d

 


 
 

Tack för dessa åren Hi-media!

Sitter nu på jobbet och gör min näst sista dag på Hi-media. Känns helt sjukt att vara arbetslös igen, och har nog inte riktigt fattat än att jag inte ska tillbaka till mitt lilla kontor. Inga fler möten och alla mina kunder, känns som jag lämnar dom i sticket?! men dom klarar ju sig utan mig.. Men de känns inte så just nu?!
Här sitter jag och sköter mitt jobb i vanlig ordning... eller? ;)
 
 ----------
 
 Hann inte skriva färdigt innan på lunchen så nu fortsätter jag hemma med detta inlägg! :)

Hi-media ja! Min första tillsvidareanställning. Kommer fortfarande ihåg arbetsintervjun helt klart. Jag var lite sen eftersom jag kom från en annan arbetsintervju som drog ut på tiden. Sen när jag träffade Sofia, min blivande chef så såg hon verkligen inte ut som jag hade förväntat mig! I telefon hade hon en bastant och dominant röst och framförmig såg jag nu en liten asiatisk tjej som verkligen inte matchade sin röst. Jag minns att hon efter intervjun frågade mig om jag är lite som Tove i Idol, jag hade för tillfället inte en aning om vem det var men sa såklart "Ja absolut..." för jag tyckte hon verkade gilla Tove..

Och det gjorde hon nog för när jag sa att jag fått det andra jobbet men hellre skulle jobba för henne så sa hon att jag fick jobbet! :)

Chefen sköter sitt jobb i vanlig ordning... ;)

Och sen har jag jobbat där. Det hade blitt 3 år i februari och det har vart den bästa arbetsplats man kan ha. Sofia är verkligen världens bästa chef och bryr sig så mycket om oss som jobbat i Halmstad.

Vet inte hur många kollegor som kommit och gått under dessa 3 åren men säkert ett 20 tal? Vissa har varit riktiga.. asså jag vet inte ens vad jag ska säga om dom men man har ju undrat hur Sofia tänkte ibland... och vissa har verkligen varit de bästa människorna! Julia som jobbade där när jag började, men tyvärr slutade ganska kort där efter är idag en väldigt nära vän som jag är hur glad som helst att jag träffat! Dragan som tog mig under sina vingar när Julia slutade! Sofie som det tog ett tag innan jag tyckte om men som nu också är en av mina bästa vänner. (Och många fler! Jag nämner inte alla så glömmer jag inte någon, ni vet ju att jag suger på namn...)

Sofie och jag på sista festligheten med jobbet!

Har många goda minnen med mig från Hi-media, många nära vänner, mycket erfarenheter och stor tacksamhet! 

Måste också säga att jag tycker om och kommer sakna alla mina kunder också! Känns helt sjukt att jag inte ska få ha kvar mina kunder!!!!!! haha.. 
 
 Imon gör jag min sista dag...!!!!!
 
Förmodligen Sveriges sjukaste kontor :)
 
 
 
 

Öppna ögonen

Tänk så många människor  det finns på jorden, och tänk sen hur få människor som styr och kontrollerar alla dessa människors liv. Det finns ingen logik i att vi ska acceptera den hierarki som pågår i världen idag.

Att vi blir mer medvetna. Att upplopp och demonstrationer mot makten dyker upp nu är såklart ingen slump, Internet har gjort det möjligt för oss att få information om sanningen och vad som händer i hela världen med bara några knapptryck.

All denna information som kommer ut. Om korruption, utnyttjande, förtryck och gång på gång bevisar makthavarna för oss att den makt de har över oss missbrukar de.Det är lätt att bli lamslagen. Att blunda för vad som händer, att bli naiv och kliva tillbaka in i bubblan där vi tror att gubbarna på toppen vill oss väl....

..men vi kan inte blunda genom livet. Då och då kommer stunder när vi inser att vi genom våra stängda ögon är en del av den hjärntvättade massan av människor som blivit förvandlade till små hamstrar som springer i sina hamsterhjul och gör så tills döden skiljer oss åt.

Men vi är inte oskyldiga. Som människors är vi för intelligenta för att springa i hamsterhjulet utan skuld. Hamsterhjulet är motorn i hela apparaten och utan motorn så kommer inte apparaten kunna fortsätta fungera. Det är din och min skyldighet att öppna ögonen och kliva ur hamsterhjulet.

För motorn som du bidrar din energi till är samma motor som tillåter människor att dö i svält till förmån för andra människors överflöd av lyx.

Grattis Sandra!

Firade Sandras 32 års dag i fredags! Som ni ser på bilden nedan så ser hon inte ut att vara en dag äldre än 25 och då har hon ändå fött tre ungar!! :)

Det bästa med att ha jobbat på Hi-media är alla fina kollegor som blivit mina nära vänner, Sofie och Sandra som jag jobbat med till slutet, Julia som jag träffade under mina första månader, och sen flera andra goingar som kommit och gått! :)

Sofie, Jag & Sandra

Meen har kollat runt lite på arbetsförmedlingen nu, ska ju flytta till Norge i början på nästa år säger planen, men inser att jag kommer börja klättra på väggarna om jag ska vara arbetslös till dess, kollade på arbetsförmedlingens hemsida och såg några rätt intressanta jobb faktsikt så tänkte ge mig på att söka några.

Dock först imon, för mitt CV och annat skit ligger på min andra dator, som jag råkat hälla coca cola i hela tangentbordet för, så har inget tangentbord till den just nu. Får köpas imorgon, och då blir det dessutom dags att fortsätta och kanske tillomed avsluta min tattuering! :) wieeHi-media Halmstad <3

Har haft en fantastiskt trevlig kväll med världens bästa kontor som jag inte orkar skriva mer om just nu, men eftersom jag aldrig tar egna kort så snodde jag några kollegors bilder och lägger dem här så jag har dem sparade.. ;)Världens bästa chef lagar mat! :D

Hela gänget! :) Kocken, Chrille, My, Sofie, Jag, Jenny, Sandra. Och chefen lägst fram imitten :)
 
Jenny o en annan kock ;)

Kocken tror att jag ska kunna göra chokladdropppar? :S:S
 
Jag och Sofie..... :)
 
chefen och praktikanten! :)
 
Förrätten! 
 
Mysan! :)
 
Sofie jag och Sandra!! :)
 
 

RSS 2.0