GOD JUL

Hej alla underbara pärlor!

Vilken fin jul vi haft tycker jag! :) Jag och Tobias började dagen med att byta våra julklappar.
Vi fick varsin bok av varandra, jag en om fiskarna (jag sstjärntecknet givetvis, inte fiskar i allmänhet..) och Tobbe en med massa visdoms ord. Han har blivit mer och mer intresserad av sånt, även poesi och annat vackert. :) Sen fick jag både kjolen och klänningen som jag önskat mig från Style By Tyra! :D Båda lite för stora, men kjolen får jag växa i, klänningen skickar jag tillbaka eftersom jag ska ha den på nyår, så beställde en ny i stl. mindre.

Fick också en uuuur fin topp av Tobbe, svart med stort blått sidenband som man knyter en rosett av där fram. Det blev kvällens outfit topp! :) ..Tobbe fick också en tröja av mig som han hade på sig, och en mobil-hållare eller vad man säger? haha! Som man har runt halsen. Han fick också en fin nyårs cigarr :) 

Vid två tiden tog vi oss hem till min mor och far. Emelie var sjuk men Rasmus var där och Nella med sin pojkvän.



Jag fick så mycket julklappar att jag har svårt att komma ihåg dem! :) Haha, men inte uppskattas de mindre för det! Är jätte nöjd med julklapparna i år, som jag faktsikt är varje år.

Ska försöka minnas lite i alla fall.

Av mamma och pappa fick jag kjolen från Style By Tyra som Tobbe också gett mig, lämnar därför tillbaka den ena och köper en massa smycken från samma sida istället! :) Fick även en blommig jätte söt tunika, en kofta, kjocka stickade leggins och nagellack i tre färger av mamma och pappa.

Av mig och Tobbe fick mamma en klänning & leggins från Indiska, jag var nöjd med klänningen, då det är såå mycket min mammas färger! :) Pappa fick en Whiskey som Tobbe valt ut. Istället för Whiskeyglas som han annars alltid får typ ;) hahaha!

Av Rasmus fick jag och Tobbe ett presentkort på Bolaget! :) Perfekt till nyår, och vi tänkte lite lika för han fick en Jäger av oss ;)

Av Nella fick jag Ett bad-lit med bubbel, bomber, skrubb och sånt i ett fint litet skrin, och så lösögonfransar, ochså perfekt till nyår ju!! :)

Har säkert glömt något, men men..

På kvällen gick vi till Tobbes mamma och firade jul där lite. vi var redan mätte och belåtna från vårt första julfirande, men jag var tvungen att ta mig lite grönkål! Fattar inte varför inte resten av Sverige också har detta på sitt julbord? Det är ju AS GOTT och det passar så bra till allt annat på bordet!

Tobbes mamma gav oss en massa saker till köket, elvissp, kavel, kakform, sånt som vi annars springer över och lånar av henne! haha! Sen fick vi också en jätte fin bänk som vi nu har ståendes i hallen. Lite gammeldags parkbänk fast finare kan man säga :)

Jag fick också ett presentkort på VeroModa och en prenumeration på hänt extra! :) Nu vill jag bara ha ett snyggt tidningsställ som man kan lägga alla tidningar i och ha på toaletten typ, hur bra?

Sen fick vi varsin "one piece" av annat märke som vi glider runt i här hemma när jeans känns för ambitiöst!

Tobbe hade dessutom smygit med ytterligare en julklapp som han gtav mig hos sin mamma! Jag blir för bortskämd! :D ..Två jätte fina armband som man sätter ihop själv från panduro!

Dock var det ena riktigt klurigt där man ska knyta massa knutar som var för svårt redan efte4r några få julöl! Dessutom måste man köpa till något speciellt lim, så det fick vänta, de andra var jätte fint med massa pärlor i olika blå nyanser, men detta saknade beskrivning på hur man gör (ja även detta var lite små klurigt..) så vi får maila dem att skicka en ny sån, så ska jag pyssla lite sen! :)

Tobbes mamma fick en pilatesboll av oss, och en avlång bricka med 5 tillhörandes skålar för lite godis eller kanske tacos? Tobbe hade köpt en kräftan-bok till henne också.

