jajajajaj!

När man inte bor hemma längre och har en hyra på 5.200:- och ett halvtidsjobb så har man inte så värst mycket pengar över. Därför så har jag nu blitt medlem på denhär sidan http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=127649 så att jag med hjälp av mina käraste vänner som läser min blogg ska kunna få pengar i presentkort på kicks å lite sånna saker. Vilket jag behöver, för min mascara är helt slut typ :(

Så bli medlem på länken här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=127649 så hjälper ni mig!  Och om ni också vill ha presentkort så gör ni bara samma sak ! Perfa!


Mr. Eve - Satans verk

Igår fixade Vivi mitt hår, det skulle va en elegant 30-40 tals frilla tror jag, ni vet, med fina vågor i håret, aaaah, vackert tänkte jag, inte då fick jag reda på sen! nepp, det slutade med att Vivi gjorde mig till en man.


typ nått sånthär?

Typiskt med eftersom att jag dagen innan hade letat upp snobbnamn på internet, alla tjejer fick tjejnamn utom jag, jag fick mr Eve... :( ödet såklat.

Vivi fixade håret på mig klockan 9 på morgonen, då var vi rätt bakis och trötta (läs: flummiga) så de mesta vi sa var fett skoj. Jag kan tillomed nu tycka att det var väldigt skoj, men man måste varit där för att fatta, asså, det var kul.

Som när Vivi skulle hitta vågorna i mitt hår och sa "Det är ett helvete att hitta vågorna" det man hörde var att det var rätt så jobbigt, kanske inte så jobbigt som ett helvete men, jobbigt..

Så säger jag "Det är ett helvete att se ut såhär" och det man hör är just det, ett rent helvete att se ut sådär, utan att överdriva.

Vivi bjöd mig på mat sen
eftersom hon fått mig att jag såg ut som en man, och dessutom brännt mig i huvet, jag kunde känna satans närvaro (satans verk) på vägen till matstället var jag lite ledsen och var tvungen att ha på mig luva, Vivi försökte trösta mig "Men Eve jag ser med ut som en bajskorv" Jag: "ja men du ser iaf. ut som en tjejbajskorv :(" Också något som vi hade väldigt roligt åt!

Tack för maten Vivi! :) men inte tack för håret, nä skoja!


Jag kan ju inte påstå att jag ser nöjd ut :S

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för en ny vecka på LRF media! Pusshej

Ebba, Martin och Kajsa i Malmö! :)

Nu har Ebba, Kajsa och Martin åkt hem, en mycket trevlig helg har det vart! Synd att ingen av oss hade kamera bara :/

Fredagen tillbringade vi hemma i Malmö, förfestade lite hemma hos oss och sen drog vi till stan, vi vet ju att klubbarna är i Möllan, men hur kommar man dit? det vet vi dock inte.. Men till stan drog vi, släpade omkring där lite och hittade väl inget speciellt kul att göra, drog hem. Haha! Men det var en rolig fredag iaf!

Lördagaren var lite mer händelserik dock, typ... haha! Vi förfestade igen här hemma och sen drog vi till centralen för att ta tåget till Danmark, sjukt är det där! Asså de e bara porr, knark och sprit som gäller, porrbutik här, strippklubb där, alkohol och röka på tillbehör i minsta lilla kiosk. Så konstigt att det kan vara så olikt Sverige när det är så nära!

Vi gick och köpte 3 tetrapack vin och drog till en park, eller park-liknande ställe där vi drack upp det. Sen drog vi vidare på en gata gick in lite här å var, mest för att gå på toa eller köpa mat! haha, tiden gick fort och tillslut längtade vi lite tillbaka till Sverige. Vi skulle tillbaka till Malmö för att gå på en klubb där dom hade gay-kväll för sista dagen i rad.

Jag såg fram emot att komma dit, men så kom vi till centralen, då fick Vivi för sig att hoppa på ett tåg fort som fan, sen for hon iväg. Hon trode såklart att vi också skulle hinna med tåget, men det gjorde vi inte. Jag blev skit arg för att Vivi hade stuckit ifrån oss, och hon blev skit arg för att vi låtit henne åka iväg utan oss.. Ett litet missförstånd där ja..

