Hur kan du bo där borta Karro?!

Hejsan, nu har jag som vanligt knappt bloggat nått på hela helgen ;( men men, här kommer en snabb uppdate, eller vad vi ska kalla det.

Fredags började jag kvällen med att jobba, mellan 17-20, visst det kanske inte är så mycket men när man ska hem från hjortsberg till skogstorp, duscha och göra sig iordning för att sen cykla till skrea (kommer till det sen) så är det sent att sluta klockan 20. Men iaf. det gjorde jag.

Tobbe skulle till Oliver och jag som sagt till skrea, hem till Karro, men vi hade följe på vägen till stan iaf. När vi väl skilldes åt så fick Karrå ringa mig och leda mig vägen hem till henne eftersom jag inte hade en aning om var hon bodde. Så efter att jag var på väg mot Netto så dör min mobil, gissa om jag får panik då eller?? Jag, helt ensam, ingen mobil, inga pengar på den (om jag nu skulle kunna få igång den någon minut) och ingen aning om vart jag ska.

Jag drabbas av panik och börjar skrika på Tobbe "TOOOOBBBEEEEE!!!???" som en galning, men han har redan hunnit för långt för att höra mig. så jag får göra det enda smarta och sticka hem till Oliver, där får jag låna Tobbes mobil och Karrå kan hjälpa mig hem till henne igen.

Och okej, jag hade en aning om att det var långt men inte SÅ långt! shit....

Första jag märker när jag kommer innanför Karros dörr är att vi har typ likadana kläder på oss! :D Det gillade jag.



Jag, Karro, Emilia, Annika (notera mina och Karros nästan-likadana-kläder)
(På bilden: Alla som var hos Karro förutom lillbroshan, som står bakom kameran.)

Först drog vi till Zätas, där var halv kul, sen drog vi till Bratt, där sög, så då drog vi till zätas igen och trots att det inte var mer än halvkul så fick man nöja sig med det, finns ju inte så mycket fler ställen här i Falkenberg.

Karro bjöd mig på en Likör 43 med mjölk, sjukt god. Sen på kvällen drog jag hem.

Detta var alltså fredagen, drar lördagen lite senare... orkar inte nu. Fler bilder kommer, annars finns min bdb.

PUSSHEJ

Förberedelser...

Hejsan alla! :D

http://www.youtube.com/watch?v=xN_dYlhzsJo

Just nu sitter jag på mitt och Tobbes rum, har städat jätte mycket, och vi har tvättat 3 maskiner med tvätt, för snart drar vi ju. Vill ha med mig så mycket, men kommer inte kunna ta med mig allt, fattar inte hur jag ska kunna låta vissa saker vara kvar hemma? Men men.. Det löser väl sig.

Johanna är lite sjuk, men hon ska fanemig bli frisk i helgen för då ska vi festa ihop för sista gången här i Falkenberg på ett bra tag! Sen är det bara Malmö som gäller, så jävla gött!

Och förhoppningsvis kommer Johanna ner till oss nästa helg och då är alla andra (som är mina vänner :Y) välkommna ner också så drar vi ihop en liten inflyttningsfest och sen lär vi känna Malmös krogar! wiiee! Vivi ska också med, även om hon jobbar.. :(

Nu ska jag fortsätta klura lite på vad som ska med och vad som bör dissas till nya lägenheten. Puss!

Kontraktet är klart!

Idag har jag och Tobbe vart i Malmö och kollat på vår lägenhet, skrev under kontraktet och betalade en liten del i förväg. Så på måndag flyttar vi alltså in. Vi hyr i andra hand ju så hans grejer kommer att stå kvar, TV, datorer, soffa osv. Men kan säga på en gång att bl.a. dedär statyerna av olika huvuden och tavlorna med mera kommer åka bort under tiden vi hyr!



Kontraktet är på 3 månader, detta medans han är i syd Amerika eller vad det var, men om han kan stanna längre vill han det och då kommer vi också att hyra längre! Hoppas.

Läget är perfekt! inte alls så långt från mitt jobb (typ 5 minuter med buss) och nära till stan, affärer, busshållplats, med mera. Jag längtar tills på måndag!!

Som sagt (tror jag iaf.) ska vi ju också passa hans katt undertiden, detta för 500:- mindre i hyra och jag har inte sett den än, Tobbe såg den, jag var lite för blyg för att bara rusa in i sovrummet och kolla, men ägaren sa att hon är kräsen, hon äter bara rått kött och kyckling, och "dom små runda kexen" haha, vi ska inte försöka få i henne kattmat för det äter hon inte. så söt!

i hyran ingår allt, el, vatten, bredband och tillomed telefon som vi kan ringa på som han betalar! gött kan man säga! Vi har typ 10 TV kanaler, fick välja 8 valfria till om vi ville, som han också hade betalat, men tackade nej.

Så..
- Vem vill komma på inflyttningsfest?! :D

Puss /En glad Evelina snart sambo med en lika glad Tobias! <3

VI DRAR TILL MALMÖ, VI DRAR TILL MALMÖ!!

Jaha, det verkar visst som om detta är mitt framtida kök.



Hihi, japp, han ringde precis och sa att lägenheten är vår om vi vill ha den, så om det inte händer något plötsligt krångel (vilket skulle vara typiskt min otur) så flyttar jag och Tobbe till Malmö på måndag! Känns otroligt skönt och jag hoppas verkligen att detta går i lås!