Så det var julen och alla paketen, visst måste jag vart snäll i år?

Igår var det julfest hos Karros bror, men det är en annan historia! ;)

Puss och kram!

And You know it! ;)

ååh Julia! :) Tack för din kommentar! Äntligen får jag en kommentar, jag som har bloggat så mkt det senaste! :(

Måste bara få svara;

Jag tycker inte att alla yrken skall belönas lika, men det jag säger är att det är en orimlig klyfta! Självklart skall den som pluggat, tagit lån, lagt ner tid och arbete på att få det yrket man önskar sig få betalt för mödan, lånen skall betalas tillbaka, och året i plugget skall vara värt det. Men! När lönen är 40 gånger högre än en vanlig arbetarlön då har det gått för långt för läääänge sen!

Dessutom har inte alla samma förutsättningar till att ta sig till toppen, och alla pluggar och sliter sig inte dit heller. Sen vet jag att livet inte är rättvist, men så gott man kan påverka rättvisan så gott vill jag göra det!

Sen finns det andra jobb som också kräver 4-5 år i plugg och tusentals kronor i lån, hårt arbete och mycket slit, kanske mer, som inte belönas i närheten av vad dessa överbetalda VD:ar gör. Ta sjuksköterskan som exempel, Reinfelts eget favvo exempel närmare bestämt såfort han ska prata "mer i plånboken". Tror inte den som tog dessa år av utbilning, tusenlappar av lån tänkte att "detta gör jag för att jag själv väljer att slita på golvet" Utan snarare "detta gör jag för att jag vill göra något viktigt i mitt yrke, som jag kan känna mig stolt över" Men belönas man för det? Icke! 

Tror(läs: är säker på) också att bakgrund, familj, efternamn osv. mer roll än vad man kan tro i på de fina stolarna som Sveriges största VD:ar sitter på. Självklart finns det undantag, men att tro att det är lika enkelt för vem som helst kan ta sig till toppen när som helst är för mig naivt. Självklart är det inte så.


Men Julia! Skaffa en blogg, så får vi battla lite ;) haha! :) Fika snart?

Jag älskar dig Tobias, 100 gånger om dagen, minst!

Åååh så tråkigt! Tobbe jobbar sin första kväll på lagret och jag har vart ensam hemma hela kvällen och nu ska jag gå och lägga mig själv! Detta ska tydligen vara bra för oss enligt de flesta, de som inte har sagt det tänker det säkert, men det är inte den att jag inte klarar en natt utan Tobbe.. det gör jag! MEN jag föredrar det inte!

Och det är bara bra enligt mig att man efter nästan 5 år fortfarande saknar varandra fast man sågs senast imorse! :) jag vill inte vara utan Tobbe en enda natt i onödan, och jag tror han känner det samma om mig!

Vissa tycker också att vi är töntiga som säger "Jag älskar dig!" tio gånger innan vi lägger på luren, och jag kan inte ens räkna alla gånger under en dag, men varför ska vi inte göra det? Om jag känner för att säga till Tobbe att jag älskar honom, ska jag då hindra mig själv och tänka "nej, det är nog bättre att jag inte säger det nu." Varför då? Finns väl ingen anledning till att begränsa uttrycket av sin kärlek till varandra!

Då finns det nog större problem i förhållanden, de motsatta tillexempel! Folk som aldrig säger "jag älskar dig" till varandra, eller som säger det för sällan! I mitt huvud kan man inte säga det för ofta, och därför säger jag det så ofta jag kan, och det gör inte att jag menar det något mindre, tvärt om! :)


Tror att den som stör sig på mitt och Tobbes "gulli-gull" har ett för tråkigt eget kärleks liv, så trist för dig säger jag bara! ;)

Ska försöka sova nu, och om någon timme kommer Tobbe komma hem och pussa på mig i sömnen! :) Can't wait!



en bild på mig från i lördags innan jag drog till Karro!

Gamla bilder ur Bloggarkivet


Gick igenom mitt arkiv här på Bloggen och ser mig själv som korthårig... :S Jag tror jag passar mer i det egentligen, men det är så tråkigt att spara ut till långt hår igen om man ångrar sig...



