2in1 Pizzeria hej? :)

Jag slapp jobba i morse så jag ringde och väckte Johanna istället, hon lät trött och helt förvirrad så jag lät bli att tjata på henne och sa åt henne att komma hit såfort hon vaknat till. Det gick en timme... ingen Johanna, sen kommer ett sms, hon hade somnat om igen, men ska komma så snabbt hon kan, haha aww, lilla Johannis :)

Tillslut kom hon hem till mig iaf. tack och lov,
undrar vad jag hade gjort utan Johanna, visst jag tror på stjärntecken, men det sägs att skytten och fiskarna inte är en perfect match och det är fel! Helt klart funkar vi utmärkt ihop, sådetså!

Vi drog iaf. till ICA självklart och köpte lika självklart chips,
cola och choklad! Jag betalade och fick stå ut med lite skäll från Johannas sida, men jag är kvick och vet att hon inte låter mig betala om jag itne är tillräckligt snabb, så idag var jag förberedd. (va kan inte stava till det ordet tror jag??) Fick henne snabbt på andra tankar genom att föra just: stjärntecken på tal. Smart ju!

...och på tal om att inte kunna stava..
.eller...det tar jag sen..

eeh.. Ja! Vi satte oss med vårt nyinhandlade snacks framför datorn
och googlade runt på allt möjligt, mest om stjärntecken men också lite andra saker, tillslut behövde vi få lite luft så vi gick ut och då kom ett samtal från Marcus, en pizzabagare hade blitt sjuk så dom behövde lite hjälp på pizzerian, så jag fick dra in.

Och ooom dom behövde hjälp, det var sjukt mycket folk som ville ha pizza idag,
jag undrar varför, en helt vanlig tisdag ju? halv dant väder, sådär..jaja, där kommer stavningen in i bilden. Kan fan inte stava till nått, alltså adresser är det nog jag pratar om nu. Alla jävlar ska ju ha hemkörning såklart, så jävla lata tänker jag, men så kommer jag på mig själv att jag minsann också har beställt hem mat, från 2in1 till mig när jag bodde i Skogstorp! typ 500 meter bort med :S ehh..

Hur som helst så kan jag varken höra vad folket säger i telefonen
när dom mumlar fram sin gatuadress och efter att ha frågat hundra gånger "ursäkta?" "va?" "vad sa du?" "kan du söga det igen?" så orkar jag inte mer och drar en chansning, men varjegång påpekar Marcus mitt stavfel och säger vad gatan heter påriktigt..

JAHA MEN JAG KANSKE INTE HAR HELA JÄVLA FALKENBERGS ADRESSER I SKALLEN!! :@


Åhhh... hur som helst, imorgon är det trubadurkväll, den näst sista, tråkigt, men ska bli kul att jobba, för jag ska antagligen stå i baren, weeehooow! slippa springa runt som en galning och ta emot elaka kommentarer från gamla tanter (nej förlåt, men runt 45 var dom iaf.) som säger att jag har "heeelt sjuuuukt kontiga armar" EH OKEJ??

Peace!

Fiskarna

Jag har alltid kännt igen mig väl i fiskarnas stjärntecken och är helt säker på att det har mycket att göra med vilken karaktär man har som människa beroende på vilket stjärntecken man är. Så kopierade mitt stjärntecken från nån random sida på google och det stämmer ju in rätt så bra på mig. :)
NEGATIVA EGENSKAPER:

Obestämd, på gränser till likgiltig, hemlighetsfull, blir lätt förvirrad, har svårt att klara den praktiska sidan av livet, viljesvag, obeslutsam.POSITIVA EGENSKAPER:

Ödmjuk, medlidsam, förstående, världsfrämmande, lättrörd, anpassningsbar, lättpåverkad, vänlig, intuitiv, mottaglig.Fisken är den romantiska, mjuka människan, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är kännetecknande. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat.

Den typiska Fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att Fisken tar på sig en martyrroll, blir för snäll och följsam och glömmer bort sina egna behov.

Denna känslomänniska har i regel en andlig förankring - en inre visshet om att det finns något mer i tillvaron än det som är synligt för blotta ögat. Intuitionen är stark, liksom lyhördheten för stämningar och atmosfärer. Denna förmåga att fånga upp känslor så till den grad att dessa ibland upplevs som egna kan vara ett problem för människor födda i Fiskens tecken, och av den anledningen är det inte oviktigt vilken miljö de simmar i.

