weekend x 2

Så bra gick det med de "Börja-blogga-igen":andet... hmm.. I alla fall! Nu är jag här igen,

haft två roliga helger sedan sist, så gött att ha pengar och kunna göra lite saker på helgerna! Gör allt buss-pendlande, och sena hemkomster så jäkla mycket mer värt! :)

Förra helgen var vi ett gäng i Varberg och kollade på Kapten Röd i dugg/ös regn och lera, och det var riktigt trevligt. Förfestade hos Karros kompis Malin som bodde precis vid socitetsparken, där kaptenen spelade. Sen blev det krogen i Varberg vilket faktiskt var trevligt, för mig som annars inte är ett större fan av krogen! Lite mer folk och nytt ställe gjorde väl susen kanske? Och självklart Malin och Karolina som förgyllde min kväll! Grabbarna drog iväg på grabbkväll efter spelningen så det var bara vi tre tjejer på krogen!


i bussen påväg till Varberg, Sebbe - Tobbe, Karro!
Blött folk på Kapten Röd! :)

Denna helgen var det också utflykt på kartan, mindre regn och mindre folk men mer natur och friluftskänsla! :) Jag, Tobbe, Karro & Sebbe drog till Sumpafallen, för att grilla, dricka någon pilsner och njuta av naturen. Jag föredrar ju att sitta ner och kolla på naturen från det perspektivet, medans Karro gärna klättrar upp på stenar, hänger i träd och riskerar livet i fors-hinderbanor.. :S Men som tur var kunde man göra lite som man själv ville! ;)


Galen Karolina ska balansera på en stock över en iskall fors?!?!


Underbar natur även från sittande perspektiv! :)

Vi slog oss ner ocvh grillade lite korv, käkade chips och drack vår öl, sedan gick vi iväg till en källa som vi visste skulle vara i närheten för att smaka på vattnet. Även om det swåg riktigt klart och vackert ut i den vita plastmuggen var ingen jätte sugen på att ta första klunken, men när Tobbe offrade sig för laget och såg riktigt nöjd ut efteråt tog alla sig en varsinn mugg och drack av det friska vattnet.


Karolina fyller på muggarna ur vatten-källan! :)


Tobbe får provsmaka! :)


Skål i vatten efter Tobbes prov-smak! Ser ni hur klart det är?!

Fast helt nöjda var vi inte förrens vi efteråt jämförde vattnet med det vattnet som var i forsen och vi såg en betydlig skillnad, då det vattnet var helt gult och smutsigt. Då kan man säga att tillfredställelsen kickade in!


Jag, Sebbe & Karro på filten :) Tobbe bakom kameran!

Sen tog vi oss hem och idag sitter jag här och berättar om det.

Imorgon börjar en ny vecka, varav löningen dyker upp på onsdag, jag får ut typ 16.800 spänn!!!!(!!!!!!!!!!!!!!!) Och Tobbe hamnar nog runt den summan han med, så nästa helg är siktet inställt på Lager 157 för lite trevlig shopping! Mer om det nästa helg eller vadf säger ni?

Jag kanske får ta och bli någon slags helg-bloggerska? :)

Underbara väder!!

Jag och Tobbe har den mest fantastiska balkongen! Alltid lä, och nästan dagens alla soltimmar. Helt perfekt. Den kunde såklart vart större, men det vore inte jag om jag inte hade något att klaga på. Som en äkta fisk.. Fått solat mig lite idag iaf, men går in då och då för det är nästan för varmt!Men lite resultat har det allt gett va? En dusch och lite smörj-in på det, så blir nog detdär gallant. Förstår bara inte varför jag aldrig kan få färg på halsen? och i ansiktet för den delen.. Varför är jag alltid blek i ansiktet? VARFÖR?!?!

...Jaja, glöm inte att dricka mycket vatten nu när det är så varmt ute!

Nu ska jag göra mig iordning, för idag blir det PAAAAAAARTYYYYY! :D

Puss och hej!


Burry var lite hungrig...

Så jag fick lov att ge henne lite mat. Här ser ni henne före och efter lunchen..

FÖRE:EFTER:Hohoho! :) Nu var jag allt rolig va?

