Funkar det, så funkar det!

Man undrar ju hur han tänker. Vår stadsminister. När han kommer med ett uttalande som detta:

”Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket låg arbetslöshet”, sa statsministern i en intervju med TT.



ja du Fredrik, du har ju helt rätt!

det är ungefär som att om man tittar på pastan i "spagetti & köttfärsås" så är det en vegitarisk rätt. Tänk va?! :)

Eller Om man tittar på kvinnor så sker det inte speciellt mycket misshandlar i Sverige. Så då var det problemet ur världen?

Tänk vad skönt det måste vara att vara självaste Freddan.

"Om man tittar på det som funkar så är allt bra"



Nya Moderaterna - Vi tittar på det som funkar!

Är det kanske därför de ger så mycket skattepengar till de som redan har? För de ser helt enkelt bara de som redan har! De som inget har, de finns inte ens i Fidde-lilles värld.


Och att titta på "etniska svenskar" sen. Bara det ordvalet är ju helt fel i vilket politiskt sammanhang som helst. Om han inte medvetet flirtar med SD. Där plockade han nog både en och två poäng.

Men helt allvarligt. Vad är det för ett sjukt uttalande? Vad ville han ha sagt? Vad var hans poäng? Att det faktsikt finns en och annan som har jobb i Sverige? Jo, i och för sig kan det ju vara bra att påminna oss om det, med tanke på hur hög arbetslöshet vi har.



Men nja Freddie, du får nog vässa på replikerna liite till om du vill köra vidare i ytterligare en mandatperiod, för detdär, det var inte riktigt fiffigt sagt va?





Kommentarer
Postat av: Asta

Du är klok. Å härlig. Love U

2012-05-16 @ 19:23:02
URL: http://pastasson.blogspot.se
Postat av: Emelie

Ha ha ha ha!!! Gud vad rolig du är när du är ironisk!! Lämnade din (vääääldigt försenade, men köpte den faktiskt typ 20 februari) födelsedagspresent hos mamma ifall du har vägarna förbi ngn dag.Puss!

2012-05-20 @ 11:09:38
URL: http://systerysteremelie.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0