Världens hemskaste spel.

I lördags var jag på tjejkväll hos Issa! Var faktiskt inte alls sugen på att gå ut eller festa, men det var så längesen jag träffade henne, så jag fick lite lust ändå. Och det var bra, för vi hade jätte kul. Trots att vi spelade världens hemskaste spel; sanning eller konsikvens. Där jag fick som första konsikvens att på skoj (alltså inte på riktigt) klä av mig kläderna långsamt och sexigt typ. Jag ville helst dö. Stod framme på golvet ett tag. Surade lite, låtsades gråta en stund. Hällde upp ett glas vin, hinkade det (i hopp om att få falskt mod, men icke) ställd mig på golvet igen. surade lite till.. men tillslut, eftersom jag verkligen inte kunde klara av detta så fick jag slippa, men istället då dricka 7 klunkar. PHEEEEEEW!

Sen råkade inte jag ut för några fler super hemsk heter
och det var väl därför kvällen blev så pass kul som den blev.

Det blev ingen puben för mig sen utan jag drog mig hem när de andra tjejerna drog till Zätas, men hade en himla mysig tjejkväll som jag gärna gör om! :)

Puss hej!


Jag, som ser helt tjock och bakis ut :S



Emma, Ebba och Issa, som alla är blonda och vitklädda.



...och spelet som får mig att vilja ta mitt liv.

Den blomstertid nu kooooommmeeer..

Hej mina vänner! Det var en stund sen nu.. Det har ju vart midsommarafton som de flesta är väl medvetna om och detta är faktsikt en av mina bättre. Jo självklart var dom i min barndom också kanon. Liksom, vi åkte alltid till Liseberg, och var där en hel dag. Och dom som känner mig vet att jag älskar Liseberg. "Jaja, jag älskar väl också Liseberg.." kanske du tänker nu, men då förstår du nog inte riktigt. Jag ÄLSKAR Liseberg. Avgudar Liseberg. Dyrkar Liseberg. Om jag bara fick vara på ett enda ställe i resten av mitt liv skulle jag välja Liseberg. Jag drömmer om Liseberg minst en gång i veckan under sommarhalvåret. Jag ÄLSKAR Liseberg.

Hur som helst. Det var ju visst Midsommarafton vi skulle tala om och inte Liseberg.
(ååååh Lisebeeeerg <3) Japp, och som sagt. En av de bättre jag vart med om i äldre ålder. Alltså då jag firat utan mamma pappa och Liseberg, utan med mina vänner. I och för sig så kan ju året då jag spydde i bussen påväg till Halmstad, och däckade utanför bussen väl framme i Halmstad med Tobbe sittandes över mig och glatt konstaterat till väktaren som ville slänga mig i fyllecellen att "ja det är lika bra, hon kommer ändå inte kunna nyktra till på ett bra tag!" ....den midsommaraftonen kan ju vara bättre iofs. NAAAAAAAAT!

Nej, denna var bäst! Jag och Tobbe hade flyttat våra utemöbler till ett mysigt ställe under massa träd i vår trädgård. Hängt upp söta små lycktor i träden som vi tände ljus i och tatt ut filtar till alla som eventuellt skulle frysa denna underbara midsommarnatt. För ingen räknar väl med fint väder på midsommarafton. Herre gud! Det var Jag och Tobbe. Ida, Johanna och Johanna. Daniel och Tulle och Antonia som glatt skålade hela kvällen och sjung på "Den blomstertid nu koooooommer med lust och fägring stooooooor..." Ingen kan väl riktigt texten men alla kan ju melodin, och på ett ungefär texten.. Hur som helst, helt fantastiskt, underbart och idylliskt. Jag fick en helt perfekt midsommarafton.

Och lite bilder från den ljuva kvällen:


1. Ida och Antonia. Antonia under paraplyet.    2. Johanna, Johanna och Daniel posar gött.
3. Andreas och jag käkar sill & potatis.             3. Tobias och Jag är midsommar glada!


