20 år och en bättre kvinna, på alla vis.

Åhhhh, idag är jag bakis, ont i huvet, hungrig och 20. Det är vad jag är idag, 20 år! YES, kan reta IDa nu den lilla tonåringen, awww.. lillen... hihi...

Igår hade vi lite förfest här, Tobbe, jag Martin och Ida, Ida gick rätt tidigt, och vi andra blev inte så krogen sugna så vi stannade här hela kvällen, men det var trevligt, som vanligt i det gröna rummet.

Och vad har hänt med mig nu då? 20 år som jag är? Jaa... jag har ju först och främst blivit mognare, absolut, mogen som en äkta vuxen 20 åring, sen såklart snyggare, vaknade upp igår och såg as fräsh ut.. smartare, absolut något jag blivit, märker att jag har kommit fram till en hel del smarta saker de senaste timmarna som jag aldrig skulle klara av att komma fram till som en simpel tonåring.. Sen har jag såklart blivit starkare, är stark som en vuxen kvinna, nu.. Shit, det är så himla mycket skillnad nu, från förr. Jag är inte mig själv längre, en helt ny kvinna, det är vad jag är.. efter 20 år är jag en helt ny kvinna.

Jag och pappa åkte till Långås igår för att beställa tid för tattoo, Mattias ska tattuera mig i April, men ska ringa och höra efter exakt datum typ idag.. eller imon.. eller nått... SÅ VAD SKA JAG GÖRA?? måste komma på det nu ju, det är ju inte såå värst långt kvar till april :)

Bilder från kvällen kommer senare.. om jag fattar hur man lägger in dom, Puss hej! :)

- Fattar du.. det kan va läskigt!!!

Det är vad Ida sa till lilla lilla katten när den slickade på min hand, hahah fattar inte varför, vadå läskigt?? Aja, Ida är en gåta för sig.

Ja för just det, jag sitter hemma hos Ida nu, för sen ska jag gå hem till mamma och pappa för att imorgon fyller jag 20 år!! Så coolt, har aldrig provat på den åldern förr ju.. hehe.. spännande.

Men innan jag går hem så ska vi kolla på LOST! Om jag nu lyckas få Ida till att göra det, har tjatat typ i tre år nu, men ju mer jag tjatar, ju mindre villl Ida kolla på det, förståss, så jävla irriterande.. men nu gör Ida lite bacon och ägg till oss, så tror att det blir Lost när hon kommer upp med det, man kan ju inte mer än hoppas.

Ida behöver inte ha ljud på sin TV för Andre har så högt ljud så jag hör hit in i Idas rum, bra ju...

Men åååh, vill att lilla Mumma ska komma tillbaka hit och slicka på min hand igen, hon är så sööööt lilla Mummaaa, awww!

Puss hej på er.


Ida som bebis...

Oh, oh, oh, oh, oooh....

Hade Led Zeppelin - DY'er maker på huvet innan idag, så sen så ville jag börja sjunga på den igen, men glömde helt bort hur den gick, hjärnsläpp liksom, så istället får jag Sean Kingston - me love på huvet, den går ju ungefär likadant..
Istället för "oh, oh, oh, oh, oh, you don't have to go-o, oh, oh, oh, oh..." så går den "oh, oh, oh, oh, oh, why did you have to go-o, away from home.." så jävla stulet.. helt samma melodi med.. typ.. men men....

Om inte mer än 2 dagar fyller jag hela 20 år, och det suger att jag inte har pengar att fira det med, men på något vis ska jag väl ändå kunna firra lite vin eller nått för att ta mig ut på.. får se hur det blir med det.

Dagens högsta önskan är iaf. att få pengar till något helt annat än alkohol, nämligen en frisör!! Jag behöver klippa mig.. mitt hår är så äckligt fult att jag vill dö helst av allt.. men eftersom det inte känns som ett bra allternativ får jag väl helt enkelt bara sätta upp de i en hårklämma och vänta till på måndag, då ska jag och Tobbe nämligen tjäna ihop lite pengar på att packa väskor åt Arla, GÖTT! Så dom kommer jag nog lägga på en frisör skulle jag tro.


Fuck you! snart 20! WOHOW!

Men nu, TIBIA! haha-gahaÖJsgjdölh ... :( patetiskt va?

Hurt so good!

Hej hej! Idag har jag vart i stan och fikat med mamma, blev en semla såklart med tanke på dagen, men annars är jag faktiskt inte så förtjust i semlor, inte i fika över huvud taget... gillar mer att käka en god macka eller panini eller nått när jag fikar, älskar ju mat!!

