Jag lever..

...jag har bara inget internet.. återkommer.

:)

Idag flyttar jag ihop med Ida till staaaaaaaaaaaaaan :)


tråden..

..har iaf. pratat med hyresvärden nu om lägenheten jag ville ha, och det ser bra ut, skriver antagligen på kontraktet imorgon eller i övermorgon och sen har jag min lilla lägenhet! Känns skit bra.

Vilken tur jag har alltså? Har inte ens letat efter lägenhet så landar den i händerna på mig? Helt klart meningen.

Så på fredag får jag väl dra till Gekås å köpa lite skräp med Ida..


Tror Ida är mer exalterad över lägenheten än vad jag är, så jävla söt
"åååh, på jul kan man ha silvrigt glitter runt denna :D" "åååh sen kan vi ha ballonger hääär" "ååh sen kan man baka...blablabla" hahaha, lilla Ida :)

Börjar jobba klockan 16 idag och jobbar till 21, gillar mer att börja 11 men men,
kan man ju inte göra alltid.. Gött att jag slipper jobba till 22 iaf. Hatar fan att göra det, hatar att diska, städa, moppa och dedär jävla kebabstället som ska rengöras, ååååh...

Vet ni vad jag mer hatar? Reklam på spotify, asså åååh skiter la förfan i ditt nya album Whitney?
Tänker ändå ine lyssna på din skitmusik..

Och påtal om musik, alltså kom på varför jag inte får lust att skriva blogg,
för jag sitter och lyssnar på Bob Dylan och sånt helatiden, helt lugna låtar som får mig att fundera iväg och kan inte få ut nått ur huvet, det bara fylls med mer och mer grejer..

Och gillar mer att skriva roliga saker i min blogg än massa jobbiga funderingar..
Av flera orsaker, dels för att jag själv gillar att läsa roliga saker mer när jag läser mina kompisars bloggar och dels för att allt jag funderar på är inte till för alla att läsa.. :)

det är hemligt :)


Men nu ska jag lyssna på nått annat, nått mer Johanna aktigt :)
och sen ska jag kolla om jag kan hitta nån mat att trycka i mig, har inte ätit frukost ännu.

haha så skriver Johanna såhär till mig:

[13:50:02] johanna, säger:
mn du måste köpa vardagliga bhövligheter :D för har en känsla av att du inte tänkr på de så mycket :D du skulle typ lätt kunna glömma de

[13:56:17] johanna, säger:
please håll din lägenhet hyffsat ren annars kommer jag bara få tvångsyndrom och städa när jag e hmma hos dig S: :S


Hhahah, tur att jag har vänner som har koll på mig..


Alltså idag gick jag upp klockan 10, helt och hållet olikt mig,
har tillomed svårt för att gå upp så tidigt när jag ska jobba, men nu när jag inte behöver gå upp tidigt, då ska jag tydligen göra det..

hmm, Pratade med mamma om sömntabletter och hon sa att hon inte tycker att jag ska ta det,
att jag ska göra annat och så gav hon mig massa exempel på saker man kan göra för att somna lättare, men hallå?! har redan provat allt, det går inte..

Men hon sa att det finns några andra grejer man kan käka som går att köpa på typ life eller nått,
lugnande grejer, ska fan prova det, orkar inte sova såhär lite längre..

Och nu ska jag göra mig iordning så jag är klar för jobbet sen och slipper stressa, men först:


<ultramagnus> undrar när n00b kommer användas på en löpsedel för första gången
<ultramagnus> skulle vara kul att se
<hallin> "n00b rattade bil fel, dödade fotgängare"
<ultramagnus> "George Bush ägde n00bs i Sudan"
<Dunceor> "Snipers från SWAT sköt headshot i kidnapparen00bs"
<hallin> "n00b jagas i stockholmcity"
<teetow> "äg n00bs - tjäna tusenlappar!"
<ultramagnus> "Så n00big är du - testa dig själv!"
<teetow> "n00b-skandalen: 1337 h4xor rasar"
<Dunceor> "Persson uttalar sig: Damn n00bs"
<ultramagnus> "Leila Freivalds: Jag är ingen n00b"
<hallin> "EXTRA IDAG: Så blev jag 1337 på fyra dagar, hör den föredetta n00ben teetow berätta"
<teetow> "Mona Sahlin talar ut: Jag teamkillade Anna Lind"
<teetow> "så får du 100FPS - experterna avslöjar"

HAHAHAHHAHAHA


Har så mycket i mig..

..men kan inte få ut någonting av det.

Ny lägenhet?

Idag har jag och Ida vart och kollat på en lägenhet som jag förhoppningsvis kan flytta in i redan i veckan! skulle vara kanon isf. Först ska Ida bo med mig, de e billigare, mindre ensamt och ett test för att se om de funkar överhuvudtaget att bo ihop vi två. Tror faktsikt det, hoppas det!

Jaja, det är inte helt säkert, så ska inte vara för glad än, men kanske, kanske.. :)


Är så jävla trött idag, kroppen är helt slut känner jag,
måste försöka sova tidigare idag.. Glömde fråga mamma om sömntabletter, tror faktsikt att det är ett alternativ värt att fundera på för mig just nu, klarar inte av att sova såhär lite längre och kan verkligen inte sova.

Råkade sätta på denhär låten:




...på både youtube och spotify. Lyssnade på den på spotify och sen letade jag upp den på youtube för hade tänkt bädda in den här, och då märker jag hur sjuuukt bra låten är när man lyssnar på den på både youtube och spotify samtidigt med typ 30-60 sekunders mellanrum! PROVA DET! Låter skit bra.. helt klart.

För övrigt är det ju en kanonlåt :)

pliz

please pliz plix plax plaxor phules ge mig en lägenhet, snälla pliiiiiiiiiiiiz .. :(

Tänker..

Pallar inte att inte kunna sova längre! Orkar inte det, känner hur min kropp inte orkar det heller, och det har inte att göra med att jag sitter vid datorn, jag vet att jag inte lär somna när jag sitter här men om jag lägger mig i sängen så tar det fan 3 timmar innan jag somnar ändå, minst. Bara det att då ligger jag där och tänker på det och får mer och mer ångest över det.ORKAR INTE!

Sömntabletter kan man la fan käka eller????? ska fråga mamma..

har haft världens tråkigaste dag, trodde jag skulle få träffa Ida men icke, har suttit framför datorn och gjort ingenting sen jag kom hem från jobbet vid halv 5 - 5 idag..

Jag tänker på någonting som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är,
hatar när man har sånna tankar, dom är så abstrakta så det är inte bara så att man inte kan ta på dem, man kan inte ens förklara dem med ord. Men så tänkte jag att när någonting är så abstrakt så existerar det ju egentligen bara när jag tänker på det. Men det dumma är att jag kan inte sluta tänka på det.

Men sålänge jag försöker att inte bry mig om det så kan det ju heller inte vara så farligt..
så varför skriver jag om det här nu? och gör det hela lite mer konkret?

Jag vill kanske komma fram till det som jag tillslut kommer göra när jag tänkt klart på dethär som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är, det kanske inte är så abstrakt som jag tror, om jag bara låter mig tänka färdigt..

Varför har jag inte bloggat..