En bild på mig från när vi boddei Malmö..

..
Vet inte om det är håret, eller att jag är så brun, eller att jag fortfarande hade lite bröst på den tiden som gör att jag ser snyggare ut där :S ...fast iofs. så sägs det ju att vi tjejer ser bättre ut fram till 20, sen går det utför..
Till skillnad från killar som ser bättre och bättre ut tills de nått typ.. 40 iaf? :S


hahah Ser så sjukt smal ut, men i själva verket är det Johannas tuttar och Jonnas arm som ger mig denna getingmija! ;)


Så jäkla kul tyckte jag! Jag kommer hem till Karro på lite för-kalas och vi har typ samma kläder?!?! :D


Äldsta bilden ur arkivet :) Rasmus och jag, jag har ju samma frilla som på ovanstående?? Rasmus frilla är... eh.. ja! Vi låter de vara osagt. ;)

Puss!

Inte bara Syster Sol!

Go kväll!

Sitter här i soffan och  sippar på en hof och lyssnar på Syster Sol. Syster Sol som jag tidigare tyckte hade en grymt bra låt, men som nu släppt en ny platta och plötsligt har huuur mycket bra låtar som helst! Rekommenderar starkt, och då framförallt Guided, kärleksrevolt, secret place och förra årets singel mad, mad, mad.

Galet bra tjej!



Men! detta inlägget ska inte handla om syster sol, utan om något så otippat som Vänsterpartiet! :) Jag är ju ett stort fan av Ohly, mycket för att han inte är som andra politiker. Han pratar inte för att värva (läs: lura) väljare, utan han öppnar munnen utan att tänka, och även om jag inte alltid håller med honom, så tycker jag det är skönt med politiker som man kan va säker på att de dem säger att de vill genomföra faktsikt också är vad de vill genomföra!

Men nu verkar det som att en ny man står på kö för att ta över posten. Jonas Sjöstedt. Vad jag hört ska han dessutom vara för ett delat partiledarskap likt Miljöpartiet, något jag verkligen är för, och då enbart i tvåkönat alternativ. DVS. det skall vara en man och en kvinna, annars ser jag inte poängen. Men förhoppningen är ju att Jonas känner likadant ;)

Jag har inte hört jätte mkt om denna Jonas men jag såg en intervju med honom härom dagen och jag tycker att han talar på ett bra sätt. Han fick mig att lyssna, han talade om det som han ville ha sagt, och inte det som media ville höra. Jag tror faktsikt han kan återliva frågorna kring välfärd, vilket jag tycker känns otroligt skönt om de kan få lite fokus igen. Dessutom vill han utmana miljöpartiet på att ge den bästa miljöpolitiken, vilket jag tycker är smart då han kan få över de gamla Sosse-röstare, som inte vill rösta blått, men som känner sig vilsna och flytt till just MP.

Vänsterpartiet idag, står ungefär där som Sossarna stod under Palmes tid i ideologi. Dem är med andra ord inte lika radikala idag som dem en gång var, även om de fortfarande är kompromisslösa när det gäller deras värderingar, vilket jag tycker är klockrent. Jag känner att Vänsterpartiet är välkommet att plocka väljare. Om det vore val idag hade min röst hamnat där.

Min dröm-alians hade sett ut enligt följande: Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ, Pirat Partiet, och så ett helt nytt som jag välkomnar vem som än känner sig manad att starta: Ungdomligt Initiativ.

Ett ungdomsparti behövs! Från och med den dagen du är 18 år är det tillåtet att rösta (vilket inte ens enligt mig är helt ultimat sålänge inte Politik blir en egen, minst(!) 50poängs kurs i gymnasiet) och därför bör även denna unga del av folket representeras i större grad i riksdagen. Idag är Ungdomar de människor som politiker oftast sviker sina vallöften till. Ungdomsarbetslösheten i Sverige är en av de högsta i Europa. Och idag, som bot på detta, ges förslag som: lägre lön för ungdomar! ...EHHH?! Men förmögenhetsskatt som del-lösning till en bättre välfärd är helt oacceptabelt??