Har vart så mycket krångel, han har skjutit upp sitt beslut hur många gånger som helst "imorgon, ikväll, imorgonbitti, senare, snart..." osv. men nu så sa han att vi kan flytta in på måndag! FAN VA ARG JAG BLIR OM DETTA INTE FUNKAR!!!

Så i helgen blir det nog avskedsparty för mig och Tobbe, hoppas ni är på ;) PUSS!

Flight of the Hamsters!

Flight of the Hamsters - Mitt nya favvo spel! Älskar det, så underbart roligt, och jag är Hamsterrific på det, riktigt bra då med andra ord, jag tycker det iaf. här är en bild på mitt rekord från denna datorn, 848 ft. På den andra datorn är det 906, ska iaf. få minst 1000 ft innan jag slutar spela, haha, men jag älskar det! Det är roligt!
http://www.jesper.nu/onlinespel/Klassiker/2507-Flight_of_the_Hamsters/ <--Ni måste spela det!



För övrigt har jag fortfarande inte fått svar om lägenheten, kändes som om vi skulle få den igår, men idag känns det inte så :( Tror inte vi får den, men han har iaf. lovat att jag och Tobias ska bli dom första som får veta. Bra!

Tobbe sökte en massa jobb i Malmö igår, jag har ju redan ett, inte det bästa men iaf. tills vidare.. Tror det kan vara riktigt kul att vara telefonförsäljare ändå :S Liksom, kontoret är skit snyggt och stolarna är sköna och man får prata med folk, även om dom kanske inte vill prata med mig, haha! Men tror ändå jag kan vara lite bra på det, med ett MVG i mediekommunikation B så måste det ju gå lite bra iaf! haha.

Nu ska jag försöka få 1000+ i mitt kära hamsterspel. Ha det gött!

Imorgon bitti kommer svaret...

Fick inget svar om lägenheten idag :( Ska få det imorgon bitti (har jag redan sagt dethär?) Är så jävla förväntansfull, känns som att jag är för förväntansfull, så mycket att det är för bra för att vara sant om jag får lägenheten :/ Hoppas inte det, jag vill verkligen ha den! Men som sagt, imorgon bitti får vi reda på svaret. *håller tummarna*

Haha, tycker att det är så jävla fult när man skriver *saker inom stjärnor* som *pussas* eller *vinkar* ööööh?? Så jävla LuNaRsToRm á la 90-tal, haha! Men just nu tar jag till med alla knep jag kan för att få den där jäkla lägenheten och om *text inom stjärnor* ska vara ett knep, så tar jag gärna till med det.

Lovar dock att jag ska försöka hålla mig ifrån sånt trams i fortsättningen...

Något annat som bekymmrar mig är SATC, mina avsnitt är snart slut, har typ 8 kvar eller något, vill inte att dom ska ta slut!! Men efter jag sett alla så ska jag iaf. se på filmen, vilket var anledningen till att jag ens började kolla på serien, vilket jag är väldigt glad för att jag gjorde för jag älskar den!

Hoppas på att få se ett avsnitt ikväll innan jag och TObbe lägger oss men jag tvivlar på att han vill det. haha!

Idag har jag fört över 400:- till Ida och 1500:- till Issa, känns förjävligt men gött på samma gång, nu är jag iaf. inte skyldig någon någonting längre, hoppas jag? Annars får ni säga till, men gör helst inte det för jag har inte råd att bli av med mer pengar för jag ska FÖRHOPPNINGSVIS FLYTTA!

Pusshej!


Stackars Tobbe

Hejsan, idag tycker jag verkligen synd om Tobias.  Jag gick upp tidigt för att gå till tandläkaren och har verkligen inte varit på världens bästa humör. Jag bara gnäller och fräser åt han helatiden. Han är så söt, och han skrattar mest åt mig, vilket gör mig ännu surare så fräser jag lite till. Är såklart inte arg på honom på riktigt men ändå.. haha!

Nu har han gått och gömt sig för jag sa att jag önskar att getingen här inne skulle sticka honom, en vet hur jag ska lura fram honom "Tobias, du har telefon" haha...

Men nu är det dags för Tobbe att söka lite jobb så får lämna ifrån mig datorn!

Ha det gött hejjjjjj

Exotisk frukt!

Japp, jag fick se på ett avsnitt av SATC, precis som jag tänkte, två tillomed så det så! Jag älskar Samanta, hon är så himla rolig!

Idag ska jag lägga mig tidigt, eller ja.. tidigt å tidigt, klockan är ju redan 00:45 men inte mycket senare än såhär iaf. för jag ska upp tidigt imorgon, har en tid hos tandläkaren nämligen 11:20. Och har missat så himla många tider nu så denna får jag verkligen inte missa.

Jag provade äta mango idag, tror aldrig jag ätit det förr, iaf inte färsk, eller vad man ska säga, alltså en hel mango som jag själv delade och åt av.. smakade lite som melon, var rätt gott men jag vet inte, den skulle nog vart kallare, denna hade legat framme så var rätt varm. Men men, tror inte det blir nått jag kommer köpa i framtiden om man säger så. haha!

Är så himla förväntansfull nu, vill vérkligen ha lägenheten i Malmö och det känns rätt bra, tror nästan att vi får den, men jag ska inte hoppas för mycket.

Nu ska jag hur som helst borsta tänderna och göra mig redo för sängen, so long my friends!


