Jävla fucking skit äckel fanskaps morgon.

jaha, såg att inlägget jag skrev igår inte hade publiserats, så gjorde det nu istället.

Idag har jag haft en helvetes morgon! Vaknar upp, trött som fan! Går ner, hungrig som fan, hinner jag äta? Nej! För måste till bankomaten och hämta ut pengar till busskortet som jag ska köpa.. tar kortet i näven för att snabbt springa ut men som tur är hinner jag se att det var fel kort, på nått jävla vänster har jag lyckats få med mig simkortet istället för bankkortet. TUR att jag kom på det innan jag stack tänkte jag och bytade...

Sen så skulle jag då cykla till bankomaten, och vad händer? cykelkedjan hoppar av, så jag får parkera cykelfanskapet, låsa skiten och typ jobba till bankomaten för att kunna hinna med bussen.

Väl vid bankomat fan så stoppar jag in kortet och det står "uttag för stort" EH VA?! Pappa skulle ju sätta in pengar till busskortet! ..JAJA, det är inte mycket mer jag kan göra än att jogga hem igen, och släpa med mig den fuckade cykeln från stället där jag parkerat den där kedjan hoppade av och kila in.

Tänkte slå pappa en pling och säga till han att sätta in pengar fort så jag hinner med buss helvetet. Men vad händer??? Inga pengar på mobilen! "Jajustde ja! Ringde ju slut på dom... IGÅR KVÄLL!"

gah!

Så får föra över pengar från Tobbes konto för att skrapa ihop ynka 50 kronor som jag sedan laddar mobilen med, men nu är det för sent att hinna med bussen, och pappa kan inte köra, för han har lovat att köra Petronella.. suck!

Går in, får panik, har inte käkat frukost, rullar en cigg.. är arg, stressad och bitter.

Kommer på att jag kan ringa Mia, och som tur är skulle hon åka till Halmstad om 5 minuter, så rusade till rondellen i mina högklackade stövlar, vill dö. Mia kommer och lämnar mig här.

Okej, en jävulsk morgon, undrar just vad förmiddagen har att erbjuda.. Arga kunder och inga oder? Nepp, det är dags för mig att vända lyckan nu.. Nu jävlar ska jag sälja!

Hörs!

PS. känner du för att droppa förbi mig på kontoret här i Halmstad med en fet burgare eller kanske en chips påse är du varmt välkommen.

.

Jag vet vad jag gör men jag känner ingenting,
därför är det svårt att sluta.
För kicken som det ger när jag lyckas med mitt spel,
ger en bättre kick än att supa.


Lugn kväll..

Awwn, det var ju Johanna som hade skickat kommentaren, anade nästan det lite, men så var det iaf! Sötis :)

Har precis kollat på Jag vet vad du gjorde förra lördagen, tycker det är as roligt de programmet, skrattar helatiden, skulle med vilja vara med på det! Hur kul som helst! Coolt med hypnos med, att man kan göra sånna grejer utan att vara vid medvetandet!

Har så jäkla ont i läpparna för dom är så jävla torra, svider som fan och inte ett lipsyl i sikte, så det är inte mycket att göra åt.

Skulle hem till mamma och pappa idag, men så blev klockan mycket, och fick inte med mig Tobbe och hit och dit så det blev inte av, lite synd tycker jag, hade sett fram emot det lite.. längesen jag träffade mamma nu, och då ska ni veta att jag är inte en sån som längtar hem! men nu gjorde jag faktsikt det.. Vet att mamma också hade sett fram emot det så blev lite ledsen.. men men, vi ska träffas på onsdag istället.. Då kommer pappa och hämtar mig på jobbet så får vi käka en god middag då istället.

Igår satt jag och Ida och drack lite vin och hade det sköj, roligast var när vi var ute och gick i den hemska skogen, enligt Ida iaf. som fan klämde ihjäl min hand där igenom, kanske lite mitt eget fel eftersom jag berättade det hemskaste jag visste om skogen när vi var ungefär mitt inne i den. Men det är smällar man får ta antar jag, har små sår på händerna nu av Idas naglar, men sånt är livet.

Imon ska jag nog ta mig till klitterbadet och simma lite, var några dagar sedan sist, men blir alldeles för trött efter jobbet så orkar inte då. men söndag imorgon så där har jag inga undanflykter, det är bara till att simma!

Nu ska jag spela lite på king.com

Ibland leker livet

awww, fick en så söt kommentar innan av någon annonym så vill gärna veta vem det är, det kan inte vara Ida iaf. för hon skulle aldrig skriva något så snällt och seriöst, och verkligen itne till mig, undrar just varför min bästaste vän inte vill vara snäll mot mig? det vet man aldrig, jag som är så snäll mot henne liksom.. :S

Jaja, det stod iaf. grattis och vad glad jag blir för din skull, å sådär. sött ju! Så träd fram du anonyma! :)

Fick sålt en till order sådär på slutet, så det blev två sålda idag, känns kanon gött, första gången jag lyckas med två på en dag, så det går ju spikrakt uppåt, eller vad säger ni?

Sen sådär mot eftermiddagen blev det lite cider innan vi slutade för dagen, bara 4,5or då, för man kan ju inte sitta och sälja till folk på fyllan, så det var ju trevligt, och sen blev det då denna jäklans timmes långa bussresa hem, nu är jag hemma och funderar på vart min taskiga vän Ida håller hus, har ju viktiga saker att fråga henne ju! Hur som helst, blir det nog lite partaj ikväll, och kan tillomed tänka mig att vi hamnar hos Tili, så dagens fråga är ju då, vad ska man ha på sig? Tror jag röstar på min klänning som jag fick av Tobbisen i julklapp..