I min värld är det självklart att vi behöver ett ungdomligt parti.

Men ja!
Vänsterpartiets Jonas ger mig hopp om ett nytt välfärdsparti som jag tror har chans att starta om på nytt, det har gett mig ett alternativ till Sossarna som jag i dagens läge känner mer tillit till. Och förmodligen kommer jag aldrig kalla mig själv Sosse igen, det är inte bara det att Juholt är en idiot. Alla som inte tvingar honom att avgå är det också!

Syster Sol



Syster Sol har släppt ny skiva, och denna låten är ju svår att ogilla!

Det grafiska temat på skivan är såå snyggt också, tror att jag har hittat färgerna att inspireras av inför den home makeover som kommer att råda såfort cashen börjar rulla in! I like! :)

Årets första julklapp!

Idag köpte jag årets första julklapp, och sedan årets andra. Men den  första måste jag säga att jag är riktigt nöjd med! Det kan nog vara en av de bättre julklappar jag köpt någonsin. Så bra att jag ville köpa flera stycken, men det hade kännts lite opersonligt, så denna julklapp går till Emelie och Mike, spännanade!

Sofie på jobbet lurade i mig (näää.. inte med flit kanske) att det var julafton på lördag! Jag fick panik som inte köpt en enda julklapp än! Jag har inte heller funderat på vad jag ska köpa till någon. Men nu har jag hittat två bra. Julklapp nummer två går till Petronella. En julklapp jag hade kunnat tänka mig att ha själv också faktsikt.

Mammas och pappas julklappar har jag funderat ut, tror jag vet vad jag ska köpa, men är inte heeelt säker än. Men joo.. det blir nog så. Tror jag är rätt nöjd där med faktsikt.

Sen har vi köpt en pilatesboll till Tobbes mamma, det kan jag skriva för hon läser inte min blogg. :)

Nu är det bara de svåraste kvar. Tobbe, Rasmus och Andreas. Tre killar. Svårast!! Hatar att köpa till killar, kan verkligen inte komma på vad man ska köpa till en kille?

Tobbe fyllde nyss år, och då fick han en parfym. Något som preciiiis tog slut som han behövde och som jag vet att han ville ha. Men nu... vad nu? I don't know.

Men faktsikt. Så när man väl fått handlat och man känner sig nöjd. Då är det extra kul att det vart så svårt! :)

Som tur är, är det inte julafton förens NÄSTA lördag. Japp, jag missade ordet nästa när Sofie snackade på..




Puss å hej

Ur Metro

Läste i Metro idag, krönikan av Göran Greider

"1980 gick det i Sverige nio industriarbetarlöner på en genomsnittlig VD-lön i de 50 största företagen -numera går det fyrtio. Särskilt sedan 2006 har inkomstskillnaderna vuxit snabbt när framförallt den sämst ställda tredjedelen mer och mer fallit ifrån."

Alltså detta får mig att må illa!

Sånt jävla gnäll om att skatterna är för höga i Sverige, att det inte är värt att betala skatt för att man tillslut inte får tjäna några pengar, för att "allt går ju bara till skatt" 

UYYYGH"!!GHGFA "#¤%&/()=??=)(/&%

40 x en industriarbetarlön tjänar Sveriges högsta VD:ar, jag frågar er som är för denna politiken, tycker Ni att detta är rimligt? På vilket jävla vis är detta rimligt?!

Undrar hur många gånger ett kvinnligt yrke samma uträkning ger.. 

Fyfan, kan inte någon bara komma och styra världen rätt, jag orkar inte se på hur Sverige förfaller mera. Svälj era egon, tänk på Sverige, eller flytta någon fucking annanstans, för mig är ni lika vidriga som Sverigedemokrater.


.....vill säga att det finns en och annan moderat-röstare som jag gillar, men om jag ska vara ärlig så är det för att jag tror att ni innerst inne inte vet vad det är ni röstar på.


Laddar batterier.

Alltså FY FAN säger jag bara. Eller som jag skrev på min wall på facebook nyss,
Denna dagen stavas B A K I S.