1. Johanna och Jag är snygga och glada.    2. Tobbe och jag är minst lika snygga.
3. Ida är snygg men Joahnna är väl..sådär. haha!



Vi tog kort på alla när vi skrattade. Ida la inte in sitt skrattkort så hon är helt enkelt inte med.
Daniel, Tobbe, Tulle, Jag, Johanna, Johanna och Antonia är iaf. med och skrattar!


Hoppas ni alla fick en lika bra midsommarafton som jag. Puss!

Tobias Simonsson



Jag vet, han är hur snygg som helst. Och nu är han på jobbet och är duktig. Jag saknar honom <3

Två dygn!

mmmh! och mer blir det!

Idag har vart en lugn dag. Diskade upp all disk och tvättade en maskin tvätt (någon nytta får man ju göra när Tobbe är så duktig och jobbar och tjänar pengar.) och sen har jag bara vart ute i solen hela dagen. Det har inte vart kanonväder, men ändå varmt nog för att inte slösa dagen framför datorn.


Sillis Johanna och jag på trädgården i solen.

Tog en sväng till stan med Ida och Johanna,
skulle betala frissan och passade på att ta en sen frukost på Torggrillen. Sen var jag med dom resten av dagen också. vi satt som vanligt ute i trädgården och drack lite kaffe. Dom rökte. Jag kollade på. Dom spelade lite badminton, jag kollade på. Hahha. är för laaat för badminton. Men imon kanske!

Fast imon ska jag till 2in1 på personalmöte, sen ska jag jobba på pizzahörnan halv 6. Pizzeria pizzeria!


Nu sitter jag och kollar på scrubs.
Fast än jag vill gå och lägga mig med Tobbe. Min kärlek. Men det går inte. Jag kan helt enkelt inte sova så tidigt. Vi la oss 10 igår.. 22 alltså.. Jag somnade halv 4. yes. 03:30. Ni ser ju.. det går inte.

Gonatt!

Lite saker som händer..

Idag har jag vart hos frissan (bilder kommer såfort jag förstått mig på kameran) och toppat håret lite och klippt upp det en aning. Blev väl rätt så nöjd. för en gångs skull så fick jag behålla så mycket hår som jag ville, annars brukar frisörer alltid klippa mer än jag vill. Synd bara att jag inte har en platttång, och jag vet inte riktigt hur det ser ut oplattat än.


Före och efter bilder då. Måste dock säga att jag tycker att det ser bättre ut i verkligheten.
Känns nytt och fräscht. Gör mig ju aldrig bra på bild heller.


Hon började med att tvätta mitt hår som vanligt, och så la hon i en hårinpackning som hon masserade in, och det var så jävla gött, men samtidigt så är jag ju så jävla rädd för mänsklig kontakt så jag kände mig mest obekväm och lite smått rädd när hon masserade min hårbotten. Hur gött det än var kunde jag verkligen inte slappna av liksom. Typiskt mig. Skulle inte ens kunna gå till en massör och bli masserad, för jag blir mer obekväm än jag njuter när det är okända människor som tar på mig. Även människor som inte är okända för mig blir jag obekväm med om dom försöker med nån form av kroppskontakt. Ida tillexempel som jämt och ständigt vill hålla hand. brrrr! Men Tobbe kan jag ju ha kropskontakt med iofs. Tur är väl det! Hade ju vart jobbigt annars...

Hur som helst, efter frisören kom pappa och hämtade mig i stan och så körde hem mig till skogstorp där jag fikade lite med mamma och pappa. Hällde i mig både dagens tredje och fjärde kaffekopp (är helt fast nu, svart kaffe med socker. mmhh!) och tryckte dessutom i mig lite fika. Så pratade vi om allt möjligt här i livet.