Neptunus är den härskande planeten, vilket skänker en konstnärlig ådra och ett rikt inre liv. Denna fantasifulla karaktär uttrycker sig gärna genom någon form av kreativ, skapande verksamhet.

Fisken är oerhört känslosam, rörs lätt till tårar och ger inte sällan ett hjälplöst intryck.
Därtill finns tendenser att oroa sig och ängslas, varför denna sårbara natur kan komma in i perioder av passivitet och förvirring.

Vi finner många sökare i detta vattentecken. Fisken känner sig ofta vilsen och otrygg och har en benägenhet att vilja fly vardagen genom till exempel dagdrömmar, fantasier eller droger.

Flyktbeägenheten och tendensen att leva i en drömvärld resulterar stundtals i svårigheter med att skilja på fantasi och verklighet. Fisken kan därför ibland bli ledsen och besviken när hon tvingas möta verkligheten och upptäcka att den inte alltid stämmer överens med de vackra drömmarna och visionerna.

Den Fisk som får utlopp för sin omtänksamma, kreativa läggning finner sig vanligen bäst tillrätta.
Vi återfinner många Fiskar inom sjukvården, liksom i olika konstnärskretsar. Fisken har med sin empati och flexibilitet en fenomenal förmåga att leva sig in i olika roller. Många av våra stora skådespelare, poeter, musiker och dansare är präglade av detta drömmande, emotionella vattentecken.

Fysiskt förknippas tecknet främst med fötterna, vilket gör Fisken extra mottaglig för zonterapi.Tror du inte att jag vet?

Här sitter man, ensam och hungrig som en jude och nästan faktsikt, helt ärligt, svälter ihjäl. Men jag litar på min kompis, Johanna kommer snart, hon sa att hon skulle snabba sig allt vad hon kan, det gör hon också.. trode jag! Går in på hennes blogg och ser att hon har slösat värdefulla minuter på att skriva ett inlägg, VAD FAN, är det meningen att jag ska dö här heller? omg!

Blev ledig från jobbet idag, så är vaken och hoppar tidigt idag.
(eh va? vaken och hoppar..??? aja..) så ska sticka in till stan och köpa en tröja som jag kan ha på 2in1 kvällarna när jag jobbar. blir så jävla kallt där mot kvällen och jag har ingen svart tröja, så får köpa nån sån där dom har på JC typ.

Men Johanna ska komma snart iaf. kan nog kanske, men bara kanske förlåta henne för att hon slöar så mycket :) Puss!

Uppdate

Åååh vad kass jag är på detta! Men asså, det är bara att inse och acceptera, min blogg är ingen super blondinbella-uppdateras-hundra-gånger-om-dagen-blogg. Min blogg uppdateras när jag har tid, för detta är inte mitt jobb. SÅ, här kommer en uppdatering.

Jobbade ju i onsdags,
men det visade sig att det inte var så värst mycket folk så vid 22 tiden (om inte innan, har inte värsta kollen) så fick jag sluta jobba, fick lön för tiden jag jobbat, och brände allt på öl. En spontan festnatt, Ida och Johanna var på 2in1 som gäster så slog mig ner vid deras bord och festade. Hade bara käkat en korv med bröd på hela dagen så var så lättpåverkad att det räckte gott och väl för mig med 6 öl den kvällen.

Idas kamera funkade inte, som vanligt när jag är med.
Tror den hatar mig, innerst inne har den en egen hjärna och dessutom en högre makt att bestämma över Ida med. Den kan få henne att glömma minneskort, batteri, hela jävla kameran, ja vad som hellst bara jag är med. För jag får ju inte vara med på kort där inte, absolut inte. :)


Sen igår hade jag och Tobbe funderat på att dra till Chez och spela lite billjard
med några kompisar, men eftersom alla dissade så tänkte vi göra det själva. Men vi satt hemma och pratade istället och klockan blev mer och mer så tillslut struntade vi i att gå ut och stekte lite pyttipanna istället. Funkar det med, men sånna dagar skulle man haft en kamera!

SÅ MÅSTE FIXA VÅR KAMERA!!!!!!!!!!

men kan du dö?

Min mobil har vart jobbig ett bra tag, har inte gått att ladda normalt, dvs. man har vart tvungen att ha ett gummiband runt telefonen och laddaren för att hålla ihop dom. Men nu funkar inte ens detta och jag är HELT ENSAM!!! ÅÅÅHHH!!! Orkar inte vara det. :( Varken Ida eller Johanna är inne på msn heller så har ju lust att bara dö.

