1? 2? 3? nej 4! kattungar... :)

HEJ! Idag när jag vaknade och gick ner för trappan och in i huset så såg jag soffan klädd i plastpåsar och handdukar och vår feta katt på det med värkar som fan! WOHOW! Kattungarna kommer! tänkte jag.. och det gjorde dom också! YES! Jag var med när den första kom.......................fortsättning kommer snart.................

Jag skulle ju till Halmstad idag på informationsmöte om nått jobb, vi var 12 på mötet, 7 av oss kommer bli utvalda till provanställning, och tre av de 7 kommer att bli anställda.. men jag vet inte riktigt vad jag vill, det verkar sådär.. provanställningen är på 3 dagar och helt obetalda, sen jobbar man första månaden utan fast lön, alltså bara provision, seeeen, efter det får man 11000 i grundlön + provision, så efter första månaden verkar de ju iofs. bra! Men anmälde mig som intresserad iaf. gillar ju säljar jobb, speciellt via telefon, så hoppas på att jag får det ändå!

Ida skulle köra mig till Halmstad, men sen kom hon på att hon skulle rida med p****t (HAHAHAH) så hon kunde inte göra mig, och då fick jag snabbt kolla bussar till Halmstad, så när det väl var gjort hade jag 20 minuter på mig att cykla till stan, ta ut pengar och sen cykla till busshållplatsen, låsa cykeln och gå på bussen, ingen enorm utmaning tänkte jag, så kände mig lugn, men det lugnet försvann när jag såg att cykeln var borta, så jag kom på att Andreas lånat den till kliterbadet, så had enu alltså 20 minuter på mig att springa i höga stövlar till klitterbadet, cykla till stan, ta ut pengar...osv.. LITE större utmaning där, så fick lite panik, men gjorde mitt bästa!

Väl vid bankomaten, som det såklart är kö vid, så ser jag bussen åka förbi.. :( en minut förtidigt tillomed.. så med blodsmak i munnen av all ansträngning och en hemsk hosta så fick jag ringa pappa som fick köra mig till Halmstad, sicken jävla pers va! men men.. det gick ju fint tillslut..

........så fortsättning på kattungarna...... jag var ju som sagt med när den första kattungen kom, en söt liten orange jäkel, precis som jag hade hoppats på! och sen när den kommit så ringde Ida och sa att p*****t hade ringt så kunde ju inte åka med henne, fick alltså kolla busstiderna då, och medans jag gjorde det så kom en till liten kattunge, helt svart! AWWWEE!!!!!

Sen fick jag ju som sagt brottom där med dedär 20 minutrarna till godo.

Och påvägen till Halmstad kom en till liten kattunge, en orange till sa Tobias. och en timme efter dendär söta kullen på tre kattungar kom den sista lille ungen, lik sin mor med spräckliga färger! YES! Så nu ligger dom där och diar i en liten kartong med sin mamma, så söööött!!


Inte mina kattungar, men önskar att de vore det! små leopadisar! <3
Men typ sådär stora är dom just nu :)

Så är det någon som känner för en kattunge är det bara att hojta till så får ni en av mig om 10 veckor, för vill ju förfan inte döda dom! SNälla låt mig inte döda dom :( Älskar dom redan! så förfan ta en kattunge! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte hunnit göra idag. Puss och hej!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Johanna vill ha en =) fast de vet du ju redan :D så en har ni tingad iaf =)

2009-03-21 @ 23:16:08
Postat av: Anonym

AAAAAW, VERKLIGEN SMÅ LEOPARDER <3

2009-03-30 @ 11:05:10
Postat av: VIVI

aa de va ju jag

2009-03-30 @ 11:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0