig, jag är inte redo att dö än!

Vi visste inte vägen men ändå skulle Ida absolut vara först, inte bara först heller, utan lååååångt före alla andra. Tillslut orkade hon inte mer (Konstigt då??) utan vi tog en vilopaus i nått gräs ungefär vid nya tågstationen och såg alla cykla förbi oss, jag började bli rädd, vi visste ju fortfarande inte vart vi skulle nånstans. Men Ida hade ingen lust att slänga sig på cykeln än, och hon var inte lätt att övertala, hon var inte ens lätt att avbryta, där hon satt i gröngräset och berättade om varför hon var så tävlingsinriktad, varför detta var en tävling, varför hon var tvungen att vinna den, och varför detta hade med boxningen att göra....

Jag var förvirrad och orolig men tillslut slängde hon sig på cykeln igen och jag fick springa efter henne för att hoppa på pakethållaren och sen var vi iväg igen, det gick fort som vanligt och trots att det fanns många vägar att ta litade vi båda på vår instinkt och tillslut kom vi ifatt resten av gruppen.

Tur att jag och Ida hade samma instinkt för jag tror inte hon var öppen för förslag om hon hade tänkt annorlunda än mig.

När vi kom fram till festen var det väl inte sådär super kul, men vad gör det? Vi hade ju en jätte rolig förfest och en minst lika kul cykeltur dit. Vi stannade inte allt för länge utan drog oss mot stan efter nån timme eller två? tror jag..

Påvägen till stan skulle jag mot min egen logik sätta mig bakom Ida på cykeln igen, och det borde jag inte ha gjort.. Denna gången brast det i en kurva som ännu hade grus kvar på marken sedan vinterns snö och vi ramlade ihop på marken, min hand fick ett sår som nu är varigt och mitt ben har feta blåmärken och skavsår..

Men men, det är väl inget att lipa över antar jag, vi kom in till stan och gjorde självklart ett stopp hos de kristna välvilliga själarna som ger bort gratis kakor, bullar och kaffe. Jag nöjde mig med att ta en bulle liksom de flesta andra.. alla andra utom Ida. Ida tog tag i en burk med kakor i och sprang sin väg skrattandes som en galning ner, bort från stan.

Jag kollade på, lätt road, men inte alls förvånad, detta är inget ovanligt när det gäller Ida.

Tillslut lyckades Idas samvete ändå övertala henne till att lämna tillbaka burken med kakor till de snälla Jesustroende människorna vid bordet, men först var hon såklart tvungen att ta några stycken.. ja sådär 15 stycken kanske.. När hon sen lämnade tillbaka burken slängde hon dessutom ur sig att det var inte Hon som snodde den, det var någon annan rätt så oskyldig tjej som gjorde det.. Ida var bara snäll och lämnade tillbaka den ju!

hmmmm... SEN började faktsikt kvällen lida mot sitt slut, ingen kände för att gå in på krogen så vi cyklade hem istället, denna gången var jag allt för rädd för att sätta mig bakom Ida igen, efter vurpan känndes det allt för osäkert så Tobbe fick ta mig hem den sista biten.

Väl hemma var vi alla trötta, vi satte oss vid TVn, kollade lite och tillslut var det dags att sova.

Men vilken rolig kväll! Puss och hejdå, undra hur många som orkade ta sig ner hit..


 

En början iaf...

När vinterhalvåret börjar och det är sådär kallt ute och alla kläder man har är fula och får vem som helst att se tjock och tråkig ut brukar festarlusten tryta lite och man festar inte lika vilt och galet längre och verkligen inte lika ofta. Man tar på sig ett par tråkiga jeans och nått enfärgat linne som man köpte för trehundra år sen och dricker några langar öl till musik som bara påminner om sommaren, men inte ger samma känsla som den gör när sommaren faktsikt är här..

Under detta halvåret så brukar jag få för mig att jag har mognat.. att jag inte gillar att festa vilt och galet längre och att jag faktiskt kan låta bli att festa en hel helg utan att sakna det sjukt mycket..