Var rastlös och undrade vad fan det var med mobilfanskapet
så öppnade luckan och ser att hela jävla batteriet och kortet är dränkt i rödvin!! ÅÅHHHH.. ingen bra kombo detdär alltså.. rödvin och telefoner.. suck.

OCKAR INTE SITTA HÄR MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....och till råga på allt går kattjäveln på tangentbordet och raderar på nått jävla vis allt jag skrivit så gick skriva om allt.. suck.


suck. suck. suck.


peace.

Är du säker?

MEN ÅÅHHHH!!! Var precis inne på Johannas blogg och hon bara bloggar å bloggar lååånga roliga inlägg, och mina blir bara kortare och kortare, tråkigare och tråkigare och med fler dagars mellanrum, blir avis, men känner mig helt tom.. alltså har inget att skriva, känner inget.. vill inte skriva.


Här har vi min snygga Johanna och dessutom Antonia också,
en lisebergsbild, ....en dag jag inte orkade blogga om.

Önskar att Ida hade en blogg igen.
Den var också alltid rolig att läsa, dock uppdaterades den inte allt för ofta, men den fanns ju iaf. där. Sen en dag kunde hon helt enkelt inte hålla fingrarna borta från "ta bort blogg" knappen och vipps så var den väck. Helt utan förvarning eller en extra fråga om man är säker på att man vill ta bort den.


Och här har vi mig och Ida, också från liseberg.. för orkar iaf. lägga upp bilderna.

Alltså känner ett sånt begär till den knappen
. Det är något med den som lockar. Det lockar att kunna göra ett val och sen aldrig ta tillbaka det. Aldrig kunna ändra sig. Så spännande tycker jag. Och man är ju så van på datorn att man alltid får en extra fråga, "är du säker på att du vill avsluta spelet" "är du säker på att du inte vill spara" "är du säker...."

VAFAN! Klart man är säker
, och om man inte är det får man väl skylla sig själv att man tryckte på krysset (eller vad det nu kan vara) måste vi daltas med så jävla mycket helatiden, klart vi ändrar oss stup i kvarten när vi alltid har ett val, och sen dessutom kan ändra oss. Jag önskar att jag aldrig kunde ändra mig. Jag undrar var jag hade vart idag då...?Kan lika gärna slänga in lite bilder till från Liseberg, eller?
Här är vi iofs. fortfarande i Falkenberg, väntar på tåget till Göteborg.
Jag och antonia ser nästan likadana ut? :D

Stackars den som äger kameran.. får inte vara med på dom roliga gruppbilderna. :(What ever?

Skulle ju jobbat igår, men så blev det icke, när Markus släppte av mig på 2in1 i Skogstorp dröjde det inte länge innan regnet kom, och det öste ner. alla fick hjälpas åt att bära parasollen över ljudanläggningen och alla andra tekniska prylar tills regnet var förbi. Jag passade på att plocka in de grejer på lagret som redan var inomhus så jag slapp det värsta av regnet, hähä ;) Men när regnet var förbi hjälpte även jag till med att bära in lite prylar utifrån och sen var det bara för Markus att köra hem mig igen.

Fick 100 spänn för besväret, och gött var väl det,
de betalade min vistelse på Bratt. Fick komma på Emilias kalas med som jag har deppat lite över att jag skulle missa, så det var kul! Ska lägga in lite bilder när Ida lägger upp dom.

Och på tal om bilder så tror jag att det är dags att få tillbaka kameran snart.
Men får fixa det på onsdag, då börjar jag inte jobba förrens klockan 7. Om vädret tillåter vill säga, hoppas det! Det är kul att jobba på trubadur kvällarna. :)

Nu ska jag.. ehhhh.. vet fan inte vad jag ska göra men jag ska sluta skriva tråkig skit i bloggen iaf. Puss!

Kung i baren (phuleeez)

Först: är inte ledig imorgon Johanna :( Är ledig först på torsdag, men börjar sent på onsdag så då kan vi ses :D

Måndag:  12:00-22:00
Tisdag:    12:00-22:00
Onsdag:  18:30-02:00
Torsdag:  LEDIG
Fredag:    LEDIG
Lördag:   18:30-02:00
Söndag:  12:00-22:00 (varannan söndag ledig.)