Vi drar till Malmö, vi drar till malmöööö (förhoppningsvis)

Hejsan! :)

Har idag vart i stan och lämnat in min check på 3270:- eller vad det var som jag fick efter skatten, känns gött! Speciellt eftersom jag trode att jag jobbade svart på pizzahörnan och verkligen inte räknade med nån återbetalning på skatten. hihi! Sen gick jag och Tobbe hem till Martin och kollade in hans nya lya, helt okej, i kylskåpet stod endast smör men han skulle gå och handla nu. Vi kollade på en film, Hellboy 2 tror jag att den hette, den var väl bra... inte min typ av film bara.

Hoppas innerligt på att få lägenheten nu, det kan gå, får svar imorgon. Om vi får den så flyttar vi den 1 september, alltså om mindre än en vecka!! :D Jag vill!!!1!11!1!ONE!1! Håll tummarna för oss!

Nu ska jag kolla om jag kan slänga ihop lite mat, och sen försöka övertala Tobbe om att få se ett avsnitt av Sex and`the city. ;) "Det får du inte" Säger han nu, när han läser vad jag skriver, men vi får väl se ;) ´

PUSS!

Älsklings Tobbe

Haha, hade en söt konversation med Tobbe för några dagar sen :D




Nu ska jag sova snart, bara borsta tänderna och så först, är verkligen trött idag. Hoppas på fint väder imorgon.
Godnatt, puss!




Rolig kväll hos Issa

Hejsan!

Gårdagen hos Issa var mycket lyckad. Det var Jag, Tobias, Issa (såklart) Johanna, Jonna, Natta och Micka på partyt, Ebba kom också senare, och några pojkar (bl.a. Issas Jesper) Lilla Dante var såklart också där, världens goaste katt.

Jag och Tobbe var som vanligt först på plats så vi satt och drack lite tillsammans, sen kom de andra, jag och Johanna hade långa pratstunder tillsammans ute på balkongen om människor i Falkenberg, vilket får mig ännu mer att vilja flytta härifrån!

Och på tal om det så har jag och Tobbe en lägenhet på G, hoppas hoppas hoppas vi får den, 5200:- / månad plus en katt på köpet, haha, som vi bara har undertiden vi hyr lägenheten. I want it!

 

 

Tyvärr hade ingen kamera med sig, men Issas mobilkamera är verkligen inte fy skam, den funkade bra, så där kan ni ju tillexempel se min nya skjorta som jag är väldigt nöjd med, Tobias är avundsjuk på den och vill köpa en likadan, sötnos.

Bild 1. Jag, Micka, Issa, Johanna
Bild 2. Jag, Tobbe, Johanna
Bild 3. Jonna, Jag
BIld 4. Johanna, Jag, Jonna, Micka

Kvällen blev lyckad och jag hade trevligt, fram tills någon timme innan puben, då blev det nog för mycket för mig och jag mådde inte sådär jätte bra. Tobbe ville absolut till krogen, jag ville absolut inte dit. Så i kön till Zätas fick jag dra till med en vit lögn för min egenskull till Tobias "Dom tar inte kort på Zätas så vi måste gå och ta ut pengar" Väl borta från Zätas kön och framme vid bankomaten ringde jag istället en svarttaxi och tog "Zätas pengarna" och åkte hem för. Fick med mig Tobbe och tur var väl det, han spydde utanför huset och det lät som om både tarmar och allt annat som kan finnas nere i magen flög ut. Sen käkade vi lite nattmat, Tobbe roade sig med att gömma ostskivor på Märtas kropp, (i nacken, på huvudet...) och skrattade mycket åt henne när hon försökte äta upp det.

Idag mår jag skit, bakis som fan, men det var det värt, vill ha fler kvällar som igår, (men då ska jag nog dricka lite lugnare..)

Puss på er!

Skogstorps eget systembolag!

Hej hej bloggen!

Mysigt väder idag, regn, så man kan sitta inne och kolla på Project Runway repriser och spela harpan med gott samvete. Men har iaf. tagit mig ut lite idag, Tobbe var inte nöjd med jeansen han köpte igår så vi cyklade till JC för att byta, så han lämnade tillbaka jeansen och tog istället ett par nya på rean, vilket gav pengar över till både en t-shirt och en väst, så nu har han det. Snygg är han måste jag säga, riktigt snygg, ska lägga upp bilder imorgon eller något för jag antar att någon har kamera hos Issa ikväll.

Idag har vart en jätte bra dag, Tobbe väckte mig med en jätte skön massage och i stan var det mysigt, vi tog lite mat på Torggrillen och så vann vi 50:- på en trisslott. Ny ligger Tobbe och gosar i mitt knä medans jag skriver, hoppas resten av dagen blir såhär bra med!

Nu ska vi snart till Ginstvägen och köpa öl, skogstorps eget systembolag, och sen ska vi duscha och göra oss iordning för Issa! Ska försöka att inte glömma att bränna en skiva med.

Puss!

shopping med Tobias!