Igår var det julbord med jobbet och sedan  drinkbord på morfars. Väldigt trevlig kväll med lite mat, mycket dryck. Sång, dans och gott sällskap! :)

Idag är jag dock helt sjukt ostabil. Längesen jag var bakis en hel dag, så det har vart pyjamas och soffhäng hela dagen. Andreas kom förbi med MC-donalds mat och det var väl behövligt. Salt, fett och socker är precis den återställaren jag är sugen på när jag har haft lite för roligt kvällen innan.


Tror att ettpar hjärnceller rök igår för mitt huvud är totalt tomt så detta är allt ni får från mig idag skulle jag tro.

Men tack Hi-media för en skitkul fredag,

lär ta resten av helgen för att ladda batterierna, men det var det värt.



hahah! tydligen hade jag ringt och trakasserat Tobbe ett flertal gånger påvägen hem, trots att han flera gånger sagt att han ligger och sover och att jag inte ska ringa om det inte är viktigt. :S SORRY <3

Nu är det klippt!

Ops, igår blev det inget inlägg, men misströsta inte, för nu är jag tillbaka! :)

Jag hade en god anledning igår också. Bortsätt från att jag kommer hem vid sju, och bara har 3 lediga timmar innan jag VERKLIGEN måste gå och lägga mig för att få mig 7 timmars sömn innan jobbet. Det var nämligen så att jag var hos frisören.

Det är andra gången jag är hon henne. Denna frisören alltså, inte hos frisören över huvudtaget, vilket man lätt kan tro efter en sbabb blick på mitt huvud. Men senast var nästan ett halvår sedan. Och då sa jag att "jag vill helst se så lite skillnad som möjligt när jag går här ifrån!" .... "och det kan du tolka som att jag inte vill se någon skillnad alls!" lade jag snabbt till. När jag fått håret tvättat skrämmer jag upp henne för säkerhetsskull "...bara så du vet så är jag aldrig nöjd när jag reser mig ur en frisör stol" får lite dåligt samvete och säger "så du behöver inte ta det personligt om jag inte ser glad ut när du är klar alltså!" ..inser ganska snabbt att detdär förmodligen bara gjorde saken värre, men också att situationen nu är utom räddning. Och kanske är det lika bra, för ingen av ovannämna meningar är en överdrift.

Hon fattade precis vinken och klippte så lite hon bara kunde, att jag på riktigt faktsikt knappt såg någon skillnad. Jag kände den! Mitt hår var nämligen otroligt slitet tidigare, och det hade hon på något vis lyckats få bort, men jag tyckte inte jag såg den alls på längden. Precis min önskan.

Jag sa att jag absolut kommer att komma tillbaka, och detta inom 10 veckor som en god långhårig tjej som vill behålla sitt långa hår fint bör. 10 veckor blev ungefär 6 månader, så jag antar att frisören (alltså jag kan ju inte komma ihåg namn, men det är ju knappast relevant ändå. Jag är ju ingen Blondinbella, som genom att rekommendera en frisör i ett inlägg ordnar henne världens snålsjuts till rikedom och fullbokad kalender ändå..) ...jag antar att hon gissade att jag var precis lika missnöjd med henne som jag varnat henne för och aldrig mer skulle komma tillbaka!

Men nu var jag tillbaka! Jag var 30 minuter försenad, men det är en annan historia då jag har svårt för att hålla mig kortfattad, men i stolen framför spegeln, med ett stort tält runt halsen och över hela kroppen satt jag.

Hon kom ihåg mig och sa "jag ska knappt klippa någonting! :)" Men på något vis så har jag nu fått ett förtroende för denna frisörska. Eftersom jag för första gången faktsikt inte såg någon skillnad och nu vågar jag plötsligt ge mig på både lite uppklippt och lite lugg!

Det skulle jag inte ha gjort!

Åter igen blir jag påmind om varför jag inte vill se någon skillnad, då jag nu lär gå i hästsvans fram till tidigast nyårs afton!

MEN! Jag gillar henne ändå, och eftersom jag känner mig själv rätt bra så tog jag tag i att boka en ny tid 10 veckor fram redan nu!

