Ett skott i pannan.

Igår var det ju Harrys och pop quiz som stod överst på listan, vi förfestade hemma hos mig och Tobbe som vanligt, det var jag, Tobbe, Martin, Johanna, Ida, Christina och Antonia som drack öl, vin och cider. Antonias flaska tog slut lika fort som hon öppnade den och sen fick hon ta ett antal varv runt huset för att nyktra till en aning.

När klockan började närma sig 9 tog alla varsin cykel och rörde oss mot stan, jag var full, men inte för full. Men jag hade en cider i näven som jag hade druckit på vägen. Denna ställde jag ifrån mig på samma ställe som vi parkerade cyklarna på, mitt emot Harrys.

Sen gick vi till Harrys. Ida kom in, Martin kom in, Christina kom in, sen var det Antonias tur, hon är ju bara 90:a men efter lite tvekan från vakten kom även hon in, Johanna kom in, Tobbe kom in (trots samma legg som förra gången, då vakten tvärsäkert påpekade att det var ett falsk legg.)  men sen var det ju då min tur. Han tog mitt legg i handen, kollade på mig och sa "nej.. du kommer inte in.." Jag suckade och frågade vad fan det var denhär gången då? Till svar fick jag att jag druckit på allmän plats vilket jag säkert skulle veta är olaglig om jag någon gång läst HallandsNyheter.

Jag undrade lite över vad lagar och HallandsNyheter har med varandra och göra, men lät mig inte distraheras förlänge utan frågade honom istället om han var vakt för Harrys eller hela jävla Falkenberg. Han svarade Harrys, och då tyckte jag att han inte har att göra med vad gör och inte gör utanför Harrys gränser. Han kunde hålla med mig men han sa också att jag högljudt sagt olika skälsord (vilket inte är sant om: "vi är på gång" inte räknas som skälsord.)

Jag blev arg och frustrerad, ska han få förstöra denna torsdagskvällen också för mig? tänkte jag och i ren förbannelse stoppade jag mina båda långfingrar långt in i munnen, drog ut dom långsamt och tryckte upp dom i hans ansikte. Han mumlade nått i stil med "mmh, bra där.." jag vände mig om och gick.

Ett skott i pannan skulle du ha, fule vakt jävel. (och ta det inte som ett hot, ta det mer som ett önsketänkande.)

men vilken sås ska man ha till da?

Åååh, fick inte hem Martin i förrgår som jag ville, men igår drog han iväg, skööönt, dock skrev han till Tobbe redan senare på kvällen att han ville komma tillbaka, men icke! JAG vill ha min man lite för mig själv också!

Så igår ville jag bara starta om (efter två veckors umgänge med Martin..) så jag tog och storstädade lite här hemma, dock tröttnade jag rätt snabbt så sovrummet får fixas idag, liksa så tvätten.. men har kommit en bit på vägen iaf. och man får mer lust att leva när man faktsikt ser tv bordet och diskbänken och sådär..

Idag vill jag och Tobbe laga en god middag, köttfärsbiffar inlindade i bacon, mmmmmmmmmmmh!!!!! tänkte ha fetaost i, men nått säger mig att jag ska skippa det, gillar inte att upptäcka hemliga grejer i mat som jag inte kan se på utsidan.. eller ja, inte för att de skulle va så hemligt om jag själv lagt i det.. men men..

Ikväll blir det kanske pop quiz med Ida och Cristina. För ja, frisören från norr är i Falkenberg och hälsar på för att bli Idas kavaljer, då hon har väldigt svårt för att kalla en kille för kavaljer, hallå?? Det kan ju betyda att man ska gifta sig, skaffa barn, hus, volvo, hund, you name it! Nepp, Ida tar en kvinna till balen, det blir säkrast så. eller?

Det bästa är att Christina har med sig sin lilla hund! YES! och jag och Tobbe ska vara hundvakt åt den under balen, fantastiskt, älskar den redan, och har inte ens träffat den.

NU: Handla.

Piratpartiet i EU!

Har funderat rätt länge på EU valet som är snart (7 juni) och vad/vem jag ska rösta på. Hade valet vart förra året hade jag självklart röstat på sossarna men just nu känns Piratpartiet som ett värdigt parti att rösta på. Deras enda fråga är liksom inte att man ska få ladda ner gratis musik som så många tror utan att värna om demokratin och människans personliga intigritet.