..på ett tag?

- Har vart upptagen med bland annat popquiz i torsdags tillsammans med Ida:



Sen förfest + krogen i fredags med bl.a. Ida och Dan (sen några nya människor, och det är inget fel på er, jag har bara världens sämsta namnminne, så kan inte minnas vad ni heter...)



och i lördags gick jag och Johanna hem till Issa och Jesper för en förfest och sedan krogen...



...och ja, ni kan ju se hur pigg o glad jag ser ut på bild nummer tre.. Så har inte haft någon energi, tid eller lust helt enkelt.




Men det kommer något nlägg någon gång det tror jag. :)


Vad händer?

Har precis gått hem från johanna, eller, det var väl 1 timme sen jag kom hem nu ungefär, men händerna är fortfarande kalla. Men annars var det gött att gå, älskar att gå från johanna till mig, precis lagom lång promenad, önskar bara att någon skulle orka gå den promenaden med mig någon gång, fast iofs. är det skönt att gå själv med.

Jag har en konstig känsla i kroppen som jag absolut inte kan beskriva, har ingen aning om vad det är förnågot, men lite som igår, lite bitterljuvt, undrar vad det kommer ifrån även om jag har mina misstankar. men vet inte om jag gillar det eller inte.

Har haft sån störd huvudvärk hela dagen och den vägrar försvinna. har tatt tabletter, har druckit vatten, har ätit mat, har.. åååh, den vill helt enkelt inte försvinna bara. irriterande, men tror att det kan bero på att jag sover för lite. Så därför ska jag idag försöka lägga mig absolut senast 1, men gärna tidigare.

Men varför är ingen rolig inne och håller mig sällskap tills dess? Fattar inte? whaaaat?

Bittersweet

Har en bitterljuv känsla i kroppen, vet inte varför, lite hemsk, lite underbar. Bitterljuv är föresten ett så fint ord, mitt favoritord. Och på Engelska är det också fint, bittersweet, mmh, låter så perfekt. Precis så som jag känner mig alltid nästan, haha, inte perfekt alltså utan bitterljuv, inför allt.. fast idag extra mycket. Why do I? Jag vet inte..

Imorgon börjar jag jobba 10.30, tänk att en halvtimme tidigare kan kännas så hemskt mycket värre. Att börja 11 känns helt okej medans 10.30 känns helt sjukt tidigt. Och jaa jaaa, jag vet, normalt så börjar folk jobba vid 7, men hallå! normalt så går jag och lägger mig vid den tiden, så 10.30 är tidigt för mig!

Idag har Ida vart här och henne har jag inte träffat på jää-ää-äätte länge känns det som, så det var jätte roligt! Haha, shit känner mig sådär mogen och överpositiv som Blondinbella "jätte roligt!" men det var kul iaf. Vi bakade kladdkaka som smakade maräng, vet inte om det är speciellt lyckat när det smakar så, men gott var det iaf. Har aldrig påstått mig vara någon mästare i köket heller så det så.

Fast ändå nu känner jag mig så mätt på ett obehagligt vis som man bara blir av kakor och sån skit. Åt en liten bit bara och mår nu illa, känner inte för att äta en kaka igen på några år typ, en påse chips däremot kan man äta hur mycket som helst av utan att må illa och hur ofta som helst utan att tröttna. Jag älskar helt enkelt chips.

Hellre chips än godis.
Hellre mat än kakor.
Hellre öl än cider.
Hellre salt än socker.


Kanske gillar jag mer det bittra än de ljuva?

Gult is the new black

..har jag hört!

Sitter hemma i soffan och fryser, inte för att det är kallt utan för att jag är så jävla trött,
somnar nästan där jag sitter. Vet inte riktigt varför jag är så trött, men har ju vart på jobbet, dock bara 5 timmar, men det är jobbigt ska ni veta, bära runt på en massa flak hit och dit och sopa och moppa överallt, inte kul ska ni veta! Eller äsh, det är väl inte jätte tråkigt heller iofs. Konstigt nog.

Hatar att blogga när det inte bara kommer av sig självt sådär spontant och snabbt,
just nu gör det inte det, blir aldrig nöjd med inläggen då, men ändå så känner jag att jag måste skriva något, hellre lite tråkigt än inte alls känns det som. Vet inte varför. så borde det ju inte alls vara egentligen?

Sitter och kollar.. eh, ja bara kollar, har musik i hörlurarna från spotify
, så Bara kollar på kändisdjugeln eller vad det heter som går på TV 4, är repris just nu, men vad i helvete är det för skit program? och kändisdjungeln? wannabeekändisdjungeln hade vart ett bättre namn, eller föredettakändisdjungeln, eller kanske B-kändisdjungeln, men vad är det för kändisar? Vem fan är Torleif? Ann? Mikkey Dee? jannike?? Alltså jag känner för helvete inte igen någon av dom? Bengt? Vem ÄR Du?

Karl Petter.. jo jag känner allt igen dig, du var med i detdär programmet Bonde söker fru en gån, wow!
Vilken kändis du är, du har sökt kärleken i TV så du är kändis, nu och för alltid! vet ni? En gång var jag med på TV4 Hallands nyheter, dom kunde väl ha frågat mig om jag ville vara med i kändisdjungeln? för är det inte så? Att såfort man vart med i TV så är man kändis? eller?? tydligen.

Snabbis.

Åååh! mitt rop efter kommentarer har fått ett resultat! Fick en kommentar av Mia som var den roligaste jag fått tror jag, kanske för jag inte visste att hon läste min blogg och för att hon tyckte den var "grymt kul att läsa" det var grymt kul att få en sån kommentar iaf. och ja! vi får ses snart igen ja!

Såå, natten är icke ung för mig idag, börjar jobba klockan 11 imorgon och ska hinna duscha innan så måste snart sova, med tanke på att klockan är kvart i 2.. suck..

Detta har vart en riktig söndag, jag och Johanna har bara degat runt hemma hos henne, gått fram och tillbaka till ICA som vi gör minst en gång om dagen och chillat lite framför datorn..

Lärde mig ett nytt ord idag, "flanera" tror det var så? Det är iaf. nått man gör när man bara går omkring och känner softet ungefär, frågar läget och bara chillar, gillar ordet. Eller innebörden av det iaf. Lite festivalkänsla.. Och detta var första året på 4 som jag inte vart på festival, trist, måste dra på det nästa år! Helt klart en vecka värd att slänga en slant på. Älskar att sova i tält och inte bry mig om smink eller om man har skor på fötterna eller ett hål i byxorna. Älskar att duscha en gång på en vecka och då i en sjö. Älskar "alla är vänner med alla" filosofin och att man kan få tag på vad som helst på ett ställe där inget borde finnas. Älskar festival helt enkelt. :)

Nu ska jag sova, natten är som sagt inte ung! :)


Ja jag vet, stjärntecken igen?!

FISKARNA 19 februari – 20 mars

DRÖMMARE I HAVSBLÅTT
Vattentecken, styrs av Neptunus.
Den som sa kall som en Fisk har aldrig mött någon född i Fiskens tecken.
För hos Fisken finns mer värme och medkänsla än hos alla de andra tecknen tillsammans.
Hon är en känslig natur, en melodramatisk martyr och en tillbakadragen drömmare, men också en upptäckare, lite av hippie eller haremsdam på botten av sitt väsen.

