pommes :G maat :G kött! burgare... :G MAT!!!! MMMH MAT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_jhw6shJav8

YES!! Tobbe och Martin gick precis iväg, och när dom kommer tillbaka kommer Tobbe ha en chicken burger i näven bara till mig!! Är så glad just nu, och hungrig! Har inte käkat sen 9 imorse typ, men då åt jag iofs. en fett god räkmacka, mmmmh, visste inte ens att det fanns sånna goda räkmackor! Bästa matis dagen idag yes yes yes!

Har vart hos arbetsförmedlingen idag, tänker alltid skriva formedlingen, för är så van vid att skriva det med O som på hemsidan, men men, iaf. där tyckte dom att jag skulle söka jobb på liseberg, så ska nog göra det. Men jag och Tobbe har funderat lite på Norge också, gillade att vara iväg från Falkenberg i några månader i Malmö, så varför inte köra en Norge sväng med? Vi har iaf. sökt lite jobb där, men vi får se hur det blir med det.

Anyway, nu är det sex and the city på TV och you gotta love it, som Thomas hade sagt med sin svänginga Engelska. Men efterdet kommer ett toppspännande avsnitt av TOP MODEL! YEY, näää.. inte så bra faktiskt, men bättre än allt annat som går på TV just nu, men vill bara att en sak ska gå på TV igentligen och det är LOST!! åååh Vill se de NU JU!

Ååååh är så hungrig, när kommer fucking Tobbe med maten, H U N G R I G !




(förlåt älskling, vill ju inte kalla dig fucking Tobbe, men är bara hungrig och frustrerad.. och hungrig.. sa jag att jag va hungrig? är iaf. det... hungrig!)

Rasta should be deeper, rasta should be deeper...

Asså fuck you alla, nej ingen har spytt på min blogg, men läs den inte då om ni mr så fucking jävla illa av den, för den ska vara grön tills jag tröttnar på grön och gör den fucking gul!!! :@

Aja, ni som iaf. vill läsa min blogg , och ni som inte ens mår illa av den, och ni, eller du, om det ens finns någon som inte ens tycker att det ser ut som att någon har spytt på den, ni kan sluta klaga. :)

nää ni får väl klaga, bryr mig inte iaf..

AJA, idag simmade jag, och ville simma två tusen meter, och det gick bra, tills jag hade simmat tusen meter praktiskt taget ensam i bassängen, men sen hände det nått, massa ungar strömmar in och ska dyka efter dendär jäkla orangea dockan och hoppa och simma  hit och dit och ha sig och samtidigt droppade gamlingar in och började trängas i motionssimmen så jag pallade fan inte mer och drog min väg.

Men nästa gång, alltså på torsdag, om inte imorgon då, så ska jag simma 2000 meter iaf. Vilket tar, mig iaf. typ en timme. så det är lagom.

mmh, ett sådär lagom argt inlägg, men det är ert eget fel för att ni bara klagar.. :) PUSS


Never trust a pranskter

Aja, skit i mig då Ida.. :(

åååh nej!!! :( Vill inget annat än att äta på burger inn ju, inget annat, vill dö om ja inte får äta där ju... Och Ida, hatar henne lite, nej de gör ja ju inte, men hatar hennes fucking diet, hon kan inte äta nånstans ju, bara pizzeria... åååh är så jävla trött på pizza, hatar det, vill BARA HA burger inn, har jag ju sagt.. ååååh!!!

fattar itne varför man inte kan skippa dieten på söndagarna.. ååh..

Aja, igår var vi iaf. först här och förfestade, och bilder på det kommer såsmåningom, kanske om tre år eller så eftersom jag har ingen dator, men de kommer.. så simma lugnt. Sen var det 20 års fest för Micka, så grattis på dig du :) och sen åt jag och Tobbe kebabrulle med räkor i, vet inte varför men fanns inga pommes så fick bli så.. Ville på krogen ju men hade fan inte legg, åååååh vill dö då.


Här kommer lite bilder som jag lovade:


Ida var bara med på förfesten, men hon förgyllde
min kväll ändå den lilla pärlan.



En snjukt snygg kille och en sjukt glad tjej framför
en sjukt frän vägg ;)



Brudarna som står för bilderna, Johanna och Issa!



