Vad betyder världen?

Satt och funderade på...det går väl egentligen att googla, vad går inte att googla nu förtiden? med iaf.. vad betyder världen? Alltså vad innefattar det? Är världen likamed jorden? eller är det rymden också? Är det allt? Alltså är världen lika med allting? Om jag säger världens största fisk, då är det ju bara vad vi människor har upptäckt, för säkerligen finns det en större fisk är vad vi människor vet om. Och kan man säga "Världens största planet" ? För isf. är det ju utanför jordens gränser. Och då är ju inte världen likamed jorden.


hmm.. jaja, det är ju något man kan fundera på när man har tid över..


Idag har jag sökt lite jobb, jag har träffat Johanna lite,
jag har pantat flaskor och burkar och.. inte så mtcket mer. Imorgon ska jag och Tobbe tvätta heladagen.. Väldigt tråkigt, men så är det när man tvättar typ en gång i halvåret och bara har en maskin i tvättstugan. Är avundsjuk på Johanna, dom har tre tvättmaskiner och dessutom både torktumlare och torkskåp. Vi har inget torkskåp, men vi har tvättlina.. Men man vill itne gärna hänga upp saker där helt obevakat. Har sett flera lappar i tvättstugan där det står typ "Någon som råkat fått med sig min gråa tröja med dragkedja" eller "Vem FAN har snott mitt dubbelsängslakan?!?!?!?!" Jag tror snarare att någon snott, än "råkat få med" iofs. Fast iofs. så råkade jag en gång få med ett par Björn Borg kallingar. Det var inget jag planerat faktsikt, vill itne använda någons gamla använda kallingar, och tror inte Tobbe skulle vilja det heller, men det måsdte vart något som glömts kvar i torktumlaren eller nått och så har det blandats ihop med min tvätt..

Hmm.. det är väl också något man kan fundera på när man har tid över kanske..


Nu ska jag nog gräva lite på mitt älskade Treasure Madness,
ett spel på facebook som jag är smått beroende av. Sen blir det en god kvällsmat med Tobbe, eller ja, en macka med kaviar, hur gott det nu låter, men iaf. Och sen tidigt i säng! Har klarat av att hålla min dygnsrytm någorlunda okej trots att jag inte jobbar för tillfället och hoppas på att det kan förbli så!

Hoppas på att bilder från helgen dyker upp snarast på facebook, vill gärna kika lite på dom!


Peace and Love mina vänner. Må kraften vara med er!

:)

---

Skytten - en kvinna med stil!

Nu är jag hemma hos min sprudlandee blomma Johanna :) Vi kollar på Let's Dance (...ni vet vad som gällr här hos Johanna... tannterna har int alla hästar i stallet...) och hejar såklart på Claudia! Hon är så fantastisk! Hon är snygg och söt och sprudlande och vacker och DUKTIG och inte minst, hon är skytt som Johanna! Och dom är så lika, Johanna är med sprudlande och söt och snygg! :) Skyttn är allt tt fantastiskt tecken, och fin hy har dom också, slät och fin utan n minsta rynka. Som naturliga botox fejjor är dom.

Japp, och påtal om snygg så är ja också det!
I håret alltså, var så jävla nrvös när jag såg Johanna gå lös på mitt hår med saxn i hösta hu. "ojsan!" hördes lite då och då och handsvettn ökade på mig. Men när det väl var klart blev det faktsikt bra! Snyggt och fräsht. Eller.. fräshare iaf. Det är fortfarande lite slitet mn de får en frisör fixa, lit rädd är ja fortfarande, men Johanna jorde ett bra jobb!

Snart ska vi äta, för Johanna laar mat till oss, min fantastiska skytt vad jag gillar dig! :)


Bless and Peace!




cut cut cut...

Idag ska Johanna klippa mig! Är lite nervös, brukar aldrig låta någon som inte är utbildad frisör röra mitt hår, och detta sen jag var liten och mamma envisades med att klippa min lugg. Luggen blev kortare och kortare tills den var nästan obefintlig och mer liknar de man kallar "bebishår" som några ynka fjun i pannan. Fyfan!