KARAKTÄR
En vek inåtvänd människa men samtidigt maktfull, dominerande och stridslysten, klok, flitig, viljekraftig. Fisken är ombytlig och inte sällan tyrannisk. Hon är starkt påverkbar, sensibel och hängiven, uppoffrande och pliktmedveten.
Hon kan konsten att avvakta, stilla och undergivet, tar sitt öde med jämnmod och klarar på så sätt nästan allt!
Hon är romantisk, känslig, lättsårad, tacksam för erkännanden. Fisken har sinne för det hemlighetsfulla, outgrundliga och skimrande, hon anar mer än hon vet, bekymrar sig om sin nästa, är anspråkslös, sällskaplig och gemytlig och gärna ganska bekväm av sig.
Strävar i sin idealism efter fullkomlighet och hoppas på ett universellt brödraskap. Hon är emotionell och rastlös och ibland utnyttjar hon inte alls sina talanger. Hon kan sjunka ner i djup ångest och depression och är rädd för livets mörker.
Hon kan vara bohemisk och bli lättsinnig och splittrad.

INTELLEKT
Ofta lysande begåvning, fallen för meditation, gärna högmodig över sitt eget intellekt och böjd för ironi och sarkasmer utan inneboende elakhet.

Säger: INGEN ÄSKAR MIG
Färg: älskar alla havets blå nyanser, även purpur
Metall: Tenn
Ädelsten: ametist, akvamarin
Favoritblommor: näckros, hyacint, lilja, blåklocka
Smycken: väldigt sparsmakat, safirer eller små stjärnformade smycken
Parfym: lätta och fräscha såsom magnolia, sandelträ, körsbärsblom och viol
Favoritlektyr: deckare
Romantiska möten: i sovvagnen på ett tåg eller i månskenet på en båt
Erogena zoner: mellan skulderbladen
Mest framträdande: ett stort bländande leende och ett glatt smittande skratt
Det bästa och det sämsta: Mycket känslig, du vet saker om dina vänner som de inte ens vet själva och din osäkerhet är lika djup som havet självt

KAN BLI GENIFÖRKLARAD
Du är född i vad som kanske är Zodiakens mest intelligenta tecken. Men Fiskens intelligens ligger inte på ytan. Den måste grävas fram! Du har förmågan att filosofera, resonera, analysera på djupet. Är förmågan uttalad kan du bli kärnfysiker….Einstein var Fisk
Vissa av dina egenheter gör att du inte precis räknas som någon tillgång på en ordinarie arbetsplats. Är du inte engagerad, ja, då kommer du inte i tid. Även en intresserad Fisk är sällan punktlig och ofta frånvarande. Dessutom är du känsligoch ganska inbunden och anses svår att få någon riktig kontakt med.
Den Fisk som inte ägnar sig åt forskning hamnar ofta i något helt vanligt jobb och där gör Fisken en medelmåttig insats på sin höjd. Finns det bara någon trevlig person att prata med trivs du ändå. Förmycket spring och stoj passar dig inte, och pratstunderna skall vara på dina villkor.
Vad gäller din karriär finns alltså möjligheten att du blirnågot inom forskningen och kanske gör verkliga framsteg. En mera världslig karriär är inte att tänka på, åtminstone inte ända upp till chefsnivå.
Som chef är du antingen usel eller också helt underbar. Chansen att du är usel är ungefär nio av tio!
Fisken är också känslig och intuitiv och blir därför tankspridd men älskad inom sådana yrken som rör psykologi och religion.
Yrken som brukar passa Fisken är:
Fysiker
Kemist
Astronom
Präst
Psykolog
Terapeut
Teolog
Filosof
Poet
Alla sorters andliga ledare
Vårdyrken
Forskaryrken
Konstnär
Musiker
Dagdrömmande expedit

EKONOMI
En viss medödd handlingsförlamning och lättja får Fisken att nöja sig med lägre inkomster om hon inte sporras, men om så sker kan hon bli en mänsklig dynamo som med fruktansvärd energi driver igenom ett ekonomiskt mål. Hon är ofta intresserad av att tjäna stora pengar men måste ha en trivsam arbetsmiljö och omväxling i arbetet, krav som snarare ökar än minskar med åren.

SÄTT ATT VARA
Snäll, trivsam och jovialisk, sympatiskt blygsam, sällskaplig, väcker sympati. Råkar lätt under en starkare viljas inflytande.

KROPP OCH HÄLSA
Din kropp:
Den typiska Fisken är ofta rätt kort, har små händer och fötter och har lätt för att få extrakilon, speciellt på höfter och lår. Många Fiskar är mycket vackra och spännande.

Bästa träningen:
Fisken dras till det vackra och fantasifulla. Konståkning, klassisk balett och fäktning är sporter som passar dig. Aerobic och work-out till musik är också bra, eftersom Fiskar ofta är duktiga på rytmik och dans.

EN KROPP SOM BÖR VÅRDAS ÖMT
Fiskkroppens känsligaste del är fötterna. Mår inte hennes fötter bra så mår hon inte bra i övrigt heller.
Hon har dålig blodcirkulation och lågt blodtryck och känner sig ofta frusen, speciellt om fötterna. Frusenheten kan också bero på järnbrist, som är vanligt bland Fiskar.
Ett extra tillskott gör gott. Järn finns bl.a i russin, fullkornsbröd, spenat, äpple och oliver.
Fisken är en sensibel själ med labilt psyke. Hon blir lätt deprimerad och har en tendens att fly från sina känslor, ofta genom att missbruka droger eller tröstäta.
Eftersom Fiskens kropp är känslig skapas snabbt ett beroende som är svårt att ta sig ur. Biverkningar blir speciellt kraftiga hos Fiskar.
Överhuvudtaget är Fiskens kropp inte särskilt robust och tålig. Den bör vårdas ömt.

VIKTEN
Fisken är inte känd för att ha några extra kilon att bära på. När sådana kilon i alla fall uppstår, beror det på Fiskens jobb. Antingen har hon ett stillasittande arbete eller också involverar jobbet många middagar med lite väl många drinkar och vin till maten. Fisken är sällan matglad, men går ganska lätt upp i vikt om hon äter fel. Satsa på mineralvatten till maten.
Fisken har vanligen inga särskilda besvår med matsmältningen och kan alltså välja mellan många dieter. En diet bestående av snabblagade lätta kött- och fiskrätter, ordentligt med grönsaker och sallad brukar passa bäst.
Om Fisken fastar bör den kombineras med en del frukt, grönt och fibrer.

EROTIK
Hon:
Förälskelse och romantik är avgörande om Fisken ska älska med en man. Därmed inte sagt att hon nödvändigtvis håller hårt på sig.
Hon kan bli förälskad ofta. En viss risk finns att den kvinnliga Fisken låter sig utnyttjas på grund av sin godhet. Eftersom hon gärna låter sig styras kan det sexuellt få följden att hon utvecklar masochistiska tendenser.
Hon kan bli den idealiske sexpartnern tillsammans med en snäll Vattuman eller Fisk

Han:
Precis som den kvinnliga Fisken är den manliga Fisken otroligt snäll. Hans ständiga jakt efter den stora kärleken kan leda till att han utvecklar något som liknar ett gigolobeteende.
Men blir han sårad drar han sig undan och aktar sig noga för allt vad sex heter. Han är svag för vackra, ljuva, blyga kvinnor. En moderlig Kräftkvinna eller en dominant Skorpion är två kvinnotyper som Fisken gärna låter sig lockas in i älskog tillsammans med.