Natta, Jag, Cilla, Emma, Jonna och Ebba runt ett bord..




"Hej det är Sofie!"

Idag har jag och Tobbe fixat massa snygga bilder  som vi har satt upp på våra väggar, ena väggen är riktigt snygg, den andra är lite rörig, men vem fan bryr sig?

Är jävligt trött så ska snart gå och lägga mig, men var ju tvungen att sitta lite vid datorn först! så besatt som jag är! haha, nej men det var nödvändigt faktsikt, måste kolla mailen och hålla mig uppdaterad om jobb osv.. men kan kanske börja på pizzahörnan nån helg då och då i februari nån gång.. ja, jag vet, som ett steg bakåt.. men vafan, pengar är pengar, och hellre går jag bakåt och skaffar pengar än står fattig och glor som en jävla apa.

Har även simmat idag flitig som jag är och för en gångs skull tar jag en egen såndär bana och simmar i, och vad händer?? en annan brud börjar simma i den också.. ååh! så jävla typiskt, jag hatar att trängas i bassängen :@ ville dränka den jäveln asså men kunde ju inte de liksom.. ni fattar nog varför... :)

Nej nu ska jag sova faktsikt, med min underbaraste lilla efterrätt till pojkvän som föresten vill att jag ska hälsa att han älskar mig, här, i min egen blogg, awn... :) satt så ere. ;)

GONATT fuckers...hälsa Ida.




....och jaaaa Vivi, såklart gör ja de :)

M to the A to the L, M, Ö!

Satt och spelade bubbles (läs: är uttråkad) som jag inte spelat på länge, så kom jag och tänka på Malmö, och mitt gamla jobb där, saknar det ju :( Spelade alltid bubbles där. Saknar inte att spela bubbles då alltså, men saknar jobbet och Alex och Klara och dom ju.. Saknar att få pengar!!!!



Men saknar lägenheten också, fast det trode jag aldrig att jag skulle göra, den smutsiga lägenheten, men gör det, saknar ballkongen och saknar tillomed ljudet av bilarna utanför. Saknar att det fanns folk på stan trots att det var en vardag och saknar den billiga fallafeln...

Vill tillbaka till Malmö :(

Juice - en belöning!

Ida säger att jag är en pratmaskin, men egentligen är jag bara ensam... och det enda jag kan göra när jag är ensam är att skriva så mycket som möjligt till Ida så hon inte har tid att lämna mig :( hahah, nej va patetiskt, men orkar bara inte vara ensam. Önskar att jag kunde sovit lite till för somnade ju ändå inte förrens lite efter halv 7 imorse, så hade ju inte behövt gå upp halv 12... men men..

Just nu äter jag halvfärdiga nudlar och dricker juice, det är en sak jag upptäckt, iofs. för ganska länge sen, att juice är det mest underbara att dricka tillsammans med nudlar. Så om man någon gång vill belöna sig med juice, (istället för att straffa sig som Björn Gustafsson efter tandborstning..) så kan man ta ett glas ihop med nudlar, prima smak!

Tror att jag får bilderna idag från lördagens förfest hos mig och Tobbe, så isf. så kommer jag slänga upp en bild eller två på det sen. Så BE HAPPY. Själva kvällen orkar jag inte skriva om så mkt, men det blev snygga bilder mot den gröna väggen iaf. ;) ciao!

Tobias Simonsson


Hur snygg är inte min kille då?! :)



Jag är så glad över att jag har dig Tobias, för du finns alltid där för mig, och jag vet att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Ibland bråkar vi, men det betyder bara att vi bryr oss om varandra, och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.

Känner att vi kommer varandra närmre för varje dag, och du är den finaste killen som jag har sett i hela mitt liv! Saknar dig så mycket när jag inte är med dig, längtar efter dig!

Älskar dig min finaste pärla!

Att simma, eller inte simma.. det är frågan!

AJA, ska snart sova men Märta tar ju upp hela min säng och är till på köpet blöt för hon har nyss vart ute, men inte så pass nyss att hon inte hunnit falla in i en djup sömn..åååh... har ju inte hjärta att väcka henne heller när hon är sådär söt!