Nää det är såklart inte Burry på bild nummer två utan grannkatten. Men FYFAN vad den är gigantisk! Eller hur? Jag och Tobbe satt i soffan och käkade kvällsmat igårkväll med balkongdörren öppen och in vandrar detta viddunder! Trots att man sett katten hundra gånger förrut, ja den har tillomed smitit in en gång tidigare slutar man aldrig att chockas av dens extrema storlek. Det är ju förfan ingen katt detdär? Måste vara en korsning med en björn eller nått, för sådär stora är katter bara inte?!?!

Hahaha! Blev så jävla rädd när jag såg den titta fram bakom soffan!!

Men men, på tal om djur som smiter in så har vi nu två getingar surrandes i TV-rummet, mindre roligt, men ungefär lika läskigt kanske. Mycket läskigare skulle Tobbe sagt om han inte legat och sovit.. Han är livrädd för getingar, springer som en galen...jag vet inte vad när han får syn på en..

Ska nog försöka få ut dom innan jag väcker Tobbe, som jag ska göra om en kvart :) Kanske ska bussa Burry på dom?

Karolina Strömberg! :)

Godmorgon!

Här ligger jag i sängen och är nyvaken, lite tät i näsan men förutom det så tror jag nog att jag är frisk! eller ja.. lite hosta har jag också om jag ska vara ärlig, men det är ju inget som kan hindra mig från att gå ut och sola lite på balkongen, eller hur?! :)

Jag ligger ensam i sängen idag för Tobbe har vart och jobbat fast det är lördag! Tror han jobbade runt 45 minuter bara, men får ändå skriva ner 3 timmar eftersom det är minimum när man jobbar helg tydligen. Och detta får han 200% OB för, så det blir en galet bra betald 45 minutare för hans del! Väldigt duktigt tycker jag.

Tänkte säga en sak som jag glömde säga igår och det är att Karro, min underbara vän, ska börja jobba med mig på Hi-media på måndag! Så himla roligt! Vi har haft en liten tävling på jobbet där man fick tipsa om en kompis / familjemedlem / när på nått vis om att jobba hos oss, och när någon sen blir anställd och den lyckas bli tills vidare anställd efter ett halvår så får tipsaren 5.000 spänn!! :D Och min vän fick jobbet!

Wiieee! Karro är så himla duktig, hon har aldrig jobbat som säljare tidigare, men jag känner på mig att hon kommer klara detta hur bra som helst, hon har verkligen snackets förmåga och tror verkligen hon kommer sälja som ingen annan! Så sen när hon har fast jobb om sex månader vilket självklart kommer ske så är det bara 5000 papp rätt ner i plånboken för min del. Självklart är jag ju en snäll tjej, som inser att dessa pengarna egentligen borde hamna i Karros ficka eftersom hon gjort hela jobbet! Så vi splittar det och så firar vi den dagen det händer!

Så tips på vad man kan göra för 2.500 spänn? Inte för att vi behöver bränna alltihop, vi skulle kunna dra en krogrunda bara, men roligt att göra nått speciellt för det när man fått vänta så länge!

Fundera på det ni, så ska jag lägga upp lite bilder på denna skönhet, så ni har koll på vem hon är!


Ha det bäst mina käraste, så hörs vi igen när vi hörs!
PS. Till Emi som undrade var jag spått mig, det var här i Falkenberg någonstans, men tror man kan göra det lite var stans faktiskt! :)


Long time no see!

Hejsan! :)

Oj, det var verkligen evigheters, evighetsen som jag skrev ett inlägg senast. Har inte skrivit ett enda inlägg sedan jag började jobba på Hi-media! Som det kan gå..

Men tänkte försöka börja blogga lite smått igen, har fått ett litet sug efter det. Så i detta inlägget tänkte jag bara summera (heter det så?) ihop de senaste 3½ månaderna eller vad det nu kan tänkas ha gått sedan jag skrev senast.Har ju som sagt fått jobb på Hi-media i Halmstad, där jag jobbar med Blocket.se och säljer Butiker och banners till företag som vill synas på Sveriges största köp- och säljmarknad! (hahahaha! Missade j:et först, "Sälmarknad" hahaha, som att det var Sveriges största sida för sälar till salu?!?! hahahah..) Hur som helst, lite reklam måste man ju få göra? Jag tycker att Blocket.se är en fantastisk produkt att jobba med då det känns som att det är både jag och kunden som gynnas av en affär! Påriktigt för en gångs skull.

