Snygga klackar!

Alltså mitt huvud håller på att ta livet av mig, det dunkar så jävla mycket, jag tror det vore mindre smärtsamt att bara hugga av det och kasta det från balkongen än att låta de sitta kvar här på min hals och sända onda signaler.

Som tur är har jag min egna lilla pärla som går och servar mig, "vill du ha filt?" "vill du ha frukost?" "hur mkt socker i tet?" "ska jag öppna balkongdörren?" awwn, min pärla Tobias Simonsson ^^

Igår var jag och Tobbe i stan och jag köpte ett par as snygga skor, riktigt billiga med för det var 30% rea. Minns inte vad dom kostade men typ 300:- bara! Det var på tiden att jag köpte nya, skulle hämta mina stövlar när jag var i fbg sist, men dom var inte där hemma?? letade som fan men dom låg ingenstans, så jag måste glömt dom hos någon annan, hur man nu lyckas med det. Jaja, de nya skorna är riktigt snygga måste jag säg, det var de första och enda jag provade när både jag och Tobias tyckte att det var rätt. dom e svarta, ankelhöga, och högklackade.

Älskar mitt jobb, för älskar högklackade skor, och på mitt jobb har alla tjejer det helatiden, vilket betyder att jag kan ha det med, vilket jag inte kunde i skolan, för då hade ingen annan det, och jag är för blyg för att sticka ut och komma med värsta feta klackarna när ingen annan har det.

Aja, nu ska jag äta frukosten som min prins har gjort till mig, tack baby :*

Ett helt onödigt inlägg.

Tjabba! <--heheheh, fult ord, vem fan säger tjabba liksom? aja..

Sitter just nu på jobbet och ringer och fyller i enkäter för våra härliga hund prenumeranter. Mycket trevligt att inte behöva sälja något. Lite tråkiga frågor kan man dock tycka. typ "Vad vill du ha mer av i tidningen?" och "Vad saknar du i tidningen?" Är inte det lite samma sak? EH?! eller "Vad anser du om annonserna: A. Informativa B. Intressanta C. Ej intresserad." A och B är ju ändå typ samma svar.. jaja, jag vet iaf. att jag lätt hade gjort en mycket bättre ankät, det har käraste Anita lärt mig på mediekommunikationen.

Går lite segt, men fyllt i 12 annonser nu iaf.

Fredag idag, helg igen, känns som det är helg helatiden typ :S inte för att jag klagar, och det är inte bara fredag idag heller, löning! gött, fick 6900 typ, men var ju för förra månaden så det är ju inte en hel månads lön. Synd bara att 4200 går till hyran, men men.. sånt är livet.


Här har vi då alltså ett rum i lönslukarlägenheten..


Aja, ska ringa på lite fler enkäter nu så jag får något gjort. PUSSTJABBA


F A L K E N B E R G .

Ja Ida, de var du som använde w/e.. hihihihi önskar att det fanns en gb för alla blogg.se medlemmar så jag kunde bara svara där, eller gör det de? :S

Aja, w/e hehehhe.. har inte skrivit på ett tag nu och orkar inte sammanfatta alla dagar jag inte skrivit heller, men kan ju iaf. säga att jag var i Falkenberg i helgen, mmmh! längtar tills vi flyttar hem igen, förstår inte hur jag klarat mig så länge utan alla mina kompisar varje helg! :S Har alltid varit så beroende av mina vänner så... men men, det är en gåta svår att lösa.

Har bott här i typ 6 veckor nu, och ska bo i typ 6 veckor till, sen är jag hemma i sweet home ala-Falkenberg igen. SMACK!

I Falkenberg var det skit kul, på fredagen satt jag och mamma och drack lite vin och kollade på böcker och skit som jag gjort i låg- och mellanstadiet. Rasmus flickvän bjöd på god mat och fan vad jag saknar att käka frukost och faktsikt kunna välja mellan flera pålägg! haha!

Lördagen drack jag först lite mer vin med mamma och pappa för att sedan gå hem till Tobbes mamma, fick en öl där, och sen åkte jag och Johanna tillsammans hem till Jonna som hade kalas för sin 19 års dag! grattis och tack!


Jonna, födelsedagsbarnet!

Hos Jonna var det kul, vi spelade sanning eller konsekvens och fick god tacomojja att käka. Men inte nöjde sig jag och Johanna oss med det, vi drog till stan senare och tog varsin pizza! haha, och jag hade redan käkat hemma den dagen?! :S aja, är man hungrig så är man..