Sen gick jag till Ida och vi tog varsin cykel och cyklade hem till mig.
Då kom Johanna och så satt vi tre, Ida, Jag och Johanna och tjatade ett tag, jag tog ytterligare en kopp kaffe och sen kollade jag på In treatment och Ida och Johanna gick hem (förlåt om jag var tråkig..)

Nu borde jag diska men orkar fan inte, eller..
vill mest spendera tid med Tobias, han ska ju jobba imon igen, jag ser han knappt nånting. Saknar honom då ju. Men idag ska jag lägga mig med Tobias, fast än det är tidigt, och imorgon ska jag gå upp med honom, halv 6. pheeeew!

Då ska jag diska, tvätta, bädda, damsuga, äta frukost och sen förhoppningsvis-----> STRANDEN!

Kallt kaffe

Jag försökte lägga in bilderna från kameran till datorn. Det gick väl sådär måste jag säga. Jag fick någon slags respons på kameran.. (den blev svart.) Men inget hände på datorn. Jag fattar noll. Men så är jag inte den mest tekniska människan på jordens runda klot heller. Får vacker vänta tills Tobbe kommer hem. Från Jobbet. Saknar honom.

Tänkte gå och sätta på en kopp kaffe. Ja det är sant, Jag, Tedrickaren nummer ett! Evelina, har börjat tycka om kaffe. Och inte kaffe dränkt i mjölk och socker nej! Knappt något socker alls och ibland ingen mjölk över huvud taget. Konstigt va? Jag har alltid hatat kaffe, men så en dag när Tobbe drack kaffe kände jag doften från hans kopp, och bara luktade och luktade (har alltid tyckt att det tillomed luktar skit) och liksom drog in aromen i halsen och kände smaken och bara "JAG MÅSTE HA EN KOPP!!!!" Så jag tog en och visst fan var det gott!

Så yes, en kopp kaffe nu, och medans jag dricker, kan väl ni tipsa om lite musik, behöver lyssna på lite bra musik (säger jag som om jag någonsin får kommentarer...)

(Jo jag vet, av Johanna får jag :) Tack för att du får mig att känna mig värdefull Johanna) haha.




Kan ju inte fatta hur det funkar dedär med kameran och överföring till datorn och allt vad det heter.
Så det får bli en väldigt ljus bild på mig med en kopp, eller.. ett glas faktsikt, kaffe i handen. Puss!

Vad hände?

Jo, det var ju såhär att jag jobbade igår. Efter jobbet (slutade 20:30) så hade jag planerat att vara med Ida, Tobbe hade snackat med henne och efter vad han sa så förstod jag det som att Ida och jag skulle festa efter jag jobbat. hum?

Så Tobbe drog till Martin och festade där och jag kom hem till ett tomt hus.

Ringde Ida hundra gånger, hon svarade inte, skickade sms, hon svarade inte. Gick och tog en dusch. Ringde Ida igen, hennes mobil var avstängd.

Så jag ringde istället Johanna och tänkte kolla vad hon gjorde, eller om hon visste var Ida höll hus. Hennes mobil stängdes av tror jag? Men så ringde dom en signal från Jessicas mobil, så jag ringde upp.

Det var Ida som svarade och hon var i Halmstad. VA??!?!?!? Tänkte jag. Blev ledsen, ska jag vara ensam hemma hela lördagsnatten?

Ida tjatade på att jag skulle komma till Halmstad, men klockan var mycket så det kändes onödigt, men Ida ville, och hon sa att hon kunde köra mig. Fortfarande onödigt tänkte jag, rätt mycket bensinpengar för en så kort stund i Halmstad. Men jag ringde Tobbe och han övertalade mig till att åka till Halmstad.

Så jag ringde Ida igen och sa till henne att hämta mig.
Sminkade mig, drack lite öl, bytte kläder, lyssnade på musik. Sen kom Idaoch Johanna.

