blääää

Fyfaaaaan asså! Har tandvärken från helvetet! Min andra visdomstand håller på och krånglar och precis som för något halvår sen så är de nån jäkla flik som ligger där och bara gör sjukt jävla ont, fast på andra sidan nu då. Jag gick till tandläkaren förra ggn och stannade typ max 5 minuter, fick "rådet" att härda ut och en räkning på typ tusen spänn.

Tyvärr har jag inte tusen spänn att lägga på att få samma råd en gång till, så nu får jag helt enkelt bara härda ut här hemma med lite alvedon och ibumetin och hoppas på att jag överlever denna veckan, och det hade jag väl kunnat göra...

Men.. Så ska jag ju på arbetsintevju imorgon! Vore ju tråkigt om jag ska behöva se ut som nån liten hamster när jag kommer dit men än så länge är det inte svullet, men vill gärna kunna prata också.

Och jag vill verkligen ha detta jobbet! Jag vill ha ett jobb, och tar vilket som helst, men detta jobbet var det första jag sökte sen jag blev arbetslös och är det jobbet jag vill ha helst av allt. 

Så, håll tummarna för mig imon va? :) och tyck lite synd om mig för min dumma tandvärk :( När jag ändå är i farten..

och bloggar så kan Ni ju lika gärna få se en uppdaterad bild på hur de går med min arm.. nu ska de bara vara en sittning kvar... hmmm...

 
 

Lotta underbara Lundgren

Hej hej mina små pärlor :) Nu var de så längesen jag skrev så tänkte titta in lite.. Jag skriver inte så ofta här nu för tiden, fast det har jag väl aldrig gjort egentligen, men jag tycker det är kul att ni fortsätter besöka min blogg fast jag inte uppdaterar. Roligare hade de vart om ni kommenterade nån gång ibland också, så tänk på det så kanske jag uppdaterar lite oftare för er som vill det ;)
 
Igår var jag ensam hemma.. Alla som känner mig det minsta vet att jag inte gillar att vara ensam. Blir så ängslig och mesig när jag är själv, men framförallt blir jag handlingsförlamad för allt är sååå tråååkigt när man är ensam. Äta mat t.ex. 

Men kollade i alla fall på Pluras kök och gäst var bl.a. Lotta Lundgren. Alltså.. älskar denna kvinnan! Tycker hon verkar så soft och härlig. Dessutom gör hon alltid bra TV program som Lilla landet brunsås, sjukt bra ju! :)

Såå i och med min kärlek till Lotta tänkte jag bjuda på lite härliga gifar med denna sköna person, varsågoda! :)


  


Trevligt va? :)

RSS 2.0