Haha! Men förhoppningsvis så ska väl Johanna vara lite mer försiktig och låta mig få behålla lite längd iaf.
Men måste verkligen klippa mig! Mitt hår är så slitet nu, och jag är pank, och Johanna säger att hon visst kan klippa mig snyggt och bra. Så får väl försöka lita på detta då.. haha brrrrrrr....

Förutom det så ska vi kolla på video när Johanna var liten skitunge!
Det ska bli jätte roligt. Igår kollade vi när jag var liten, fast det fanns inte så mkt, men det var kul ändå!

Jaja nu ska jag gå, får väl se hur mitt hår blir sen då, håll tummarna!! :) Puss

Did u know?

Visste du ..

att jag vill - veta var Tobias är?
att jag har - så himla mycket!
att min senaste kyss - var bäst!
att jag lyssnar mycket på - spotify typ helatiden.
att jag funderar på - allting, helatiden.
att jag pratar – för länge för att behålla folks intresse..
att jag inte gillar – krig och idioti!
att min första riktiga kyss – var hemskt :(
att jag avskyr när folk snackar - skit! såklart.
att kärlek är – bäst mellan mig och Tobias :) Alla andra är bara bleka försök. ;)
att jag gillar – Livet! :)
att jag alltid kommer att – hoppas på fred!
att jag är förälskad i – Tobias :) Ja de visste ni ju :)
att sist jag grät var – var......jag minns faktiskt inte :)
att min mobiltelefon är – Daniel Norbergs gamla :)
att när jag vaknar på morgonen – är klockan inte lika mycket längre som den var förr..
att innan jag går och lägger mig – pussar jag på min man:)
att idag har jag – vart hemma hos Johanna och promenerat hem till stan.
att jag just nu tänker på - hur kallt det är i mitt sovrum?
att i kväll ska jag – hem till Karro och festa loss!
att i morgon kommer jag – kanske vara bakis...
att jag hoppas – att jag tjänar lite pengar snart!
att jag verkligen vill - att det blir fred på jorden! :)

Vår, älskar våååår!

Nu sitter ja hemma hos Johanna i hennes nya lägenhet, den är jätte fin. Blir så avundsjuk! Vill också ha ett kök och en hall nu! Och en balkong med morgonsol! På tal om morgon sol, guuuuuud vilken härli sol vi har idag! Härligt! Våren är verkligen påväg nu. Känner det i hela kroppen. När man står ute på balkongen så känner man.....(ASSÅ JÄVLA TANGENTBORD!! Varken E eller G funkar som dom ska, måste trycka 10 gånger innan bokstaven behagar dyka upp, så i fortsättningen av detta inlägg kan det fattas E och G, ni får helt enkelt fylla ut de luckorna själva.) iaf. så kännr man att solen riktit bränner i ansiktt. Vill bara sitta där hela dagen och bli sådär härlit vår brun. Men Johanna har inte hunnit skaffa utmöbler än och jag orkar int stå upp i en timme, så det får hlt enklt bli en annan gång.

Jag kom hit igår för att avnjuta en mysig middag tillsammans med min blomma Johanna och kika på hennes nya hem.
Dt är verkligen hemtrevligt här. Typiskt Johannna, det syns att det är hon som bor här. Mysigt är det! Vi satt och kollade på TV och åt chips och drack pepsi i vanlig ordning, mn vad som int är lika vanligt är att vi somnade redan vid 1. Ja senast 1 tror ja tillomd. Väldigt ovanligt för oss som i normala fall brukar sitta vakna till fram mot morgonn. Mn vi har båda lyckats vrida våra dygn rätt och idag var vi uppe och hurrade redan klockan halv 10.