Nu är det sådär lite drygt 5½ vecka kvar tills jag fyller 20, och jag och Ebba funderar på att ha ett kalas tillsammans. Men mest av allt funderar jag på vad jag ska önska mig av mamma och pappa.. Tänkte först kamera, men det kan jag ju iofs. köpa för pengarna jag får av släkt och sånt, men kanske ville önska mig en tattoo av mamma och pappa, men är inte säker på att dom är villiga att ge mig det, "ska du ha sån skit får du sponsra den själv" kan jag tänka mig att pappa skulle svara..

men men, det är ju några veckor kvar som sagt...

Idag har jag förövrigt simmat igen... det går rätt bra med simmningen, simmar så ofta jag hinner och oftast 1000 meter. Idag simmade jag bara 800 men det var ju så jävla mycket folk där och alla tjejer som var där ska ju såklart simma på rad och ta upp hela fucking bassängen så man kan inte simma om och fan hej å fan hå.. så ville bara inte simma mer helt enkelt!!! :@

Men simmar nog imorgon igen, så då blire 1000 meter på nytt..

Härligt va att jag gått upp i kg sen jag börjat simma, eller också var det bara det att jag hade käkat precis innan jag vägde mig idag, och de skilld eju bara på ½ kg. Vet dock inte varför jag väger mig helatiden, mitt mål är inte att gå ner i vikt utan att jag ska känna att jag iaf. gör någon nytta på dagarna, och helt enkelt fräshare och sundare än vad jag normalt är.

Sen om dedär knullhantagen försvinner till på köpet är det ju bara ett plus..

Men ska nog försöka ta dendär fighten med Märta trots allt, nu snarkar hon också..




What you feel is what you are....

Är så jävla trött på att söka jobb nu!! Det finns ju inga.. och moderaterna som sa att de var de nya arbetarpartiet och att alla skulle arbeta.. jojo.. om det fanns jobb kanske!! Men det finns det ju inte..

Nu är det ju, för er som inte missat det.. (hrmm...) år 2009, och nästa år är alltså 2010 - valår! Tycker att det är så himla synd att Mona Sahlin startat sammarbetet med vänstern och miljöpartiet och då skapat det rödgröna partiet, för tror hon tappar rätt så mycket röster på det, och vet inte vad jag tar mig till om det blir ytterligare 4 år med Moderaterna.



Önskar bara att alla ungdomar (och andra människor) kan tänka lite mer på varandra och vad som är bäst för hela sverige istället för bara på sig själva. För moderaterna är inte bra för Sverige! Istället för att lyssna på ett litet citat som Reinfeldt säger och tänker att "ja men va bra med lägre bensinpriser" så kolla på hela ideologin, och rösta efter den!

Som tillexempel sjukhuset i Varberg som förra året gick back med typ 60 miljoner kronor, istället för att inse att budgeten är för liten och att det kanske inte är så smart att sänka skatten, så vill moderaterna nu skärpa sjukvården ytterligare! Personer ska sparkas (hallå, skulle vi inte börja arbeta mer?) semestertider ska kortas, personalen ska inte längre få lägga sina egna scheman osv. osv.

Och en uträkning visar att dessa pengarna skulle kunna tjänas in, och folk hade fått behålla sina jobb osv. om vi bara la till 25 öre mer per hundralapp på skatten! är det inte värt det?? Det vi behöver göra är inte att sänka skatten, utan att lägga den på rätt grejer så att så många människor som möjligt får ut någonting utav det!

Istället tycker moderaterna att vi ska vandra i USA:s "kloka" fotspår och sänka skatten så att folk själva kan välja var de vill lägga sina pengar, och i så fall betala en sjukhusförsäkring. Men för de som inte har råd med det då? De som knappt får ekonomin att gå runt, de kommer ju att dra in på grejer som sjukhusförsäkringar, för hyra, mat, el och vatten måste ju ändå gå först. Vad ska hända med dom när dom plötsligt får cancer eller något annat som dom hade hoppats slippa, ska det bli som i USA då och man plötsligt mister allt man någonsin haft för att man har inte haft råd med försäkring och Svenska folket är för snålt för att betala skatt, för i detta landet är vi egoistiska och tänker mer på oss själva än på varandra.