Nu är jag hungrig som ett monster, Tobbes mamma är på Ica och köper någon slags paj till mig, så snällt! Vilken dag detta är va? helt super mysig. Så hörs kanske lite senare eller imorgon, Puss hej!

VILL HA KAMERA, hade jag haft det hade ni sett en bild på en sliten, trött men riktigt nöjd och glad Evelina här :)

Saknar ni mig eller?

Oj vad man tappar läsare såfort man inte uppdaterar på några dagar, sjukt ju! Men men, det är smällar man får ta. Just nu sitter jag på jobbet och har 3 minuter kvar av rasten, var först att sälja något idag, känns bra, men har inte sålt nått mer sen dess.. Men det är ju några timmar kvar så en till ska jag fan få iväg.

Där var en snabb update sådär inför helgen, blir väl mer ikväll eller imorgon kanske, för er som bara hoppas och hoppas. hörs då! Puss!

Jobb!

Hej alla mina vänner! Oj, nu var det 2 dagar sedan jag uppdaterade senast,  men ni ska veta att jag har haft mycket att göra! Har gått två provjobb dagar nu då hos swe media för att förhoppningsvis då få jobb efter tre sådana, men behövde inte vänta så länge utan fick en anställning redan idag, så imorgon börjar jag jobba för pengar! GÖTT! Jag har alltså ett jobb!!! Det ni, trode ni inte va? ;) Men så är det, så nu är jag redo att börja göra lite pengar! Och det är roligt också ska ni veta, älskar fan telefonförsäljning, alla som säger att det är ett skitjobb är bara dåliga på det, för det är jätte roligt faktsikt, drivande och utvecklande, japp ett riktigt kanonjobb enligt mig själv..

Så imorgon börjar jag klockan 8 min första dag som anställd på swe media! Ville bara meddela det. Nu ska jag sova! om jag ska orka upp, gonatt!

fryser som fan!!!!1!1!

Hej hej! Jag sitter här ensam på rummet, svinkallt är det för dörren hade visst råkat blåsa upp och jag vet inte hur länge den har stått vidöppen och kylt ner rummet men fingrarna är iaf. stela som fan just nu..

Tobbe jobbar så jag har inget att göra, helt ensam är jag, här i kylan.. så jävla tråkigt, ville att Johanna skulle komma över och hålla mig sällskap och kika på kattungarna men hennes mobil var avstängd så blev ju inte så, ingen rolig är inne på msn heller, så jävla typiskt att det ska vara så just när jag är ensam, och de som känner mig vet ju att jag klarar fan inte av att vara ensam..

Funderar på vad jag ska göra istället.. skulle hem till Skogstorp idag hade jag tänkt men orkar inte ta mig dit, så jävla långt ju! Kanske ska ta mig till klitterbadet och simma lite då? Har lärt mig att älska det! simmade tusen meter både igår och i förrgår.. en halvtimmes simning, en dusch och sen en lååång stund i bastun! härligt ju!

Men vadfan hände med sommaren då? Jag som trode att det var lika bra att kasta vinterkappan och plocka fram klänningarna vilken minut som helst men så får jag se små små snöflingor ramla ner från himlen.. fyfan! Orkar inte mer kyla nu, vill ha sommar!! NU NU NU!!!!! :@

Imorgon far jag till Halmstad och provjobbar, hoppas jag får detta jävla jobbet så jag kan få lite pengar! Jag och Tobbe har aldrig haft jobb samtidigt, utom när jag helgjobbade på pizzahörnan, men det gav ju fan inte så mycket så det räknas inte..

Men skulle vart riktigt gött att få jobb nu båda två, köpa lite kläder inför sommaren, och skor! och en väska behöver jag med.. och en sommarjacka kanske..

Hmm.. drömde att jag tattuerade mig, en nyckelpiga :S hahah, var AS nöjd i drömmen och jag var liksom medveten om att det var en dröm, så jag tänkte typ "fan va bra, det ska jag göra på riktigt!" sen när jag vaknade insåg jag att en nyckelpiga kanske inte var så bra trots allt, det händer ofta, att jag tattuerar mig i drömmen och är as nöjd, och sen när jag vaknar inser jag att det är as fult rent ut sagt! haha

Hart fortfarande inte bestämt mig till 100% vad jag ska tattuera den 23:e, men har ju iaf. några veckor kvar att fundera på det, men förslag någon? :)

Nej nu måste jag hämta ett täcka och vira in mig i! det är ju svinkallt! Hejdå!

.

.

1? 2? 3? nej 4! kattungar... :)

HEJ! Idag när jag vaknade och gick ner för trappan och in i huset så såg jag soffan klädd i plastpåsar och handdukar och vår feta katt på det med värkar som fan! WOHOW! Kattungarna kommer! tänkte jag.. och det gjorde dom också! YES! Jag var med när den första kom.......................fortsättning kommer snart.................

Jag skulle ju till Halmstad idag på informationsmöte om nått jobb, vi var 12 på mötet, 7 av oss kommer bli utvalda till provanställning, och tre av de 7 kommer att bli anställda.. men jag vet inte riktigt vad jag vill, det verkar sådär.. provanställningen är på 3 dagar och helt obetalda, sen jobbar man första månaden utan fast lön, alltså bara provision, seeeen, efter det får man 11000 i grundlön + provision, så efter första månaden verkar de ju iofs. bra! Men anmälde mig som intresserad iaf. gillar ju säljar jobb, speciellt via telefon, så hoppas på att jag får det ändå!