Så nu vet du när du ska ringa! ;)

Nu: Kom precis hem från jobbet,
har jobbat på 2in1 i Skogstorp, gillar att jobba där, iaf. än så länge när det inte har vart så mycket folk. Så nu sitter jag hemma och dricker coca cola. På onsdag är det Trubadur sommar Skogstorp igen och då kanske jag ska få jobba i baren, hoppas! så jävla soft att få stå still där hela kvällen istället för att behöva springa runt och servera, och dessutom springa och göra massa andra ärenden. phew!

Hinner knappt blogga nått nu när jag jobbar så mycket 12-22 dagar.
Hinner ju knappast göra det på morgonen, då sover jag så länge jag kan, och på kvällen är jag trött och vill umgås med min käraste i två minuter innan han lägger sig för att sova. Och när jag väl bloggar, (som nu) så har jag bara jobbat och har alltså inget kul att skriva om.. så.. kan lika gärna sluta skriva nu..

PS. 27 månader med underbaringen Tobias idag, Jag älskar dig min pärla!

En morgon i trädgården.

Idag när jag och Tobbe satt på trädgården och drack vårt morgonkaffe (läs: morgon = 12-1 tiden) så kom ett välbekant ansikte intraskandes mot oss tillsammans med ett mindre välbekant ansikte. Jag kom från början inte på vem kvinnan var (den välbekanta) men när Tobbe viskade "oj fan, nu kommer hon..." kom jag på det. Jehovas bruden!

Det är en kvinna från Jehovas som gillar Tobbe väldigt mycket
och inte allt för sällan kommer hit till oss för att prata med honom om bibeln, Jehovas och lite annat. Oftast är det jag som öppnar dörren och oftast har Tobbe "inte haft tid" jobbat eller något liknande.

Men idag blev vi ju tagna på bar gärning skulle man väl kunna säga.
Men det var lika bra det för det var väldigt intressant att lyssna på vad dom hade att säga. Jag frågade massor av saker angående deras tro och deras svar var, fast än väldigt flummiga, alltid redo.

Vi satt i en knapp timme och pratade lite,
om skapelsen, hur vi kom till, dom tror på Eva och Adam, jag tror snarare på att vi härstammar från aporna. Minns knappt riktigt vad vi mer pratade om men allt möjligt.

Men sen tände Tobbe en cigg,
och fast han frågade om det var okej, och dom svarade ja, så kändes det som att dom inte ville vara kvar när Tobbe rökte. Dom är ju emot cigg, alkohol, ja tillomed blod, så när Tobbe rökt ungefär halva ciggen började dom packa ihop sina grejer och gick rätt så snart efter att Tobbe fimpat.

Men det kanske var lika bra,
vem vet hur länge dom hade stannat annars? Men jag ska vara med när dom kommer nästa gång. Väldigt intressant att lyssna på dom och vad dom tror på ändå, och kul att kunna fråga saker man undrar över. Även om jag, fast än jag visste allt dom trode på, aldrig skulle tro på Jehovas, Gud, eller liknande.

Kära Gefvert!

Skickade precis iväg ett rätt lite småirriteratt mail till försäkringsbolaget som har min och Tobbes kamera, och har haft den ett bra tag!

"Hej! Mitt namn är Evelina Lodén (890227-5067) den 19/6 lämnade jag in min kamera hos expert eftersom att den helgen innan gick sönder.

På expert tog personen som hjälpte mig emot uppgifter om vad som hänt med kameran osv. och sa att detta inte är några problem, att detta säkert kommer att lagas / ersättas och gå på försäkringen och dessutom att jag kommer få tillbaka kameran inom 2 veckor.

När jag och min pojkvän Tobias Simonsson (881116-4691) som försäkringen står på köpte kameran och försäkringen så sa dessutom säljaren att försäkringen täcker allt utom stöld.

Och eftersom min kamera inte är stulen förväntar jag mig nu snabbt och lätt en ny kamera, eller min gamla kamera lagad. Men jag tänker ändå svara på eran fråga om vad som hände. IGEN säger jag då att kameran tappades i golvet på en fest helgen innan midsommarafton med linsen ute så att linsen nu mer sitter fast ute.

En mer utförlig beskrivning av skadan och hur den orsakades kan jag inte ge. (och ska väl inte behövas?!)