Så nu har vi ätit frukost och fått på oss kläder och är redo för dagen.
Dt är gött att inte känna stress inför dagen, som man ju faktsikt gör när man vaknar vid 3 som är mer vanligt för mig och Johanna.

I eftermidda ska Johanna jobba, så vi ska promeneera tillsammans till stan i vårvädret.
Åååh, jag kännr en sån härlig lycka! Vååååååååååååååååååår!!!!!!!!!!!


Det är så kul! Ja och Johanna, varsin egen läenhet,
varsin underbar pojkvän, jobb, mat i kylen, soffa, sän, chips, klädr, fina ljus, bra musik, dator, tv....ja, allt har vi. Vi är så lyckligt lottade.

Ikväll ska ja nog hem till en annan undrbar blomma,
Karro på lite festligheter. Tur att jag fick en flaska vin av Emilia (TACK!) i födelsedagspresent förra heln för dn skall förtäras ikväll och jag har inga pengar att lägga på sånt själv. Dt kommer nog bli trevligt iaf. Och nya kläder har jag som ja köpte på Lindex (Tack mamma och pappa!) Så kännr mi verklien på humör för detta.

Nu ska jag vara social med min underbarin Johanna lite mera,
har verkligen vart hur kul som helst att träffa henne såhär läne, utan annat folk, utan stress, bara få vara och prata om allt möjligt. Vi passar så bra ihop. Mycket samma värderingar, på samma ställe i livet, men ändå olikhetr som gör det intressant att prata och som gör oss till engna individer. Prfect match! Prfekt lika, prfekt olika!

Peace and bless!


Bra låt som ja hittade på Johannas spellista! (ovanligt att vi gillar samma låtar.)

Färgerrrrrrrr

Går det någon magsjuka nu? Inatt spydde jag två gånger.. jobbigt, knappt sovit någonting alls inatt. Börja med att jag hade ont i huvudet innan jag skulle gå och lägga mig, men det är ju inget ovanligt. Smällde i mig en treo, och efter att jag lyckas somna efter typ sådär 2 timmar så vaknar jag nog efter knappt 5 minuter och måste springa på toa och spy. Sen hände de en gång till lite senare på natten.

Och som om jag inte mår illa nog har jag gjort om min blogg till något ni alla kan må lika illa över. Men vill ha lite färger ju. Gillar det trots att det inte är så snyggt. Tycker faktsikt inte det helt ärligt. Men blir ju iaf. glad av alla färger.

Idag ska jag försöka fåtag på min bror och ge han lite stryk, varför vet bara han och jag..

Sen ska jag ligga framför TVn och hoppas att jag mår bättre heeeeeeeeela dagen, mår egentligen inte så dåligt just nu. Är bara satans trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Men gick upp med Tobbe när han skulle till jobbet så känns dumt att gå och sova för då sabbar man kommande natt också, och det vill man ju inte..

Well well, skriver kanske senare. Puss!

Jaså..

Saknar att blogga, gillar verkligen det. gillar att blogga en 3-4 inlägg om dagen, och har idéer till det också egentligen. Jag har bara inte tiden! Eller dels så har jag inte tid, och dels så har jag inte ett bekvämt ställe att blogga på. Hemma hos mig i det mörka sovrummet där lampan är slut så man kan knappt se tangenterna, ingen stol heller utan man får ligga i sängen och blogga med tangentbordet i samma höjd. Nä, det är inget kul det. Så det har inte blitt av.

Jag längtar tills jag har mycket mycket pengar, då ska jag köpa en bärbar dator, och då ska jag ha den i knät, och då ska jag blogga varje dag, flera gånger varje dag. Det har jag gjort också periodvis, men det tonade ner sen jag flyttade till stan. Men men.. det kommer igen. När jag har en mysig dator jag kan ha i knät när jag sitter i soffan. En liten blogg dator. Då ska jag blogga påriktigt igen.