Vi åkte till Halmstad och när vi var nästan framme så får vi höra att Jessica har däckat och att vi ska åka hem.

...............

Aja, tänkte jag.
Har jag betalt bensinpengar för att åka till Halmstad så ska jag fan iaf. gå på toa. Så gick på toa, sen åkte vi hem igen.

Väl i falkenberg åkte vi till festen Martin hade. Kom knappt in innan jag ville ut igen.


Snygg Tobbe hos Martin.

Så åkte hem igen.

haha, sjukt wastad kväll,
men det var ändå inte såå tråkigt. Trots att jag aldrig riktigt "festade" utan var mest påväg.

Men men, nån bild tog vi väl kanske så slänger in det sen. HAR JU KAMERA NU! <3


Snabb uppdatering.

Nu är Ida och Johanna påväg hit, sen stod det tydligen Halmstad på kartan.
Har jobbat idag och igår. Ska jobba imon med.
Sitter och dricker öl som Tobbe fick gratis från Carlsberg, Tack!
Jag och Tobbe köpte kamera igår!
Börjar bli lite små kissig.
Säger man kissig?
Kissenödig?
Skit samma!
Katterna är ute, ska ta in dom innan jag går.
Påminn mig om det!


Min och Tobbes 26 månaders dag idag! Grattis till oss!
Älskar dig min älskling. (10 mpix på vår kamera, bara så ni vet) höhö.

WÖÖH WAAAAH BLÄ BLÖÖÖÖÖÖ HÖHÖHÖ
NU BLIRE ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL! (lol)

Nu har jag röstat!

Det borde alla svenskar över 18 göra. Tänk på att folk runt om i världen har dött för rätten att rösta!

Henrik Schyffert The 90's - ett försvarstal

Sitter ensam hemma, Tobbe och Martin är över hos Andreas, dom sitter och kollar på fotboll hemma hos Andreas framför hans nya TV, stor som fan är den, så dom har nog kul. Men fotboll är ju inte riktigt min grej, men däremot har jag länge (eller länge å länge.. nån vecka..) velat se The 90's - ett försvarstal med Henrik Schyffert, som finns att kolla på på svt.se/play. Föreställningen är dock nästan 2 timmar lång så jag har inte riktigt tagit mig tiden. Men nu när jag var ensam så kunde jag ju göra det.

Jag gick till ICA, köpte mig en 2,5 liters coca cola, en påse pepper chips och en stor marabou mjölkchoklad och satte på filmen. Pappa hade berättat lite kort om den. Att allt inte bara var skämt utan mycket också allvar. Man skulle kunna säga att skämten är om 90 talet. Det är feta ironiska skämt om 90 talet och allvaret är om att bli vuxen, om att växa upp, om att kunna ta konsikvenserna av sina handlingar. Jag vill inte berätta för mycket för jag räknar med att alla som läser detta SKA se filmen. Den är så. bra.

I början var den rolig, han är ju en rolig kille. En av sveriges (självklart finns ju Björn Gustafsson, han är ju ung(!) och rolig, men ändå) roligaste killar enligt mig. Men 2 timmars skämt kanske inte är riktigt lika roligt om man inte kan få slappna av i mellan och tänka. Varför är detta roligt? Varför behöver jag ha roligt? ÄR detta verkligen roligt? Denna föreställningen lät mig göra det.. tänka på det också. Men man skrattade ju också.

Egentligen är det väl lite roligare för min mamma och pappa.
Det är ju dom det handlar om. Dom är ju lika gammla. Dom växte ju upp på 90-talet. Det är ju deras skämt. Men det är roligt för oss också. Vi fattar med. Jag minns också hur det var när det inte fanns något kul på TV, och när det väl gjorde det satt man framklistrad framför TVn och kollade på dendär klockan som räknade ner till programmet som skulle börja. Och när det bara var 10 sekunder kvar räknade jag också högt ner tillsammans med min lillebror. Jag kunde inte heller zappa under reklamen och kolla på annat som också var roligt som ungarna kan göra nu förtiden. Nu finns det ju fan hela kanaler som Bara visar barnprogram. Vafan kolla bara Disney channel, så jävla mycket tecknat fanns det inte när jag var liten heller. Så vi 20+ kan faktiskt också tycka att detta är roligt. Inte bara mamma och pappa..