Jag var inne på aftonbladet och läste lite och kollade på några av de olika partiernas reklamfilmer inför valet om två veckor, och trogen sosse som jag ju än är så kände jag att jag behövde iaf. läsa lite mer om piratpartiet först, innan jag bestämmer mig för att rösta S.

www.piratpartiet.se

Efter att kollat igenom deras sida, läst både det ena och de andra i ungefär 45 minuter så känns det nu ändå rätt självklart att vi behöver ett  parti som PP i EU. Inget annat parti driver dehär frågorna, och det är viktiga frågor! Om vi inte handlar nu kommer det snart sluta med att vem som helst kommer att kunna bli avstängd från internet, och internet borde vara en rättighet i Sverige, där all kultur med mera finns!

Tillslut kommer annars internetet kontrolleras, precis som kabel TV, vi får välja vad vi ska kolla på, men någon annan väljer vad vi har att välja mellan!

"Värnet om den enskildes privatliv är lagfäst i Sveriges grundlag. Ur denna grundläggande rätt springer flera andra viktiga mänskliga rättigheter som yttrande och åsiktsfrihet, informationsfrihet, rätten till kultur och rätten till personlig utveckling. Alla försök från den offentliga maktens sida att inskränka dessa rättigheter måste ifrågasättas och mötas av ett kraftfullt motstånd." /piratpartiet.se

Så japp, det blir till att rösta PP i EU, men i riksdagsvalet år 2010 blir det iaf. S (trogen som jag är..)

fyfan..

Det känns som att livet är lite på paus.. vet inte riktigt varför, men känns som att dagarna bara flyter förbi men att vi står still på almanackan.. och så känns det som att detta ska ändras snart, jag vet inte när, men det känns som att nått stort snart ska hända..

Man kan ju undra vad det är, tänk om jag ska vinna en miljon?! hoppas att det är de som ska hända..

Huset ser förjävligt ut, stökigt både inne och ute, disk överallt, ölburkar överallt, och Martin i soffan.. suck.

Men men, ska skicka hem Martin idag har jag bestämt, så får jag och Tobbe ta tag i vad som blivit framme efter helgen och sen ska vi mysa har jag bestämt. Tobbe är skyldig mig en halvtimmes massage efter en tandborstningstävling vi körde, så den ska jag se till att få idag.

Okej, först på listan: väck Martin (och skicka hem honom!)

Senare...

Jag vill skriva i min blogg varje dag, tillomed flera gånger om dagen, men jag kan inte, för jag vet itne vad jag ska skriva om.. Och det är inte så konstigt.. med tanke på att jag inte har något jobb, jag har alltså inga pengar som kommer in, och inget roligt händer mig just nu.. Så om jag ska skriva ett inlägg om dagen kan jag lika gärna bara kopiera gårdagens, eftersom att sammmmmmaa saaaak händer mig vaaaaarjeee daaaaag...

Men men, tur är väl att jag har ett huvud med många tankar, ibland samma tankar som gårdagen men oftast nya tankar.. det är väl det som får mig att orka med dagarna.. att jag kan sitta och tänka på saker.. ehh.. aa..

Men har sökt jobb idag, men finns ju fan knappt några jobb att söka! Men ska ringa 2in1 idag igen iaf. Kanske får jag nått besked från dom då.. Sen börjar ju Tobbe på Carlsberg nu snart med, och då kommer jag dö av rastlös het om jag ska gå här hemma själv hela dagarna, så jag måste helt enkelt hitta något att göra!

giiieef meee jobb!

Baby, you look fine, I want you, too be mine!

Igår firade jag och Tobias 25 månader, alltså 2 år och en månad, det låter så lite tycker jag! Det känns som att vi har vart ihop mycket längre än så! Men men, mer ska det bli. På den västra bilden i headern var vi inte ens ihop! Och jag minns den dagen som om det vore igår. Jag hade jobbat på pizzahörnan och tatt med mig klubbor till mig och Tobias. Jag fick egentligen inte ta med mig klubbor, dom är så sjukt snåla där, men jag stack ner dom i fickan när igen såg.