Men undrar vem som kom på semledagen ändå, vad är det att fira liksom? finns väl bättre saker här i världen än semlor.. eller iofs. kanske de har med fastan å allt dedär att göra men ändå.. och sen är de ju så jävla dyrt med, lite grädde och bröd för typ 25 spänn, kan inte kosta dom mer än 3 spänn att göra...

Men jävlar va de måste gå bra för fiken denna dag, de var ju fullt överallt med fikare..

Jaja, min snälla mamma köpte ett par jeansleggins till mig som jag velat ha sen jag fick reda på att de ens existerade så jag är extra glad just nu, så jävla gött att ha på sig tighta jeans samtidigt som man sitter bekvämt i en soffa OCH kan andas!

Hmmm, vet att de var nått mer jag ville skriva men kan inte komma på vad...

Men just de! mamma och pappa har lovat mig en tattuering i födelsedagspresent! Så jävla gött, har velat göra en till sen jag började med min första! men kan inte komma på vad jag ska göra bara, vill göra nått stort.. såklart.. men vad?? har letat på internet efter inspiration men kan inte komma på riktigt.. Jag gillar klassiska motiv som svalor tillexempel har jag alltid velat ha, och pinuppor.

En pinuppa ska jag ha nån gång i tiden, men inte förrens jag kommit på exakt hur den ska se ut. Men kanske när jag väl kommit på vad jag vill göra med mitt liv, jobba alltså, kan jag göra en pinuppa inspirerad av de yrket jag har.. mmm, så de får bli senare..

Sen vill jag ju ha på fötterna med, men nu har jag redan en tattuering som aldrig syns så denna gången vill jag ha en som syns lite mer! så kanske på armen nånstans, eller vid nyckelbenet.. HMMMMM! så jävla svårt de ska vara alltså..

Men har ni tips får ni gärna tipsa mig med det ;) PUSS


Gillar faktsikt den i mitten, fast mer fisken till höger, gillar fiskar...Gillar blomman i mitten.. gillaaaaarrrr tattueringar...

Det är Idas fel att min blogg inte har några bilder...

Hej alla mina små vänner! :) Ida säger att min senaste inlägg var osammanhängande och inte gick att fatta, men var nog för att jag spelade tibia samtidigt som jag skrev det, så nu har jag faktsikt stängt ner tibia en liten stund för att skriva något lite kort sådär.

Igår var Ida här hos mig och Tobbe i det gröna rummet, så spelade vi tre + Andreas Alias, jag och Ida vann såklart, som vanligt är jag alltid med i det vinnande laget, och så drack vi lite vin och lite öl och sjungde tillsammans till Tina Turner och sånt där ni vet...

Sen gick vi alla fyra ut i snöovädret för att ta oss till Amandas party, så där var vi sen i ett litet tag tills folket började röra sig mot stan, då hade vi ingen lust att festa mer så då drog vi istället hem, men det var en trevlig kväll, men som vanligt så har ju Ida inte sin kamera igång så finns tyvärr inga bilder från detta...

Idag är jag sjukt bakis och har ont i huvet och vill mest bara dö, men det är sånna smällar man får ta.. Men jag och Tobbe ska snart kolla på det senaste avsnittet av LOST som vi inte har sett ännu.. så det ska bli spännande! Men först blir det till att döda lite drags på tibia, hoppas på en dragon shield, wish me luck :* bye

Azuka Kazamaa

Shit, för er som tror att jag är död eller liknande så kan jag bara säga en sak, jag har trillat dit igen. Det beroendeframkallande djävulska spelet som inte ens tillåter mig att läsa mina bloggar som jag annars är  Oh! så besatt av: tibia.

Japp, på bara några få dagar har jag nu dragit lvl 34, och är på god väg till 35. Jag tänker på det, pratar om det, drömmer om det, men inte minst Spelar det, helatiden! Kan inte låta bli det. jag vet att det är hemskt men så är det.

Sitter vaken till 5-6 på morgonen och huntar dedär jädrans spelet, med min söta lilla char, Azuka Kazamaa, en söt liten Royal Paladin, och ska snart in och spela igen, men som tur är har jag iaf. små små delar i hjärnan kvar som tänker på att söka jobb, så det ska jag göra först!

men för er som undrar vart jag tagit vägen alltså, så har ni nu svaret, jag har åter igen blivit en nörd.


Lika tråkigt som sist.