Men visst, sånna saker kan man ändra på när Sossarna väl får makten igen, men sen finns det ju andra saker som man inte kan ändra på, som att Moderaterna nu tänker sälja ut apoteket, trots att andra länder som gjort det resulterat mycket högre priser på läkemedel och en mindre inkomstkälla till Sverige. Det går ju inte att ändra tillbaka när det väl är gjort. Därför hoppas jag inte att Moderaterna får ytterligare 4 år i makten, så dom kan få fler dumma idéer att förstöra Sverige med.

Sen visst, kan vissa saker låta rätt som Moderaterna säger med, men oftast inte när man tänker ett steg längre. Som de flesta känner väl någon som går hemma och är sjukskriven och får pengar fast än de egentligen kan jobba. Och visst borde det väl inte vara så. Men är det inte bättre att en person som kan jobba, inte jobbar, än att en person som faktsikt är sjuk, och inte kan jobba, måste jobba, ...eller gå hemma utan a-kassa? För det är ju så det är nu, tack vare moderaterna. Min mammas kompis som har varit sjuk i cancer (som för övrigt kan komma tillbaka när som helst) mår just nu jätte dåligt, hela magen är förstörd efter olika opperationer så hon måste gå på toa med diarré minst 10 gånger om dagen, hon blir trött bara av att laga en lätt måltid till sina barn och måste vila en timme, hennes doktor råder henne att inte jobba, men det måste hon enligt en annan doktor på arbetsförmedlingen, som bestämmer om vem som får a-kassa och inte,bara genom att kolla på några papper, trots att han aldrig ens träffat henne. Är det rätt då?

ÅH! Vill bara att Socialdemokraterna ska vinna!




...and what you are is beautiful.

sommar, sommar, sommar! lalala, lala, lalaaa!

Äntligen har våren kommit, snart sommar, enligt mig iaf. För såfort man kan gå utan jacka ute, eller.. tvinga sig själv att gå utan jacka ute, utan att dö, så är det vår. Sen, såfort man blir lite brun av solen är det sommar, såklart! alltid vart, kommer alltid vara.

Älskar att gå utan jacka, vilken befrielse, mmh! Älskar att det snart är sommar, vilket jag beräknar sker senast i slutet av mars. Om det kommer mer snö nu så vet jag inte om jag kommer hoppa från första bästa bro eller om jag tar dedär höga stället vid coop forum som Tobbe har ljugit ihop nått läskigt för Ida om.. (ja Ida, han sa till mig att han ljög, både för dig och Johanna...) fattar inte varför han ska ljuga och lura folk helatiden, men iofs. ska jag väl inte säga nått, är rätt bra på att luras själv, det är ju skoj ju?!

Igår simmade jag och Ida, men bara 500 menter, orkar inte simma när det är tusen folk där och trängs i bassängen, Inte blir det bättre av att sånna där sportiga simmare med simglasögon forsar förbi utan att tänka på andra heller, åååh! Så istället för att vara duktig, sund och frisk och simma så drog vi sen till BURGER INN, och det är inte Burger king, you don't have it your way, om man säger så, men tur är väl det för dom har fett goda hamburgare, åååh!! Vill dit idag igen.

Ida är bättre än mig dock, så medans jag tryckte i mig all maten så sipprade Ida på en mineralvatten, duktigen!

Idag skulle jag simma igen, men orkar inte gör gjort de två dagar i rad nu, så gör det imorgon istället, och då ska jag även sola eftersom jag inte gjort det sen typ två veckor innan jul! och det var ju på vintern och nu är det vår som sagt, så dags för mig att få lite färg, yes!

Undra om det är något party i helgen för jag vet inte om jag är sugen, vet aldrig de nu för tiden, gött faktiskt, för förr var jag alltid sugen, och att hitta kläder till varje fredag och lördag var ju jobbigt när man är pank och inte kan köpa nytt helatiden.

Vissa (*host*hora*host*) tyckte ju att jag var en alkis förr i tiden, men tillskillnad från vissa andra super jag för att jag tycker att det är kul och inte nått annat som du själv verkar göra...

men nu får de va slut, hejdå :)

sån skit som kan förväntas innan kl. 12.