Hoppas detta nu fixas snabbt för jag saknar min kamera som ändå var ganska dyr för sitt slag, så en god service kunde ju uppskattas. ;) Och är det nu något mer ni undrar så uppskattar jag att få det via mail och inte post, vilket fördröjer allt sååå myyycket meeeeeer.

MVH Evelina Lodén."

Johanna Såklart!

Hummm.. Skulle skriva ett blogginlägg sa jag till Johanna.. "skriv nått om mig!" Sa hon då..  ooooch jag hade ju inte bestämt mig för vad jag skulle skriva så kan ju lika gärna skriva nått om henne, haha.

Men! När man inte bara ska skriva nått ur huvet
utan måste skriva om något speciellt så går det ju såklart inte att komma på nått så börjar lite smått med att säga att jag blev ledig idag. Skulle jobba 12-22 men vädret är ju som det är och pizzerian jag jobbar på ligger på stranden = strandgäster köper pizza där = ingen köper pizza idag = jag är ledig.

Så där har ni den ekvationen
(heter det så) till varför jag är ledig. Och vad gör man då en regning dag i Juli när man har en oplanerat ledig dag? Just det, heter man Evelina så tillbringar man den oftast med en kaffe, städning/diskning och sen gott sällskap med Johanna Norberg.

Men först ska hon till Rebecka en snabbis,
men det är ju bra, sisst jag diskade och hon var med mig så slutade det med att hon tog över disken och började diska själv. Hon gjorde det ganska diskret och proffsigt. Först nån liten grej hon "bara skulle skölja" sen någon grej till och sen skulle hon "bara låna diskborsten" lite och vipps! så stod hon där och diskade.

Jag fattade knappt att det hade hänt,
att vi hade bytt platser alltså. Att det var hon som diskade och jag som kollade på helt plötsligt. Men jag kan väl inte påstå att jag klagade.. Vem vill inte få disken ren av "sig själv"?

Men sen kunde det ju dock inte sluta där,
Johanna skulle "bara bädda sängen" "bara damsuga" "Bara skura golvet vid kattmaten" "bara, bara, bara..." Ja det slutade ju faktsikt med att hon tillomed städade toaletten åt oss. Lite hemsk kände jag mig, men jag måste faktsikt ärligt säga att det GICK inte att stoppa henne. Hon var som en städmaskin som bara gick och gick tills smutsen var väck.

Fick iaf. bjuda henne på mat efteråt,
men vem lagade då den? Just det... Johanna.. Jag lagade dock en kaka istället men som synd var så var den as äcklig och ingen förutom Idas pappa gillade den..

Johanna är helt enkelt bara sjukt knäpp,
men det är ju just det jag gillar med henne! Inte att hon städar åt mig alltså! Men alla andra knäppa saker hon gör också! Tillexempel den knäppa dansen till telefonmusiken ;) hahah!

Så ja! Där kom ett spontantinlägg med lite Johanna i som jag ville! Nu ska jag börja diska, innan Johanna kommer ! ;) En bild på Johanna från tidigt 1800-tal
höll jag på att säga, kollar på nått
antikprogram på TV där dom precis sa det.
Men riktigt så gammal är bilden icke!
22 Juli 2006 hittade jag denna bilden
i Johannas bilddagbok däremot.
Nästan lika snygg då som nu! :)

DJ PISH and the Bikini Killers ;)

Har inte hört från Johanna på hundra år känns det som.. (alltså typ 2 dagar då.. 48 timmar...) men som tur är så kommenterade hon ju här, som hon alltid gör, min lilla blomma! Så nu vet jag att hon lever iaf :)

..Och på tal om denna söta lilla fröken så vet vi ju alla vad hon gillar för musik.. förutom samma skit som Ida lyssnar på då så gillar hon ju även dessa jäkla internetlåtar som svämmar över på youtube. Hallands egna stolthet (host!) DJ Pish hade ju tillexempel en så hiiiiiiimla bra låt förra året --> Tjena Tjena (årets solbränna) ...nä men faktiskt, utan att vara ironisk så har jag faktsikt för mig att Johanna gillade den låten.

Ja jag vet vad ni tänker.. Var det NÅGON som gillade den låten? ..ja tydligen...

Hur som helst Johanna, jag har en glad nyhet till dig, EN NY SOMMARPLÅGA MED DJ PISH!!!!

Ganska glad nyhet till mig med faktsikt..
var på riktigt dåligt humör tills jag såg den videon, nu kan jag liksom inte sluta fnittra, trots att det var en timme sen jag såg videon.. Den är så... så sjukt... underbar... :S EHHH!