Men såfort maj närmar sig och solen börjar lysa långt in på kvällen, och man kan ha klänning och färgglada kläder och man inte behöver alls mycket smink för att se fräsch ut ändå.. När man festar dricker man cider och goda viner och då plötsligt kommer party suget igen..

Den tiden har kommit nu, ska äta frukost nu så har inte tid att berätta om hela den goa kvällen igår, men det kanske jag kan göra senare idag i ett annat inlägg.. slänger istället in några bilder så tar vi detdär sen helt enkelt! PUSS




åååh! GE MIG SOMMAR! :G

Tjena Tjena (årets solbränna) hahah!

Igår hade vi lite.. ja inte riktigt fest, men myskväll kanske! Här hos mig och Tobbe. Andreas var med och Ida och Martin kom hit också. Vi spelade lite kubb, vi lekte lite limbo (Jag vann såklart!) och så grillade vi lite.




Här är jag, snygg som vanligt!


Solen har gått ner lite och vi kör lite limbo!

Först grillade vi korv men vem fan blev mätt? Ingen kan jag ju säga då, så vi grillade lite kyckling med, mmmh, gott!


Andreas drar igång elden så vi kan grilla krov med pinnar! Inget gallär här inte!

Det var en mysig, härlig sommarkväll, vi sjung och pratade och var ute till lite efter 12. Den stora elden vi hade gjort i grillen värmde hela kvällen och sommaren kändes nära!


Underbara Tobbe med gitarren i mörkret!

Synd bara att det ska vara kanon väder just nu... Just nu! när jag inte får sola eller bada! hmmm.. Men om två veckor ska tattueringen vara läkt och då blir det sol och bad för hela slanten! Om två veckor är det ju tillomed Maj! Asså månaden innan Juni, asså månaden innan midsommarafton, det är alltså Sommar om två veckor! DÅ ska jag sola och bada och förhoppningsvis... jobba!

Har jag sagt att jag slutade på swemedia? Orkar inte åka till Halmstad för en osäker lön alltså.. Men men, har jobb på pizzahörnan i Maj, vill såklart ha nått annat med! Lite fler timmar å sådär, men om dom bygger en toalett på Pizzahörnan, vilket dom planerar att göra så kommer dom även göra en utomhus bar, som jag får stå i! wohow! Roligt ju.

Sen ska jag säga till dom att köra på tema kvällar ibland, tänk en raggae kväll, med live musik och 10% rabatt på pizzorna typ, lämnar man bara flygblad till folket på stranden dagen innan typ så kommer det komma massor av folk! Jag hade velat komma! Förfesta på pizzahörnan innan krogen eller nått, absolut!

Varför känns det som att jag skrivit detta inlägget förr? ..hmm..

Nu är den klar!

Hejsan! Igår tattuerade jag mig! Äntligen! Fan vad jag har längtat till det, men nu är det klart, och Ida har bilderna, så visar när jag fått dom av henne. Men fan vad ont det gjorde! Jag stod ut rätt så bra tycker jag och Mattias sa att jag var jätte duktig och lugn och att killar som tattuerar sig där ofta lipar och whinar! haha! Men tjejer har ju visst högre smärttröskel med.. hmm..

Är så nöjd med resultatet iaf! Älskar dom fast dom inte blev som jag hade tänkt, men tror faktsikt att det blev bättre såhär... HUR?!?! Undrar väl ni, men det är roligare om ni får se det först istället för att jag ska beskriva..

Tobbe fräshade upp sin lite med, fyllde i linjerna på den gamla han har på överarmen och addade till lite färg och sådär, och det blev riktigt snygg, nu har vi fått jätte mycket inspiration till hur den ska byggas ut till en sleave! Det kommer bli sjukt nice!

HELG + SOMMAR = GLAD EVELINA.





Nu har Ida lagt in bilderna, så här har vi den! fler bilder finns på bdb. (eveeveeve)


Lite om allt och inget.