HUR DU FÖRFÖR HONOM
ÖM OCH GRÄNSLÖS
Fisken är svårfångad. Han är så upptagen av sitt eget att han helt enkelt inte ser dig.
Du måste synas. Välj höga klackar och kort kjol – han tänder på ben. Sommarbrunt skinn brukar också dra hans blickar till sig.
Tittar han ändå inte får du ta till knep. Överrumpla honom. Bjud ut honom på ett självklart sätt. Var så påfallande du kan utan att vara påträngande och irriterande. Du kan också göra dig besväret att studera vad han nu kan ha för specialintresse om du tycker det är värt det.
Du måste också se till att han upptäcker att du är en kvinna och att han vill ha dig.
Här är alla knep tillåtna: parfym, spetsar, silke, vift med långa ögonfransar, en lätt hand på hans arm mm.
Var beredd på att det kan ta tid innan han reagerar. När du väl har fångat in honom är han tankspridd men gullig och gosig, med viss charm.
I sängen är han öm och gör vad som helst för dig så länge du inte skrämmer honom.
Fisken har mycket känsliga fotsulorsom kan vara värda en lagom hård massage.

BARNEN
Kommer tidigt att företa vidsträckta resor

ANFÖRVANTER
Fisken är särskilt beroende av hur hon behandlats som barn och kan bli knäckt för livet av olycklig barndom.

VÄNNER
Förvärvar hon många, de flesta trofasta men även sådana som inte håller måttet. Hon tycker om sällskap, gillar god mat och dryck, strålande festmiddagar och nöjen. Hon är uppsluppen i det egna gänget men alltid med en pessimism på bottnen. Hennes farligaste fiender uppträder gärna maskerade till beskyddare.

PRESENTTIPS:
Fisken är vänlig, känslig och tillbrakadraen och älskar presenter av alla slag. Men försök att ge något som är speciellt just för henne, t.ex en scarf istället för något till hela familjen. Och se till att presenten har rätt färg och utseende. Fisken har alltid en favoritfärg och det gäller att veta vilken den är. Ge inte Fisken någonting praktiskt till köket eller huset, då blir hon besviken!


Fuck you

Är så jävla trött nu på alla respektlösa människor, kan inte folk bara tänka efter någon gång och fundera på hur man själv hade velat bli behandlad i vissa situationer? Varesig man har upplevt dom själv eller inte så ska det väl inte vara så jävla svårt att bara lista ut hur det skulle kännas på ett ungefär?

Och varför ska jag behöva tänka efter hela jävla tiden på vad jag gör, när tydligen ingen annan gör dt? Blir så jävla trött och besviken. Dålig stil.

What comes around, goes around..
tydligen inte?

Grattis lilla Issa!

Igår var det Issas 20 års fest, och jag hade lovat mig själv och Johanna att inte dricka någon sprit. Blir aldrig en bra fylla på det, inte när man heter Evelina iaf. men vad händer? såfort man fått i sig maten kommer Issas mamma med een flaska tuttifrutti sprit och häll upp i shotglasen framför oss. "jaja.." tänkte jag "det är ju tuttifrutti, smakar säkert godis.. och een shot kan ju inte göra så mycket" Hällde i mig hela shotten efter skålen, och den smakade fan inte godis. Kunde inte ens ana en smak av tuttifrutti.

Jag kände mig lurad och besviken, men det var ju bra att dn inte smakade godis trots allt,
då var det ju lätt att tacka nej nästa runda. Efter middagen och shotten så gjorde vi en tipspromenad, eller nja, tips-stilla-runt-bordet kanske man ska kalla det, men ni vet sånna 1, X, 2 frågor iaf. Frågorna bestod av hemliga kodord typ, "vem är mest på smällen" typ, självklart var jag med på den frågan och ska blåsa upp en fucking ballong tills det smäller. Fyfan, vågade inte blåsa mer efter att den börjad ebli lite spänd, Det var det ingen som vågade, så tillslut var det bara att krama tills den smällde. Cilla vann, och tur var väl det, hade ju tippat på henne!

Jag vann verkligen inte tävlingen dock, fick 3 av 8 rätt,
och det var väl ändå lika bra, för vad bestod priset av? sklart mer sprit

fter Issas kalas drog jag och Johanna till krogen,
men det var inte speciellt livat någonstans så drog ganska snabbt till Falkenbergs istället och käkade pizza, "jag bjuder på extra det och bla bla.." sa han till mig och Johanna, my ass att han gjorde, pizzan kostade mer än vad den skulle göra utan att han bjöd tillomed. Orkade inte bry mig dock, var så jävla trött denna kväll. Så efter pizzan så drog vi hem.

Jag var trött som ett jävla djur, en katt tillexempel, dom är ju riktigt trötta, sover hela dagarna..
Så trött var jag, somnade i Johannas säng med alla kläder på + en stor stickad tröja som jag hade lånat, ni kan ju ana att jag var rätt så varm när jag vaknade vid 6 imorse påväg att drunkta i mitt eget svett typ.

Slängde av mig kläderna och somnade om. Och nu har Johanna somnat.. undra om man ska gå och göra lite mat kanske? :)





I like the sweet life and the silence
But it’s the storm that I believe in

natt

Jag är anpassningsbar till en okontrollerbart hög nivå,
men känslan av att jag styr dig och inte tvärtom finns alltid där ändå.




I've been crying lately over you,
I've been dying lately over you,
and it seems like my dreams came true for someone new,
lately I've been crying over you.

Lately I've been dying over you,
Lately I've been crying and trying too come through.
Lately I've been crying over you.

If I would have known from the start,
that you would stick knife into my heart,
I could have backed away,
live to love another day.
Lately I've been crying over you.

Lately I've been dying over you
Lately Ive been crying and trying too come trough,
Lately I've been crying over you.

I feel so very speciall when I'm with you.
Youre love it seems so troubleless and true.
When you treat me with distane,
even then my love remains.
Lately I've been crying over you.

Lately I've been dying over you,
lately I've been crying and trying too come trough,
lately I've been crying over you.


Fredag natt.

Fredag. 00:53. Helg. Natt. Varmt.

Jag är ensam hemma! alltså inte Ensam hemma,
inte "FF" som man så fräckt kallade det för i tiden när man var yngre och Bert och Eva och Adam var så hemskt inne, minns inte om det var ur Bert eller Eva och Adam uttrycket kom ifrån, "FF" men tror det var Bert. föräldrafritt, inte ensam, ensam. Men jag är inte med någon, ingen kompis. Jag är ensam, en fredag, klockan 00:53, en helg, en natt och det är varmt.