Det blev ingen middag hos Tobbes pappa idag, istället tog vi en middag på stan, ingen billig sådan heller, en bakad potatis, en soppa å varsin öl för 220 spänn typ. Shoppade loss med, jag köpte ett par as nice jeans som verkligen var behövliga 699:- på JC och en fin skjorta, jag som aaaaldrig har skjorta, eftersom jag alltid är så ful i det, men denna satt rätt bra så varför inte? också JC 299:-

Tobbe köpte med ett par jeans på JC för 599:- så eftersom vi handlade för så mycket fick vi en väska, fans i grå, svart och röd, Tobbe hade svårt för att bestämma sig men det blev en grå iaf. ;) Men han ville med ha en skjorta så på Boys 2 Men hittade han en skjorta för 600:- som var på rea så det blev endast 150:- för den, ett riktigt fynd för snygg var den, och snygg var han i den, och dessutom var det sånna där knappar som alla skjortor borde ha som går att slita upp - me like!

Men shoppingen tog inte slut där, Vi drog vidare till Coop Forum där Tobbe köpte ett spel och en rakapparat till håret, väl behövligt så som han lånar apparater till höger och vänster.

Nu sitter vi hemma och jag ska leta upp nån bra film att glo på, har lite chips kvar från igår så det blir mys, någon som har ett tips på en bra film?

Imorgon blir det förfest hos Issa och sen krogen, då ska jag ha mina nya kläder! jag ska bränna en skiva inför det på begäran av Issa.

Hade jag haft en kamera skulle jag tatt kort på våra nya köp, men det har jag inte så ni får helt enkelt fantisera ihop hur allt ser ut 8-)

Nu ska jag gå.. Pusshej!

Bra dag

Hello! :)

Idag är en bra dag, hitills iaf. Jag fick reda på att jag ska få tillbaka 3200+ på skatten, vilket är bra. Sen ska jag och Tobbe till stan och så ska jag kolla efter ett par nya jeans, eftersom att jag typ inte äger ett enda par byxor, så om jag hittar det så är ju det bra med, Sen ska vi till Tobbes pappa och käka och träffa deras grannar och dricka lite, och han lagar alltid god mat, gammal kock som han är, så det är bra det med. Sen ska jag få massage av Tobias för jag har så jäkla ont i nacken, så det är ju bra, inte att jag har ónt i nacken då kanske men att jag får massage ;) haha.

Nu ska jag göra mig iordning lite så vi kan dra till stan. Puss

Phuleeeees, ge mig lägenhet i Malmö!!

Är så jävla trött på denna staden Falkenberg och dess invånare.. Ska bli så jävla gött att bara sticka här ifrån och lämna all skit bakom sig. Speciellt trött är jag på människorna, fattar inte hur folk orkar bry sig och lägga sig i andras liv så himla mycket?

Kommentarer och skitsnack, har ni inget eget liv? Denna staden är så full av människor vars största hobby är att snacka skit om andra. suck.



Staden som ska rädda mig från äckelhålan!

Tobias och Eve = Tjockisar ^^

Nu har jag hittat min mobilladdare, mobilen är dock borta, men den dyker väl upp så småningom. :)

Mamma och pappa är påväg hem nu, dom har nog precis klivit av flygplanet tror jag. Får se vad som händer när dom kommer hem, Märta lär ju bli helt galen, så fort man säger "kommer Märtas mamma å pappa hem idag?!!" så springer hon till dörren och viftar på svansen, sötnosen. Jag ska få paket med, haha, blir la någon liten skit grej, som ett armband eller så, men något iaf. alltid kul. :)

Jag är med så himla sugen på att åka utomlands nu!! Vill åka någonstans med Tobbe, mysigt, både festa och ha kul käka och ha mysigt och sola och ha det gött! :D

Sitter här med Tobbe i soffan nu, så började vi spana in våra magar, och vi har båda blivigt lite små tjocka om jag ska vara ärlig, haha, vi skrattar lite åt det och klämmer i varandras magar men det är fan inte så roligt när jag tänker efter. Såfort jag kommer till Malmö så ska jag köpa gymkort, samma gäller för Tobbe, sen jävlar ska vi laga nyttig mat, mycket sallad och dra ner på godiset!

Nej nu blir det en spindelharpan omgång för mig, mitt rekord är nu mera på 2206, de ni ;)

Siffran 9

Har aldrig riktigt fattat hur dom tänkte på fsb.se när dom skrev detta,
"Börja alltid med siffran 9 (nio) vid inloggning"
Såklart man börjar med siffran nio om det står att man ska göra det,
lika klart som att jag avslutar med siffran 8 i dethär fallet på bilden.
Men för det behöver jag ingen gul fyrkant runt och en textning av siffran inom parantes.
Fattar inte vad det är som är så himla speciellt med siffran nio.


ytterligare ett viktigt meddelande.

Jag har insett att jag inte har Sveriges roligaste och mest innehållsrikaste blogg, har ju (haha, tänkte skriva efter allt, som "after all" men får hitta ett annat ordval) trots allt (så var det!) aldrig bett någon läsa.. kanske möjligtvis har jag tvingat Vivi för de känns meningslöst att skriva heeelt och hållet för sig själv.. Men men...

Det jag ville komma till var iaf. att det finns folk som har ännu tråkigare bloggar än vad jag har, och till råga på allt så är de fulare också.. Fula färger som inte passar, fula teckensnitt, fula bilder.. osv..

Hur jag kom fram till detta var helt enkelt efter att ha klickat runt på olika bloggar från mer-trafik.se.

Jaja..