Helloo, blir detta mitt andra inlägg idag? Eller var det igår jag skrev det förra? Jag minns inte... mitt minne är inte vad det har vart alltså! Eller.. jag vet faktsikt inte om jag nånsin har haft sådär bra minne iofs. Men har verkligen dåligt närminne.. Minns ju ingenting som hände för bara några timmar sedan, haha!

Aja, är så jävla uttråkad, sitter ensam i huset, och har gjort det i flera timmar nu.. och de flesta som känner mig vet att jag snart börjar rycka hår och klia sönder armarna, för jag klarar fan inte av att vara ensam, speciellt inte under en längre tid.
Jag skulle ju kunna gå ut och sätta mig i den varma solen, men så jävla tråkigt att sitta där helt ensam??

Tobbe är med Andreas och Jocke och fiskar, hoppas dom får hem nån fisk som vi kan grilla! Har aldrig käkat en egen fiskad fisk tror jag faktsikt, så det kan ju alltid vara kul att prova det.

Är så jävla sugen på räkor dock! Vet inte riktigt varför, men kom att tänka på en räk förrätt som mamma brukade göra förr, det är räkor i en varm stark currysås så käkar man det till vitt bröd, riktigt jävla gött är det!

Hmmm... vad ska jag göra? Ida ska på boxning ikväll och efter det kanske hon kommer hit, eller så går vi ut och går eller nått när hon ändå är här i mina trakter som så.. Synd bara att det är jävligt långt kvar tills dess, behöver ju sällskap nu!

Men tack och lov att Ida är hemma igen faktsikt! Har saknat henne.

Och vet ni förresten? det är måndag idag, vilket betyder att det bara är 3 dagar kvar tills jag tattuerar mig! Spännande! :D

Jaja, jag ska uppdatera bättre

Ojdå, nu har jag inte skrivit på nästan en hel vecka! Men jag har vart sjuk och verkligen inte haft någon ork över huvudtaget, bara legat ner i sängen och tyckt synd om mig själv samtidigt som jag tryckt i mig knäckebröd efter knäckebröd med kalles randiga på. Kalles randiga med ost självklart, fattar inte hur man kan vilja ens smaka på kalles randiga med banan? eller ägg?? Låter svinigt som fan!

Jaja, jag mår bättre nu, men inte till hundra % riktigt än, men det lär lösa sig om någon/några dagar...

På torsdag får det vara löst iaf, för då är det ju äntligen dags för mig att tattuera mig! Så jävla kul! Längtar verkligen, tycker att det är jätte spännande! :)

Nu ska jag snart väcka Tobbe för typ 7:e gången idag och tvinga upp honom för att äta frukost med mig! Tråkigt att äta själv ju...

Puss Hejdå <3

Jaså?

ooops, minns inte alls de senaste inlägget jag skrev, ändå ser det väldigt korrekt ut, gör de inte? Lite tråkigt var det faktsikt rent av! Men men, det var just det där jag hade tänkt att skriva om nu, men då behövs det ju inte.

Har vart en kanon långhelg här de senaste fyra dagarna. Suttit och solat och grillat och druckit öl hela dagarna på vår tomt och bara haft det glassiiiigt! Johanna har vart över och det är jag glad för men kan ändå inte låta bli att sakna lilla Ida. Men hon kommer snart, mycket snart! Det är den 14:e idag som de flesta säkert vet och det betyder alltså att det är 4 dagar kvar tills Ida kommer hem! JA!!

Då blir det nog grillning som vanligt hemma hos mig och Tobbe och glassande i solen, härligt!

Igår firade jag och Tobbe 2 år,
vi är ju rätt så panka för tillfället, så vi gjorde inget mer speciellt än att mysa tillsammans framför TVn med påskägg och chips!

Mamma och pappa var och hälsade på också, första gången dom såg huset och dom gillade det! Vem gör inte? Det är så mysigt. Love it!

Nu ska vi se om jag kan börja ringa här snart... sitter på jobbet ju! Pusshej!