Kan helt ärligt inte minnas när detta hände senast. Är det alltid såhär dött på helgnätterna?
Det finns ingen att prata med, bara Ida men hon sitter hemma hos Antonia och är upptagen med att sjunga någon låt på youtube med text till. Själv sitter jag med hörlurarna på huvudet med högsta volymen på, Bob Dylan - Like a Rolling Stone är en populär låt just nu, och en annan, Ouvertyr1 heter den på spotify, från Upp till Kamp soundtracket. Har ni spotify bör ni lyssna på den låten, det är ingen text, bara musik, men riktigt bra är den!

På TV är Roast på Berns, programmet där kända komiker roastar,
alltså driver med andra kända komiker (ett speciellt offer) så mycket dom kan på ett roligt vis. Idag är det Björn Gustafsson som är offret. Eller, idag å idag, det är repris, men det är iaf. det programmet. Hör ju inte vad dom säger för min höga musik i lurarna men har redan sett det. Rätt roligt faktsikt.

Alltså, nu kom dendär låten, Ouvertyr1, ååh! ÅÅH säger jag bara, den är SÅ BRA
, man vill bara... jag vet inte.. man vill bo i en storstad, inte jätte stor stad men inte Falkenberg liksom. Man vill bo i Göteborg, åka någon nerklottrad spårvagn genom stan en fredagsnatt som denna, ensam, man vill kolla på folk som går på och av. Man vill fundera och man vill vara själv. Man vill ha på sig tröja men man vill ändå frysa lite. Man vill hitta svaret på dendär ångesten som dyker upp när man är ensam, men som man inte vet vad den beror på. Och man vill lyssna på denhär låten samtidigt.

Man vill vara ung på 70 talet!!!!

Det är fredag, vad fan ska jag göra, vem ska jag prata med? Vad ska jag göra tlls klockan blir 4-5? då jag förhoppningsvis tillslut kan sova?

Vad jag gjorde igår? eeh, fan vad det regnar!

Var just inne på mammas blogg där hon skrivit några rader om mig.

"När jag pratar med min 20 åring påminner det om ett säpoförhör.
Hon är gammal nog för att inte svara "skit i det du" men attityden är lite den samma.
Jag frågar något. Hon svarar så kortfattat hon kan.
Jag kommer med följdfråga (eftersom den första frågan inte gav nåt av värde) hon svarar ännu lite mer kryptiskt... och kommer gärna med ett "motangrepp.""


Min mamma överdriver en smula kan jag säga,
såhär osocial är jag inte, men ja, jag kan erkänna att när mamma eller pappa kommer med frågor jag inte har nån lust att svara på eller prata om så kan jag vara lite sådär.. men det är väl inget att hänga läpp över? Kan ju prata om annat, tror knappast dom skulle vilja prata om allt med mig heller. Jag har iaf. vett att inte fråga om det.

När vi sen började prata om det här i soffan denna härliga fredagskväll sa pappa att jag dessutom gärna byter samtalsämne. "jag försökte få ur henne nåt om *blablabla* innan i bilen påvägen hem och då började hon prata om poker?!"

Ja klart jag gör det? det är ju ett säkert kort.
Men tänkte faktsikt på det när vi åkte i bilen, egentligen pratade jag inte om poker först när jag bytte samtalsämne, tog det där som alla pratar om under en pinsam tystnad eller i en obekväm konversation, jag nämde de som kan rädda vem som helst, när som helst: vädret!

Älskar vädret, är det regnigt? påpeka det! Är det soligt? påpeka det!
snöigt? varmt? kallt? tort? mulet? what ever, påpeka det! inomhus eller utomhus, sverige eller utomlands, dag eller natt, du kan alltid prata om vädret!

När pappa satt i bilen och ville ha tråkiga samtal så sa jag genast,
"fan vad varmt det är idag, tror du solen tar fortfarande?" och därefter gled jag smidigt in på "hur är vädret i Las Vegas när du ska dit?" För är det nått man ska prata om när man vill få pappa på glatt humör eller bara andra tankar, då är det poker!

Mamma är inte lika lättlurad dock, (eller så ger hon inte upp lika lätt?) vet inte vad jag ska prata om när hon kommer med jobbiga frågor,
kan liksom inte nämna något som hon skulle vara intresserad av mer än mitt svar.  Därför kan det nog hända att hon blir mer stött av mina korta svar. Det är ju liksom bara korta svar, inget snack om poker eller väder liksom..

Kom på ytterligare ett bra knep att slippa snacka nu nyss förresten.
Sitter vid pappas laptop när just detta jag skrivit om nu kom på tal, började ju bli lite jobbigt, har ingen lst att prata om det, "Hur ska en bra förälder vara då?" "JA! det var en bra fråga, hur ska dom vara?"

Ehh.. jag satte bara på mig hörlurarna och skruvade upp volymen till max. Sen skrattade jag.:)

Just dance!

Hahahaha! Denna ungen skulle nog kunna lära mig ett och annat om dans alltså!
He knows the moves!




Men från små ungar som vet hur man dansar,
till något annat, Johanna ligger och sover, klockan är snart halv 2, jag har vart vaken några timmar, funderar på att öra nått att käka, börjar bli hungrig.

Johanna har typ bara vaknat före mig en gång när jag sovit här,
eller kanske överdrev jag där, men det är bara en gång vad jag minns, men säkerligen kommer hon slänga in en kommentar här (eller vad säger jag, det händer ju aldrig att någon kommenterar min blogg, JA ta det som en pik!) och skriva "hahah neej, jag har vaknat före dig huuundra gånger!" men isf. Johanna har jag vaknat före dig tusen! Så det så!

Men det är lugnt, jag överlever, jag gick och la mig i soffan för å vila lite,
det är så jävla varmt här inne på Johannas rum, och vet ni vad som händer då? Kasper kommer och kurrar in sig hos mig och börjar spinna, aww! Älskar lilla stora burriga Kasper!

Nej men som sagt, lite mat var det va? :)
...och Johanna, när du vaknar är det du och jag som pluggar in dedär heta dansstegen inför lördag!

Turkiskamän + Eve = Sant?

"Men vafan!" Det är svaret man får när man ber om skjuts in till stan. Och då erbjöd jag mig ändå att gå halva vägen, alltså från stan till Johanna. I och för sig förstår jag väl honom, ber han köra mig dagligen, men vad ska man göra då? Måste skaffa en cykel och det är snarast.

Så planen är alltså att åka hem till Johanna ikväll, börjar ju sent imorgon (klockan 17.) så kan ju vara uppe lite senare idag, eller ja, senare än vanligt lär det ju inte bli ändå, kommer säkert somna vid 4, men utan ångest iaf.

Funderar över en sak, fick idag min 4:e vänförfrågan från en Turkisk man som ser ut att vara i 40 årsåldern. Varför? Alltså det är inte samma man, vet att det såg så ut på den meningen jag skrev, men det är alltså olika Turkiska män i den åldern som skickar förfrågningar, förstår inte, varför?? WHY??

Nekar iaf. allihopa, men en av dom är ihärdig, han har skickat 3 gånger nu, undrar om det är nått skumt med detta, är det någon som driver med mig eller? Fattar noll.

Nu ska jag fråga pappa snällt en gång till, hoppas på ett annat svar än "men vafan!"