Nu har jag haft min blogg ganska så länge. Snart två år. Sen Juni 2008. Det är roligt att gå tillbaka och läsa från förr. Från tiden jag och Tobbe bodde i Malmö t.ex. finns massor av roliga saker. Tycke rjag iaf. Kanske inte är så intressant för alla andra. Men jag tycker det.

Alla dedär vanliga inläggen som bara går ut på "idag har jag.. bla bla bla" suger ju. Förstår knappt ens varför jag skriver dom. Det är sån skit som ploppar ut under oinspirerande stunder fast när jag ändå känner att det var ett tag sedan jag bloggade, och jag faktiskt har lite tid över.

Men men. Nu är klockan 1 minut över min rast. Time to work.

Puss!

Val!

Blir så jäkla irriterad över moderaternas jävla politik, som att vi ungdomar under 25 eller vad det är måste vänta 3 månader innan vi kan ta en praktikplats. Även om vi själva ordnar praktikplatsen så kan vi tvingas tacka nej för så säger moderaternas politik. Trots att en praktik kan leda till arbete, eller i alla fall bli en merit som sen leder till ett arbete. Irriterande.

Men iofs. har vi ungdomar lite oss själva att skylla,
hur kommer det sig att så många ungdomar är så oengagerade i politiken och i valet? Många jag känner vet inte ens vilka, eller ens OM dom ska rösta i år. Inte konstigt att politikerna skiter i ungdomarna när vi inte utger en stor valgrupp.

Kolla bara på moderaterna nu hur dom plötsligt börjar bry sig om pensionärerna.
Varför? För att det finns väldigt många pensionärer i år och de kommande 4 åren såklart. Alla partier vill åt deras röster och då fjäskar man. Helt plötsligt ska moderaterna bli gröna och bry sig om klimatet och Reinfelt klär på sig en grön tröja för att visa vilken fin miljövän han är. Varför? För att miljövänner är en stor målgrupp.

Om vi ungdomar engagerar oss mer i valet och ser till att rösta så kommer politikerna inse att det är viktigt att se till att locka oss också.


Viktigt viktigt mina vänner :) Dessutom, hur kan man tro att man har rätt att gå runt och klaga på samhället samtidigt som man inte ens försöker göra något åt det genom att rösta. Det minsta man kan göra är att rösta blankt!

Meen, lite tycker jag det är skolans fel också.
Om man ska dra rösträttens gräns vid 18 års ålder, trots att man inte vet någonting knappt om det riktiga livet, om att arbeta och skatta pengar, ha barn osv. så kan man väl iaf. undervisa mer om politiken i skolan. Jag är inte säker, men tror att jag hade typ 3 lektioner i politik och ett prov. Kan inte påstå att jag lärde mig speciellt mycket som jag inte redan visste. Politik är viktigare än 3 lektioner. Säg att man är sjuk eller skolkar 1, då har man två kvar. Vad är det?

Sen ska man rösta på det, för hela Sveriges framtid de kommande 4 åren.

Nej, det borde bli ett helt ämne i skolan. En 50 poängskurs.
Varför inte? Det är väl minst lika viktigt som Historia t.ex.?  Om inte mer undervisning i skolan ges tycker jag, och det tycker jag nästan är ännu bättre, att gränsen för att få rösta borde höjas till minst 20 år. Då har man förhoppningsvis fått lite kött på benen. Förhoppningsvis fått prova på att arbeta, vara hos arbetsförmedlingen, söka socialbidrag eller liknande. Då kanske man kan rösta av egen erfarenhet och inte bara efter vad mamma och pappa röstar.

Och då kanske man inser hur viktigt det är att rösta och inte bara skiter i det!

Och då kanske politikerna fattar att man minsann kan fjäska lite för oss också!

Och då kanske vi slipper idiotiska regler som att vi måste tacka nej till praktikplatser som gör oss arbetslösa under ännu längre perioder än nödvändigt.


Det var allt från Evelina på jobbet. Nu ska jag spela lite Treasure Madness på Facebook innan jag börjar jobba igen. Puss!

RSS 2.0