Jag och Johanna, och våran present till Jonna.

Nu är vi hemma i Malmö igen jag och Tobias, såg jätte många söta illrar på tåget, asså vi såg råttor, illrar, små hundar, stora hundar, många djur på tåget, och alla till samma ägare typ :S eh..

aja, nu ska jag och Tobbe käka frukost! PUSS

LRF - Lantbrukarnas Riksförbund.

UNDERBART VA att vara vake såhär tidigt... 07:50 är klockan och inte ens katten som jag trodde var så jävla morgonpigg är vaken :( Bara jag i den kalla stora lägenheten och jag hänger här i tv rummet, eller ja, hela lägenheten kanske inte hänger här med mig i tv rummet men.. ja...

Ja jag ska ju jobba dag idag, så jag kan ta ett tidigare tåg till käraste staden Falkenberg, så börjar 9, yey! Då ska jag dit och ringa på LRF medlemskap. Det är så sjukt mycket svårare än den jävla härliga hund... asså vem som helst slänger inte ut tusentals spänn över telefon för ett medlemskap.

Men de e en rätt bra deal ändå tycker jag... Man får dels tidningen Land, med bilagorna Land lantbruk och skogsland, bara de har ett värde av nästan 1500:-, sen får man två försäkringar, en olycksfallsförsäkring på en halvmiljon kronor, och efter 5 år kommer även en livförsäkring på upp till 50.000 kronor, och sen.... oh no.. ofta ni bryr er?????? Tror knappast ni ska bli medlemmar i LRF - Lantbrukarnas Riksförbund.

Det jag ville komma till var nog iaf. att jag nollade igår, sålde ingenting, för första dagen på jobbet :( Men, ska dit idag å sälja lite till gamlingarna som gladerligen stiger upp mitt i natten för att bli uppringda av mig, däremot igår när jag jobbade så klagade dom redan vid halv 8 "ringer du mitt i natten" eh....

Aja, måste iaf. sminka mig nu om jag inte ska se lika död ut som jag är på jobbet. lite töntigt va, vi får inte ha mjukisbyxor och skit på oss på jobbet, men vi pratar bara med kunderna via telefon? fattar noll.. vad gör det? Är det inte bättre att vi trivs i kläderna vi sitter än att vi är snygga i kläderna vi sitter i. EH!?

aja, w/e <--hehe, har aldrig vågat använda den förkortningen, för mina tankar om er har inte vart höga så jag tänkte att ni kanske inte vet vad det betyder, men såg i Idas blogg att hon använde den, och om jag ska vara ärlig har jag tänkt att använda den flera gånger men ändrat mig för er skull, så om ni nu inte vet vad det behöver kan ni ju göra nått för min skull den här gången och bara fundera på de själva för jag orkar itne bry mig mer..........

HAHAHAHHAHAHAHAHA asså det är för att klockan är 8 nu, alldelles för tidigt för min hjärna att vara vaken. BYE


jaha varför kom båda bilderna in? -.- aja, ska till Jonna på födelsedagskalas på lördag iaf. SÅ DE SÅ!

wow!

Varför uppdaterade typ alla sin bilddagbok idag? :S Fattar noll...
och på tal om uppdatera känns det som att det var ett tag sen jag uppdaterade här...

Idag på jobbet ringde jag inte ett enda samtal, var dock ledsen, omotiverad och lite arg för att jag fått byta kampanj, från den härliga kanpanjen Härliga hund, till den mindre härliga... LRF medlemskap.. suck! Såå.. dagen på jobbet tillbringades med skitsnack, lyssnande och manus skrivande.. trååååkiiiiigt!

Såg filmen Sex and the city idag, som jag velat se jäääätte länge, kollade tillomed hela serien för att kunna fatta mer av filmen, och det var ett tag sen, så vet inte riktigt varför de dröjt så länge med filmen, men hur som helst så såg jag filmen idag å den var bra bra bra bra bra! Bara lipade som tusan i filmet som den hopplösa romantikern jag är, haha! eller hopplösa lipsillen snarare.

Just nu kollar jag på scrubs, har precis käkat en sjuuuuukt god middag som jag lagade: kyckling, wookade grönsaker (den bästa blandningen: gula morötter, röd paprika, rödlök, mini majs och bambuskott) (roligt, skrev först baby bajs, men insåg mitt misstag och rättade till det) ooooooch såklart äggnudlar, Alltihop stekt i en enda god röra serveras med en fett god soya. MH!