Johanna - Ett freak av naturen.

Såå, efter att mitt liv förstördes för ett litet tag där när jag insåg att fotbollen började klockan 8 och inte Idol så har jag återhämtat mig och återfått livsglädjen eftersom att Idol tillslut började klockan 9, och va? Jag som inte ens älskar Idol så mycket? Varför gör jag det nu då? Varför låter jag mitt livs glädje hänga på dn sköra tråden av en TV-tablå? varför?

Jo det ska jag berätta för er, det är Johanna som får mig såhär besatt av divärse olika saker,
tv, dator, chips, dipp, pepsi, sallad, qourn, what ever?? Vad än hon ger mig, sägeer till mig eller pratar om blir jag besatt av, precis som hnnes underbara diamant, eller sten, som hon vill kalla dte.

Fattar inte hur hon kan nedvärdera en så underbar sak genom att kalla den sten,
vadå sten? Dn är förfan inte ens gjord av sten, den är förfan gjord av glas?? Mr n diamant än n sten iaf. Den är ju formad som en diamant??

En annan grej med Johanna som är lite värd att fundra över
är varför hon alltid trycker upp iskall coca cola i ansiktet på mig inne på ICA? Varför gör hon så? Jag vet inte. Jag vandrar runt där inne, inte ett ont anande när Johanna dykr upp framför mig och trycker upp coca colan mot min kind "KÄNN SÅ KALL DEN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!" Skriker hon samtidigt som hennes leende går från öra till öra. Mitt lendee syns dock inte till. Helt förskräckt av Johannas gest frågar jag henne "VARFÖR KAN JAG INTE BARA KÄNNA MED HANDEN???" Det har Johanna inget bra svar på.. Vi vandrar mot kassan för att betala.

Nu sitter Johanna här brdvid mig och skrattar åt det jag skriver,
som att dt är jag som är rolig? Hallå?! Jag är den normala här, så du kan sluta skratta. Okej??

Bye!




Jag och min underbara diamant.. Ja Johanna!?!?! DIAMANT!!!!

Just nu.

Hahaha, Johanna sitter och tigger pengar av sin mamma via telefon så att vi kan sticka till ICA och inhandla lite chips och läsk till Idol som börjar om en halvtimme, GÖTT!!






Idol och tomtar.

Kollar på idol för andra gången idag, eller nja, kollar väl inte, men mamma och pappa kollar och jag sitter vid pappas dator så ser väl jag med.Gillar Bagge, Anders snackar jag om då! inte Laila, så jävla divig hon har blivigt. Men Anders ler alltid så mjukt, han är ju absolut inte snygg, haha, men gillar när han ler, ser lite dum ut.. :S haha!

Johanna tycker att den andra killen i juryn är snygg, vad han nu heter, Andreas va? jaja, typiskt henne.. fast ändå inte! Han är ju vuxen, johanna som är rädd för vuxna män.. hmm.. jaja, antar att hon inte anser honom vara så farlig när han sitter där i TV rutan. Fast å andra sidan hade det varit typiskt henne det med.

Hon är ju tillexempel rädd för dendär tomten som hoppar runt,
han har hon ju bara sett på datorn, men nu har hon fått för sig att tomten härjar på Hjortsberg. Lite roligt att hon är så lättksrämd den lilla sötnosen. Tror dock inte att dendär lilla tomten härjar på Hjortsberg, och om den nu skulle göra det är det ju inget att vara rädd för, tillomed lilla Johanna lär ju vara dubbelt så lång som den! haha

nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, (varför dricker jag kaffe 00:15 på natten när jag ska försöka sova klockan 01???)

Puss på er!

Powernap!

Jag sitter hemma hos Johanna, gick i rask takt in till stan för att träffa henne eftersom hon var där, hon hade gått i rask takt en bit från mc donalds så vi var båda hurtiga. När vi väl träffades cykladee vi hem till henne och där lagade vi mat. Potatisgratäng med quornfilé och sallad, så jävla goooooott!!

Sen bestämde jag mig för en grj, jag ska lägga mig senast klockan 1 idag.
Väldigt svårt för mig eftersom jag mer vanligtvis lägger mig runt 4-5, men det är ändå behövligt, kan inte lägga mig så sent på natten när jag jobbar dagen efter.

Men vad gör jag då? Efter jag satt dteta mål att somna senast klockan 1 inatt?
Jo, jag tar mig en powernap här i sängen med Johanna??!! Smart Eve.. Vi har precis sovit i typ 2 timmar här. Väldigt onödigt, men ändå nödvändigt, vi var så trötta efter maten.

Vi somnade på två minuter och ja.. det var inte mycket att göra åt saken.

Nu är klockan 12 minuter övr 7 och snart börjar Idol!! Wohow, det kommer bli kul. :)

Bilder

Hittade lite bilder från när jag, mamma och Emelie var på Harrys. :) Här kommer några.

  
    

1. Jag, glad att komma in på Harrys för ovanlighetens skull.
2. Jag och Emelie skålar.
3. Mamma posar i profil.
4. Rom o cola i solljus!
5. Emelie posar i profil.
 


Mitt stjärntecken. Fisk.

Vet att jag skriver om de lite ofta, men det stämmer ju så bra in på mig!

Allmänt:
Fisken är en drömmare. Hon är känslig och intuitiv. Ingen kan som hon trösta eller ta hand om en sjuk vän och ingen gör den med en sådan uppoffring som fisken. Hon är anpassnigsbar men mindre bra på att planera och bestämma sig. Hon behöver få agera utifrån sina känslor och sin intuition. Fiskens talang ligger på det konstnärliga planet och hon är inte särskillt praktisk.

Fiskkvinna: är den stora romantikern. Hon är intuitiv och fantasirik. I grunden är hon mycket skör men finner styrka i att ställa upp för andra. Hon har lätt för att anpassa sig och det gör henne till en god skådespelerska. Med sensualism och karisma attraherar hon sin partner, men i relationen söker hon främst trygghet. I förhållandet är hon mycket givande och offrar mycket av sig själv för att vara till behag. Hon har ibland svårt att se var hennes egna gränser går och lägger ofta på sig andra människors problem.




Märta och Vilda.

Haha, tycker det är så roligt med Märta våran hund och vår katt Vilda. Vilda har vart här enda sen vi fick hit Märta för typ 4 år sen men ändå tycker Märta att Vilda är lika spännande fortfarande. Vilda vill absolut inte vara Märtas kompis medans Märta inte vill någonting hellre i hela världen typ.

Hon blir lika glad varje gång hon får syn på den stackars katten
och rusar mot henne med full fart och svansen viftandes runt och runt medans vilda bara blir förbannad och fräser och slår lite med tassen.

Fattar inte varför dom inte bara blir vänner?

Idol 2009

Imorgon börjar idol 2009! så kul det ska bli. Brukar inte följa idol så mycket, brukar ha annat för mig på fredagskvällarna, men uttagningarna är ju jätte roliga att kolla på. Ibland kanske det tillomed är med någon man känner och ibland är det bara någon som är riktigt freakad. Hoppas Kissie är med i uttagningarna, hon sa ju att hon var där och sjung. Skulle vara kul att höra hur hon låter. Kanske är bra? Det sas ju att hennes lillebror gick vidare iaf..