Det jag ville skriva påriktigt var, (för detta är ju med sååååååååå intressant) att världens största äckligaste pappalångben sitter på min gardin och bara är hemsk och äcklig, hatar den så himla mycket, såg den på morgonen när jag vaknade och den har varit där sedan dess, möjligtvis klättrat någon cm ner, men i princip så är den på samma ställe.. är så himla ledsen för det och behövde få det ur mig.

Tack, hejdå.




PS. Vill ni mig någonting så skicka sms till Tobbe, för min laddare är borta, antagligen är den hos Tulle å han är i GBG å kommer inte hit förrens nått jullov eller så.. Så jag har helt enkelt ingen mobil, varför jag skriver det här vet jag inte eftersom de flesta av mina vänner inte kollar denna bloggen, men... .iaf.

Detdär, var iaf. ett viktigt meddelande.

skriv ner detta intresseklubben!

bläää..... finns inget att göra = inget att skriva..

Tråkig dag, vädret är tråkigt, på TV är det tråkigt, har ingen bra film att kolla på, långt till helg, och Tobbe har skaffat virus till en av datorerna :( haha, inte för jag bryr mig så mycket, det är på den datorn han använder ändå :L

Letar lägenhet för fullt, men får se, i värsta fall får vi väl bo på vandrarhem tills vi hittar något, vill iaf. börja jobba den 26:e september :))

Hoppas iaf. vi får lägenhet, då blir de inflyttningsfest kan jag lova! Alla mina kära vänner blir välkomna ner till mig och Tobbe då :)

Idag ska jag duscha, sådär, nu va de slut på saker att säga. Mycket intressant och meningsfullt inlägg om jag får säga det själv.

förhoppningsvis inte arbetslös längre ;)

oj.. jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera... men jag har inte vart hemma så mycket så vad ska jag göra?

Har varit hos Tulle hela helgen, jag och Tobbe har sovit i hans mammas och pappas dubbelsäng, och gissa om den e go? I love it. Vi har haft lite pokerkväll, jag vann första omgången och jag och Tobbe delade på vinsten de två andra omgångarna. Max sög, men vann mycket på tur, Tulle sög bara helt och hållet och åkte ut snabbt och lätt helatiden. haha.

Just nu är jag hemma iaf. ont i huvet och allmänt trött, inget bra på TV, någon som har ett tips på någon film jag bör se?

Men en god nyhet är iaf. att jag fick ett jobb i Malmö idag, som försäljare, inget drömjobb som sagt, men ett jobb är alltid ett jobb och det var rätt fint där, så ska bli spännande. Nu gäller det bara att fixa lägenhet, eller ställe ett bo på tills den 26/9 då jag ska börja. Håll tummarna för mig. ;)

Nu ska jag gå till Tobbe så ska vi titta ifall vi hittar någon bra film.

Puss!

Ps. Jag älskar dig Tobias!

FF

Hej hej, har precis kommit hem från Tulle. Jag, Tobbe, Martin, Emanuel och Max praktiskt taget bor där nu, sjukt gött är det, speciellt nu när det bra vädret har kommit och man kan gå och ta morgon / kvällsdopp när man vill :D

Ska snart dit igen, ska bara byta kläder, duscha, äta osv...

Torsdags var det kräftskiva,
och en rätt så rolig sådan. Jag vet inte, Jag, Tobbe, Martin, och Tulle började supa redan vid 4, sen kom Max och gjorde oss sällskap. Tjejerna som skulle göra oss sällskap vid 6-7, möjligtvis 8 för Ebba då, kom inte förrens vid efter 10 (grrr...) inget ovanligt dock, men då var vi redan fulla å glada, och när Ebba, Cilla och Natta blev som mest på G var vi andra rätt slut.. haha, men snapsvisor, kräftor och fina hattar blev det iaf. slänger in någon bild när jag får dom ;)



Bild 1. Ebba och Jag (Tulle som står)
Bild 2. Martin, Max och Tobbe
Bild 3. Max och Tulle

Idag ska vi sitta å dricka lite igen hos tulle, får ju passa på när det är "FF" som man sa i typ 3:an.. haha!

Här hemma är det också FF, mamma å pappa är i Grekland med Nella, men här är inte lugnt för det, Nej, Emelie är här och hennes gode pojkvän Mike. Så det är inte lugnt hus inte, men det slipper ju jag som drar till Tulle igen ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!
skrev en lång text här, men suddade ut den..

Bilder

Här är två bilder från helgen hos Issa :)

..
Jag längst upp, men var så ful den kvällen så mer än så blir det icke.
Sofie och Jonna sen då va ;)

..
Issa mitt uppe i charadern. ;)

16 månader



Idag har jag och Tobbe 16 månader, känns jätte bra, vi är fortfarande minst lika kära som alltid!
Inte lång tid kvar till 1½ år, då får vi göra någonting mer speciellt.

Men idag har vi käkat tårta iaf! Visserligen är det kanske mer för att min kära lillebror blir 18 idag,
men man kan ju säga att vi firade oss också! haha :)

Idag har jag och Tobbe inte gjort nått speciellt, suttit hemma och planerat lite för imorgons kräftskiva,
men som de verkar så är folk mycket upptagna (tråkiga!) jobba hit och sjuk dit.. ntnt....
Men förhoppningsvis så blir det alltså kräftskiva imorgon hos Tulle, så jävla gött, Älskar kräftor!!
Vet att de finns typ 17-22 jumbokräftor på ICA för 59:- eller nått sånt, helt klart prisvärt.
Färska kräftor är ju godare, men nu får det bli såhär.