Ida skulle köra mig till Halmstad, men sen kom hon på att hon skulle rida med p****t (HAHAHAH) så hon kunde inte göra mig, och då fick jag snabbt kolla bussar till Halmstad, så när det väl var gjort hade jag 20 minuter på mig att cykla till stan, ta ut pengar och sen cykla till busshållplatsen, låsa cykeln och gå på bussen, ingen enorm utmaning tänkte jag, så kände mig lugn, men det lugnet försvann när jag såg att cykeln var borta, så jag kom på att Andreas lånat den till kliterbadet, så had enu alltså 20 minuter på mig att springa i höga stövlar till klitterbadet, cykla till stan, ta ut pengar...osv.. LITE större utmaning där, så fick lite panik, men gjorde mitt bästa!

Väl vid bankomaten, som det såklart är kö vid, så ser jag bussen åka förbi.. :( en minut förtidigt tillomed.. så med blodsmak i munnen av all ansträngning och en hemsk hosta så fick jag ringa pappa som fick köra mig till Halmstad, sicken jävla pers va! men men.. det gick ju fint tillslut..

........så fortsättning på kattungarna...... jag var ju som sagt med när den första kattungen kom, en söt liten orange jäkel, precis som jag hade hoppats på! och sen när den kommit så ringde Ida och sa att p*****t hade ringt så kunde ju inte åka med henne, fick alltså kolla busstiderna då, och medans jag gjorde det så kom en till liten kattunge, helt svart! AWWWEE!!!!!

Sen fick jag ju som sagt brottom där med dedär 20 minutrarna till godo.

Och påvägen till Halmstad kom en till liten kattunge, en orange till sa Tobias. och en timme efter dendär söta kullen på tre kattungar kom den sista lille ungen, lik sin mor med spräckliga färger! YES! Så nu ligger dom där och diar i en liten kartong med sin mamma, så söööött!!


Inte mina kattungar, men önskar att de vore det! små leopadisar! <3
Men typ sådär stora är dom just nu :)

Så är det någon som känner för en kattunge är det bara att hojta till så får ni en av mig om 10 veckor, för vill ju förfan inte döda dom! SNälla låt mig inte döda dom :( Älskar dom redan! så förfan ta en kattunge! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte hunnit göra idag. Puss och hej!

Duktiga, duktiga, Duktiga! Evelina.

Asså vad är huvudvärk förnått egentligen? Inbillar man sig bara att man har ont? eller vad? det är ju ingen precis fysisk smärta, man har ju inte skadat sig.. fattar inte?? Har iaf. hur ont i huvudet som helst just nu.. dunk dunk dunk låter det typ..

Men har faktsikt vart duktig idag, har diskat all disk som stod uppe på mitt och Tobbes rum här, vilket var väääldigt mycket faktiskt, så otroligt lat man kan vara som inte bara bär med sig skiten ner när man ändå ska ner? Så här stod typ all disk som finns i hela huset, men nu är det rent och fint inne i skåpen iaf. Så hoppas att Tobbe blir glad, för det var faktsikt han som skulle göra det! Men han är i stan med sin bror och köper slips till på fredag, så tänkte vara en snäll liten flickvän och fixa det åt honom.,

Och på tal om fredag, så vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Det är ju Anders begravning då, men har inte så mycket passande svarta kläder, men undrar om man får slänga in nått vitt med? Alltså vet ju att man får det, för man får ha på sig vad man vill, men är det dumt att komma med det? Alltså om jag har svart kjol, svart kofta och ett vitt linne till det? Tror det blir så iaf.. men då är frågan, skor? Vilka ska jag ha.. Önskar att jag hade klackat mina ankel boots för vill nog ha dom, men får la bli stövlarna annars.. Om jag inte går med oklackade skor!

Igår var jag och Tobbe duktiga, först gick vi till stan, fixade massa saker som man måste ha gjort för att få söka bidrag hos socialen, för japp! Det ska vi göra, ochdet tänker jag inte skämmas över alls, för man är bara dum om man inte utnyttjar alla resurser som finns för att få pengar när man inte har några, och jag har faktsikt jobbat och skattat några tusen, och kommer dessutom jobba och skatta i resten av mitt liv senare, så tänker fan ta ut nåra tusen nu när jag behöver det! SÅDET SÅ! ...men till det jag ville komma då... så gick vi hem sen, gick alltså, duktigt! och sen senare vid 20 tiden så gick vi till klitterbadet där Tobbe gymmade och jag simmade 1000 meter! Bra bra bra, och idag har jag diskat, helt otroligt vad jag är duktig va? tycker ni inte det? :)

Nu ska jag se om jag kan komma på nått annat vettigt att göra.. för ingen rolig är inne på msn, puss!

Svårt att välja en rubrik....

...när man skriver om så mycket olika saker.  (Ja hela den rubriken fick ju inte plats där uppe så skrev här med..)



"...And it ain't no use to sit and wonder why, babe"


Sitter jag och sjunger på just nu här i det gröna rummet.. ååh, jag älskar det gröna rummet så mycket att jga faktsikt nästan är lite ledsen över att flytta ner till själva huset 1 April, men jag antar att när jag och Tobbe fått adda till vår stil där så kommer jag älska det minst lika mycket! ååh, nu när jag kom att tänka på det så längtar jag ju! 1 April, go go go! 2 veckor left to go...

Jaha, så vad har Evelina, Sofie, Sandra, Sanna.. kalla mig vad ni vill.. (antar att det mest bara är Ida som fattar.. men ändå) för sig nu då? Inte så mycket faktiskt, tänkte spela lite tibia, men insåg ju att jag inte har prem längre och inte pengar till att slösa på det heller.. booring..