Jag kommer missa delfinalerna på fredagarna för då jobbar jag,
men det gör inte så mycket, brukar som sagt inte kolla på dom ändå. Räcker med att man går in på aftonbladet.se dagen efter istället så ser man där om det är något man har missat. Sen finns det ju alltid repriser. Undra om det kommer gå på tv4play? Antagligen...

Det har ju gått riktigt bra för Agnes det senaste, minns inte vilket år hon var med i idol men det var ju inge längesen hon var en vanlig svensson brud och nu har hon skivkontrakt med USAs största skivbolag och fick en bonus på 7 miljoner eller vad det var, det hade man ju inte tackat nej till att få in på kontot.

Är så rastlös just nu.. och ingen fantasi har jag heller..Uppdaterar senare när jag har nått vettigt att skriva.




bb
Påtal om bloggaren Kissie så kom jag och johanna på en serie á la Kissiestyle om Blondinbella hur hon desperat söker sina läsare genom att fota Nils när han ligger avsvimmad på hotellrummet i nice och hon spekulerar i om det kanske kan vara epelepsi.. delvis sant..

Bob Dylan - Like a Rolling Stone

Once upon a time you dressed so fine
You threw the bums a dime in your prime, didn't you?
People'd call, say, "Beware doll, you're bound to fall"
You thought they were all kiddin' you
You used to laugh about
Everybody that was hangin' out
Now you don't talk so loud
Now you don't seem so proud
About having to be scrounging for your next meal.


How does it feel
How does it feel
To be without a home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?


You've gone to the finest school all right, Miss Lonely
But you know you only used to get juiced in it
And nobody has ever taught you how to live on the street
And now you find out you're gonna have to get used to it
You said you'd never compromise
With the mystery tramp, but now you realize
He's not selling any alibis
As you stare into the vacuum of his eyes
And ask him do you want to make a deal?


How does it feel
How does it feel
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?


You never turned around to see the frowns on the jugglers and the clowns
When they all come down and did tricks for you
You never understood that it ain't no good
You shouldn't let other people get your kicks for you
You used to ride on the chrome horse with your diplomat
Who carried on his shoulder a Siamese cat
Ain't it hard when you discover that
He really wasn't where it's at
After he took from you everything he could steal.


How does it feel
How does it feel
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?


Princess on the steeple and all the pretty people
They're drinkin', thinkin' that they got it made
Exchanging all kinds of precious gifts and things
But you'd better lift your diamond ring, you'd better pawn it babe
You used to be so amused
At Napoleon in rags and the language that he used
Go to him now, he calls you, you can't refuse
When you got nothing, you got nothing to lose
You're invisible now, you got no secrets to conceal.


How does it feel
How does it feel
To be on your own
With no direction home
Like a complete unknown
Like a rolling stone?



Näst intill våldtagen :(

ÅHH Det finns så mycket bra musik!! Helt sjukt, så mycket bra låtar! Alltså vill lyssna på alla, vill veta om alla!! och tänk, jag har säkert inte ens hört världens bästa låt, alltså enligt mig själv, finns säkert en låt som är sjukt underbar, eftersom jag ofta hittar nya låtar som är as bra som jag aldrig hört förr så har jag antagligen inte hittat den bästa i världen än. Tänk att lyssna på den? Världens bästas låt! åååh! Hoppas jag hittar den nån gång.

Alltså en sjuk sak hände mig innan när jag var påväg hem, gick från Hjortsberg och funderade på allt möjligt helt inne i min egen värld, sen när jag var i Skogstorp, nästan hemma så hände en grej. Jag brukar aldrig vara rädd, är typ för orädd för mitt eget bästa ibland tillomed, men så då iaf. så kom någonting upp bakom mig as fort så jag blev as rädd! Fick en sjukt rysande känsla i hela kroppen och hjärtat började slå as fort. Jag hade mobilen i handen så knöt handen as hårt och vände mig om redo att slåss för mitt liv haha, tänkte "sikta på ansiktet och sen knäa honom mellan benen" men där var bara en katt :S

HAHA Kände mig sjukt dum i huvet, men men, det är ju skönt att veta att reflexerna funkar, för jag var sjukt snabb, så nästa gång när det faktsikt står en stor dum ful man där bakom som vill våldta mig eller kidnappa mig så jävlar tar jag honom ;)

Puss!

Ensam mamma söker: kändisskap.

Hatar att det är nått fel på bloggen, man ser inte allt detdär nya som ska stå i början på översikt eller vad det nu heter, man ser lite men den töms typ var 5:e timme eller nått sånt sjukt. Störande!

Jaja, har precis fått datorn efter att ha väntat i allt för många timmar. Mamma har suttit här och bloggat och kollat andras bloggar och haft sig, och min dator abstinens blev bara värre och värre, men nu äntligen är den min!


Har vart med Johanna idag som vanligt på söndagar, eftersom jag typ alltid sover hos henne på helgerna, alltid så trevligt och kul. Vi kollade på Ensam mamma söker, vilket var mindre trevligt. ÅH! Vet att den blondaste bruden bara vill bli årets "B-kändis" och gå på kändis events och lära känna alla andra "kändisar" här i Sverige. Lika fort som serien är slut kommer hon att dumpa sin nya kärlek och göra allt för att få synas i Hänt extra eller nån annan billig skvallertidning som säljs på ICA.

Ville inget annat än att dö när jag kollade på henne och hennes killar när dom skulle leka "jag har aldrig" Tryckte ner huvudet så långt jag kunde i soffan och skämdes när man hörde deras dumma frågor "jag har aldrig...myst...hehe....om man säger så...på stranden." EH VA?? "jag har aldrig haft trekant" *klunk klunk* ALLTSÅ DINA BARN KOLLAR PÅ DETTA!? DERAS KLASSKOMPISAR KOLLAR PÅ DETTA?? ÅÅÅH!!! Visa lite respekt.

Och efteråt säger hon att hon gjorde det för att hon måste lära känna killarna. EH JAHA?! Men lär man känna någon genom att veta om de knullat på en strand eller med tre personer samtidigt?? Inte fråga lite mer intressanta frågor som vad man har för framtids planer eller hur man står politiskt eller mer viktiga saker som har ett värde om man nu ska bli tillsammans, och som dessutom inte behöver skämma ut sina barn i TV för hela svenska folket!?

Haha, shit vad pinsamt!


Årets blivande ensamma B-kändis morsa.


Gårdagens kväll/natt.

Ni vet vad som gällr när jag skriver på Johannas dator. det saknas några E lite här och var. Men jag litar på att ni är tillräckligt smarta och kan räkna ut vad deet står ändå ;)



Jag och Johanna hade en rolig kväll igår som vanligt!
Varför har vi så kul ihop Johanna? Dock började vi dricka lite för tidigt, klockan halv 8 öppnade jag min tredje öl, och skulle jag hålla samma tempo hela kvällen skulle jag ha druckit 16 öl vid 23 när det var dax att gå till Bratt, lite sjukt. Det tempot höll vi dock inte, så riktigt så många öl fick jag inte i mig, men säkert nära på. (Nej faktsikt inte ens nära på.. hade blitt lite väl galet.)