Hur som helst. Älskar föreställningen!

I slutet
(hmmm.. ska jag verkligen avslöja slutet? ...ja fan.. skyll er själva att ni inte såg den före mig!) så blir föreställningen lite nostalgisk. Och man ser bilder på människor som är 20 nånting, Henrik och hans vänner då alltså, som festar och lever livet. Precis så som våra bilder på bilddagboken ser ut. Fast dessa syns ju att dom är från förr. Och bilder från förr är ju på nått vis mycket coolare. Man önskar liksom att man själv var 20 nånting förr. Varför skulle jag vara liten förr? Varför kunde inte jag också vara 20 nånring och UPPLEVA 90 talet. För ja, 90 talet är fan också coolt. Det är inte bara 70 talet som är coolt då hippierna härjade fritt och människorna var lyckliga.

MEN, hur coolt är det inte att vara 20 nånting nu?
På 2000 talet. År 2009. Det började jag tänka på. Jag tänkte på hur underbara bilder Jag har tagit, och varit med på, med mina vänner. Hur mina barn kommer tänka "Varför var inte jag 20 nånting 2010 för?" Vilka idylliska minnen jag har och kommer att få. Jag får UPPLEVA 2010-talet. Det är coolt!

Enkla saker som (ska försöka komma på ett som var ganska nyligen bara för att liksom bevisa för mig själv att jag upplever underbara "moments" här och nu, helatiden) igår tillexempel. Idas student. Det var ingenting speciellt egentligen, detta ögonblicket, som nu var det första jag kom att tänka på. Jag, Tobias och Martin har precis blitt avsläppta i stan. Ida och c/o ska hämta Antonia och någon mer, så vi öppnar vår sista falcon halvliters öl. (som verkligen inte behövs efter knappt en halv bag in box.) och dricker upp den på två sekunder. Vi är fulla, vi är glada, det är sommar. Och vi vill klättra upp för det stora konstverket. Två stora block stenar som lutas mot varandra, varav den ena är blöt och den andra är torr. DÄR vill vi klättra upp. Martin är redan uppe. Tobbe kämpar med att komma upp och jag står kvar på marken. Gav upp så fort jag såg Tobbe kämpa, Tänkte "behöver han kämpa så behöver jag inte ens försöka." Kollar upp på Martin som är full och glad. Han sjunger på något, jag minns inte vad, och bakom honom är en klart blå himmel. Bara det är ett minne, som för mig känns helt idylliskt. Helt underbart.

Vi (okej inte jag men dom) klättrar upp för ett Falkenbergs konstverk som står framför ätran vid gamla stan och jag står på marken och kollar på. Vi är alla tre (mest jag) fulla som fan och livet har inte ett enda bekymmer. Vilken jävla idyll.

Jag är jävligt glad att jag är 20 nånting nu.
Jag har fan det bästa livet i världen. Jag älskar fan livet.



.....Just det! Jag glömde tillägga.
Det bästa av allt. Slutet. När bildspelet av nostalgiska bilder har visats och det bara står "Tack" Vitt på svart på skärmen. Publiken applåderar. Dom ställer sig upp och applåderar. Och Henrik bara står där och ler, och det ser ut som att han ska börja gråta när som helst av ren lycka. Hans ögon är helt blöta och han ser så nöjd och lycklig ut. Det är det bästa av allt.

För Ida tar studenten, fyfan va hon e bra!