Jag minns när jag såg Tobias första gången.. eller, det vet jag faktsikt inte om jag gör, men jag minns första gången jag tror att jag såg Tobias för första gången! haha! Det var hemma hos Issa i Issas lilla stuga vid klitterbadet och jag minns att jag tyckte att han var så snygg, jag blev nästan lite blyg för att prata med honom för jag ville inte verka dum inför den snygga killen, och det är rätt så typiskt mig att säga nått dumt när jag inte ska.

Men vi pratade inte så mycket då, första gången vi pratade riktigt med varandra var på nyårsafton när 2006 skulle bli 2007. Vi var på nyårsmiddag och jag pratade nästan bara med Tobias. Vi lekte en lek som vi hade kommit på med sugrören, minns knappt vad den gick ut på längre men minns att Tobbe vann tillslut.


Här är Tobbe, lika snygg som alltid, trots blått öga!

Sen skulle vi gå till någon annan fest och då lekte vi en annan lek på vägen, jag, Tobbe och så tror jag att Emanuel och Pär var med på leken. Man skulle låta som ett djur och så skulle de andra gissa vilket, jag och Tobbe lät som en uggla varje gång.

"hooohooooo, hoohooooo"
"En uggla! EN UGGLA!"
"RÄTTT! :D"


Emanuel och Pär blev arga.. "det är fusk, ni låter som en uggla varje gång :("

Ehh, jaha? men då borde la dom också fatta det, så då kan dom ju också gissa på en uggla...

Efter nyår så lekte jag och Tobbe massa olika lekar varje förfest vi träffades på, jag var jätte kär i honom, men jag vågade inte erkänna det för någon, inte ens mig själv.. Men varje förfest hemma hos Issa eller Jessica så satt jag alltid och väntade på att Tobbe skulle komma, och när han kom gick vi iväg och lekte nått. Han var min och jag var hans! fast i hemlighet...

   
Jag och Tobbe, innan vi blev ett par :)

Sen började vi skicka sms och skriva på msn heeela tiden, varje vardagsmorgon vaknade jag av ett sms när han skrev "åker förbi astervägen nu ^^" Han jobbade i Glommen, och åkte förbi astervägen varjemorgon som var min busshållplats. Jag önskar jag hade kvar min gamla 3 mobil med alla dedär smsen.

Sen en dag, den 13 April 2007 blev vi ihop, Fredagen den 13, allas otursdag, men min och Tobbes tur dag!


Jag och Tobbe, Fredagen den 13 April 2007, dagen vi blev ihop!

Jag tycker fortfarande att Tobias är den snyggaste som finns, tillomed snyggare än första gången jag såg han, och inte nog med det så är han bäst på alla andra vis med! Det bästa med att vara ihop med Tobias är att vi har allt man kan önska sig tillsammans. Vi kan sitta och mysa och kramas och prata med gulliga röster till varandra, vi kan sitta och disskutera i flera timmar om politik eller andra intressanta ämnen. Vi kan skämta och skratta och hoppa runt och dansa i huset till roliga låtar som tingaling tingaling! (okej det är mest jag som dansar och hoppar och han som kollar på och skrattar) Vi kan brottas i sängen och ibland vinner tillomed jag (vet inte om han låter mig, men isf. är han bra på det!)

Med Tobias har jag helt enkelt allt man kan önska sig i ett förhållande. Jag älskar dig Tobias Simonsson!


Världens snyggaste, roligaste, smartaste, knäppaste, coolaste, bästa kille!

JAAAjajajjaja

Jag bytte färger lite snabbt på bloggen på sådär 5 minuter, och en bild i headern som passade ihop med färgerna bättre, så man slipper markera texten för att kunna läsa den :S Men ni behöver inte klaga på att det är fult, ska ändra till bättre när jag orkar, om en vecka eller två dvs. ;) bye!

Krispiga vofflor!

Recept:

Ett paket med voffelpulver
Lika mycket vatten som det står på paketet.
Lika mycket smör som det står på paketet.
Visspa, häll i voffelgärnet, käka!Ååååh, är så jävla mätt för jag och Tobbe har precis gjort vofflor och jag har tryckt i mig ett par kan jag säga... Men gött var det! Fattar inte varför vi gör det så sällan?? Det är enkelt, gott, mättande och går skit fort att göra! Nää, de lär vi göra fler gånger.