Påvägen till Bratt schussade Johanna mig på cykeln som vanligt,
men efter ett tag kändee jag för att cykla. Johanna tvekade och lät mig först prova cykla själv för att bevisa att jag kunde cykla rakt. Det kunde jag inte. Alltså hade säkert kunnat det om hennes cykel inte var så jävla låg, och om jag fått lite mer än 5 meter att bevisa min skicklighet på och kunnat cykla lite snabbare än i Johannas gå-takt, DÅ hade jag nog kunnat cykla rakt, men nu fick jag ju inte det.

Johanna blev lite arg på mig och tvingade mig av från cykel fort som fan
och sen fick jag vackert sätta mig där bak igen... Så skulle du inte ha gjort Johanna! För vem vet, om jag hade cyklat had vi kanske inte ramlat (för Johanna var int så duktig på att cykla rakt hon heller ska ni veta.) och om vi inte hade ramlat hade din klack kanske inte gått av, och då hade du heller inte behövt bryta av den andra klacken, vilket hade lett till att det kanske inte hade "kännts lite väl fuckat" att gå i dedär skorna på Bratt sen! HAHAHA.

Inn på Bratt var det kanon som vanligt, gött att vi kom in gratis,
och gött att cidern var billigt, mindre gött att cidern var äcklig men det är sånt man får leva med. Finns ju ingen god cider så fattar inte varför jag förväntade mig att dn billigaste på stället skulle vara det? Vår favorit DJ spelad som vanligt Day n' night för mig och Johanna (vill gärna tro att det var för vår skull iaf.) och vi hade roligt nästan helatiden.

Roligt var det dock inte när den svettiga stora mannen följde efter oss helatidn
så pass länge att jag och Johanna tillslut fick spela lesbiska i hopp om att bli lämnade ifred. Detta var ju dock alldeles för mycket att räkna med tydligen för ifred var deet sista vi fick vara. Jag gav han arga "svartsjuka" blickar varje gång han försökte sig på något med Johanna men det skrattade han mest bara åt..

Men vad ska man göra? Klart att alla vill hänga md mig och Johanna vi är ju roligast i stan!
Och vi had ju trots allt världens bästa sällskap md oss, RONNALD!

Nu ska jag och Johanna sticka till ICA och handla lite nödvändigheter. Puss!



Johanna, jag och Ronnald! Förfestar framför datorn!

Day n' night!

Igår tog jag och Johanna det lugnt för en gångs skull en fredag, väldigt ovanligt faktsikt, men det känns ändå gött, för nu är vi sjukt taggade för kvällens Bratt! wohow! Fick gratisinträde från facebook grejen där så känns ju bra det med, mer dricka på krogen då! :)

Nu har vi vart hemma hos mig precis och hämtat allt som behövs
för att göra oss iordning ikväll och snart ska vi fixa lite käk, sen är det bara att invänta tiden, vid 7 ska vi börja förfesta, är på sjukt bra humör idag, vet att jag och Johanna kommer ha det skit kul!

Jag och Johanna
(och såklart Ronnald) ska förfesta här hos Johanna, Förfesterna med bara mig och Johanna här blir alltid lyckade, aldrig en tråkig stund, sen går vi väl in till Bratt, eller antagligen cyklar, vi går väl aldrig en meter i onödan.. Jag ska ha mina nya snygga skor som jag köpte igår, ÅH älskar dom, så jävla snygga!!!

Vi ska nog göra sallad till middag,
måste gå till ICA och handla lite nödvändigheter då, tänker övertala Johanna till att slänga i lite avokado, i värsta fall gör jag dt själv på min talrik. Älskar avokado ju!!

Men ska jag berätta dagens bästa nyhet??
minns ni diamanten (stenen som Johanna kallar den) som jag berättade om som försvann? Jag hittade den idag! Den var hemma hos mig i en systembolaget påse tillsammans meed min bikini? Va? Varför had den lagt sig där? Jaja, den kommer bringa mig tur ikväll, det vet jag!

DAY N' NIGHT - JOHANNA, JAG OCH RONNALD! WOHOW!

YES

Okej, opperationen gick bra, vi har övertalat våra underbara snälla fantastiska mammor tll att köra oss i regn och rusk så att vi ska få träffas. Tack!

Måste kolla på skor i stan, men först äta.
. Åh hur fan ska det gå, jag och Johanna kan fan aldrig bestämma oss för nått, och nu ska vi komma på vart vi ska äta? Det kommer aldrig gå, kommer behöva åka hem och jobba innan vi kommit på var vi ska äta.

Men nu är min snälla mamma klar, alltså skriver helt konstigt, men är så uppspelt nu, ska ju få träffa Johanna!!!!!!


här kommer ett utdrag ur vår chatt,
men har linux på denna datorn så har inte paint, och orkar fan inte lista ut vad jag ska använda istället för att beskära bilden så de får bli så som de blir. shu!


JOHANNA!!!!

omg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Måste träffa Johanna, börjar jobba klockan 5 och MÅSTE träffa Johanna innan dess, alltså det är inget skämt eller överdrivet, behöver min dos av johanna nu, har gått alldeles för lång tid sen vi senast sågs och nu börjar abstinensen krypa sig på mig, JOHANNA, hur ska vi ta oss tll stan?? HUR?!?!?

Dags för: opperation tjata på våra mammor för att få åka med dom in till stan och slippa gå i regnet.

ja eller nej? följa med eller inte?

Ååååh, äntligen har jag fått min underbara parfym! yes! Lovez it! mihihii..

Ida och Antonia vill att jag ska följa med till Harrys pop quiz ikväll.
.jag vet inte om jag ska det, drack ju igår och snart är det helg så lär ju festa iaf. en dag då med.. hmm, svårt beslut, samtidigt har jag ju inget annat för mig och rastlös som jag är så kommer jag bara sitta hemma och vara avundsjuk på dom för att dom är där. Kommer heller inte lägga mig tidigare i vilket fall, lär ju inte lägga mig innan 3 liksom?

hmmm.. svårt beslut detdär.

Sitter just nu och dricker kaffe och är trött, har jobbat idag,
som vanligt och nu när jag kommer hem till ett mörkt hem med lugn musik från spotify och sitter ner för första gången på heladagen känner jag hur sömnen riktigt smyger sig på mig.

Men iofs. är jag alltid trött vid 17-18 på eftermiddagen så det är ju inget ovanligt där inte..

Hatar att jag aldrig kan sitta med benen raka, varför kan jag inte göra det?
Så jävla jobbigt när man har tighta jeansleggins på sig och måste sitta med benen....hmm. hur ska jag förklara det med ett enkelt ord?.... med benen....sådär böjda iaf.. eh :S ja iaf. så det som händer när man har så tightabyxor är jag att blodet fan stoppas och fötterna typ somnar eller nått, as jobbigt hur som helst, men det är inte mycket att göra, kan helt enkelt inte sitta med benen raka.

Alltså blir nte mindre trött av att ha mina händer på detta vaaaaarma skööööna tangentbordet! mmmmmh!

nu ska jag göra nått annat, fundera på om jag ska följa med ida och Antonia eller inte tillexempel!

RSS 2.0