När vi andra väl också hakat på ett tåg tillbaka till Sverige började jag bli lite trött i takt med att min ilska växte, jag satt mest och kollade rakt fram och var arg, vet inte riktigt varför jag var sååå arg, men det var jag, inte på någon speciell, mest på att jag inte skulle hitta till gay-klubben utan Vivi.. Ebba var också lite arg, men mest på två killar på tåget som pratade oförstålig skånska, men hon blev rätt snabbt kompis med dom sen och drog med dom ut i Malmö..

Vivi satt på bussen och skickade arga sms till Ebba, och en del lögner drog hon till med också "jag lipar och han som kör bussen tröstar mig" haha, en ren lögn Ebba, så du vet!

Vi andra drog hem, jag somnade rätt snabbt, all ilskan på tåget fick mig rätt trött. Tobbe och Martin var inte lika trötta dock, dom spelade hög musik och gapade hemma i lägenheten, något som också gjorde mig rätt arg.

Men trots att jag var så himla arg (varför var jag SÅ himla arg?!?!) så hade jag en rolig lördag!

Ebba kom hem lite senare efter lite väl mycket dricka i Malmö stad kanske?

Tack för besöket och välkomna åter! :D



Eftersom vi inte hade kamera med oss så fick de bli såhär, :S

mhm, jag är bra!

Idag sålde jag 9 tidningar :L mitt bästa hitills, fick dessutom 59 avslut så helt okej dag :) Sålde mina första tre tidningar på de första 5 samtalen, go start! Nu kollar jag på white chicks med Martin och Tobbe, Ebba och hennes kompis (som jag fortfarande inte vet namnet på) är hos Vivi och får håret fixat, iaf. får Ebba det.

Det var allt just NU!!!!!!!!!!!!

Cedel ska ge mig sedlar

...hoppas jag iaf.

Idag är det torsdag och jag har vart på arbetsintervju på ett ställe som heter cedel, de säljer sponsrade annonser på google, dvs, de översta tre länkarna som kommer upp då man googlar, och även de länkarna som kommer upp i högerspalten. Helt okej produkt och dessutom säljer dom till företag, vilket betyder dagtid och att man slipper ringa privatpersoner och störa dom mitt i maten.


här tillexempel googlade jag ordet klänning

Lönen var helt okej, jag hoppas jag får jobbet! Hade dock lite problem med att hitta dit, men tror det går lättare nästa gång (om jag nu får jobbet) men, man vet aldrig, var ju fett dimmigt ute imorse när jag var där så såg ju fan ingenting, kan därför heller inte minnas hur det såg ut runt omkring.

Ebba, hennes kompis (som jag inte ens vet vad hon heter :S) och Martin är påväg i bil hit nu, men tror inte jag hinner träffa dom innan jag drar till jobbet, men vi får se. Annars ses vi ju senare ikväll och resten av helgen eftersom dom stannar till på söndag!

Nu har jag ont i huvet och ska snart fixa mitt hår (så gott det går utan hårprodukter) och om en kvart drar jag till jobbet.

bye!

Studentfest

Har fått höra att de nya 3:orna har studentfest idag, eller.. höra och höra, råkat snoka fram på bilddagboken har jag gjort, varenda liten trea skriver ju om det.. inte så konstigt, dom får ju ett roligt tema! 70-80 tal har dom, de enda temat jag önskade att vi skulle få men aldrig fick får dom på sitt första! fusk.. :( lyllos dom.

Saknar lite att gå i skolan, fast inte lika mycket som jag längtade efter att sluta den! så, jag är nöjd.


dock ser 80talisterna inte så himla annorlunda ut från oss idag.

dagarna går i Malmö..

Leave me out with the waste, this is not what I'd do.


Idag har jag vart och handlat på mitt käraste coop extra, stället där man får en gigantisk burk gurka för 5:- eller 4 paket cohkladglaserade kexpinnar för 10 spänn, billiga lösningar med andra ord.

Köpte bara lite frukost stuff, bröd, bjölk, te, och diskmedel med förståss... det är slut, hur vet jag inte, så jäkla mycket har vi inte diskat! men men, saker och ting tar slut snabbare än man tror, har aldrig fattat hur ofta mamma och pappa faktisk måste uppdaterat kylskåpet där hemma förrens nu, fan! En ost tar slut på 1 vecka max! Jag som trode den skulle hålla i 3 veckor minst, på bara två personer.. men icke.