Glad påsk!

Har haft en sån skön påsk helg! Först på skärtorsdagen jobbade vi bara en kort dag fram till tolv, sen började vi dricka lite öl och vin och käka en god ost bricka för att sedan dra vidare ut på stan och ta en öl.

När jag kom hem hade Tobbe och Andreas lite trevligt party hemma hos mig med några killar som satt och spelade instrument och sjung på härliga låtar och hade det trevligt.

Dagen efter solande vi hela dagen och jag och Johanna tog ett dopp i det sköna havet, eller.. skönt och skönt.. det var svinkallt och mina anklar domnade av men det var kul ändå. När man väl hade doppat huvudet var det inte så farligt längre och det blev rätt så gött, speciellt när man gick mot det grunda så kändes det riktigt varmt. Idag har vi solat lite på dagen, vart på systemet och köpt härlig dricka för att fira påskafton hos mig och Tobbe.

Vi har grillat grillspett och festat och haft det härligt och nu är jag trött och ska snart sova, men tack för en trevlig kväll!

Imon blire stranden Johanna! PUSS

mina behov

Idag är jag arg och frustrerad, känner att det är nått som fattas, och inte bara en sak, massa saker!!
Behöver chips, just nu! Behöver sommar! Behöver sätta en oder, behöver IDA!!!??!?!? behöver komma hem, vila, fler kanaler, skor.... B E H Ö V E R !!

.............behövde få dedär ur mig.

Mysteriet om den bruna mannen.

Ojda, idag hoppade den bruna mannen på där han brukar men något var ändå ovanligt, han tog av sig sin bruna jacka som vanligt, men under den fanns en... GRÅ kavaj, va? Blev jätte chockad! Men ändå glad för hans skull, har alltid tyckt att brun inte riktigt är hans färg alltså.. grå däremot! Mycket snyggt, matchar hans hår som också det är grått, men rätt fint faktsikt.

Jag brukar fundera över vart den bruna (nu mera brun- gråa) mannen är ifrån, och har kommit fram till att han är antingen från Sverige eller Bullgarien, konstigt va? Ganska så olika länder om man säger så, men tänker absolut att han skulle kunna vara vilket som helst av de två. Kanske har han en Svensk mamma och en pappa från Bullgarien? hmm..

Jag önskar att jag hade lite utländskt i mig, något som gjorde min hud brun och fin! Ja jag vet, jag brukar alltid bli brun, men i ansiktet då? Är jag brun där? NEJ! och min hy då? är den fin? NEJ! Alla med mörk hy har så fin hy.. ja, jag vet, jag säger alla fast det inte är alla, men ni fattar.. många har det iaf.

Nepp, nog om den bruna mannen, nu är det möte, sen jobba!

Ida Ida Ida

Ååååååh idag är vädret inte alls lika bra som det har vart! Men på fredag ska det bli 17 grader, och då är man L E D I G! Helt fantastiskt! Längtar så jag dör!

Sitter på jobbet här och väntar på de andra som sitter i möte, men inte lilla jag för jag har inte vart anställd i 3 veckor +.. lika bra så får jag tid för min lilla blogg och min lilla Ida!

saknar Ida så mycket, kan hon inte komma hem? KAN DU INTE KOMMA HEM VA? neej, det kan hon inte.. Hon kommer den 20:e Tur det iaf! För den 23:e ska hon följa med mig till Tattoo Lion för då ska jag fixa en gadd! Äntligen! Har verkligen längtat efter det, och nu är det bara 2 veckor kvar..! (och två dagar)

Och ni vet inte vad jag ska göra än! hihihi, jo Ida vet, men tror inte jag sagt det till någon annan än.. är inte säker, men hade ju inte riktigt bestämt mig heller förrens för någon dag sen, men nu känner jag mig säker iaf! GÖTT!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee! Längtar nästan lika mycket till den 23:e som till den 20:e och min lilla Ida <3

Min bussresa en dag i April.