Åååh, det är så tråkigt att inte ha internet hos Tobias, jag vill ju kunna blogga varje dag! Men icke... men men, förhoppningsvis så får vi väl det tillslut iaf. annars köper jag en bärbar såfort jag får jobb och lön, för internet är som sagt livsviktigt för mig.

Vaknade nyss, och ska snart trycka i mig lite frukost och sen kila iväg till Tobias så att vi tillsammans kan sticka till klitterbadet. Ska bli skit gött att simma igen, men hatar bara att få vatten i örat, det gör så jävla ont i flera dagar, iaf. på mig, så vill gärna dö då...



Är så jäkla trött idag bara, vet inte varför, för sov längre än jag brukar göra ju, (bredvid mitt varma element, mmmh! lovez it,) men det tror jag är Idas fel för att hon gick hem så tidigt igår, vet inte riktigt hur det kan vara det, men de gjorde mig ledsen iaf. och inte nog med det så var hon ju knappt inne på msn efteråt heller..

Men nu måste jag kolla hur mycket pengar det finns kvar på kontot :S bye!

The bank job.

Har tänkt se filmen The bank Job länge nu, men de har aldrig blitt av, förrens idag, och fan va bra den var! Älskade den, och älskar att den är baserad på en sann historia med. Den borde alla som inte sett den hyra eller ladda hem så fort som möjligt.



Den utspelar sig på 70-talet och handlar om ett gäng som rånar en bank, och tar sig in i bankfacken, där det finns en del hemliga saker som ingen vill ska komma ut....

Kom ut i mars 2008 tror jag.


....men men, blev ingen promenix hem till Tobbe ikväll, vädret var för jävligt för det.. men vi ses imorgon på klitterbadet, och då blir det ytterligare 1000 meter för min del. gött!

och förresten så har jag nu fixat Christinas blogg också, vet iofs. inte hur den ser ut eftersom min dator är fucked up och bara visar så som den såg ut från början, men Christina tycker den är stilren och snygg, så får väl hoppas på det då ;)
http://christinasvedberg.blogg.se

Den perfekta salladen :G

OOOOOH!!!! Är så himla mätt, för jag och Ida har gjort den godaste salladen i hela världen idag. ska säga vad det var i.

Stekta champinjoner
fetaost i god olja
tonfisk i god olja
huvud sallad eller va de hette..
tomater
rödlök!
avokado!!!!!!! mmmh

och allt det i en enda god röra, älskar den!! Älskar den så mycket att jag vill äta mer nu men orkar inte det för är fett mätt av allt jag åt. mmh!

Men men, snart ska jag promenera hem till Tobbe heeela vägen så hoppas att han kommer och möter mig.. imorgon ska Tobbe och jag till klitterbadet och gymma/simma eftersom vi köpt kort där nu äntligen! Måste bara köpa en ny bikini snart för mina är så jävla gamla, men orkar aldrig köpa nån ny för hittar ingen snygg, men bara det att alla bikinis är snyggare än de jag har. :S

Dessutom så imorgon är det min och Tobbes 21 månaders dag, så snart är det 24 månader dvs. 2 år för er som inte kan räkna ut det själva..

FAST nu ska jag snart gå för klockan börjar bli mycket men kan slänga in två bilder från Karros party i fredags, (tack för de förresten) som var skit kul!! så det blir lite bilder här i bloggen för "de e ju så tråkigt att läsa annars faktsikt!"


Johanna, Issa och jag såklart


...och jag och Emma såklart! :)

Adios!                       

365 saker!

YES! Min nya favvo blogg, blondinbella kan slänga sig i väggen, här är: www.365saker.se

Perfekt, 1 ny sak man kan göra varje dag, hitills är där 7 saker att göra, så tänker fan följa den tills listan är klar!

#1 Starta en blogg
#2 Tjuvlyssna
#3 Umgås med en katt
#4 Behandla böcker som fåglar
#5 Rid på en häst
#6 Skriv in dig själv på Wikipedia
#7 Brottas med en jämnstark


Alla saker man kan göra har såklart en rolig förklaring på hur man gör detta och även hur lång tid det tar, kostnad, för- och nackdelar osv.. roligt!