Oj nu har jag inte skrivit på hundra år nästan.. eller tre dagar iaf. Men Det händer ju fan inte så mycket som man kan skriva om. Och har ingen lust att skriva heller så blir ju inget kul att läsa då heller.

Just nu sitter jag ensam uppe i det gröna rummet, Tobbe är på arbetsförmedlingen men han kommer nog hem snart och då blir det frukost.

Och nu kom han faktsikt, så nu ska vi käka, det blev ju ett roligt inlägg va? men lovar att skriva bättre nästa gång, och då kommer bilder från ostbrickan jag och Ida hade med, PUSS!

ost på bricka

Idag har jag och Tobias vår 22 månaders dag, men vi firade inget märkvädigt idag, det är ju alla hjärtans dag imorgon så det kommer då ;) Så denna kväll tillbringar jag istället med Ida, vi ska dricka vin och käka ostbricka, så underbart!!! ÄLSKAR!!

Asså ville bah säg de lixom, för nu ska vi fixa ostbrickan, bye!



OH NO! :(

Igår skrev ja ett långt vanligt inlägg om igår, men såklart så publiserades ju inte det, utan typ en tiondel av det sparades i utkast, resten är väck för alltid, det som sparades var:


Idag har jag vart hos tandläkaren för att laga ett hål, Tobias fick följa med mig för att jag är lite rädd för nålen dom sticks med när man ska bedövas men fick bedövningssalva innan så det var inte så farligt. Är i vanliga fall inte rädd för nålar, mamma brukade tillomed öva..........


så nu tänker jag fortsätta på det...

.....mamma brukade tillomed öva på mig med sina nålar när hon läste till sjuksköterska. Då fick jag tillomed en tjuga per stick när hon var snäll. gött ju, när man va liten var ju de en hel veckopeng :S hah.

Aja.. sen gick vi till telia och lämnade tillbaka deras skit bredband som ingen människa i världen borde behöva stå ut med, det är dyrt (230:-/månad) och går bara att använda typ en vecka per månad eftersom när man laddat hem en viss del data, som man t.ex. gör när man är inne på youtube, så sänks hastigheten betydligt och det går inte att surfa på internet alls.

Istället gick jag och Tobbe till expert och gjorde ett riktigt kap, tre bredband - inga begränsningar - upp till samma hastighet som telia - och billigare! (199:-/månad) HALLELUJAH!

Telias ursäkt till varför dom är sämre än alla andra i hela världen är att dom erbjuder sveriges bästa teckning, men vafan ska jag med det till när jag inte ens kan komma online!??!?! IDIOTER!!!!!!!

hur som helst ska jag släppa detta nu, för sen gick jag och Tobbe till thai och käkade buffé! och till min stora glädje hade dom deras underbara nudlar där idag, men till en lite mindre glädje är min käft fortfarande helt fucking bedövad och det är en aning svårt att äta och dricka, men Tobbe min hjälte fixade ett sugrör så dricka gick ju iaf. Bara det att läsken kändes helt varm på den bedövade sidan av käften, men det är sånt man får stå ut med i himelriket royal thai.

SÅDÄR det var allt om igår, bye!

Stördaste drömmen.

HALOOOOOOO! Älskar den låten nu ju :G Halo med Beyonce.. ÄLSKARRRR!!
http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

Johanna gick precis hem, vi har suttit här och ätit godis och druckit cola och snackat om livet som vanligt, alltid lika trevligt.



Men nu ska jag istället berätta om min dröm som jag hade inatt.. den e lite fumlig, vissa grejer fattar inte ens jag, men just i drömmen så (vill säga make sense, men iaf.) fattade man.

Det var iaf. jag, Tobbe, Martin (tror jag) Ida och Vivi som var med i den, och vi skulle göra en stor kupp där vi skulle få många miljoner kronor.

Det första jag minns är Ida som skär sig i handflatan för att sen sy ihop handen igen, detta gör hon utan en enda min av smärta, varför vet jag inte just nu men som sagt i drömmen, make sense..

Sen minns jag att Vivi hade lagt sig under ett trägolv, typ som en altan, som hade en vit matta över, där hade hon legat i ett långt tag, alltså typ 10 minuter, vilket är länge med tanke på att hon låg i vatten och var tvungen att hålla andan (ja alltså trägolvet låt på vatten) vattnet som hon låg i hade heroin i sig, så när hon kom upp ur vattnet var hon drängt i vatten & heroin (detta har sin förklaring som kommer snart) och hon var väldigt nära på att drunkna men vi fick upp henne i rättan tid.