Det blev ju att vi festade igår trots allt, var hos Johanna och förfestade, sen flyttade vi oss hem till mig och Tobbe och sen orkade inte jag mer, var ju som sagt inte speciellt sugen, men Ida, Johanna och Johanna drog vidare till Bratt medans jag och Tobbe stannade kvar och spelade GH hela natten.

Fan älskar GH! Det är så jävla kul ju, trode att det var as tråkigt men älskar det ju! I alla fall när man spelar på trummorna, sjukt mycket lättare än gitarren! Fattar noll på den, ska väl inte påstå att jag fattar så mycket av trummorna heller, speciellt inte när man ska använda foten också, Hallå? Hur många bollar i luften ska man behöva ha eller? Men hajjar ju lite mer på trummorna iaf, har börjat köra på medium nu (Vilket är bra för att vara mig) men lär nog ta ett tag innan jag vågar mig på hard.. brrrrrr...

Den eviga frågan..

Åååh, ska jag festa? Ska jag inte festa? Jag vet inte än..

Hatar sånna här dagar när man verkligen inte vet, när det inte ens lutar åt nått håll, alltså jag ville ha en vit helg, å festade ju ändå i torsdags, men det var så jävla misslyckat på grund av den super misslyckade vakten så känner mig inte tillfredställd.

Men ändå känner jag inget stort behov av att stilla det jag inte fått tillfredställt, eller asså.. nej kan inte förklara, mer än att det helt enkelt inte lutar åt något håll..

Men men, Ida kommer hit sen, men hon ska på en fest som jag inte vill på, inte för att jag vet om jag ens får komma men har ingen lust med det iaf. Har ingen aning om vad Johanna ska göra ikväll heller, för hon svarar inte :@ (Känn dig pikad Johanna)

Nej, jag ska snart ta å diska eller nått istället.. Har ätit en fett god frukost, mmmmmh, lingon grova med ost och paprika och gurka och en kanongod juice med en frukt i som jag inte kan stava till, mmmmh!

HEJDÅ!

cp vakt har jag sagt!

Jag visste att jag inte skulle ha festat denna helgen! Eller ja, det är ju faktiskt iofs. inte ens helg, inte igår iaf. men skulle ju självklart festa ändå, och vems fel är det? Idas såklart, hon ska alltid få mig att bli sugen på att festa, hur osugen jag än är från början..

Det blev alltså en förfest hos Johanna med mål att gå till Harrys pop quiz, hade säkert kunnat bli jätte roligt, jag var på G, lagom full, gott humör och vädret var milt.. Men vad händer? Jo! När vi börjar närma oss Harrys går jag och Tobbe med armarna om varandra så som man gör när man är kär, vakten utanför Harrys har väl aldrig vart kär, eller iaf. så lär ju ingen ha vart kär i honom så han fattar väl inte dedär med att ha armarna runt varandra...

Han tyckte iaf. att jag var "aaalldeeelleeees fööör fuuull!" Så jag fick alltså inte komma in. Detta grundade han alltså på att Tobbe hade hållt armarna om mig, som om jag inte kunde gå själv, dessutom hade vi "vinglat fram" get a life!

När det sen blev Tobbes tur att gå in så "är det ju inte ens hans legg" eeh?? och vad är felet på denna cp vakten? Man ser ju att det är Tobbe på bilden!? Han kunde hela sitt personnummer utantill när vakten frågade och även mellannamn... (Varför ens fråga om han inte bryr sig när Tobbe svarar rätt?) Det som skiljer är väl att han har rakat av sig håret, och jag vet inte hur det är med just den vakten men vissa människor har faktisk för vana att byta frisyr sådär nån gång då och då...

Vi kom alltså inte in, och vakten kallade på polis som skulle kolla om Tobbe hade använt sig av falsklegg, Låt dom komma! Tänkte jag, ville bara se den fula vakten bli knäckt så undertiden vi väntade på dom så snackade vi lite med vakten, bland annat om att mina vänner som redan kommit in hade druckit betydligt mer än mig och hade ju tydligen inga problem med att komma in??