Jag slog mitt spindelharpan rekord idag förresten!!! haha, sicken nyhet va ;)

Tidigare rekordet låg på 100 drag, 1200 poäng ;)


Godhjärtade Evelina

Hej hej, nu sitter jag och Tobbe bredvid varandra vid varsin dator och nördar, haha! Jag ska snart duscha å sen ska vi se på Sex And The City tillsammans.

Kände mig så värst snäll nyss, som en godhjärtad människa, haha! Jag satt och kollade på Bohlers bilddagbok och läste om att han å Johanna ska till Göteborg i helgen, så började jag le, så kollade Tobbe på mig och frågade varför, så sa jag "För Johanna å Bohlers skull för dom ska på en mysig helg i Göteborg" Då sa han att jag var så snäll, och ja, de var faktsikt rätt snällt :) haha

Jag är dock inte lika snäll mot min lillebror som fyller år imorgon, 18 år å jag har inte köpt någon födelsedagspresent. :S Men kanske kan köpa han en akustiskgitarr som dom säljer för endast 200:- på Netto!? Säkert inte den bästa, men han är inte den bästa på att spela heller (ops! inte så snäll igen)

Nu ska jag duscha, ciao!

Student!

Nu börjar alla lägga in sina scheman för skolan, och jag har inget! Gött är det. Snart får man känna på hur det är att ha tagit studenten. haha.

"En moderat satt på en bänk"

Haha, måste berätta med om hur roligt det var när jag precis kommit till Malmö och jag och Vivi skulle sitta på en bänk och prata lite.

Alla bänkar var upptagna så vi bestämde oss för att sätta oss på en redan upptagen bänk, Han var ju bara en person och det fanns absolut plats för två till.

Runt bänken fanns små stugor som tydligen inte brukade stå där. Jag sa till Vivi att det såg ut som valstugor och på så vis kom vi in på politik snacket.

Killen som vi suttit oss bredvid på bänken var säkerligen moderat. Han satt i sin lilla kostym och såg överklassig ut.
Haha, och då, faktiskt utan att tänka oss för börjar jag och Vivi snacka skit om moderaterna.

Efter en halvlång diskussion om hur dåliga moderaterna är så kom vi in på Vivis ex, som kan få heter "Vivis ex" hahahahah, aja, iaf. som är en moderat, han hade sagt den otroligt smarta kommentaren "Jag håller på moderaterna för att folket bryr sig inte om mig, så jag tänker inte bry mig om folket heller" Med andra ord - Moderaterna bryr sig inte om folket, så jag håller på dom - haha! Så jag sa "Jaja, moderaterna bryr sig inte om honom heller" så började vi skratta.

Detta måste blitt för mycket för den lilla moderaten bredvid oss vars bänk vi övertagit med oss själva och all vår proparganda, så han reste sig upp, suckade högt, och gick sin väg.

Malmö!

Igår var jag ju då som sagt i Malmö, och nu är jag ännu mer sugen på att flytta!! Massa affärer man vill ha, stor stad, man slipper vänta i tre år på bussen, goda salladsstället (åt en as god sallad med ädelostsås) med mera, med mera, och faktiskt tillomed, när jag tänker efter, så verkar itne domdär säljarjobben sådär jätte hemska, skulle faktiskt kunna tänka mig att helt seriöst prova på det och se om jag är nå bra, man kan ju faktiskt tjäna mycket pengar, om man är bra på det :)

Intervjuerna gick bra, tror jag! men dom var väldigt olika, hon första som intervjuade mig snackade på som fan, hon frågade om allt mellan himmel och jord, "vem är du? Har du djur? Vad känner du mest igen dig i av en fyrkant och en trekant?" Detta höll på i typ 45 minuter då fick vi "tyvärr sluta :( För de kommer ett till möte nu!" shit, om de inte hade komit ett till möte, skulle vi hålla på i 45 minuter till då??

haha, på andra intervjun fick jag svara på typ en fråga eller nått "Varför sökte du detta jobbet, och varför vill jag att du ska jobba hos just oss?" enkelt och snabbt, intervjun var över på en kvart, men det var rätt gött.

Som tur var hade jag Vivi med mig, hade aldrig klarat mig annars, hon hjälpte mig att komma till rätt ställe, på rätt buss, och hitta rätt mat, men inte minst, hitta rätt klänning! på H&M! Älskar den, ser ut som en kjol och en t-shirt, men det är en klänning, En sån med hög midja, det är typ som så, man är rädd för att använda hög midja redan, men man tycker att det är snyggt, då kan man tjuvstarta lite, och sen om någon påpekar det kan man alltid bara säga "men det är faktiskt en klänning, inte en kjol med hög midja." haha :)

Jag vill vill vill vill vill flytta till Malmö! ;)

Några dagar..

3 Dagar sen jag skrev nu.. har tillbringat hela helgen hos Tobbes mamma, det är gött att vara där. Slipper städa och slipper mamma å pappa som helatiden vill nått "ta ut hunden... plocka undan i köket.." bla bla..