Men en sak som jag längtar efter verkligen är kattungar! För visst måste katten ha kattungar i sig? hon är ju stor som ett hus, rund som en boll och hård som en kanonkula, det måste vara kattungar där.. Det rör ju sig också! När man håller handen på magen så känns det som att dom inte bara sparkar där inne utan mer någonting liknande ett kattunge disco.. så klart som fan det är kattungar! Men när fan kommer dom ut då? har ju legat där hur länge som helst! Hur länge har en katt ungarna i magen egentligen?

Skulle faktiskt simma idag, tog mig helavägen till klitterbadet (ja jag vet hela vägen är typ 10 meter, men bara beslutet att ta på sig skorna och faktiskt pallra sig dit är jobbigt nog!) men när jag väl kom dit så är dörrarna låsta! VAFAN! men ajusde! dom öppnar 14:00 idag.. ja jaaa! Men efter all den ansträngningen som det tog mig för att ta beslutet en gång var jag helt slut när Tobbe stack dit klockan 14:00, så då stannade jag hemma istället och kollade på reprisen av melodifestivalen.

OCH FAN vad jag tycker att Petra är rolig! hahaha, skrattar helatiden högt för mig själv och TV:n när hon säger sina ironiska skämt som bara får tyst på hela globen utan ett enda litet fniss som ekar.. hahahahaha, gud, älskar henne!

Men nu ska jag.. hmm... göra nånting.. annat... som.... jag inte riktigt vet vad än... hade hoppats på att Ida skulle vara online, men ack det var hon inte, och det var ingen annan i mit "yes" kattegori heller.. den andra kattegorin heter såklart "no" så hoppas inte någon av er som är online nu läser detta och inser att ni finns där, pinsamt det skulle kännas.. Men antar att jag inte är i er favvo kattegori heller då.

Så hejdå alla yes- och no:are, och hejdå för er som inte ens finns på min msn, hejdå..

8 minuter och 32 sekunder.

Åååh fyyy faaan vad jag har vart bakis idag! Inte en blund fick jag inatt då mitt huvud var typ 1 sekund från att sprängas helatiden, och när jag väl fick en blund (ja jag vet att jag sa att jag inte fick nån, men tydligen ljög jag..) så vaknade jag snabbt igen och huvudet dunkade och jag ville bara dö.. just för det tillfället iaf.

Hmmm, jag som inte skulle festa igår.. men Ida kom hem till mig och Tobbe med en bag in box i ena näven och ett glatt humör i andra näven så jag stack ner och hämtade två vinglas och så började hinkandet sätta fart...

Det var fortfarande inte meningen att jag skulle festa, bara lite tillsammans med IDa tänkte jag, men så kom Tili hem till oss också och beställde ett flak öl, så då började Tobias dricka han med och så var vi två halvfulla som inte skulle festa..

Sen kom Antonia och Amanda och då var vi väl faktsikt inte så halvfulla längre,
glasen var typ llika tomma som vi var fulla och vi sjung och dansade allihopa till Tina Turner and Ike! "ROLLIN' ROLLIN' ROLLIN' ON THE RIVER!"

...så det slutade helt enkelt med att jag och Tobias hängde med Ida, Tili, Antonia och Amanda till Jasmina och Johan, men det var där mitt huvud började värka mer och mer och Ida mådde inte sådär superb! själv.... så ja, det blev inget stan för min del utan jag och Tobias gick hem när de andra drog sig mot staden..

Tobias ville absolut gå en väg medans jag tyckte att en annan väg var kortare, men eftersom Tobias kan vara väldigt envis vissa gånger insåg jag att vilken väg som än var kortast så skulle det ta längre tid att tjata och övertala honom att ta min väg än att bara snällt följa med honom på hans väg (sååå mycket längre var den ju inte..)

Men ack så fel jag hade... när vi kommit ungefär halvvägs hem var Tobias så säker på att hans  väg var kortare, att han hade rätt och jag hade så jävla fel att han började rita kartor på marken för att bevisa detta, han var dessutom villig att gå tillbaka för att på något vis bevisa detta men jag var mindre sugen på det..

Nu iofs. är jag inte längre lika säker på vem som hade rätt, vilken väg var kortast? men det struntar jag i nu... eller.. det struntade jag i redan då med.. men men.. sånt är livet.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, har fått hjälp av pappa med lite papper och ätit lite mat och sovit i några timmar i mammas och pappas dubbelsäng (väl behövligt!) men ska snart bege mig hem igen, och tror nog att jag går faktiskt.. det är ju ett underbart vårväder! Härligt.

Det blev väl rätt så långt dethär? Men nu är jag klar iaf. Ha det bra, Puss!

23 månader - mitt längsta förhållande!

Hej hej bloggen :) Sitter här uppe i det gröna rummet, helt släckt är det, och tyst för Tobias har gått och lagt sig, men han sover inte än, tjuvkikar lite på vad jag gör på datorn och så säger han nått då och då, oftast så frågar han nått "vem är det?" "vad gör du?" "vad står det där?" alltid lika nyfiken :)

Nu såg han att jag klickade in mig på bloggen och då var frågan "Kan du skriva om mig?" haha! Sötisen ^^ Men det hade jag faktsikt tänkt att göra också, skriva om Tobias alltså, för idag så har vi varit tillsammans i 23 månader! Alltså bara en månad kvar till 2 år! SÅ himla bra det känns! Och mer ska det bli!