- Hallå?! :@
- HEJ!!! :D :D DET ÄR IDA! VI SKA BARA....
- NEEEEJ!!! :@
- SJUNGA EN MORGON SÅNG!! :D:D:D
- IDA! :@ .......HEJDÅ!

hahhaha förlåt lilla baby, ska inte vara dum på din student å allt men fan...

SLUTA RINGA MIG TIDIGT PÅ MORGONEN :@!

En dag i stan med min prins!

Idag har jag och min älsklings Tobias vart i stora staden Falkenberg och shoppat! (Ja ni läste rätt, vi har spenderat pengar på kläder, inte öl, inte cigg, inte mat.. Kläder!) Vi gick upp tidigt, käkade lite vattenmelon till frukost och gick in till stan. Jag hade problem med att hitta något som vanligt när man väl vill och har pengar att spendera. Men Tobbe hittade ett par gröna jeans inne på Atrium som var skit snygga! Dom är inte super gröna utan ser nästan gråa ut i mörkare belysning, men som sagt riktigt snygga. Sen kollade vi runt i hela stan utan att hitta något tills vi kom fram till JC.

På JC provade Tobbe en t-shirt som han trode kostade 79 spänn, han gillade den och den var snygg men sen såg han att han hade sett fel och det var 2 t-shirtar för 199:- så han letade upp en till t-shirt. Medans han letade efter en andra hittade han dock en tredje och ville alltså ha 4 t-shirtar! "Det är fan as billigt :D 4 t-shirtar för 400 spänn :O" När han letade efter en fjärde t-shirt hittade han dock en femte t-shirt och säger "Asså Eve, 6 t-shirtar för 600 spänn, det är AS billigt!" På nått vis verkade t-shirtarna bli billigare och billigare ju fler han ville ha. Men efter att letat upp en sjätte t-shirt kände han sig dock nöjd.

Efter detta kände han lite ångest över att han hade shoppat så mycket och jag inte ett enda plagg så han lät mig titta hur länge och noga jag ville i hur många affärer jag ville. Dock kunde jag inte hitta nått ändå.. Som om det är en oskriven hemlig regel att när pengar finns på kontot ska alla snygga kläder gömmas utom synhåll. Så jag riktade in mig på bikini istället och dissade sommarplaggen. Tänkte köpa en vit underdel till den vita överdelen jag har. Men då var det tag 3 betala för 2, så jag köpte dessutom en gul/vit randig bikini. Fint! Och sen hittade jag även ett par svarta pumps för 500 spänn inne i skoaffären i kronanhuset så dom fick jag också med mig hem.

Nu tänker jag äta lite god frukt som blitt över sedan min och Tobbes goda fruktsallad vi gjorde igår med vattenmelon, passionsfrukt, kiwi, vindruvor, persika, banan, och.. eh... nått mer.. :S Hejdå!

In Treatment

Kollade precis på ett avsnitt av In Treatment, (del 16 av 43) och till er som aldrig sett det säger jag bara: Göt det! Bästa serien ever! Man får följa Paul som är psykolog och 5 av hans patienter. (som Ida så snällt kommenterade och rättade mig med, (stavningen på ordet patient alltså) när hon för en gångs skull kommenterar min blogg.) Varje passient har sin dag och på fredagarna får man se när Paul själv träffar sin psykolog. Älskar serien för man kan känna igen sig i så många problem eller åtminstone relatera till dom.

Idag var dock ett halv lamt avsnitt. Det var passienten Laura som var där. Hon är kär i Paul och babblar bara en massa om det. Hon är den tråkigaste passienten. Men jag tror att det är för att jag missade första avsnittet med henne.

På tisdagar får man se en kille som heter Alex. som är stridspilot. Han råkade hjälpa till att döda 16 barn efter en misslyckad bombning och efter det fick han en hjärtattack, det är därför han är där.

På onsdagar är det en yngre tjej som heter Sophie och är 16 år där, hon har vart med om en bilolycka och är där för att Paul ska försöka ta reda på om det var en olyckshändelse eller ett självmordsförsök. Sen börjar han ana att hon har en affär med sin gymnastik lärare som är 45 år.