Och helt ärligt, så denna lilla uppklippning, den syns knappt. Det är mer luggen jag är rädd för, men ändå gjorde hon mindre än vad jag bad om. Då hon tydligen också känner mig själv rätt redan nu. "Jag tar nog lite mindre till att börja med, så får du känna på det, så kan jag ta mer om du vill, eller så kanske vi kan vänta till nästa gång du kommer hit och ge oss på lite mer då" Steg för steg ska hon nu alltså vänja mig in i att genomgå en förändring vid ett frissan-besök.

Japp, jag tror jag har hittat min frisör, och när jag hittat tusentals läsare till min blogg som jag ska så flitigt uppdatera nu så ska jag ge henne en länk, och evig berömmelse som tack!

Tills dess får hon nöja sig med de nära 500 kronorna som besöket kostar!


Den förfärliga luggen ;)

Puss och Kram!


Min Önskelista

Det var huuur längesen som helst som jag gjorde en önskelista! Gör det aldrig. Och då ska ni veta att jag är list-älskarnas list-älskare! Jag gör listor för allt! Plus att jag gärna renskriver dem både en och två gånger, varesig det är en inköps-lista, pack-lista eller att-göra-lista... Men någon önskelista har inte blitt av.

Jag tror att det dels är för att jag oftast blir väldigt nöjd med vad jag än får! Och dels gillar överraskningen med att inte ha en minsta lilla aning om innehållet i julklappen.

Men! Alla frågar ju alltid vad man önskar sig, och jag vet själv hur mycket jag önskar att folk bara kunde säga vad de vill ha så man slapp fundera! (även om det är rätt så kul att få fundera när man väl gör det..)

Men nu när jag ska börja blogga igen, tänkte jag göra, som alla andra bloggare gör, och faktsikt sätta ihop en liten lista! :)


På StyleByTyra.se finns kläder, smycken, smink, ..allt möjligt snyggt! Här är två av plaggen jag gillar mest!


Nagellack funkar alltid! Jag gillar färgerna här!


En prenumeration räcker länge! Jag har aldrig ens bläddrat i Egoboost, men är väldigt nyfiken på den!


Ettpar längre fransar till nyår kanske! Men gärna mer neutrala än bilden ovan ;)


UNDERKLÄDER! Vet inte vad som hänt men allt är för stort! :S Och nej, det är ingen önskan jag har att mina bröst och de lilla till rumpa jag en gång haft skulle försvinna. Men man kan inte få allt här i livet...


Volym! Vad som helst som kan få mitt hår från att gå från PLATT PLATT PLATT till liiite mer fluff!


En morgonrock med lite längd! Kanske även ettpar matchande tofflor? :)



..Det var vad jag kunde komma på nu i alla fall! Svårt dedär! Men kanske känns det lite lättare nu att köpa mig något till jul? :)

Tack Gode Gud.

Jag säger då det, tack gode Gud, eller vem som än finns att tacka för att det inte är val än på ett tag.

Ytterligare en vinst till Moderaterna hade jag inte klarat av. Då hade jag flytt landet. Men helt ärligt så skulle jag själv inte kunna lägga min röst på Socialdemokraterna i år. Inte med Håkan Jubeidiot som partiledare. Jag tror han beskriver det bäst själv, ett tag innan han blev partiledare. Jag vet inte ordagrant vad han sa just nu, men påriktigt något i denna stilen.

"Jag skulle aldrig kunna tacka ja till att bli partiledare för ett så stort parti. Jag har inte den sociala kompitens, eller yrkesmässiga kompitens som krävs för ett så viktigt uppdrag. Jag känner mig själv så pass väl att jag kan säga det."

Ja du Håkan. Jag vet inte om du drabbats av någon minnesförlust. Om du glömt bort vem du själv är, men jag tror att det är det enda smarta jag någonsin hört komma från din mun. Till en början när du var nyvald gillade jag dig. Inte för att jag egentligen visste varför, utan nu i efterhand inser jag att jag nog bara önskade att vi skulle få en ledare som folket kunde känna förtroende för, och som äntligen skulle kunna peta ner M från sin falska förtroende pedistal.

Jag hade ju ingen aning om vem du var, men Aldrig hade jag kunnat tro att du skulle vara SÅHÄR usel.