LOVE YOU 365saker!

What's in it for me?

I really wanna knoooow.. ahghahah jävla Amy asså, så trög.. Men fattar bara inte hur E.M.D kunde vinna årets bästa låt.. fan va tänker världen med?

Fan tack och lov att pappa körde Ida hem, för orkade verkligen inte följa henne hem idag, asså hängde ju med i bilen då, men de är ju inte så vidare jobbigt..

Ja.. lite förvirrande kanske tänker ni då "Va :O Men Ida gick ju hem sa du ju nyss! omg!" ja, men sen så möttes vi i slutet av grusvägen och gick en promenad, för vi båda insåg hur trist livet är ensam på kvällen, sen gick vi hem till mig igen och drack lite te och kollade på nått på TV som min pappa gillar som fan. roligt är det faktiskt med ju...

Såg på bilvraket efter bomben med på vägen, fan den stackars lilla svarta bilen, eldpockémonen kunde inte rädda den, kanske för att dom kom så fucking sent, eller kanske för att det var rätt kört ändå.. antagligen för att det var rätt kört. (och tro inte att jag härmar Ida med eldpockémon, det var jag som sa det från allra första början och dessutom var det jag som listade ut att dom var imuna mot eld med.) dedär jäkla brandmännan alltså.

Hade helst velat va den brandbilen som kom sist, dom behövde inte göra så mycket, första brandbilen släckte ju lågorna så den andra behövde bara stå där å glo och uppleva en härlig brasa inne från en varm brandbil, bästa sittplats enligt mig.

Nu ska jag snart sova, men först ska jag läsa lite i vetenskapensvärld, tur att min pappa premenurerar på den tidningen, för ibland får man sånt sug att lära sig av vad naturen har att erbjuda och vad den kan erbjuda tillsammans med människans förmåga att utveckla den. mmmh, smarta ord där va... ;) knappt så jag själv fattar vad jag menar.

hur som helst så är premunerera ett svårt ord att skriva och jag vet inte om jag stavat rätt. GOD NATT! :)

Tråkigt när jag inte har några bilder! :@

Nu har jag inte vart med Tobbe på jätte länge, vet inte varför men har bara blitt så, tråkigt, märker hur mycket jag saknar honom nu.. får sova med Märta varje natt istället, men det är inte speciellt kul kan jag lova.. hon ska ju fan upp å springa redan vid 6 på morgonen och sen slutar hon inte förrens jag går upp också.. speciellt jobbigt blir det när man går och lägger sig vid halv 5...

Idag har jag slingat håret på Ida, och ska göra det minst en gång till, har jag bestämt iaf. och har även köpt blond spray till mig själv.. äntligen!! behöver det till min lilla utväxt, I love blondspray, kan inte färga håret på ett billigare, smidigare eller snyggare sätt enligt mig.. Det låter utväxten vara fortfarande lite mörkare, men ändå blond.. mycket snyggt I tell u!

Emelie är här idag för att hon har fyllt år, så för en gångs skull är vi samlade hela familjen. Rasmus kom precis hem från sin tjej också som han har vart hos i 10 dagar, och jag är här och hälsar på lite också, mest för att jag har sånt jävla dator behov faktsikt.. men kan ju säga att de är för å träffa mamma och pappa också ;) höhö.

Märta ligger här på golvet nu och låter med sin nya leksak som Emelie kom med, så jävla ful är den, en höna eller nått liknande, kan nästan svära på att det är en fågel av nått slag iaf. men några fula kläder på som låter som fan, och Märta tycker det är lika kul varje gång den låter... suck.

Nej, är trött, sur och rastlös, för Ida har åkt hem, och alla som känner mig vet att jag blir cp av att vara ensam. åh -.-'

BACKA UNDAN!

åååh, skulle som vanligt bara följa Ida hem, eftersom hon är så rädd för "skogen" på vägen hem till henne, och med skogen menar jag då - grusvägen, med några träd runt omkring. Jag är som vanligt modig och följer Ida hem varje gång hon har vart här eftersom jag anser att skogstorp inte blir mer farligt bara för att det råkar vara mörkt ute..