(mattan som låg över trägolvet hade förresten också blivit uppskuren och ihopsydd precis som Idas hand??)

Jag själv utsattes inte för något speciellt just här, men hjälpte bara Ida att bryta upp golvet under mattan och få upp Vivi. När vi fått upp Vivi virade vi in henne i ett täcke så att hon inte skulle frysa ihjäl för det var kallt ute.

Trägolvet låg i Norge, precis vid gränsen till Sverige och där befann sig gränspoliser med hundar.

Plötsligt hörde vi en av hundarna skälla och såg den rusa mot oss. Alla fick panik och började svettas när den började lukta på Vivi och bita henne i handen. Vivi grät och poliserna sa till hunden och undersökte sedan Vivi, men hittade ingenting på henne, mer än att hon var blöt, hunden hade såklart kännt lukten av heroinet men det kunde ju inte poliserna se, (precis som vi räknat ut i vår plan...) och jag och Ida började slappna av när vi märkte att planen funkade som tänkt.

Poliserna bad oss, och framför allt Vivi om ursäkt för hunden och gick därifrån, och då kom en föredetta gränspolis och ställde sig bredvid oss och hade tårar i ögonen. Hon började prata med oss och sa "ush så hemskt, jag har själv vart med om att visitera en oskyldig person och det skär i hjärtat när man gör så fel"

"det är la inte hela världen..." tänkte vi alla tre men sa ingenting utan log mest över vår underbara plan, sen gick den föredetta gränspolisen sin väg.

När vi var ensama började Jag, Vivi och Ida att tömma täcket på bomull tills det var tomt och precis när vi var klara kom Tobbe och Martin som hade utfört den andra delen av kuppen (hur vet jag inte, det var inte med i drömmen) och hade varsin stor säck med pengar med sig, alltihopa sammanlagt 123 miljoner Norska kronor.

"Nu tycker du allt att det var värt det va?" Sa jag till Vivi och såg fett nöjd ut, och syftade på hennes nära döden upplevelse i knarkvattnet. Och Vivi nickade.

Dessa pengarna började vi sedan stoppa in i täcket tills det bara var 200 tusen kronor var, som vi delade upp i fyra kuvärt, 50 tusen i varje, (kommer till det sen med...) sen sydde vi ihop täcket igen.

Det är nu min, Idas och Vivis del av kuppen kom till användning. Eftersom att när vi skulle ta oss hem till Sverige med pengarna så visiterades allas väskor osv. men eftersom gränspoliserna kände igen oss sedan tidigare lät dom Vivi gå förbi utan att bli visiterad trots att hunden såg misstänksam ut mot oss.

Vi spridde sen ut oss på tåget som skulle ta oss hem till Sverige, och jag och Tobias satt bredvid varandra med kuvären med pengar, som skulle användas till att muta någon, om den personen skulle komma på oss på något vis, men det gjorde ingen så det behövdes inte.

Väl hemma i Sverige så gör vi dock något knäppt, men men...

Vi hörde av oss till banken där pengarna kom ifrån via ett anonymt samtal och sa att vi hade pengarna och att vi skulle ge tillbaka alltihopa om dom lovade att låta oss gå fria ändå. Pengarna kom nämligen från Världens säkraste bank som låg i Norge. Banken gick med på detta, och var tvugna att skriva ett kontrakt på det, och dessutom gå ut med det i TV, att vi skulle slippa straff.

Vi gav tillbaka pengarna och blev kända som världens bästa inbrottstjuvar.

Sen sökte vi (eller iaf. jag, är det enda jag minns..) jobb på ett stort företag i Norge. Under arbetsintervjun sa jag att jag vart inblandad i den stora kuppen och han blev lite skeptisk till om det var så smart att ge mig jobbet då. men jag sa "men jag gav ju tillbaka pengarna, och det är ju ett bevis på min stora lojalitet" och han blev övertygad och gav mig jobbet.

Företaget hade som prydnad glasburar där landets värsta skurkar
satt av sin fängelsetid. och runt hela glasburarna stod vakter som höll koll på fångarna som satt knäpp tysta runt sina bord inne i glasburen, men såfort vakterna kollade bort (vilket var max 5 sekunder åt gången) så såg man skurkarna viska till varandra och i drömmen förstod jag att dom planerade hur dom skulle rymma ur glasfängelset (okej???? :S)

Jobbet jag fick gav en feting lön på 45.000 Norska kronor om dagen, men det visade sig att man behövde körkort för jobbet, vilket jag inte hade, så jag tackade nej. Dom ville väldigt gärna anställa mig och erbjöd sig att betala för en intensiv kurs, men jag orkade inte.

