ORKAR INTE!

Nej fy fan.
 
Nu är jag så jävla trött på denhär regeringen! Hur kunde Sverige vara så korkat att vi röstade in Moderaterna i ytterligare 4 år av misär?! Var den nya loggan så fin? Har Reinfeldht så söta ögon? HUR?

RUT-avdraget som Maud Olovsson "inte såg några gränser för" har nu blivit just det: Gränslöst. Skattepengar skall gå till att anställa en bartender hemma. På vilket vis är det viktigt? Och vem kommer göra det? Någon som vänder på slantarna? Knappast..

Meningen med att betala skatt är för att man gemensamt ska kunna finansiera allmän välfärd, och vad betyder då allmän välfärd? Jo att allmänhete, det vill säga Alla i samhället skall ta del av, och få en garanti för att ha vissa grundläggande rätigheter, så som sjukvård och utbildning.

En bartender hemma är selekiv välfärd, det vil säga något som endast vissa kommer att ta del av. Det är INTE därför jag betalar skatt!!!


Hur kan man prioritera på detta viset utan att det blir uppror? Varför är vi så jävla lama i Sverige?
 


..annat som denna regeringen sysslar med just nu är att avskaffa LAS (Lagen om anställningsskydd) för ungdomar under 23. Där arbetsgivaren ska kunna sparka sin anställda på kort tid utan att behöva ge något skäl.

VARFÖR GYNNAR DETTA MAJORITETEN?!

Svaret på den frågan är: Det gör det inte.

Visst behöver kanske ingen över 23 bry sig. Det går ju mer och mer åt det hållet i detta jävla landet, men det där är bara början ska Ni veta Era jävla passiva idioter.... okej förlåt nu ska jag lugna mig..
 
Men jag menar att det kommer inte sluta där. Tillslut är det Dina rättigheter som går åt helvete, och allt för att ditt liv var.. för lätt för att du ska orka bry dig? Jag vet inte. Men folk i Sverige verkar ju slutat tänka. Går på allt man ser och hör utan att ha de minsta granskande tankarna i hjärnan.

Jag blir fan besviken.

FUCK YOU SVERIGE, OM NI RÖSTAR IN MODERATERNA EN GÅNG TILL.

Häftig unge!

 
Idag fyller den lilla tjejen på bilden 18 år. Det är mini lillasyster. En så himla cool lillasyster!

Petronella, yngst i familjen men klok som en bok! När hon var liten ville hon så gärna vara som jag, och istället för att uppskatta det och ta det som den ära det var tyckte jag bara att det var en ren pina. Kanske mest för att hon gärna stal mina kläder (det hände dock att jag stal kläder av henne med..)

Men idag vill hon inte vara som mig. Idag är hon sig själv, och det fullt och jävligt bra. Hon är inte som andra 18 åringar, hon är mycket smartare, och sen är hon riktigt snygg på det! Hon är förlovad med en kille, och även om han med verkar väldigt fin, så ska han vara glad över att ha haffat ett sånt riktigt kap, för det är vad hon är!

Hon är så smart, så säll, god och genuin. Omtänksam och speciell.

Hon är Skorpion i stjärntecken, precis som min Tobbe, det stjärntecken som jag tycker är det häftigaste. Mystiskt och passionerat, känsligt och godhjärtat. Sån är hon tycker jag.

Hon blir 18 år, myndig och "vuxen". Snart ska hon göra sin första tattuering, och krogdebut.

Tiden går så fort, och jag är så stolt att ha världens bästa lillasyster! <3
 
 
Idag är det jag som önskar att jag vore mer som du, självsäker, egen och kärleksfull.
 
 
 

Labyrint - Broder del 2

Älskar att Hip Hop och Reggae Sverige ofta slår ihopsig för att göra grymma låtar tillsammans!

Senaste låten Broder del 2 med Labyrint är klockren tycker jag, jag som annars börjat tröttna lite på Syster Sols lite "gnälliga" stämma tycker hon får till ett lite softare sound i denna låten och hoppas på fler sånna låtar från henne i framtiden!Medverkande Artister:
Labyrint feat. Briz, Ras Daniel, Rootbound Williams, Kapten Röd, Essa Cham, Syster Sol, Slag från hjärtat, Donny Dread, Amsie Brown, General Knas, Dani M & Chords

General Knas börjar sin turne med ny skivan nu också i sammarbete med festivalen Öland roots och ett flertal andra svenska artister kommer haka på, hoppas kunna gå på någon av dessa spelningar i höst/vinter!En annan lyckad låt när flera (inte lika många) artister från denna värld slog sig ihop kom i somras med syster Sol i spetsen. En kärleksrevolt med Syster Sol, Dani M, General Knas och Aki.

Mer sånt hoppas vi på! :)

Peace and ONE LOVE!

RSS 2.0