2013-06-12

Tvillingarna, αστρολογία, Gemini 

Element: Luft
Kvalitet: Föränderlig
Planet: Merkurius

Enligt astrologin sägs Tvillingarna vara talet, intelligensens, språkens och all kommunikations tecken vilket gör dem väldigt sociala. Egenskaper: Anpasslig, tydlig, kommunikativ, nyfiken, intelligent, charmig, underhållande, vitsig, busig, äventyrlig, smart. Stark drivkraft, stort självförtroende, självinsikt, självkänsla och har många olika talanger och förmågor. När de kommer på hur de ska ta dessa förmågor och talanger i anspråk uppnår de sina mycket högt uppställda mål. De blir mycket framgångsrika och hittar så småningom rätt relation. Inspirerar och motiverar omgivningen med sin inkännande personlighet.

 

Jag har alltid gillat Tvillingarnas stjärntecken. De har egenskaper jag önskar jag hade och är ofta roliga och enkla att umgås med. Det är också de enda, tillsammans med fiskarna (som ju jag är!) två-delade tecknet. Alltså ett tecken i plural. Min första bästis är Tvillingarna. Min äldsta och en av mina bästa vänner än idag. Det är ett bra tecken helt enkelt.


Och idag föddes det en liten tvillingarna-flicka! Inte vilken flicka som helst utan min systerdotter. Åååh såååå KUL! :D Kan inte beskriva. En liten tjej. Man blir mållös utan att ens ha sett henne! Men det ska jag göra imorgon, och det ska bli så kul, jag längtar! <3

 


RSS 2.0