Hör du melodin, den är så schysst och fin,
sitter i en båt och sjunger på en sommarlåååååt
(verkligen skillad text..)
http://www.youtube.com/watch?v=MzyyoLop99E

gocryemokid.

Ååååh!!! Hatar folk som ska låtsas ha nån jävla stil. Sånna som ena året är "fjortis" Andra året "punk rockare" och tredje året bara rakt av "punk!" (självklart skiftar dessa stilar precis samtidigt som man skiftar pojkvän/flickvän) och sen så tycker dom förståss att det baaaara är just dom som ÄR det, fullt ut, i blodet och i hjärtat lika mycket som på sina märkes strumpor och tattueringar. Lika mycket som dom äääälskar ett band (som för den delen är raka motsatsen till vad dom lyssnade på för bara ett år sen.) och dom ska ha varenda tröja, skiva och affisch som någonsin tryckt med just detta bandet. Springa på varenda konsärt som bandet någonsin spelar och leva precis samma livsstil som detta bandet gör. Suck! säger jag bara.

Okej alltså, om man håller på såhär i 7:an - 8:an..
då kanske man inte riktigt hittat sig själv ännu.. men hallå, när man blir äldre, slutat gymnasiet tillomed och börjar bli vuxen så kanske det är dags att sluta spela..

Aja.. ska väl sluta bry mig igentligen..
vad gör det mig att vissa lever ett patetiskt liv? Jag vet inte.. Kanske är det för att jag själv är så jävla perfekt och bra som gör att jag inte kan störa mig på nått i mitt eget liv så jag får rikta in mig på andras? ;)

Puss!

Ett inlägg om att skriva ett inlägg... senare.

Heeeeeeeeeeej! oooh vilken bloggtorka jag har haft. Jag får ingen ispiration, vet inte varför.. Jag har faktsikt gjort en hel del den senaste tiden. Har börjat med två olika nya jobb, eller.. olika och olika, det är båda pizzerior ägda av 2in1 men det är olika ställen och olika arbetsuppgifter. Jag har vart på liseberg. Jag har festat. Jag har träffat mamma.. ja jag har faktsikt gjort en hel del.

Har bara inte kännt att jag har någon humor i mig. Inget fyndigt liksom. Inte för att jag tror att någon sitter och skrattar sig igenom mina inlägg, men något kul måste det ju ändå vara om man ska orka sig igenom hela skiten.. (inlägget syftar jag på då, när jag skriver skiten.)

Men idag så hamnade jag på min mammas blogg igen som jag gör då och då,
och hennes blogg ger mig faktsikt lite inspiration, eller lite sug efter att skriva iaf. Jag vet inte om det är hon som bara skriver på ett vis som iaf. jag tycker är roligt och som får mig att vilja läsa igenom allt eller om det bara är det att jag kan dyka upp nånstans där mellan inläggen och de alltså blir mer personligt än att sitta och läsa Blondinbella AB liksom..

På tal om det så är jag sååå trött på alla dessa modebloggar,
Kenza, Kissie, Blondinbella... Jag som brukade vara slav för dom och kika in ibland flera gånger om dagen. Nu kollar jag in å och då men orkar aldrig läsa igenom ett helt inlägg ens en gång. Så jääävla tråkiga!!!

Blondinbella.se som bara tjatr om sina jävla moderater och försöker hjärntvätta alla stackars fjortonåringar till att rösta på dom när dom väl blir myndiga (om sisådär trehundra år..)

Kissies.se som endast kan säga saker i stil med "Jag är bäst" "fan vad jag är snygg" "jag hatar unga mammor" och "Jag har RÅD!" ....suck.

Kenzas.se då.. Värst av alla.. hon vill inte hjärntvätta små ungar (som man iaf. kan proviseras lite av) eller skryta/försöka provisera (som man kan skratta lite åt) utan hon skriver bara sånt som visst, hennes egna kompisar kanske tycker är kul, men vafan bryr jag mig om att hon har kollat på film?? Hon skriver alltså en sån blogg som jag skriver typ.. Allmänt tråkig men kul om man känner mig (för då finns man antagligen själv med bland inläggen, som jag i min mammas blogg..)

Hmmm, jag ska nog försöka blogga lite mer nu igen.. Men inte just nu. Puss!

RSS 2.0