Men denhär gången hände nått som gjorde tillomed modiga mig rädd, på vägen hem när jag var nästan redo att vända hem och låta Ida gå den sista belysta biten själv, så hörde vi en fet jävla smäll! och då menar jag ordagrant en fet jävla smäll! och så börjar hela jävla skogstorp lukta bomb.

Både jag och Ida blir fett rädda och greppar tag om varandras jackor och börjar gå snabbare mot Idas hem, vilket känns väldigt läskigt eftersom att det är där ifrån smällen kom och även nu en massa rök. sen ser vi även flammor från Idas gård, oh no! maffian är här och vill döda oss tänker vi och tar en omväg hem till Ida samtidigt som hon ringer sin pappa.

När vi kommer fram till Ida tillslut berättar hennes mamma att det är en bil som blitt bombad och att den står där och brinner, men Idas pappa är där så vi vågar oss dit och står och kollar lite. Efter ett tag kommer polisen och skriker åt oss att backa undan. "BACKA UNDAN! BACKA UNDAN!" skriker hon men Idas pappa ber henne lugna sig.. "jaja, lugna dig..." hahaha lovez honom asså!

Efter ett bra långt tag kommer även brandbilarna, japp, två stycken, lite överdrivet för en enstaka brinnande bil kanske, men vafan de är ju Falkenberg och detta är ju en av de värre sakerna som kan hända här så lika bra att rycka ut med hela styrkan.

Tillslut blir detta rätt ointressant så jag beger mig hem och nu är jag hemma. fan tack å lov, var fett rädd där när smällen kom, tillomed modiga jag var det.. brrr!

Men skiter i detta nu, vill till spiran!!

Men åååååh!!!! :@ Hatar min blogg ju!! Vet itne vad jag ska göra, blir bara fulare och fulare, orkar inte fixa den, och vill inte heller för är arg.... åååh -.-

Vill bara gå till spiran just nu asså, måste äta den fantastiska salladen dom har där, IDA måste följa med mig dit nu ju.


Vad sägs om att följa med mig till spiran va Ida? ;) hmmm!

banalt.... 8-)

Frågan just nu är varför var jag vaken till efter 04:30 igår för att kolla på ishockey? Juniorerna dessutom... Sverige - Canada? varför varför? vet inte, men det gör iaf. att jag är fett trött nu, trots att klockan är snart 13.

Mitt rum är extremt varmt, jag har elementet på och det får mig att få lite ont i huvet, bli lite smått hungring med mera... men värst var vid 6 tiden imorse när jag råkade lägga min stortå på elementet. FAN va hont de gjorde kan jag lova. fan asså kund einte somna om på as länge för de brännde i hela kroppen ju. aj aj aj...

AJA, de jag skulle säga var iaf. att jag hjälpte Ida firra sin blogg igår, och ja den är lite emo och lite mysko, störd, alien what ever men hon bad ju om det, och jag måste ju se till kundens behov ;) höhö. men hon kan behöva en läsare till eller två så kolla henne här: http://banal.webblogg.se

just därför..



Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en, eller finns det tusen?

Vaknar staden långsamt
och jag är full igen
snön hyr ut sin oskuld
för skiten bara känns



Vet ni varför kent är så jävla bra? för bara dom har så många låtar som är bra, som är mycket bättre än någon annan låt som man kan komma på, lovez you Kent!!!!!!!

tur att Märta äntligen lugnat ner sig...

Hmm, blev inget simkort idag, för hade bikinin här i skogstorp (som jag är nu) och så pallade inte ta mig hit och dit å fan å aja.. MEN! Idag ska ju alla festa såklart, men ska jag de då da? nae! de ska jag inte, varför? vet inte.. för jag är aldrig sugen på att festa längre.. aldrig never ever. jooooooo... ibland då...

Aja men har iaf. spenderat lite tid med Ida och ska spendera lite mer tid med henne sen när hon har duschat efter ett pulserade boxningspass som hon haft där hon tärt på sina krafter i en svettig ring som det kallas, trots att det är en fyrkant.

Pappa passade förresten på att boka upp mig datumet 28/12-09 alltså om typ ett år, han tycker tydligen att jag är så upptagen numera så det är bra att boka i tid, vad som kommer att hända då skulle jag kunna hålla hemligt á la Blondinbella med alla sina små hemliga projekt men jag tänker istället säga det rakt ut här och nu, vi ska se på hockey. Frölunda - Färjestad på Ullevi.