På torsdagar är det ett par som tillsammans träffar Paul. Kvinnan (Amy) är gravid men vill göra abort medans mannen (Jake) inte vill det. Dom är där för att få råd och hjälp.

Sjukt bra serie iaf. och absolut värd att titta på. Går klockan 19:00 varje vardag och i repris på söndagar från klockan 14:35 tror jag.

Här kan man se en trailer och lite annat om serien:
http://svtplay.se/sok?cs,s,1,in+treatment,sample/ps,s,1,in+treatment,full/ts,s,1,in+treatment,title

Jag hatar...

Efter att jag inspirerats av min mamma tänkte jag också skriva ett  blogginlägg där jag skriver "Jag älskar: " och sen en lång rad grejer som jag faktsikt älskar. Att vakna upp med Tobias - sovmorgon - stora frukostar - mammas mat - att grilla - sommaren - alkohol (osv..)

Men känner att jag är på dåligt humör. Jag är för det första hungrig. Vädret är kanon bra men jag kan inte gå till stranden för jag är rädd att bränna mig. Jag vill till stan med Tobias och ta en glass och bara umgås (göra nånting!) men det vill inte han. Han vill bara vara hemma. Jag vill inte bara vara hemma, vill aldrig vara hemma. För det är stökigt här, som alltid, eftersom vi alltid har fest. Spelar ingen roll hur ofta jag städar, dagen efter är det lika stökigt igen och jag är trött på det!

Orkar inte diska all jävla skit. Orkar inte äta för då Måste jag diska först. Lite grejer iaf.


Jag vill till stranden och bada men som sagt, jag kommer bränna mig. Och orkar ändå inte duscha ikväll igen.


Jag vill ha nya kläder med, för har inte shoppat sen förra året..
Ja det är sant. Jag har faktsikt inte köpt något klädesplagg till mig själv på hela jävla 2009. Varför? Jag har inte råd. NÄHÄ!? Men råd med öl och pizza och en annan jävla massa skit det har jag. åhhh!

Ja ni hör ju.. Jag är inte riktigt på humör för att skriva en lång "Jag älskar:" lista. därför kommer istället:

Jag hatar:


Att sova ensam - Att gå upp tidigt på morgonen - Stökiga hem - Tomma kylar - Urladdade mobiler - Tomma plånböcker - Att vara hungrig - Att laga mat (ibland) - Disk - Mjölk - Jobbiga kattungar - Att leta efter saker - Vintern - Kyla - Varma kläder - Moderaterna - Blå - Högern - Alkohol (ibland) - Dåliga bloggar - Mil långa inlägg - Tråkiga nyheter - Att bränna sig - Att fjälla - Hösten - Rönnbär - Att inte veta - Att inte ha tändare - Att sakna - Att åka bil (ibland) - Religion - Höga priser - Att damsuga - Att diska - Att städa - Idioter - Sverigedemokraterna - homofober - präster som våldtar små barn - Alla som våldtar små barn - Tiggare (ibland) - Dörrknackare (så länge de inte har nått intressant att säga) - Telefonförsäljare (jag vet..) - Provisions baserad lön - Arbetslöshet - Lågkonjuktur - Orättvisa - Avslagen öl - Fimpar - Tomma ciggpaket - Falska människor - Väduren - Äcklig mat - Kebabtalriken på Pizza way - Sand överallt - Fluga i ögat - Punktering - När internet slutar funka - Mörk choklad - Likörbitarna i Aladinasken - Söndriga lampor - Folk som ljuger - Sorkar - Svett -

Nu orkar jag inte mer.. Känner bara hur mycket argare detta gjorde mig. Fortsätter en annan dag eller så drar jag Älskar listan när jag är på bättre humör.


RSS 2.0