Har haft många sälj-jobb i mina dagar, eller ja, fyra iaf. varav 2 har vart ren skit, som endast gått ut på att lura så mycket pengar av kunder som möjligt utan minsta tanke på en långvarig och lönsam relation för båda parter, LRF Media som jag jobbade på i Malmö var också ett riktigt bra jobb som tyvärr bara var på deltid, och som jag tyvärr fick sluta på eftersom jag flyttade tillbaka till Falkenberg när lägenhetskontraktet gick ut.

Men iaf. Hi-Media känner jag är ett riktigt bra jobb, jag trivs med mina arbetskamrater, med min chef, med min produkt och mina arbetsuppgifter! Och jag tycker allt att det går riktigt bra, säljer över mina budgetar och håller motivationen uppe dag efter dag! :)Idag är jag dock sjuk! :( Eller, jag var nog mer sjuk igår, idag är det mest ögon och näsa som rinner, lite hes i halsen och små-slö, men jag känner att det är ändå fredag, så om jag behöver vila upp mig mer kan jag göra det under helgen, och då känns det onödigt att komma till jobbet och smitta ner alla kollegor inför helgen som jag hört skall bli fin? :)

Anledningen till att jag är sjuk är tyvärr att jag motionerat :( Jo det är sant! Jag är helt enkelt inte gjord för att motionera och nu har jag fått beviset! Tjejerna på jobbet, som tillslut bara blev 3 stycken skulle gå/jogga/springa vårruset! Jag valde att gå fort, och vad händer? Efter 5 ynka kilometer kommer jag hem och får världens förkylning?! Ja, då var det säkert iaf. Jag hör hemma i soffan!

Förrutom vårruset har vi även vart på lite kickoff! Vi åkte rodel, asså nått livsfarligt färdmedel i en plåtbana i en skidbacke som går sjukt fort nerför! Rent livsfarligt upptäckte jag först då jag och Dragan åkte och vi föll ur själva rodeln ner i plåtrännan :S Ett skrapsår på knät kom jag undan med, för Dragan blev det värre som antagligen har men för livet. Behöver jag nämna att det var jag som satt längst fram och borde bromsat? :S

Haha! Sen blev det mat och dryck och kan summeras (där kom detdär order igen?) med en riktigt lyckad dag! :)På hemmafronten har det blitt en hel del balkong-häng, en hel del grillning, och en hel del städning!

Jag förstår inte hur man kan behöva diska, städa och tvätta så jävla mycket på så kort tid när man är två personer?!?!

De små kattungarna, eller... har jag inte nämnt dom? Vi har två små svarta kattungar tillhörandes Curry the cat som nu är 9 veckor. Ehh, 9 veckor var av 8 extremt plågsamma! Fyfan! Jag gillar icke(!!!!) kattungar. De springer överallt och drar sina små nålar till klor i varenda gardin och annat de kan få tag i, inte minst mina ben och armar!

Fy! 3 veckor till sen ryker ni små rackarungar!!! och då ryker även kattlådan! Gött! Så är det någon som är sugen på två jävular? Ger helst bort dom som ett par då jag tycker det känns bra att dom får ha kvar varandra! :) Dom är så goa ihop (jaja, lite gillar jag väl dom då..)

Förutom två nya katter har vi även två nya soffor! Ja för Tobbe har ju också fått jobb nu så äntligen kan man börja köpa lite grejer, Tänk att det skulle ta 4 år innan jag och Tobbe hade jobb samtidigt!? Helt och hållet sjukt tycker jag.. Undrar hur dessa fyra åren hade sett ut med ett rött styre istället? Kanske hade jag och Tobbe haft så mycket pengar att vi bott i en egen köpt lägenhet med alla prylar, möbler och inredning vi någonsin kunnat önska oss och minst en kärleksresa på det? :) Men.. nu är det på gång iaf!

Två nya soffor var det och dom är helt fantastiska! :) Älskar dom! Mitt emot varandra står dom, inrett för samtal istället för TV-tittande, det tycker jag är bra! Och på tal om det så har vi faktiskt inte tittat på TV på över en månad! Helt sjukt eller hur?! Men det är sant, TV:n har itne ens vart på!! Inte ens inkopplad är den.. Tänk, trodde knappt det gick på 10-talet, men jomen!Men nu börjar nästan detta inlägget bli lite väl långt va? Men lite om vad jag haft för mig de senaste månaderna fick jag med!

Så nästa inlägg blir nu-tid istället!

Ha en go dag mina kära, om ni nu hittar hit igen, antar att ni inte tittar in här dag efter dag, månad efter månad när det stått helt tomt? :)

RSS 2.0