Helgen har vart okej, fredagen var helt störd hos Emanuel med Tobbe, Martin, Tulle, Emanuel och Karro, jag och Karro kom på massa nya användbara köksredskap, kryddor och så var vi rädda för Mickron som vi trode var en alien vid namn "Sharp" Väldigt alien-aktigt namn om jag får säga det själv! Vi inbillade oss att "Sharp" hade tagit över Tobbe och dom andra å att dom i sin tur var ute efter att mörda oss, med kökskniv!! :S Galen kväll helt enkelt.. :S Karro drack strårom så därifrån kanske hennes flödande fantasi kan förklaras ;)

I lördags var jag på tjejkväll hos Issa, Jag, Jonna och Sofie kom hem till henne, drack lite och lekte charader (stavning?!) men det var kul, Kom in gratis på Zäta's efter att ha fått tjata ett tag men väl inne han jag inte mer än att ta en cigg tills Tobbe kom och ville hem, jag kände mig trött och full så den idén lät bra.

Idag har jag jobbat, fått lön, käkat pizza och bara funnits. Har kollat upp tågtider (Fan va dyrt!!) för Malmö imorgon, åker från FBG klockan 10:22 tror jag det var, sen blir de mina tre intervjuer i Malmö för att sedan åka hem för en dyr peng. Ska fan ha jobb där nu!!

Nu ska jag kolla lite på någon film Tobbe tittar på. :) 10.000 BC eller nått sånt heter den.

Sen som alltid.......

Jag har fått ganska många läsare nu faktsikt, ettpar per dag iaf :) Jag vill veta vilka det är! Jag läser typ BlondinBellas blogg varje dag, haha nästan pinsamt :S och Kenzas läser jag med typ dagligen, annars är de inga bloggar jag "följer" brukar spana in Johannas ibland, och Nicoles :)


Jag är hungrig och vill dra nu!!! men icke, men snart ska vi dra iaf. sena som alltid -.-'


Filmkväll tonight ;)

Hej bloggen!

Jag vill köpa en digitalkamera. så jag kan lägga in lite liv i denhär bloggen, just nu är det mest bara massa text, men men, det får duga tills vidare. Jag och Tobbe planerar ändå att investera (stavas det så?) i en digitalkamera när vi skaffat lägenhet i Malmö! Vi måste göra det snart, är så jävla sugen! :D

Kom precis hem från jobbet, och Tobbe är ledig idag, så vi ska dra hem till Emanuel tror jag, så ska vi + Martin och Tulle glo på lite film :) Imon blire jobba för mig igen, men snart kommer Atila hem å då blir de löööööööön, najs.

Nu ska jag göra mig iordning. Puss ;)

jäkla apelsin!

Jaha, nu har min apelsin börjat visa fel tid :S hur fan ändrar man det då?

Nu ska jag se ett avsnitt av SATC och sen blir det frukost för min del! Peace!

K'naan - In The Beginning

Har blivit helt kär i K'naan - In The Beginning, den är med på skivan från filmen med Harold och Kumar, dom e så jävla roliga med! :DMen ja, vill ni ha ett tips om en låt att tanka ner så kan jag verkligen säga att detta är ett hett tips!

SATC

Jaha, Idag har jag kollat på 9 avsnitt av SATC och snart ska jag och Tobbe kolla på ett 10:e haha det är så svårt att sluta!! Jag blir så arg på Carrie (om det nu är så hon heter, suger på namn) för att hon är otrogen mot sin fina pojkvän som gör allt för henne och fixar hennes golv med den jävla Mr. Big!!!!! :@ ush!

Jag och Tobbe är nyduschade, just käkat varsin god bit kaka, och efter avsnitt nummer 10 ska vi krypa till sängs, tidigt för en gångs skull! haha :)

Som man bäddar får man ligga.

asså vissa människor kan göra en ordlös.. man kan verkligen tro att man känner någon, men så behöver inte vara fallet.

Jag sitter här nu, pappa ska snart hjälpa mig med mina sex and the city avsnitt, dom är i .img jag fattar noll om hur man öppnar / packar upp / kollar på dom. haha, Är ju inte heller världens mest tekniska människa, men what ever, pappa är ju det så tur jag får hjälp.

Ska käka upp resten av mina ahlgrens bilar - sur sockrade och krypa ner i täcket, kolla på några avsnitt och sen blir det frukost, Tobbe ska sova här inatt igen, bra. Är så himla glad att jag har honom, behöver verkligen honom.

Är så jävla trött på Falkenberg nu, finns så många människor jag verkligen avskyr, hatar, människor jag inte ens skulle fälla en tår för om de dog i en tragisk (gärna plågsam) olycka. Nej, nu är jag väl kanske lite väl brutal, men nästan. Kollar jobb och lägenhet i Malmö helatiden, uppdaterar ständigt både blocket.se och arbetsförmedlingen.se Jag vill här ifrån!!!

Kan bara komma på en person jag skulle sakna, men den personen saknar jag lika mycket just nu, som jag sitter här i soffan framför datorn.. men som man bäddar får man ligga.

Nej, denna dagen känns bara tragisk och hemsk och jag vill bara försvinna från den. Nu ska pappa hjälpa mig, hejdå.

Synd :(

nehepp, fick inte lägenheten :( synd, men men, finns andra med, som jag väntar på svar från.
Fick iaf. en till arbetsintervju nu, så nästa måndag blir det två intervjuer, gött :) Vill bara ha lägenhet också!!!

Har fortfarande inte käkat på heladagen, så det blir väl till att göra det nu, ska värma lite mat från igår, gott!

Pusshej


<3

Vill ha lägenheten!!

Jaha, kunde inte sova, inte helt oväntat, går ner å tar mig en macka istället..