23 månader betyder dessutom att Tobias nu är den killen som jag haft det längsta förhållandet med, mitt tidigare var på 22 månader, men måste säga att detta känns myyyyycket längre! Men kan ju bero på att jag och Tobbe är med varandra helatiden, vi bor ju ihop så det är ju klart att det blir så då. Men det skulle verkligen inte kunna kännas bättre, är så himla glad för min fina Tobias!

Så idag, för att fira detta, träffades vi i stan för att äta en mysig middag tillsammans. Jag sov ju hemma hos mamma och pappa inatt, skulle dit för att hämta lite grejer, men såklart glömde jag alltihop. Så jävla typiskt mig, får väl åka dit igen och hämta det.. suck!

Hur som helst hade jag och Tobbe tänkt käka på spiran, mitt första förslag var Burger inn, är helt besatt av deras burgare, så jävla goda! Men dom tar ju inte rikskuponger så då tänkte jag om, mer åt det nyttiga hållet så det blev spiran, men när vi kom dit visade det sig att dom inte tar rikskuponger heller så vi gick vidare till Stantons pizzeria, där tog dom iaf. emot det, så vi beställde varsin sallad där istället, riktigt god sallad! Inte som sallad på någon annan pizzeria, men saknade dock bröd.. annars hade den vart fulländad!


Tänkte ladda upp min och Tobbes 23 månadersbild som jag gjort, gör ju en för varje månad, men kom på nu att jag gjorde den i Skogstorp, så har ju inte den på denna datorn, så får bli Issas tackkort istället, som jag gjorde som tack för 20 års teckningen hon gav mig! haha.

Jag är inte riktigt trött än, men ska snart krypa ner bredvid Tobias ändå, så kan jag hinna pussa lite på honom innan han blir allt för trött och somnar, men först så ska jag väl antagligen , som alltid, spela lite på king.com. Fick ihop till 500 juveler igår, det ni ;)

Puss hejdå!

fördriver tiden...

Jaha... nu ä'r jag hemma hos Ida, hon ska bara läsa igenom hundra miljoner sidor som hon har prov på imorgon och sen ska vi hem till mig och äta lite nudlar är det tänkt.. får väl se hur det blir med det sen.. Ida är ju inte precis en kvinna av sitt ord. Om man säger så..

Men men, som tur är har jag datorn att roa mig med så länge, och om jag tröttnar på det så har jag ju alltid Mumma här i sängen som jag kan gosa med, helt fantastisk är hon.. man kan vissla på henne så börjar hon kurra som en duva och så lägger hon sig bredvid och slickar på handen, sötisen, älskar henne så mycket... SOM TUR ÄR så är inte monsterkatten här idag... :S hatar den, stor, svart, hemsk och monstrig...

Men men, just nu så driver jag med Ida, känner mig lite taskig men ska berätta för henne sen.. det är kul sålänge..

Men asså kan bara inte bestämma mig för vad jag ska tattuera.. vet verkligen inte, velar fram och tillbaka, ibland är jag säker men sen är jag osäker... jobbigt!! men det är ju iofs. långt kvar.. 23 april..  hmmm. får tänka lite till da.. hejdå!


Lilla Ida slida,, ;S

Frank!

Yes! Nu får jag och Tobbe, om vi vill, bo här i detta huset från och med 1 April när Tobbes mamma flyttar ut. Då har vi gratis hyra till 10 juni typ, då måste vi flytta ut tills 10 augusti ungefär, för då ska det hyras ut till sommargäster, och efter det så kommer vi få bo här tills vidare för en billig hyra! Underbart.

Och ett annat plus med detta är också att han som äger detta kommer köpa möbler till oss eftersom de måste finnas här när de hyrs ut till sommargästerna.. De möblerna kommer vi få sen om vi vill, även om vi flytta härifrån. göööött!

Idag har jag tryckt i mig godis, choklad och chips i stora mängder kan jag säga, och känner mig lite som en rullande boll just nu, men det var de värt, för de var längesen jag åt det känns det som.. kanske var de inte så jävla längesen nu när jag tänker efter, men var fett sugen så det var ändå värt det.


Så nu när jag har bostad, ätit goda saker, och såklart en fin fin pojkvän på det, så har jag faktsikt bara en önskan kvar.. GE MIG ETT JOBB! NU! vill så jävla gärna ha ett litet jobb som jag kan gå till och få pengar från, kan jag få det? pliz?

Kolla förresten detta fina jag gjorde
med det nya coola bildredigerings programmet jag laddade ner som funkar prima! enkelt är de med! Ida fick vara med där mellan mina och Tobbes kärleksbilde,r men som jag sa till henne, så älskar jag ju henne med, alldeles mållös blev hon.. men men..



Hejdå!

but I guess that's just what sluts do..

..ibland är det bara dags att logga ut gumman, eller hur Ida?

Har så mkt låtar på huvet idag, eller i huvet säger man kanske? aja, PUMPA UPP ARMEN MEN INTE MED DROGER!

men annars har jag väl inte så mycket att säga, har ju tillomed redan skrivit ett inlägg idag, men har en grej på gång, kanske, ett boende då.. till mig och Tobias, men mer om det imorgon när jag vet mera.. det är ju som sagt bara kanske.

Sen så söker jag lite jobb också, men känns onödigt att söka jobb, för tror ju att jag vet att ja kommer få kläd/sko/väsk jobbet som spåtanten sa, men de kommer la inte flyga in i armarna på mig så det är la lika bra att söka på, har dock inte sökt nått sånt jobb så förstår inte hur de ska kunna bli så.. men det löser väl sig, har sökt 5 andra jobb idag, och 3 i förrgår så NÅTT jobb ska jag la för fan få..