NU SKA JAG FÖRSÖKA HÄNGA MED I SCRUBS! KISS

Bob Dylan - Hurricane

Pistol shots ring out in the barroom night
Enter Patty Valentine from the upper hall.
She sees the bartender in a pool of blood,
Cries out, "My God, they killed them all!"

Here comes the story of the Hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin' that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.

Three bodies lyin' there does Patty see
And another man named Bello, movin' around mysteriously.
"I didn't do it," he says, and he throws up his hands
"I was only robbin' the register, I hope you understand."

I saw them leavin'," he says, and he stops
"One of us had better call up the cops."
And so Patty calls the cops
And they arrive on the scene
with their red lights flashin'
In the hot New Jersey night.

Meanwhile, far away in another part of town
Rubin Carter and a couple of friends are drivin' around.
Number one contender for the middleweight crown
Had no idea what kinda shit was about to go down


When a cop pulled him over to the side of the road
Just like the time before and the time before that.
In Paterson that's just the way things go.
If you're black you might as well not show up on the street '
Less you wanna draw the heat.

Alfred Bello had a partner and he had a rap for the cops.
Him and Arthur Dexter Bradley were just out prowlin' around
He said, "I saw two men runnin' out, they looked like middleweights
They jumped into a white car with out-of-state plates."


And Miss Patty Valentine just nodded her head.
Cop said, "Wait a minute, boys, this one's not dead"
So they took him to the infirmary
And though this man could hardly see
They told him that he could identify the guilty men.

Four in the mornin' and they haul Rubin in,
Take him to the hospital and they bring him upstairs.
The wounded man looks up through his one dyin' eye
Says, "Wha'd you bring him in here for? He ain't the guy!"

Yes, here's the story of the Hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin' that he never done.
Put in a prison cell,
but one time he could-a been The champion of the world.

Four months later, the ghettos are in flame,
Rubin's in South America, fightin' for his name
While Arthur Dexter Bradley's still in the robbery game
And the cops are puttin' the screws to him, lookin' for somebody to blame.

"Remember that murder that happened in a bar?"
"Remember you said you saw the getaway car?"
"You think you'd like to play ball with the law?"
"Think it might-a been that fighter that you saw runnin' that night?"
"Don't forget that you are white."

Arthur Dexter Bradley said, "I'm really not sure."
Cops said, "A poor boy like you could use a break
We got you for the motel job and we're talkin' to your friend Bello
Now you don't wanta have to go back to jail, be a nice fellow."


You'll be doin' society a favor.
That sonofabitch is brave and gettin' braver.
We want to put his ass in stir
We want to pin this triple murder
on him He ain't no Gentleman Jim."


Rubin could take a man out with just one punch
But he never did like to talk about it all that much.
"It's my work, he'd say, and I do it for pay
And when it's over I'd just as soon go on my way"


Up to some paradise
Where the trout streams flow and the air is nice
And ride a horse along a trail.
But then they took him to the jailhouse
Where they try to turn a man into a mouse.

All of Rubin's cards were marked in advance
The trial was a pig-circus, he never had a chance.
The judge made Rubin's witnesses drunkards from the slums
To the white folks who watched he was a revolutionary bum

And to the black folks he was just a crazy nigger.
No one doubted that he pulled the trigger.
And though they could not produce the gun,
The D.A. said he was the one who did the deed
And the all-white jury agreed.

Rubin Carter was falsely tried.
The crime was murder "one," guess who testified?
Bello and Bradley and they both baldly lied
And the newspapers, they all went along for the ride.

How can the life of such a man
Be in the palm of some fool's hand?
To see him obviously framed
Couldn't help but make me feel ashamed
to live in a land
Where justice is a game.

Now all the criminals in their coats and their ties
Are free to drink martinis and watch the sun rise
While Rubin sits like Buddha in a ten-foot cell
An innocent man in a living hell.

Yes, that's the story of the Hurricane,
But it won't be over till they clear his name
And give him back the time he's done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.

Tattueringsmässa i Mamö!

Sitter på jobbet och har rast, har sålt två tidningar än så länge, bra för att vara mig på en tidig fredag iaf. :)
Fick icke jobbet på cedel, men känns rätt gött, ville ha det, men samtidigt inte, för pallar inte gå upp så tidigt å ta två bussar för att sen sitta och ringa i 8 timmar i sträck, nu vet jag ändå att jag har försökt. haha, borde la söka lite annat med, men jag trivs här, så tror jag stannar ett tag till.

