Jo det är du.

Jo, min mamma är faktiskt också bäst i världen.

DET ÄR UNDERBAAAART

Känner mig så bra just nu. Ida är här och ger mig positiv energi, och på tal om Ida så älskar jag henne. Alltså har älskat henne länge, ibland även hatat, men mest älskat, såklart, den lilla konstiga personen kan man ju inte hata allt för länge (dock omöjligt att leva ett helt liv utan att göra det, men som tur är kanske jag gjort det tillräckligt nu.)

Men hon har blivit så förändrad på sista tiden,
något har hänt, hon har blommat ut, och allt, eller iaf. lite tack vare Anja (tror hon heter så) vet inte om jag ska skriva allt om Idas utblommande, men är iaf. tacksam för det.

Jag är tacksam att jag har en vän som Ida, för hon är bäst i världen.


Men det som är mest tur av allt är att denna platsen,
bäst i världen, går att dela på. Där kommer Johanna in i bilden. Du är också bäst i världen!

Och vet ni vad?
Jag tror att jag också är bäst i världen. Hur skulle jag annars kunna dra till mig två såhär otroligt underbara vänner?

Vi tre, vi är bäst i världen. Och jag gillar det.LIFE IS GOOD

Det kommer (Gör inget snuskigt av detta Ida)

Vet inte vad som har hänt, men har ingenting att blogga om, men det kommer. Tobbe säger iaf. att det kommer. Och Tobbe är ju en smart grabb. Eller, grabb å grabb... man! Han fyller ju 21 idag, den gamlingen. Snart är han 30.. Tänk att vara 30.. Minns när min mamma och pappa var 30.. Det var iofs. tio år sen, men jag minns det faktiskt.. Då var dom gamla tyckte jag.


Men.. som sagt, min man Tobbe säger att det kommer.. så det kommer väl. Ni får vänta ivrigt sålänge. Puss!(Grattis på födelsedagen min underbaring, älskar dig!)


Good times

Hahah, blev så jävla sugen på att blogga när jag läste Idas emo-inlägg och tänkte tillbaka lite på den gamla goda tiden med start i slutet av 8:an, början av 9:an ? Jag var ursprungligen en blyg, förhållandevis lugn, blond tjej med lite inslag av fjortis (såklart, vem hade inte det i den åldern?) men så träffade jag Ida, som också hade sina inslag av fjortis, men på ett helt annat vis.

Vi två tillsammans med lite hjälp av msn-kommunikation bildade iaf. EEOI
(Emo Eve Och Ida) mitt blonda svall blev genast brunt med en röd färgade lugg och någon röd slinga här å där i håret, Idas blondslingade hår blev svart och ja, jag vet inte vad vi ska kalla färgen på hennes lugg? Ska man kalla den grön? skulle vilja kalla färgen för mögel för det var fan vad det såg ut som.

Hahaha, vi lyssnade på vår emo musik i korridorerna där vi gick runt i våra mjukisbyxor,
luddiga innetofflor och väska full med pins. Antingen sov vi i sofforna eller så fick vi hjälp av vår lärare att skolka lektionerna för vi skulle på "kamratstödjar möte" eller i värsta fall fick vi jobba i Café havet där vi stod och doppade choklad i téet hela dagen.

Man gick i skolan 8:30 - 14:20 men det kändes som myyyycket mer,
och när vi väl kom hem från den låånga skoldagen då satt vi oss hemma hos Ida och fikade, sen gick vi upp på hennes rum, hon satte sig vid datorn, jag slocknade på sängen och Ida filmade mig med sin webcam och visade alla hur ful jag var när jag sov.

Det var en härlig emotid som vi vill kalla det, men tror det var något annat vi uppfann själva.
Men självklart skäms jag över mig själv idag. Vem fan går med mjukisbyxor och innetofflor på musikal på något fint ställe som jag just nu inte minns vad det heter i Stockholm? Lite pinsamt att inte ha något vett i huvet alls, men men. Lärde mig snabbt att det var fel att festa i mjukisbyxor efter att ha tappat två mobiler under 2 veckors tid, mjukisbyxor är helt enkelt inte the place to be för en mobil, inte när dom är på en full människas ben iaf.

Nu ska jag softa, peace!

Kardinal dekad, 20 – 28 (eller 29) februari

Kardinal dekad, 20 – 28 (eller 29) februari

Hos dem som har solen i denna del av Fiskarna lever längtan stark och pockande. Längtan efter något fast att tro på, efter värde och mening åt livet. De här Fiskarna söker med frenesi och evig tålmodighet efter fasta punkter i tillvaron, vilka ofta visar sig svårfunna.

De är mycket sensibla till sin karaktär, med höga krav på sig själva och stor ödmjukhet inför andra.

När de efter trägen strävan fått grepp om något som de känner vara meningsfullt, finns knappt någon gräns för deras iver att penetrera och omfatta det. Med passion kan de kardinala Fiskarna ge sig hän i en riktning som de tror på, men trots övertygelsens djup har de lätt att senare frigöra sig från den, om så blir aktuellt. Vad som alltid lossar dem ur en sådan förtrollning, är om en annan väg har större lyskraft.

De kardinala Fiskarna engagerar sig självuppoffrande i allt de känner för, och låter över huvud taget känslorna dirigera de flesta av sina handlingar. Det som inte har hjärta lämnar dem helt ointresserade. Eftersom deras egna krav är synnerligen anspråkslösa och med lätthet kan hållas igen än mer, har de en nästan obegriplig anpassningsförmåga till de kärvaste omständigheter och mest genomgripande förändringar.

De kardinala Fiskarna lever för att nå en själens klarhet, frälsning och slutligen finna ro i livet – ett högt satt mål som få når. Men vägen dit är full av upplevelser.

Förhållandet till fadern är innerligt, om än de båda trots stora ansträngningar inte tycker att de får vara tillräckligt nära varandra. Andra skulle säga att deras relation är påfallande rik, men själva vilar de aldrig i sin ansträngning att fördjupa och vidga den.

RSS 2.0