FAN MITT FITT INTERNET LA AV SÅ ALLT JAG SKREV FÖRSVANN... och nu minns ja inte ens vad jag skrev.. :(


de enda jag vet är att jag vill spela på king med Ida.. så ska fråga de nu.

3-0 till Rosmay!

Hejsan! För er som undrat vart jag var och spådde mig så var det hos Rosmay.. tror jag iaf. att hon hette, man spår sig i en liten stuga som hon har som ligger i båthamnen och vill ni ha nummer dit så får ni fråga Ida Stenberg..

Och sen så tänkte jag dessutom, påtal om Rosmay, berätta för er om min vän Christina! För hon har nämligen vart hos just Rosmay och spått sig. Och eftersom det var så mycket som stämde så tänkte jag säga det här, det får mig nämligen att känna mig lite lugn och tro på att jobb snart kommer till mig, som Rosmay sa. :D

Hon sa bland annat att Christina kommer att bli bjuden på en resa "till vintern"
...och vips! kort där efter hör någrakompisar till Christina av sig och säger att dom har en plats över till nått skidställe som hon kan ta, helt gratis!

1-0 till Rosmay!

Sen sa hon också att Christina måste ta ut sin p-stav, den hjälper inte och hon kan bli med barn när som helst!
...Christina blev lite nojjig och gick till ungodmsmottagningen, tog ut p-staven och vad säger dom där? jo att det var nått fel på staven och att den inte funkade!

2-0 till Rosmay!

Hon sa även att Christina kommer flytta norr ut (trots att hon redan bor fett högt upp i landet) för ett jobb.
...Idag har Christina flyttat norr ut, och varför? på grund av ett jobb såklart!

3-0 till Rosmay!

..Det var något mer har jag för mig, men ni ser ju att det finns ett mönster, för er som inte ser mönstret så är det att Rosmay har rätt i allt som hon säger..

Så japp, jag kommer få två barn tillsammans med Tobbe som jag är förlovad med, vi kommer bo tillsammans i ett radhus/hus (iaf. inte lägenhet) och jag kommer få ett sommarjobb nu och ett annat jobb efter sommaren. Gött!

Så kan säga till er att det är fett värt att betala 500 spänn för att gå till Rosmay, det är roligt!

Konversationer med mig själv..

Hej hej alla mina hundratals läsare! :D Här sitter jag och snackar med mig själv, jag har väl sagt det förr? att jag pratar med mig själv... Såfort jag är ensam så talar jag med mig själv. Det är rätt jobbigt faktsikt.. just nu är det väl kanske inte det, sitter bara här i det gröna rummet å disskuterar spåtantens idéer om att jag ska jobba med tidning/radio eller liknande någon gång efter sommaren, vet ju att ingen kan höra mig här så behöver inte oroa mig då. Det enda som kan vara lite jobbigt är när det kommer tankar i huvet som jag tycker verkar lite roliga, men som jag inte har tid att tänka på eftersom jag just nu pratar. Men då brukar jag säga till mig själv "Nej, du får tänka på det sen... ska bara prata klart om detta.."

Ja det låter lite stört, men jag skulle kunna förklara det som enklast att det är en konversation mellan kropp och hjärna. Först säger min kropp något, och sen svarar hjärnan. Men det är bara kroppen som pratar högt, hjärnan tänker, logiskt nog. Så det låter nog kul om man inte hör vad hjärnan säger.

Det jobbigaste av allt är att jag, (faktsikt precis som spåtanten sa till mig) har ett sånt extremt behov av att förklara saker och ting, inte bara för andra utan även för mig själv. Så därför kan det bli rätt långtråkigt för hjärnan att lyssna på alla förklaringar som kroppen kommer med, för HALLÅ?! det är ju jag bådatvå, om kroppen fattar så fattar hjärnan med, men nej, kroppen ger sig inte, den ska förklara färdigt, dock avbryter hjärnan den ibland med "jaaa jag veeeeeeet! det är ju jag som har tänkt ut det??" men som sagt, kroppen pratar på tills den är klar.

Shit, låter faktsikt mer stört än vad det är när jag säger det såhär..


Men ett problem kan ju vara när jag är ensam på stan eller nått där andra människor finns men som inte är med mig, för då pratar jag också med mig själv... högt... men då har jag kommit på en knep där! Jag tar bara upp telefonen och låtsas prata i den. För jag är ju ändå tyst när "hjärnan" pratar... ett tips för er som lider av samma problem är dock att stänga av ljudet på mobilen, kan ju vara lite pinsamt om den plötsligt ringer när man ä rmitt uppe i en konversation....

Nåja, nu kom Tobbe så nu ska jag göra annat än att prata med mig själv. Pusshej!

Sakletaren

Fan va gött väder det är ute, visst det är lite regnigt och mulet men det är ju massa plusgrader iaf! och det är liksom varmt och man känner att såsnart det slutar mulna kommer solen titta fram och bara ge mig sommar!! Underbart!

Men det är en grej jag inte fattar, msn är inte på, den msn ikonen som ska finnas i högra nedre hörn finns inte, men helt plötsligt skrev Ida till mig på msn, eller det är Tobbes msn hon skrev till då, men va? Var är msn någonstans? och hur kan Ida skriva till mig? fattar noll just nu.

Jag och Tobbe har köpt massa olika choklader, vit choklad, mjölkchoklad, jordgubbschoklad och lite sånt, så den ska vi smälta sen och köra chokladfondue med jordgubbar, som vi också har köpt, så gött!

