En ny i familjen :)

En ny liten krabat har kommit in till vår lilla familj. Burry heter hon och är en snart 12 veckor gammal liten kattbebis som jag och Tobbe redan tycker sååååå mycket om! :) Lånhårig och burrig och faktsikt lite lik Curry iom. att de har samma färger :)

Curry där emot tyckte inte alls om sin nya lillasyster och var antingen i ett annat rum eller väldigt förbannad de första dagarna :) Morrar och fräser då och då gör hon fortfarande, men hon har börjat närma sig den lilla lite mer och kan tillomed leka lite.. ibland.. :)

Burry tror vi att hon får heta :) Curry fick sitt namn inte efter kryddan och för att hennes päls har samma färg som den, utan för att hon kurrar mest hela tiden, och väldigt högt :) Den nya där emot låter mer burr burr när hon spinner :) Sen att det rimmar på Curry och att hennes päls är stor och burrig är ju bara ett plus ;)

Tänkte visa några bilder, som inte är super bra, men vi har ju bara en webbcamera som är väldigt otymplig att ta kort med då den sitter i skärmen så de får bli vad de blir, men här är hon iaf. Currys nya lillasyster och vår nya familjemeddlem, Burry! :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åhh så underbart!! :D Har ju redan träffat henne men nu får jag komma hem och träffa henne hos er! :D Och du måste träffa Tiger! :D :D

2010-11-25 @ 06:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0