<3

 
 
Imorgon ska jag på kalas för min systerson som fyller ett år :) Saknar honom han e så söööt och go ska ni veta, lite små tjock är han också för mormor och morfar kan inte låta bli att stoppa i han saker han inte ska ha, men tjocka bebisar är ju söta så det funkar :) Och jag var också tjock närä jag var liten men de sluta ju väl ändå... ;)

Jag har köpt en presesnt till ungen som jag själv hade velat ha när jag va liten. Fin tycker jag, sen vet jag inte om han egentligen är för liten för den men då får han växa till sig helt enkelt ;)
 
Förresten så är det snaaart sommar, har ni märkt det? :D Och bra är det att det regnar så mycket nu innan solen kommer fram på riktigt, så alla träd, buskar och blommor får lite näring att växa med, älskar när man vaknar på morgonen så bara vipps är det helt grönt överallt över en natt.

:)

Skulle skriva ett blogginlägg om mina nya fransar som jag gjort.. Eller, skulle inte skriva om det precis men skulle lägga upp bild på det här för å visa mamma som jag lovat men asså fyfan blir så jävla ful på kort så det är  inte sant, kan tyvärr inte mamma. Du får hålla dig till på lördag när vi ska fira Noah och se då isstället :D

Istället lägger jag upp e bild på mitt feta brännmärke som jag fått från vattenånga från vattenkokaren?!
 
 

RSS 2.0