Helloouu!

Idag var min bussresa inte alls som vanligt. Det började redan i busskuren när jag väntade på bussen, vi som alltid brukar vara tre som väntar på 351:an var idag bara två.. Jag stod en stund och funderade över vart den andra tjejen kan hålla hus, men såfort bussen kom så slutade jag tänka på det.

Det var nämligen en tjej som satt på den bruna gubbens plats i bussen. Först tyckte jag det var lite konstigt, men sen ändrade jag mig och tyckte mest det var spännande.. Vart ska den bruna gubben sitta idag då?!

Bruna gubben är en gubbe... eller kanske snarare en man, jag vet inte riktigt, som alltid har två jackor på sig, varav båda är bruna. Första veckan jag åkte buss hade han en brun kavaj med en brun kappa över, men nu har han bytt ut kappan mot en kortare brun jacka.. I näven har han alltid sin mörkbruna potfölj och han sitter alltid, varje dag längst fram i bussen, bakom förarens plats.

Men idag var ju platsen upptagen, spännande tänkte jag som sagt, men inte länge till eftersom tjejen hoppade av innan bruna gubbens hållplats. Även om jag nu inte fick se vad som skulle hänt om hon satt kvar så kände jag mig trots allt lite lättad.. Bruna gubben behöver kanske sin plats för att må bra.

Men så kom vi till Bruna gubbens hållplats och ingen gubbe stod där. Det var helt ödsligt och tomt där och bussen bara körde förbi. Jag kunde inte låta bli att sakna honom, vad är det med denna bussresan? Inget är som vanligt. Men vi körde vidare mot Halmstad, genom dendär byn eller vad det är innan getinge som ger mig känslan av motorsågsmassakern.

När vi kom fram till en affär där det ofta hoppar på lite ungdomar som jag alltid antar ska till skolan var det helt tomt på ungdomar, är det påsklov nu? tänkte jag. Men någon annan stod där, det var Bruna gubben! Vad gör han där? flera hållplatser från sin egen tänkte jag.. Men han hoppade på, och nu var ju hans plats ledig!

Han gjorde som han alltid gör, ställde ner potföljen på "bordet" eller vad man ska kalla det, bakom sätet och tog sedan av sig den översta bruna jackan och la den över. Satte sig sedan där han alltid sitter och slog upp Hallands Nyheter som han alltid gör.

Härligt att någonting kan vara som vanligt denna bussresan tänkte jag.

Sen händer det inte så mycket mer där under bussresan, jag blir alltid så trött när jag åker genom getinge och den skiten, så ödsligt och tomt och tråkigt, får alltid lust att sova, men vet själv att det inte är en bra idé.

Antingen glömmer jag väl att vakna eller så är jag bara ännu tröttare när jag väl gör det.

När jag väl var framme i Halmstad var allt dock som vanligt. Och nu sitter jag här, vid datorn, väntar på tiden för ett möte innan det är dags att börja ringa. Vi hörs! Puss.

I love you Sommaren!

Sommardagen igår var helt sjukt nice, sol från morgon till sent på kvällen och jag solade i en skön fotölj heladagen och drack 2,8:or med Tobias och hade det svingött.

Sen grillade vi med andreas och hans kompisar Martin och Thomas och sen kom Johann över en sväng. Vädret var fortfarande kanonbra, satt i linne långt fram mot kvällen. Jag och Johanna gick och köpte öl och chips och hoppades på lite fylla för kvällen.

Men så blev det inte, Karro var sjuk, Ebba var i Karlstad, Issa skulle till Jens.. osv.. ingen vits med nånting alltså. Så vi drack några öl för oss själva vi tre, sen blev det Robinsson, kattunge mys och sen sa vi godnatt för kvällen. Men Johanna kanske kommer förbi en sväng idag med, men det är synd att sommaren inte är lika självklar idag som den var igår.

Men nu är den påväg iaf. for sure.