Du sa själv under Monas tid att har man ett lågt förtroende från sina väljare så bör man avgå! Ytterligare såhär i efterhand ett par mycket kloka ord, från en person jag tror inte längre finns. För vad gör du då kvar på platsen?

Jag tycker att det är så tråkigt att M kan göra misstag efter misstag. Att de kan styra debatterna precis hur de vill, för att det inte finns en enda kompitent jäkel i ledningen i S som kan se till att styra och göra något rätt!

Är Juholt i själva verket en del av M's mästerplan på hur de lurar till sig väljare och sakta tar över en efter en av svenska myndiga? Har de i själva verket planterat Juholt i S för att dra ner partiet i graven? Är Juholt egentligen moderaternas trognaste moderat som gör allt för att få sig själv och sitt parti att framstå som så uruselt som möjligt för att sopa undan de minsta lilla motstånd som faktsikt fanns kvar i partiet för att aldrig, någonsin mer bli valt till Riksdagsparti? ...eller kan man påriktigt vara så sjukt inkompitent och ändå hamna på platsen som partiledare i Sveriges största parti?

Det verkar nästan för dumt för att vara sant!

..Nej, tack gode Gud att det inte är val idag. Och HOPPAS att Juholt försvinner snart och att en vettig människa kan ta över. Eller en vettig människa? Vem som helst hade gjort det bättre än Juholt. Jag hade då fan gjort det!



it's been seven hours and fifteen days...

...och typ trettio år... sedan jag skrev ett blogginlägg..!

Jag gillar verkligen att blogga och jag tänker ofta att "de hade blitt ett bra blogginlägg" men jag har liksom inte tiden. En blogg skall inte uppdateras en gång i halvåret. Det är liksom inte en blogg då? För en blogg skall, enligt mig, uppdateras i alla fall 5 gånger i veckan typ? Annars är det inte riktigt någon vits. Och jag har inte riktigt den tiden..

Men. Jo.. tiden har jag, det handlar ju bara om att prioritera. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska försöka få iväg ett inlägg om dagen i alla fall. Och det som skall prioriteras bort är mitt meningslösa facebook spel som äter upp min fritid! Förstår inte hur jag alltid kan fastna för alla dessa spel!

Det började med Super Mario när jag var liten. Som jag kunde spela! Jag och Rasmus (som är min ett år yngre bror) satt framför konsollen i timmar! Och jag skojar inte. Vårt liv gick ut på Super Mario. Vi hade olika kvalitéer, jag var bäst på att döda bossar. Pappa fick hjälpa till när det var väldigt långa stup man skulle hoppa ver. Rasmus var bra på att.. äsh, jag vet inte vad han var bra på. Haha!! Men säkert var det något!

Vi spelade så mycket att mamma och pappa tillslut fick sätta ner foten. Nu fick vi bara spela på lördagar. Förstår ni, från att spela 24/7 till att spela 1 dag i veckan?!?!?! ..Det gick ju helt enkelt inte. ..så vi smög upp innan mamma och pappa hade vaknat och spelade. Tills mamma och pappa kom på oss. Då fick de helt enkelt gömma sladdarna som behövdes för att få igång spelet. Då ägnade vi de andra 6 dagarna i veckan åt att leta efter dessa!

...ja sedan växte man väl ifrån det kanske. Men då har timmarna slösats på pasianter. Timme ut och timme in kunde jag lägga kortleken på datorn. Tills en vacker dag då Tibia kom in i min värld. En sämre variant av wow skulle man kunna säga för att ge en gnutta förstånd till den som aldrig hört talas om det. En bättre variant enligt mig själv. Jag gillar platt och fyrkantig grafik. Tibia kunde jag spela tills klockan var morgon och det var dags att gå till skolan.

Idag spelar jag meningslösa spel på facebook. Och just när jag börjar tröttna, när timmarna blir till timme, och sedan minuter. Då dyker det upp ett nytt spännande spel! "spännanade"

Jaja, detta inlägget blev lika tråkigt som spelen jag spelar så jag ska bara posta det och sedan skriver jag ett nytt som kanske är värt att läsa!


Tibia...

RSS 2.0