Tobbe kokar kyckling till katten just nu, kräsna jäkla katt, ska försöka lära den käka annat med, kassler iaf. så man slipper tilllaga maten också! lite väl jobbigt, orkar ju knappt laga mat till mig själv.

Min käraste far satte in 1000 kronor på kontot igår så jag och Tobbe unnade oss varsin burgare från Burger king (som slår mc donalds fett lätt) (läs fett) jävligt gött iaf.

Imorgon är en händelsernas dag, först ska jag till arbetsintervju (mer om det imorgon när jag vart där) sen kommer Ebba, hennes kompis från Laholm och Martin hit, sen ska jag även jobba, och sen får vi se vad vi tar oss till på kvällen. Ebba ska få en håruppsättning av Vivi med, en svinrygg, tror det blir svin snyggt (höhö, dåligt)

Ebba och co. stannar till på söndag, och även Tulle kanske anländer också på fredagen. Då har vi fler planer men dom tar jag då ;)

Nu ska jag kolla runt på andra bloggar här på internätet, bye!



And I've got no excuse

vad är väl en dag på jobbet...

sitter på jobbet, ringer och ringer men ingen jäkel svarar ju! har endast fått 21 avslut på heladagen, vilket är hälften av det jag borde få, så känns surt... Har iofs. fått 6 sålda iaf. så det är ju bra procent mässigt..

Är så sjukt trött idag, helt död känner jag mig, förstår inte hur någon kan köpa en tidning av mig, låter inte så speciellt övertygande just nu när jag ringer.. haha! men men, köp på! det är bara bra!

Vill hem och äta, saknar Tobbias med... men men, ska ringa lite till nu de sista 20 minutrarna å försöka ta igen några avslut!

Pusshey!

Really damn good!

That's so damn good, really really damn good, really damn good, come on!

Nu har jag och Tobbe handlat, vi skulle handla BARA bröd och mjölk, slutade med att vi handlade en del annat med, choklad och godis, och cocos bollar :S men men, de var billigt!

i helgen kommer Ebba hit, och kanske Natta med, och kanske Jonna om hon kan slita sig från Zätas! kanske även Martin, och kanske Tulle, haha, många kansken, men iaf. så kommer Ebba, så det blir kul!

Tobbe diskar, vi klunsade om det, och jag vann, gött!!!! Jag vinner fan aldrig på sten, sax, påse :S Suger på det, men idag var det nog min dag, men det är inte mer än rätt för jag ska jobba idag, och måste duscha, ska göra det nu, snart. haha!

Tråkigt inlägg, men skit samma, PussHey

(asså om man markerar ovanför här ser man en stor text, vet inte varför den blev så stor, och varför den inte syns, skulle göra ett utropstecken, men istället blev texten vit och stor :S fattar noll, men det var coolt så jag låter det vara.)

Bloggvärlden

Jag brukar läsa Blondinbellas blogg då och då, bara för att jag har inget bättre för mig och hon uppdaterar ju ändå bloggen 10 gånger om dagen känns det som. Men hennes blogg är ju tråkig! Ett tidsfördriv men aldrig något speciellt intressant.

Kissie är ju också en känd bloggare och hon som människa är väl ingen jag skulle vilja vara kompis med precis, så fördomsfull och allt möjligt, men hennes blogg är iaf. rolig! läste ett inlägg med rubriken "Blondinbella din feta gris" haha, och hon avslutade det med "spring grisen, spring" haha, hennes blogg är iaf. underhållande, tror jag skrattar mer åt henne än med henne dock.

http://www.kissies.se/2008/september/blondinbella-din-feta-gris.aspx
länken till inlägget.

Malmö - händelsernas stad.


Igår bestämde jag och Vivi oss för att gå ut och gå, vi gick först till ett lägenhetsområde här i Ellstorp där Vivi och Niklas kanske ska skaffa en lägenhet, vi hittade en jätte mysig liten "hydda" som jag och Vivi såg det, där Vivi vill tillbringa "jätte många vintrar" haha "..och sommrar" fyllde jag i, vilket lät lite mer smart och mysigt, eftersom "hyddan" inte hade något tak, förutom några gröna växter som lär försvinna till vintern.. haha!