Nu kom Tobbe in, han har vart borta en liten stund, har letat efter han överallt, men nu kom han in genom dörren och sa att han har varit i förrådet, de enda stället jag inte letat på tror jag.. jaja, han kommer alltid ut därifrån med nya fynd, ibland är det stolar, nån gång var det en trumma, och en annan gång var det et litet sett med små knivar gjorda av ben eller nått. Denna gången var det en klocka.



Han är väl underbar min man? Nu ska vi till Ica och köpa cigg till Tobbes mamma. bye!

Jag som hade tänkt att köpa trisslotter och bli miljonär -.-'

Hej hej! Inte skrivit på ett tag, men har haft annat att göra. Idag var jag med Tobbe och hans bröder och hälsade på deras farmor och farfar, och Tobbes brorsdotter Tilda var där med, och hon är helt gudomligt söt! Blir så sugen på att själv ha en liten unge som jag får bära runt på helatiden när jag ser henne, hon är så söt!

Har ju vart hos spåkvinnan iaf. och tänkte säga lite snabbt vad hon sa, det första hon gjorde var att berätta lite om hur jag är som person, vilket jag tyckte stämde in på pricken på mig. Att jag är så jäkla kännslig och rädd för känslor är ju mer än sant. Glada känslor, som ledsna och arga, alla känslor flyr jag från och gråter så fort jag får chansen.. så det stämmer ju. Vad som är mer positivt med mig sa hon var att jag inte låter folk trampa på mig, och att jag är väldigt noga med att bli förstådd och inte ger mig förrens jag fått förklara färdigt saker. Det tycker iaf. jag är positivt :S Vet inte..

Sen tog jag inte med mig frågorna så glömde nog något, men iaf.

• Hur många barn kommer jag att få, om ens några?
Två barn säger hon att jag ska få, och de första när jag är 24-25 år, hon vill inte säga vad det är för kön på dom, för det sa hon att det kommer jag ändå inte vilja veta. Men det är iaf. Tobias som är pappa till bådatvå! :)

• Kommer jag gifta mig, och isf. med Tobbe?

Nej, vi kommer inte gifta oss inom de närmsta 5 åren iaf. men däremot kommer vi att förlova oss och flytta ihop i något liknande radhus.

• Vad kommer jag jobba med i framtiden, hur kommer min ekonomi se ut?

Ekonomin glömde jag fråga om, men kommer att få ett jobb nu till våren/sommaren i någon typ av affär, inte mataffär, men som säljer väskor, skor eller kläder.. eller någonting sådant.. Och efter sommaren kommer jag att gå någon kurs av nått slag med datorer, ett kurs på max ett halvår, som sen kommer göra så att jag får ett jobb inom tidning/radio eller liknande.

• Har jag, som många andra, någon med mig? Asså som en själ, eller ett spöke eller nått..

Ja det har jag! Två stycken, jag känner ingen av dom, men till min vänstra sida har jag en kvinna klädd i vit klänning med blont hår, hon är där för att hjälpa mig handskas med mina känslor och sluta vara rädd för dom, hon kommer antagligen att försvinna när jag lär mig detta..
Till min högra sida har jag en kille, som inte är riktigt nära mig ännu, utan en bit bort, han har uppknäpt vit skjorta och lite ledig stil, och han kommer att träda fram närmare mig efter sommaren när det är dags för mig att fixa dedär radio/tidnings jobbet. Han ska ge mig mod, styrka och attityd. Jag kommer att känna när han träder fram.

• Kommer jag vinna fett mycket pengar eller nått?
Jäkla skit fan, det glömde jag fråga ;(

• Har jag någon vän nu som kommer bli en vän för livet?
Det finns två personer som kommer vara mina vänner resten av livet, till och från. Den ena har mörkt axellångt hår och glasögon, vet inte riktigt vem det skulle vara. Den andra är "inte smal, men inte tjock, men med lite rundare ansikte" och så är hon fnittrig, blyg och försiktig, vilket enligt mig är Ida på pricken. :D


Sen sa hon lite andra saker också.. minns inte riktigt allt just nu, men det var iaf. spännande att vara där och absolut värt 500 spänn som det kostade för en halvtimme.. Nästa gång ska jag gå till en annan tjej som tar 800 spänn, men då är tiden obegränsad. Fan vad jag ska göra det, såfort jag får jobb och lön. (Vilket ju verkar bli nu till vår/sommaren)

Har förresten beställt en tattueringstid nu, 23/4, alltså om 7 veckor, vad det blir för motiv får bli en liten hemlis, dels för att jag inte har bestämt mig till 100% vad jag ska göra, och dels för att det blir roligare så.

Puss och kram!



fffffyFAN

Klockan e (halv) fyra, kanske e dax att gå hem...lalala....

Nää me fan. kan inte sova.. är as tröt men går inte att sova ensam, inte förrens jag är mer än as tröt, måste vara super as mega trött....

ASSÅ FAN  I HELVETE V JAG ATAR DETTA ANGENTTTTTTTTTTbORDET! MÅSTE KRIVA ALL T HUNRA gÅNGER FÖRibLAND mISSAR DEN BOKSTÄVR; ILAND MISAR DN MELAAAAAAANSLG!! IBLN SKRIVR DN SAMMA BOKTNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNV HUNDRA GÅNGER!!!!!!!!!!!!! :@

asså går  fan inte skriva på detta.ORKAAAAAAAAR INEEEEEEEEmEr21 ::@

(villllllllllllesvan enkafn)



Okej... nu tryckte jag på en röd knapp under tangentbordet, så nu verkar de funka lite mer...