I helgen är det tattueringsmässa i Malmö, så tror jag ska dit med Tobbe och Vivi iaf. en dag. Är så jäkla sugen på att tattuera mig igen alltså, har så himla mkt saker jag vill göra, kan inte bestämma mig för om jag vill ha färg eller inte, men om jag gör en pinuppa som jag typ alltid har velat så får det nog bli färg iaf.

Det är så spännande att tattuera sig!!!

Ikväll skulle vi kanske ut och festa, på krogen för första ggn i Malmö!! Så jävla stört att jag bott här så länge men fortfarande inte testat krogen i Malmö.. men men, är man fattig och lite halv lost så är man.

Nu är rasten slut så ska fortsätta ringa lite, men först ska ajg på toa! :S

PUSS!

TobiaZz <3

Nostalgi

awwn, sicken nostalgi man får när man tänker tillbaka till förr i tiden, det var så mysigt då, vi festade alltid hela gänget varje fredag och lördag, och var det inte skola dagen efter, ja då festade man då med!

och det var alltid allihopa! hela gänget var alltid på G! man hade aldrig tråkigt en helg, det fanns alltid någon som ställde upp med att ha fest!

Synd bara att det tog slut, man kan ju undra lite varför, kasnke för att någon jävel med hemsk andedräkt eller nått (vad vet jag?) fick ett maktbehov och ville bestämma vem som fick vara med och vem som inte fick vara med och stötte ut vissa.. Jävligt synd iaf. Men det var en rolig tid!


Tobbe dansar i Tobbes lägenhet,
min arm, Pär och Oliver på PH,
Martin Johanna och Jens i Jessicas lägenhet!


Jätte gamal bild på Johanna mig och Issa hemma i Issas lilla stuga,
Emanuel och Oliver hemma hos Kegge,
och Tobbe tror han e boss hemma hos Kegge.

:)

Folksam

Tycker att folksams reklam är så bra, den som är som ett djurprogram typ.
Det bästa är djurljuden i bakgrunden! haha!


"En hona närmar sig några hannar, och flocken sluter upp sig bakom ledaren,
som visar honan sin praktfulla buk."

går det?

Jaha, tråkig helg det har vart... men lång! Längtar nästan till jobbet. Jag gillar jobbet, jag gillar värnhem, jag gillar MAlmö, men jag gillar fan saker i Falkenberg också, när man tänker efter, när man inte har dom kvar liksom, så saknar man dom, kan knappt komma på nu vad det är man saknar men det är något visst!

Tror det beror på att jag inte känner så många här, det är tråkigt, det är tråkigt att det bara händer nått när folk kommer ner hit, och det är så långt och dyrt så det händer för sällan. Tycker mer om när man kan festa varje helg, iaf. om man vill!Dessutom är ju inte detta världens bästa lägenhet (även om den har typ Malmös bästa läge, enligt mig) och det är tråkigt när alla pengar går till mat och hyra, inga pengar till kläder och nöje..

nja, låter nästan som om vi drar till Falkenberg igen nångång, kanske till jul, i december nån gång.. Man kan ju alltid flytta igen, men just nu saknar jag Falkenberg, ja faktsikt!

Men tror vi åker upp och hälsar på nästa helg, kasnke! hoppas :)

Puss!

I know what it's like

Sjukt längesen jag skrev alltså :S men har ju inget att skriva så lite waste då..

Så var arbetsveckan slut, sjukt snabbt går det! Fattar noll, känns som det är måndag och dagen efter så är det fredag, tycker helgerna känns mycket längre än vardagarna, och hur gött är inte det?!

Gick skit på jobbet idag, fick bara 2 sålda, men kan inte påstå att jag ansträngde mig speciellt mycket, tog både 3 och 4 för många raster och gick mest och käkade mackor och frukt och snackade skit :) Men har gjort rätt så bra ifrån mig måndag till torsdag så jag är nöjd ändå, och sålänge jag inte nollar så e ju allt lugnt.

Har som gött är inte nollat en enda gång än så länge och hoppas på att hålla fast vid det också!


:@ är sjukt arg för hur stor skillnad det är att vara tjej och kille,
hur lätt killar kommer undan med allt för att dom just är killar
och hur tjejer ska få skiten för allt för att dom är tjejer! GAH!

RSS 2.0