Istället fick jag ett annat jobb på företaget, nämligen yoga tränare för alla de anställda på företaget. Detta med en betydligt lägre lön på typ 20.000 i månaden.. Så där stod jag i rosa träningsdräkt och gjorde yoga, när en av de anställda frågade mig hur jag kunde vara så dum och jobba för så lit epengar när de enda jag behövde göra var att ta körkort och sen leva rikt i resten av livet.. körkort skulle jag ju ändå ta nån dag..

Då plötsligt höll jag med och ändrade mig, och tog körkort, fick jobbet och levde flott som fan resten av livet.

Drömmen slutade med att hela händelsen blev en film och rollen som mig spelades av Julia Roberts.



SLUT??? :S???


MEN FUCK YOU TELIA!!!

Är lite lagom (för att underdriva) arg just nu. Har ju som bekant skaffat internet från telia och vad händer helt plötsligt idag när jag sätter mig vid datorn? ALLT GÅR AS SEGT! och med as segt så menar jag att en bild på bilddagboken laddar på ungefär 5 minuter... spela på king.com (som jag är rätt så besatt av) går inte alls, och nerladdningar tar ungefär sådär 21 dagar... ÅH!!!!!

Jag går in på bredbandet för att kolla vad som står och hittar då detta meddelandet från telia:

"Du har överskridit gränsen 5 GB datatrafik för denna månad. Resten av månaden får du högst en hastighet på 57 kbit/s.
Hälsningar Telia"


SKOJAR DOM MED MIG ELLER???? JAG ÖVERSKRIDER LA FÖR HELVETE VILKA GRÄNSER JAG VILL!!! VARFÖR HAR INGEN SAGT TILL MIG ATT JAG INTE FÅR GÖRA DET DÅ??? TROR DOM JAG HADE KÖPT DETTA FITTINTERNETET OM JAG VISSTE DETTA ELLER?? ÅH NÅGON SKA DÖ IMORGON (nej förlåt, menar inte dö, men någon ska jag ta ut min vrede på!)

Fyfan vill bara skrika just nu :@

Men men, har iaf. tryckt i mig en burgare idag, skulle först äta på burger inn men som vanligt fattar ju inte jag att dom har stängt på måndagar (VAFAN HAR DOM DE FÖR???) så det blev en äckligare burgare på entill pizzeria istället. är SÅ ARG.

De enda bra med denna dagen har varit att handla på ICA med Ida.
....och att Vivi la in bilderna från pop quiz som jag skrev om för ett tag sen.


Tack för att du räddar min dag Ida :]


Tack för att du laddade upp bilderna Vivi. :)


Tack för att jag får lägga mig och sova bredvid dig nu Tobias. :*


Tack för att jag inte har träffat dig på ett tag Sune :S

Karma is a bitch

Idag när jag var ute med Märta tänkte jag att jag skulle njuta lite extra av solen och att våren är påväg, (för plötsligt mitt i min sommmar så kom det ju snö, så tydligen är det inte sommar än...) så jag gick en extra lång runda med henne, eller extra lång.. kan man säga så när den ordinarie rundan är, inte ens en runda, utan en kort kort sträcka?

Hur som helst, så gick vi och njöt båda två av det härliga vädret tills Märta ska skita såklart, först mår jag väldigt illa, men sen blir jag också ledsen, asså inte värsta lipsillen sådär, men ska ju njuta av naturen och så låter jag Märtas hundskit ligga kvar där på marken och stinka, men har ju inte ens några påsar med mig, och hade jag haft det så hade jag inte plockat upp det ändå, sån e jag liksom.

....så fick ju såklart lite dåligt samvete (första gången jag får det för att lämna lite hundskit på marken...men ändå,) men vad händer då? typ 5 sekunder senare kollar jag ner på min sko och får till min förfäran (heter det så) se hundskit på min sko!?

Så jävla typiskt, men men, somliga straffar gud på en gång.


(fett mycket paranteser i detta inlägget va?)


köttbullar och mackaroner.

Igår var jag med Ida på förfest hos Ebba och Amanda, kan aldrig fatta att dom är syskon, fattar inte det nu heller fast jag vet. men så är det. Kul var det iaf. men har träningsvärk efter limbon som jag förövrigt vann, eller kom iaf. delad 1:a plats med Ebba. iofs. var vi typ bara 4-5 som tävlade så det kasnke inte är så jävla mycket att skryta om ändå.