Sen drog vi mot Värnhem, Vivi köpte gurka som hon ska ha på mackan, jag och Tobbe har med köpt en sån burk gurka, alltså HUR stor som helst för bara 5:- vilket fynd! Men hon ångrade sig snabbt när vi hade en lång väg kvar att gå på vår promenad, längre än vad vi kanske hade kunnat ana.

Vi gick mot staden och såg först en poster om någon tattueringsmässa eller vad det nu var som vi tänkte att vi kan gå på, kommer inte ihåg nu när den var, men ska kolla upp det.

Sen såg vi en poster till om en folkfest som skulle äga rum idag (eller ja, igår då) Det var ju demonstration i Malmö igår med en stor folkfest till följd. Så dit gick vi och tur som vi hade kom vi Precis när demonstrationen kom.

Jag och Vivi ville gärna gå med i tåget, jag sa "Jag önskar att vi hade en flagga" och kollade till höger om mig, där ser jag en man med en flagga. Han kom så lägligt, det kändes som en scen tagen ur scrubs och jag väntade bara på att mina tankar skulle spelas upp högt som när JD tänker "dendär flaggan skulle passa bra" och sen skulle en scen spelas upp när jag snodde åt mig flaggan och sprang in i demonstrationtåget.

Men jag behövde inte sno flaggan, för det dröjde inte länge innan mannen erbjöd mig den, helt sjukt bra! sen bjöd dom med oss in i tåget, vi inväntade bara sällskapet som vi skulle gå med, Vivi fick med en flagga och så gick vi med demonstrationen mot folkfesten! Vilken lycka.


Här är jag med min italienska flagga!

En rolig dag blev det, vi skulle ut och festa var det tänkt, folkfesten var igång till 01:00, men det blev inte av, vi var trötta och klockan blev mycket och hit och dit. men en trevlig dag och en promenad med oväntat slut blev det iaf.

samtal

Idag har jag sovit jätte länge, kanske för att jag och Tobbe låg vakna och pratade jätte länge igår. Om massa saker, om kungen tillexempel, vafan har vi kung för? Vad gör han för nytta? jag tycker att vi ska sluta ha kung, meningen med det liksom?? fattar noll.. Varför ska han, som är rik som fan, som kan leva på räntan av alla sina pengar, varför ska han få pengar av oss??? varför ska våra skattepengar gå till han? för att han åker runt och vinkar då och då? klarar mig utan honom, antagligen klarar sig varenda svensk utan honom.. antagligen varenda jävel. AV MED KUNGEN!!!!!



Sen pratade vi om politik med, och om feminism, ja, vi pratade på som fan om allt möjligt helt enkelt...

Jag längtar tills det är val igen, för första gången får jag rösta! roligt! tror jag, har ju aldrig gjort det förr *tihi*

Imorse låg och och gosade med katten jätte länge och myste, hon är söt, när hon simmar i luften, mhmm!

Nu är jag mätt som fan, har tryckt i mig en fett stor potion av spagetti och köttfärsås, jag och Tobbe är väldigt bra på att laga det, fett gott blir det!

- Kan fortfarande inte smälta att någon från sthlm gissade att jag var från skåne, jag pratar fan inte skånska. -.-'

hejdå! (I love u Tobbe)

på jobbet..

sitter på jobbet, har ringt som fan idag, dock inte snackat med en enda jävel dock...

så jävla sjukt, en unge ramlade å höll i en penna, pennan drog in i örat å stannade kvar där, vid hjärnan, utan att han fattade det, på sjukhuset såg dom inget heller, inte förrens andra besöket, då såg dom den där.. så jävla stört, vem får in en penna i huvet utan å märka det? blir ledsen..

Trode jag slutade 17:50 idag, så var beredd att gå hem nu nyss, men inte, vi slutar visst 18:50, så nu känns det som jag aldrig får komma hem.. ja ja, livet suger ibland.

Har en arbetsintervju på torsdag, för ett heltidsjobb.. man kan ju inte leva på halvtidsjobb inte.. också ett telefonjobb dock, men jag trivs med det.