Japp och varför vi bestämmer detta så tidigt kan bara folk som vart hemma här under en frölunda match, samtidigt som man känner min pappa väldigt väl förstå, och ni som inte gör det tänker jag inte ens bry mig om att försöka förklara någonting för.

Sen en sak som jag bara inte kan sluta att fundera över är VAD är felet på mitt knä, VARFÖR gör det ondare och ondare för varje dag och HUR kan det låta så höga knastriga ljud ifrån det varje gång jag böjer på det?

....mamma och pappa tror att jag har vatten i knät, och då är ju frågan, hur får man vatten i knät?

dax att börja tänka på hälsan?

Fan, måste verkligen börja träna min kondition, joggade precis hem från Johanna efter några timmars trevligt snack om pengar, jobb, norge, blondinbella, mat och så lite skitsnack såklart! haha, och jag blev ju helt jävla anfådd! haha! Asså vad kan det vara..? 200-300 meter mellan oss? haha! Men imorgon ska jag köpa simkort till klitterbadet och power walka dit och tillbaka 3 gånger i veckan, plus 1000 meters sim där då, så det blir nog bra med det.

 
Får inte tag på mina senare uppladdade bilder, så kan inte ta nån bättre, men här har vi ju då pinglan som hållt mig sällskap ikväll!

Fan vad jag älskar Martins laptop, vill ha en egen liten bejbi-laptop som bara är min, och Tobbes med såklart om han vill, men som jag får ha när jag vill! så jävla gött, behöver verkligen internet, b e h ö v e r det!

Är föresten nästan klara med rummet här hos Tobbes mamma nu, målat färdigt helt iaf. och fått in en TV, soffa, bord och lite sånt, så ska bara byta dörr, skaffa en säng och ett element så är det klart att bo i. just nu sitter vi bara här på kvällarna, men sover inne i huset. Men snart får vi ha ett litet invignings kalas här så får ni se hur fint det blev med den gröna färgen!


nej fan, det kliar fortfarande i min hals efter "joggingturen" haha, ska ta igen mig lite... :S


Ge mig ett jobb!

Jag vill ha ett jobb!! Dom sa på pizzahörnan at jag får komma och jobba där igen om jag vill, men jag vet inte om jag vill.. Visst det är pengar som pengar, men om jag väl har ett jobb, även om det är ett skit jobb så vet jag att jag kommer nöja mig med det och sen inte söka mer jobb, så då kommer jag stå där igen, med en helg jobb med få timmar att jobba och inga stora pengar i lön.. och det är ju det jag inte vill! aja, får se vad jag gör, men snart orkar jag inte sitta och inte göra nånting längre, och pengarna börjar ta slut på kontot också, har bara 4000 kvar typ.. åååååååååååååååååhh

Internet saved my LAJF

Hundra år har gått sedan jag hade internet senast, känns det som iaf. och det är sjukt tråkigt. Älskar att ha mmitt lilla internet att sitta vid, iaf. nån timme om dagen, snacka lite skit på msn eller kolla på helgens bilder. Eller mer praktiska saker som att kolla telefonnummer på hitta.se eller liknande. Har fan haft tillgång till internet sen jag var liten unge så känner mig helt handikappad utan.

Men nu är Martin här och hälsar på och som tur är tog han med sig sin dator så jag kan uppdatera mig lite! YES.
Och ni har ju vart här inne och kollat rätt så flitigt fast jag inte har uppdaterat på flera dagar så de är väl på tiden att jag skriver nått nu då.

Aja, vad har hänt? skit samma typ, men nyår var fett bra! Ett av de bästa nyår jag haft på länge faktiskt, inga höga förväntningar men ändå roligt.

Men orkar inte skriva om alla dagar som gått för det har gått så många så tänker istället skriva om mittbenor.
FAN va jag hatar mittbena, det är så jävla fult på alla som försöker vara hippa och ha det för kändisarna har ju börjat ha det, de är så sjukt fult a la spice girls. blä!

RSS 2.0