Jag och Ida

Men sen när vi skulle dra så åkte vi taxi till stan som såklart är fett sen, han sa att vi skulle få rabatt efter att jag och Ida klagat, men när vi var framme så sa han att vi inte skulle få det längre?? att det inte var hans fel?? öh! så jag ville att vi alla skulle rymma, och gjorde det också, men det var tydligen någon som inte rymmde och betalade för kalaset, så får la ge en peng till den bruden då..


Fixar och trixar

SEN så skulle jag och Ida gå hem, för jag ville inte till krogen, men vi orkade såklart inte gå hem så Idas pappa kom och hämtade oss, och då kollade vi på mamma mia hemma hos Ida, och fattar verkligen inte varför folk älskar den filmen? Har aldrig hört något negativt om den filmen förr, men den är ju fan inte bra?! tyckte den var bara jobbig, som att kolla på massa dåliga musikvideor till Abbas låtar med sämre röster... blä, det var ju typ: en låt, två repliker, en ny låt, två repliker, en ny låt, HELA TRE repliker, ny låt, ingen replik alls, ny låt.. AND SO ON. tråkigt.. Filmens story var ju inge vidare den heller... åååh.

Nu så är jag hemma med Tobbe igen efter 2 nätter i skogstorp, gött känns det, men saknar min säng ju! PUSS, bye bye!

GAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!! :@

ÅÅÅH ÄR SÅ ARG JUST NU!!!!! :@
Det värsta som finns är när folk på msn inte svarar fast man vet att dom är där!!

 

I say: 
hallåååå
I say: 
är du med tobbe?
You sent a Buzz!
Martin - Allt går att fixa! just sent you a Buzz!
I say: 
är du med tobbe
You sent a Buzz!
You sent a Buzz!
You sent a Buzz!
You sent a Buzz!
You sent a Buzz!
I say: 

HALLLLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Martin - Allt går att fixa! says: 
vad är det? 
I say: 
är du med tobbe?
I say: 
?
You sent a Buzz!
I say: 
svara dåååååå
You sent a Buzz!
I say: 
Martin?!?! säg bara om du är med tobbe eller inte?½
You sent a Buzz!
You sent a Buzz!
I say: 

halllååååååååååååååå
You sent a Buzz!


God vin och lost nytt år

OH MY GOD!! Har precis kollat på 4 avsnitt av LOST! Är så jävla spännande nu tycker jag, vill bara veta ALLT nu, orkar inte massa mer avsnitt, massa mer säsonger, vill att det ska vara bara ett avsnitt kvar och där ska jag få veta allt! allt om siffrorna som man fortfarande inte fattar nått av, och allt om tiden som går hit och dit, vill bara veta! Tyckte det var så spännande att Jin träffade fransyskan när hon var ung och med barn, omg VILL se mer!

Men, strunt i LOST nu... Jag ska iaf. försöka tänka på något annat.. just nu är jag hemma hos mamma och pappa i skogstorp och ska snart lägga mig och sova för är riktigt trött. Vi käkade en jätte god middag, med min favorit sås: Ädelostsås, ÅH kan äta så jävla mycket sån sås utan att någonsin tröttna. Kan äta det som soppa om du vill, och till maten så hade mamma såklart köpt mitt favvo vin :G ÅH ÄLSKAR DET MED!

Förresten så sitter jag på mammas och pappas dator nu och här hittade jag två bilder på mig och Tobbe från julafton så slänger in dom.





Godnatt :*


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Ååååh, idag är jag mätt igen, har tryckt i mig en påse chips idag, ännu mer godis och precis käkat av den underbara färdiga potatisgratängen man kan köpa på ICA. Fast denna var iofs. köpt på Willys, men förstår mer vad jag menar när jag säger så.

Idag skulle jag börja mitt nya liv som Ida lärde mig om igår, men finns fortfarande 2 lagar jag måste få förklarade för mig för att känna att jag ska kunna starta påriktigt, men har småstartat lite nu. Det är iaf. 7 lagar man ska följa för att må bra och få bra karma ungefär och helt enkelt bli en god med människa och förhoppningsvis få som man vill.