Vakten var dock arg och "säker" på sin sak.. och jag sa till honom
"Okej om ditt första intryck av mig var att jag var för full, men nu ser du ju att du hade fel, så kan du inte bara släppa stoltheten och erkänna att du hade fel?"
"Nää det kan jag inte, du är för full"
säger cp vakten och ser dum i huvet ut.
"Alltså, säg som det är att du inte vill släppa in mig för att du tycker att jag är tyken eller nått då istället för att säga att jag är för full, för det vet vi båda att jag inte är?" säger jag och är rätt fett förbannad. (Har ju ändå vandrat hela vägen till stan..)
"Du är tyken, och jag har rätt att inte släppa in dig om jag tycker att du är tyken..." Säger det jävla puckot!
"EH?! JA...HA... Men säg att det är därför jag inte kommer in då?? Istället för att skylla på att jag är för full, det är ju precis det jag säger!!"


Cp vakten ändrade inte sin åsikt utan det var inte Tobbes legg och jag var defenitivt för full för att komma in.. Polisen orkade inte ta sig dit eftersom dom var för långt borta dock, så vi sket i allt och drog hem.

Som sagt, jag skulle fan inte ha festat........  IKVÄLL! ska jag nog jobba på pizzahörnan i alla fall, blir kul.


Debatt!

Ojdaa.. nu var det en vecka sen jag skrev, det går visst sådär med bloggandet.. men men, har man inget roligt att skriva så kan man lika väl låta bli tycker jag, inget kul att läsa annars ju.. Men ni är flitiga på att läsa min blogg ändå mina älsklingar! det är bra.. Ska se om jag fått till lite inspiration till att skriva mer nu ett tag..

Kollade på Debatt igår, och det var ingen ny debatt men små snuttar av andra debatter för längesen! Väldigt intressant var det. Tur att jag gick upp, hade gått och lagt mig men kunde verkligen inte sova, så gick upp och slog på TVn och såg en debatt från 1975 på TVn angående om det var rätt att aga sina barn eller inte..

Verkligen tur att det är olagligt nu, men att man ens kunde tycka att det skulle vara lagligt och vågade säga det högt i TV för bara några år sen är verkligen helt sjukt! Först fick man se en man i 45 års åldern som var medlem i moderaterna som talade om att det skulle vara lagligt att aga sina barn. Han menade att han gjorde det av kärlek och endast efter att han försökt tala med sitt barn flera gånger först, men barnet fortfarande inte förstod eller lyssnade, då var det nödvändigt att ge några rapp ansåg han.

Sen fick man se en ung kvinna, kanske runt 25? (En från den yngre generationen tänkte man, som är mot denna stenålders vana) Hon började med att berätta att hon hade en 8 månaders bebis, och hon fick frågan om det var jobbigt, hon sa "neej, jag har verkligen inte märkt av att det ska vara jobbigt än, han e ju så liten.." bla bla och jag, i det 2009 jag lever antog att hon skulle säga att det var fel att aga barn. (Varför ens använda ordet aga? som att försöka mildra ordet "slå" och få det att låta som om man inte slår sina barn när man agar dom..) Men så fortsatte hon sedan efter att hon sagt att hennes barn fortfarande var så liten med "men nu börjar han ju lära sig gå och dra i grejer och så, och det har gått så långt nu att jag har gett han några slag på fingrarna, och han har lärt sig.."

EH VA?? Slå en 8 månaders bebis på fingrarna?! Helt sjukt ju, t y d l i g e n så behövdes lagen som säger att man inte får aga sina barn, vart drar man annars gränsen? Hur "olydigt" ska barnet vara för att man ska få aga det? Hur ungt får barnet vara när man ska få börja aga barnet? Hur hårt får man slå barnet för att det ska kallas aga och inte misshandla?

Har alltid velat leva som ung på 70 talet,
men tack som fan att jag lever 2009, skulle verkligen inte vilja att mina föräldrar agade mig som barn, och verkligen inte att jag skulle aga mina barn heller..

Tyckte verkligen att bilderna från Idas 20års kalas passade in i detta inlägget.....


RSS 2.0