Den där sista parantesent tillexempel försökte jag skriva "Ville skriva mer men orkar fan inte" men ja, ni ser ju själva att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig..

Domhär sladdlösa tangentborden är ju helt fuckade, tänk om jag hade spelat tibia, typ behövt heala eller någonting, och helt plötsligt funkar inte F12?? fan hade ju dött då, bokstavligen talat, fast på tibia då..

...HUR SOM HELST...

så skrev jag inte detta inlägg för att prata om mitt tangentbord, eller pappas rättare sagt, utan om att imorgon ska jag till en spåkvinna, (Ida gav ju mig detta i födelsedagspresent.) Tycker att det ska bli jätte spännande, vet lite saker som jag ska fråga om... bland annat:

• Hur många barn kommer jag att få, om ens några?
• Kommer jag gifta mig, och isf. med Tobbe?
• Vad kommer jag jobba med i framtiden, hur kommer min ekonomi se ut?
• Har jag, som många andra, någon med mig? Asså som en själ, eller ett spöke eller nått..
• Kommer jag vinna fett mycket pengar eller nått?
• Har jag någon vän nu som kommer bli en vän för livet?

Hmm, jag vet inte riktigt mer, men det kanske kommer när jag är där.. har ju ändå en halvtimme på mig, så vill få ur henne så mycket som möjligt! Kanske ska fråga nåtgot om Tobbes pappa....

Anyway... nu ska jag spendera tid på king.com och jesper.nu för att bli riktigt jävla as trött så jag kanske, kanske, kan somna sen... ciao! <3


Pirate bay

Hej hej, är hemma hos mamma och pappa nu, har precis ätit kasler, ris och champinjonsås, gott var det. Tobbe är hemma hos sig nu, träffar sina bröder och lite sånt... det är tråkigt just nu..

Håller precis på att lyssnar på pirate bay rättegången, reprisen.. finns på svt.se för er som är intresserade.. Tycker det är så sjukt dehär med att det ska vara olagligt med nedladdning.. det är ju förfan framtiden! För inge länge sen så, precis som dom säger i rättegången, när radion kom, ville man ju att man skulle göra det olagligt med, för man ansåg att radion stal musiken från skivbolagen.. När biblioteken öppnade så tyckte man att dom stal böckerna från författarna... och nu tycker man att fildelarna stjäl musiken från skivbolagen, men hallå? vi går bara fram i tiden, lev i den nya världen.



Den 1 April kommer en ny lag i Sverige, som är helt sjuk, och detta är redan klubbat och klart. Den går ut på att skivbolagen, helt utan polisen, kan söka upp ip adresser hos folk som laddar ner, (detta är inte svårt om man kan något om datorer) ta med denna ip adress till en domstol och be om lov att få kolla upp namn och adress till denna ip adress, vilket domstolen i de flesta fall kommer att godkänna, när han fått detta godkännande får skivbolaget gå till de bolag som ip adressen är skriven hos (typ bredbands bolaget) och kan där kräva ut namn och adress. Sen ska skivbolaget själv, fortfarande helt utan poliser, kunna gå till denna adress, utan förvarning och knacka på dörren, bli insläppt och bara ta med sig datorn med den tillhörande ip adressen och gå där ifrån. Skivbolaget ska dessutom kunna spärra kontokortet till den "skyldige" så att han eller hon inte kommer att ha pengar till en advokat.

Skivbolaget kommer sen kunna kräva ett skadestånd på nästan vilken summa som helst, tillexempel 25.000 kronor. Trots att man kanske bara laddat ner en skiva till värde av 150 spänn.

Efter detta kommer dessutom skivbolaget lägga in en annons i tidningen där det står att man har gjort detta, och hur mycket pengar man fått för detta, för att skrämma andra människor från att fildela. Och enligt lagen som kommer den 1 April kommer den skyldiga, trots böter betalda tillomed att behöva betala även denna annonsen, där man själv blir uthängd.

Vad fan e detta? Hur kan Sverige gödkänna en sånhär lag? Det är så jävla sjukt.

090228 18:05

I lördags vaknade jag och Tobbe upp, lite smått bakis så vi gick och köpte oss varsin hamburgare med pommes och kollade på en film, efter det så fick Tobbe reda på att hans pappa hade varit med om en trafikolycka, och låg på intensiven på Halmstad sjukhus så vi ringde min pappa och han körde oss dit.

Ganska precis efter att vi kom dit fick vi reda på att Tobbes pappa dog. Klockan 18:05 28/2-09.
Går att läsa om här: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.400475

Jag blir så himla arg på detta, vet inte vad jag ska göra eller säga eller något, blir bara så himla tom. Jag är så himla ledsen för Tobbes skull, och alla hans bröder.. och för Veronikas, alla som kände Anders.. och såklart för Anders skull..

Han fanns alltid där för Tobbe, och mig med.. gav oss alltid pengar när vi behövde det, speciellt under de tre månaderna i Malmö. Han var en jättre bra människa och en fin pappa.

Det var så hemskt att se honom där, död på sjukhuset. Jag hade aldrig sett en död människa förut, men det var inte alls som jag trode, han låg bara ner där i sjukhussängen, med täcket över sig så man bara såg huvudet. Kändes bara som att han sov, så jag vågade inte prata för högt, i fall jag kanske skulle väcka honom. Men jag kunde känna hans närvaro i hela rummet..

Jag är så ledsen att detta hände, han hade mycket kvar att leva.

Vila i frid Anders, vi är många som saknar dig.

RSS 2.0