1. Lagen om oändliga möjligheter
2. Lagen om att ge
3. Lagen om karma eller orsakan och verkan
4. Lagen om minsta ansträngning
5. Lagen om avsikt och önskan
6. Lagen om oberoende
7. Lagen om dharma eller om livets syfte

Har iaf. skrivit ett lapp med önskningar som jag har i livet som jag har stoppat i BHn på vänster sida så jag har dom nära mitt hjärta, ska tänka på dom varje morgon och innan jag går och lägger mig.

Sen har Ida sagt vad jag ska få i födelsedagspresent av henne med, och det är ATT FÅ GÅ till spåkvinnan i båthamnen i en halvtimme, TACK så mycket bästisen, älskar dig! Så bra, känns underbart, finns så mycket jag vill fråga henne om min framtid, allt från frågor om karriär till hur många barn jag kommer få och om jag har nått hemskt över mig. Hoppas inte det!

Idag var Johanna här ett litet tag med,
vi snackade om allt mellan himmel och jord, gjorde en hemlig lista, pratade om spöken, bebisar, jobb och framtiden. Alltid lika trevligt, du får komma förbi när du vill Johanna :)

:)

Vi kommer att dö inom en snar framtid

FAN OCKSÅ, har inte läst aftonbladet på år och dagar, men just idag ska jag ju såklart göra det, och får syn på en artikel som det står att världens största orm vägde 1 ton på, väldigt intressant tänker jag och klickar på länken men är fortfarande inte rädd för tänker att 13 menter e la fan inte så jävla långt för en orm liksom, dom är ju långa?

Men vad läser jag då?
JO "För att verkligen förstå hur stor ormen var kan man dels dra liknelsen att den skulle nå en fullvuxen man till höften." VA? var ju inte rädd innan, men tänkte la fan inte på att den blev fetare av att bli längre? tänkte väl inte på att ett ton var så jävla mycket.

Fan tänker bara på det stora stora huvudet som bara kan dyka upp? hur fan läskigt skulle inte det vara???



Och denna feta orm levde alltså mesta dels i vattnet, och såklart börjar jag och Ida då fundera på detta, och man vet ju att det finns stora stora läskiga och farliga djur i det djupaste vattnet som vi inte känner till, och tror faktsikt att denna feta ormen finns där!! OH NO den feta stora ormen med det stora huvudet, HATAR djur med stora huvuden, asså dom är så läskiga, speciellt fiskar, för dom har ibland BARA ett stort huvud och ingen kropp nästan, bara en fena där bak som dom förflyttar sitt stora huvud med. ....fan hatar deras stora ögon och tänder som går utanför käften åt alla jävla håll, dom kan ju fan göra vad som helst dom äckliga sakerna på de djupa vattnet som vi inte känner till..

Läs här om feting ormen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4328972.ab

Välkommen hit min vän

http://www.youtube.com/watch?v=TPyySg-T22Y&feature=related

Blir lika besatt varje gång jag hör dendär låten alltså. :)

Så välkommen hit min vän, välkommen hit till djävulen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens coolaste paradis!

Och där inne var det fest med mat och vin Ja där fanns alkohol och nikotin
(och amfetamin och nitroglycerin och gelatin och heroin och limousine och kokain och nils farin och violin och medecin och ren bensin)
Och inget var förbjudet enligt dom
Och några slog varandra och rökte hasch
Och några söp sin lever till en gulash
Ja, dom festade till blodet lyste rött
Men vad gör de när faktiskt alla redan dött?!

Uppstoppad flodhäst framför dator.

Ojdååå, är så jäkla mätt nu, först käkade jag och Ida en fet buffe på Royal thai, som jag älskar, älskar deras underbare grillspett, mmmh!! Vill att dom alltid ska ha dom där, men de har dom inte? fatta rinte varför? var ju såklart tvungen att trycka i mig två läsk med, eftersom man får ta hur många man vill.

Sen fick jag och Ida för oss att åka till Gekås, fast ingen av oss hade nått speciellt att göra där idag, men kände bara för det, så vi drog dit, och det var härligt där idag, knappt något folk alls, så vi gick runt där några timma roch kollade på saker och satte på äggklockorna så det ringde över hela gekås, eller nästan iaf.

På gekan köpte jag en boddy som jag har velat ha länge nu, så äntligen har jag en sån, det var meningen att jag skulle ha denna med, det vet både jag och Ida, fast allt är inte meningen, måste sluta hitta saker som det bara är meningen att vi ska ha nu asså. Men köpte också en fantastisk present till Tobias som han ska få på alla Hjärtans dag, men ska inte säga vad det är nu, för då kanske han ser det ju.. annars köpte jag öven ett hårband som jag vill ha i pannan, även om mitt huvud inte är skapt för att ha sånna (asså jag är ju Pannan med stort P) så ska jag hitta ett sett som får det att funka för tycker att det är så fint och hippieaktigt.