Idag får jag veta om vi får lägenheten i Malmö eller inte!!!
Hoppas hoppas som fan, och Hoppas hoppas du vill bo med oss Vivi!! :D


Arbetsintervju om en vecka i Malmö med, inte drömjobbet som sagt, men what ever...... ett tillsvidare jobb iaf. :)


FAN!!!!! Hela inlägget jag skrev raderades!

jaja, jag får skriva ett nytt, men detta kommer inte vara så välskrivet och bra som det förra. hmpf!

Idag är jag ledig, Johanna jobbar måndag - tisdag så jag får vila, känns jävligt nice, har jobbat 54 timmar nu utan att fått lön än så länge, så länge har det aldrig gått på pizzahörnan för mig.. haha, men men, gött när den väl kommer.

Tobbe sov hemma idag, hos mig alltså, eller oss, vet inte vad jag ska kalla det just nu, men iaf. vi har ju sovit hos honom några dagar nu, och kan ju säga att jag föredrar min 120x200 säng framför dendär lilla madrassen på golvet, men men, bara jag har Tobbe kan jag sova var som helst! ^^

Helgen var lugnt, fredagen softade jag och Tobbe bara på och lördagen hade vi en mini-förfest hos Tobbe, med Jag, Tobbe, Martin, Tulle och Johanna. Johanna fick tillomed i sig öl!! haha, när vi skulle dra till Tobbes brosha som det först var tänkt, ändrade vi oss och drog istället till stranden för att lira lite volleyboll, Johanna gick till sin "Bibbi" och istället kom Emanuel och någon annan grabb och joinade oss på stranden, det gick sådär! haha, Vi såg ju bollen, men att bedömma avståndet var svårare...  Sen gick jag och Tobbe och badade nakna från bryggan mitt på natten! Det var varmt, mycket varmare än jag trode, och mysigt ^^

Nu ska jag sova vidare, klockan e för fan bara halv 10! Sov gött!

Jag tänker på dig varje dag.


Don't speak

Fyfan, skulle gått ut igår men var så jävla trött, hade ju fan knappt sovit någonting, nej det gick inte för sig, istället gick jag och Tobbe och la oss tidigt och tog ut en jävla go sovmorgon. mmh! :L

Pappa fyller 39 år idag. Födelsedagar har aldrig varit någon stor grej i min familj, vi brukar inte käka tårta och bli galna över vad man ska köpa osv. jag köpte en påse grillchips, för pappa är som jag, och ingenting slår en påse chips, och även en trisslott, det var ett smart drag, för om han vinner 25.000:- så kommer han inte kunna behålla dom själv, han bara måste ge mig lite, så funkar det liksom..

Idag kommer väl gubbarna på jobbet vara bakis, dom skulle ut och festa igår, och Broshan var fett lycklig över det, gick runt och fnissade helatiden, idag kommer dom väl stå och skryta med sina stämplar dom fått från någon klubb, haha! det gjorde dom en annan gång.

Börjar bli trött på att jobba nu, har jobbat fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, (inte måndag) tisdag, onsdag, torsdag, fredag, - så ska jag jobba nu lördag, söndag. puh! inte mycket paus där inte, men passen är iofs. bara 4 timmar så jag ska nog överleva ;)

Nu ska jag duscha, sen ska jag köpa öl för mina sista slantar, och sen cyklar jag till Tobbe igen innan jobbet. Puss!

10 jobb

Efter värsta fighten med mamma är det bara så, jag måste flytta, snart, nu!
har sökt 10 jobb idag, ska på arbetsintervju den 11.. inget dröm jobb, men har jag bara ett jobb så kan jag flytta,
sen är det bara att byta..

För skojs skull sökte jag som receptionist på The Studio, där Vivi förhoppningsvis får jobb som make-up artist!
Skulle vart sjukt roligt om vi jobbade på samma ställe, det håller jag verkligen alla mina tummar för, gör det ni med!

Sen ska ju Tobbe få ett jobb med, det finns några lagerarbeten han ska söka, men inte så värst många,
men tror det blir lättare på plats med, när man kan gå ut personligen och dela ut CV.

Nu ska jag vila lite, har suttit i flera timmar och sökt jobb nu, vart vaken sedan klockan halv 7.
Lägger mig nog i soffan och slöar lite, för sen blir det jobb jobb jobb... 17-21, för mig och Johanna.

Igår blev inget kvällsdopp, pojkarna var badkrukor, men ikväll ska jag nog lyckas få i Tobbe iaf. :)

Puss och "godnatt" :)

what to do

Idag var jag uppe och cyklade tidigt på morgonen som fan hem från Tobbes mamma, vi sov där bådatvå inatt,
dels för det är tråkigt att sova själva, och dels för att vi var på stranden med Martin, Emanuel och Tulle igår kväll.

Idag vill jag till stranden, är där för lite måste jag säg..

Just nu håller jag på att söka jobb i Malmö, har skickat iväg några ansökningar, har hittat några lägenheter som jag tänkte ringa in på också, men måste prata med Vivi först, för vi tänkte ju bo ihop ett tag, jag, Tobbe och Vivi, tills vi alla har ett jobb och bra med pengar osv.. hoppas verkligen att detta går för sig nu..!

Lycka till Vivi, hoppas du får dedär jobbet på The studio.

Jag älskar dig Tobias!


Förlåt!


RSS 2.0