Så på lördag (för det är väl påskafton på lördag) blir det grillning här hos mig och Tobbe på våran tomt (för det ska ju vara fett med sommar då!) Med en start redan klockan 4! Sen äter vi och alla får ta med sig kubb, krocket och roliga utomhus spel som man äger och har. Så har vi en riktigt rolig påskafton allihopa och firar att sommaren är här! wohow! :D

Nu ska jag och Tobbe göra lite frukost! Puss!

Helt rätt med sommar!

Åååhh så härligt med sommmar! Har suttit ute nu på lunchrasten och solat lite och ätit och har faktsikt fått lite färg, hallelulijah och hurra för gratis färg! Underbart. Ska släpa med mig Tobbe till stranden på lördag har jag bestämt, det blir väl perfekt?

Sen får vi väl grilla i helgen för att inviga sommaren!!! Eller vad säger ni ?

Vill vinna Kissies presentkort!

Ååååh! Så mätt och trött jag är nu! Har vart hemma hos mig tills nu och käkat god mat och pratat med mamma och pappa om livet, jobbet, världen och allt möjligt. Riktigt mysigt var det.

Kom som sagt precis hem då, och fick med mig en hel säck med kläder som mamma har tvättat åt mig, som jag inte fått hit ännu. Så det känns bra, känner verkligen att jag behöver lite förändring i garderoben, och är man luspank så är det gamla kläder som gäller alltså.. Egentligen är dom väl inte sådär super gamla, inte allt ihopa iaf. men det är ju verkligen inte nytt!

Så långt kvar tills lönen kommer, första lönen nu i april är ju inte stor, bara för tre dagars jobb eller nått sånt, så inte förrens 25 Maj, alltså om två månader kommer första riktiga lönen. Tobbe har en innestående lön så vi får vänta tills dess på hans med.. Suger verkligen..

Jag vill Vinna Kissies presentkort som hon har på sin blogg från gratis bio, då skulle jag köpa KLÄDER! men framför allt skor, har bara vinterstövlarna fortfarande ju! Herre gud, det är ju rena rama sommaren ute.. Jaja.. vad är väl en bal på slottet?

Utåt sett är jag ojämn...

...och mitt humör är lika mörkt som det är friskt!


Yes, så är det. Iaf. om man frågar glasstestet jag gjorde.
Blev en äcklig mintglass som jag aldrig ska smaka på ens.
Där emot gillade jag den nya lilla rullen från Ben & Jerrys..

Ja jag vet, jag dömer utan att smaka.. "den är äcklig.." "den gillade jag" men det är så jag funkar alltså, jag käkar med synen och det jag redan förutspått med den brukar stämma så att så är det.

Igår hade vi ett livligt samtal här på lunchrasten om aliens och övernaturliga saker, vissa tror, andra tror inte. Jag vet.. japp det är sant, jag vet att det finns aliens. det är mest logiskt och så är dete. Enligt mig. Mina arbetskamrater tycker att jag har helt fel, man kan inte veta om man inte har faktan framme liksom, men då säger jag väl som så att jag tror att jag vet. Så alltså Ja: Jag vet att det finns aliens.

På tal om alien så tror jag att jag vet att Thomas Dileva är en alien...

Sicket otroligt väder vi har idag va? Vi käkade vår lunch utomhus i solen och glassade.. känner mig genast lika brunare, trots att jag har smink i hela ansiktet och heltäckande kläder, men bara lyckan av sommaren värmer upp min kropp och får den att bli brun..

Idag ska pappa hämta mig från jobbet och köra hem mig till dom i skogstorp. Där blir det lite mysig middag, sen ska jag plocka med mig alla mina kläder och lite annat smått och gott hade jag tänkt mig för Tobbes mamma flyttar ut idag så då bor jag och Tobbe ensama i huset Äntligen! Härligt ska det bli, verkligen! Tråkigt dock att behöva laga maten själv, men det är ju sånt man får ta.

Men nu ska jag börja ringa igen, mitt mål för idag är två sålda. Puss hej!

RSS 2.0