Tror inte jag köpte nått mer, jo godis... men iaf. för att fortsätta på varför jag är så fruktansvärt mätt, så tog jag även ett glas coca cola på Blå fikan inne på gekås, varför vet jag inte, mår ju fan illa efter allt på thaien.. men men, sen när vi åkte hem var det Tobbe som var hungrig så köpte ett meal på mc donalds med mig hem till honom, och var ju tvungen att stoppa i mig ett å annat pommes på vägen, vilket verkligen inte var nödvändigt i min proppfulla mage.

Väl hemma öppnas ju även godisburken jag köpte på Gekås och nu har jag käkat några sånna bitar också, och då kommer Tobbe in i rummet med en fet semla i handen som jag ju såklart var tvungen att ta ett bett på.

Så att så ligger det till och nu är jag så jävla illamående mätt så vill spy och dö.

Men är lycklig ändå för har min boddy som var menad för mig idag. GODNATT!


...och föresten så just nu är jag bara fett besatt av ett spel, Jungle Rumble tror jag det heter, finns på king.com, det är ett slags bubbles spel som man kan spela mot andra över internet och skjuta grejer på varandra. Väldigt kul, men väldigt svårt, speciellt eftersom jag verkar vara den enda på hela sidan som inte fattar hur den jävla skölden funkar, för den funkar ju för alla utom mig!

This is the I-N-T-E-R-N-E-T ge-na-ra-tion, see?

WOHOW!!! Gissa vem som har internet?! JAG!!! Så jävla gött! äntligen han jag hänga här hur mycket jag vill, nästan iaf :) Ja, en söt och fin liten guldig dongel (eller va de nu heter) från Telia sitter här på datorn nu och förser mig med bredband som jag bara kan njuta av. Har fått några jobb sökta nu med så allt känns gött.

Har precis vart på klitterbadet och simmat 1500 meter, sjukt gött känns det, ska nog simma imorgon med tror jag. Var längesen jag simmade nu, typ en vecka sen tror jag, och jag som skulle simma 3 gånger i veckan, hrmm.. aja, men har faktiskt haft en del att göra i veckan men nu ska jag försöka simma 3 gånger i veckan igen.

I torsdags var jag, Tobbe, Ida, Vivi och Tili på popquiz, vi sög men vi hade kul ändå.. minns inte om vi tog några kort men tror Vivi kan sitta på dom isf. så slänger upp några när hon gör det då.

Och i lördags skulle jag och Tobbe sitta hos Andreas och förfesta lite med hans kompisar, men sen ville Ida och Johanna komma hit och förfesta lite, så då skulle dom göra det i vårt gröna lilla rum, och även Angelica sen med, och då lockade tjejerna mer än killarna för min del, så det blev att jag satt här uppe med dom jag med, Och Tobbe med för den delen, och det blev ju såklart kul, kan man ha annat än kul i vårt gröna lilla rum?


En snygg kille i en soffa :)


Det gäller att fladdra med läpparna, och skaka på huvet, och sånt som får ansiktet att se rätt så mysko ut på kort.. Sånna kort osm man antingen älskar eller ångrar som fan att man tog dagen efter :S


Sen när låten rus, som vi alla känner igen från systembolagets reklam "när vinet flöder i de fyllda glasen...." så började vi alla dansa, och jag och Ida som drack vin kom på att vår nya "vindans" passar utmärkt till den låten, vindansen går ut på att dansa lugnt, fint och flummigt med ett fyllt glas vin i luften utan att spilla!


Sen drog vi in till Andreas ett tag där vi spelade Alias lite, men såklart fattar ju inte killar hur man spelar Alias utan att fuska :@ Specuellt inte Joel och Daniel, så visst vann dom kanske med typ 3 steg före mig, Martin och Andreas, men det var bara med fusk så det så!


MEN MEN! det var en trevlig kväll.. På fredag ska jag och Tobbe hem till mina föräldrar och hälsa på och käka lite middag, har inte träffat min mamma på länge så tro det eller ej så kommer det faktsikt bli roligt :)

Nu ska jag kolla efter om jag kan söka nått litet jobb till kanske, har jag sagt att jag har INGA PENGAR! :(



RSS 2.0