Nu ska jag fortsätta ringa. PUSSHEJ

PS. varför heter var tredje man (nästan iaf.) som jag ringer till Kenneth? fattar 0 nu.

stört..

Alltså jag undrar lite hur störd jag är egentligen.. mina tankar är helt fuckade i huvet.. alltså, ni fattar inte. Ni kan inte fatta för när jag skriver här och så, så är det ändå normalt det jag skriver.. men det jag tänker, inte då! Alltså tänk bara min dagbok jag hade när jag var liten, för mig själv... den var ju helt störd :S och bilderna jag ritade med.. verkligen konstigt.. undrar vad jag tänkte på när jag ritade dendär bilden "hö hö hö hhhh" :S:S:S??

aja, hur som helst.. så idag hade vi tävling på jobbet, och från och med nu, eller ja, från och med då, en timme in i tävlingen ungefär bestämde jag mig för att jag hatar tävlingar, det suger fan!

Tävlingen gick ut på att få flest sålda tidningar, och tvåan var den som fick flest avslut. Och vad händer, vi är fyra stycken som håller på att nolla in i det sista (då är vi fem som säljer tidningen) medans en person, sophie, säljer som fan!!!! hör henne varannan jävla minut känns det som "okej, ska jag skicka tidningen till..bla..bla..bla.." alla kollar på henne och suckar men hon flinar på. tillslut spräcker vi andra nollorna också, två sålda var, medans sophie sålde fucking 12 stycken, vem fan säljer 12 stycken?? VEM??? asså det är TVÅ papper... jaja, jag ska inte sörja för mycket, man vann bara en filt.. men.. EN FIN FILT :(

aja, skit i det nu, jag ska pussa på min pojke med min vitlöksandedräkt och sen ska vi nog sova snart, imorgon börjar jag "tidigt" 14:20. PUSS OCH HEJDÅ!

Jag vill!!

- Jag vill klippa mig.
- Jag vill ha mer pengar.
- Jag vill ha nya kläder.
- Jag vill ha ett heltids jobb.
- Jag villl ha chips och läsk.
- Jag vill ha en kamera.

- Jag vill verkligen inte flytta hem till Falkenberg igen +o(

Igår sålde jag 6 prenumerationer.. Vill sälja 8 idag! :S hoppas jag kan. Men vill så gärna hitta ett heltids jobb, har ju iofs. inte enms försökt än, men idag ska jag göra det. höhö.

Tobbe sover fortfarande, för han va uppe tidigt imorse och var på möte hos arbetsförmedlingen. nu ska jag göra frukost på sängen till honom, Puss!

..

mysig helg :)

Hej hej, så var helgen över.. den var mysig, jag och Tobbe hade 17 månaders dag, käkade lite god middag och senare kom Mia över så satt vi och drack lite och kollade film å softade.. gött.

Idag var Vivi över en snabbis och håret är ännu snyggare i verkligheten, skit snyggt verkligen. Vi käkade chips, och när dom var slut så stack vi till videomix och köpte lite godis och cola. gött!!

Imon är det jobb igen, så ska snart lägga mig nu, men ska sitta uppe och kolla på Tobbe lite när han spelar pokerturnering först, ge han lite tips ;) han går all in lite väl ofta.. haha!

http://www.youtube.com/watch?v=HOn5Eudj5tI så sjukt bra låt :G !!

Såhär kan ett bra samtal se ut!

- Ja hejsan mitt namn är Evelina, jag ringer på uppdrag av Svenska brukshundsklubben. jag söker *namn*

- hej *namn* jag ringer på uppdrag av svenska brukshundsklubben och det är så att vi håller på med en liten undersökning här angående klubben, skulle jag kunna få ställa tre korta frågor till dig och sen så har vi även ett jätte bra erbjudande till alla våra kunder. Skulle du kunna ställa upp på det?

- Tack så
mycket, första frågan är "hur nöjd är du med den grundläggande hundägar utbildningen du fått från klubben?" är du nöjd, mycket nöjd eller inte nöjd?

- mycket nöjd? jahaa. va roligt. andra frågan är "vad anser du kännetecknar din lokalklubb?" är det bra träningstider, kompitenta instruktörer och / eller trevligt bemötande?

- allihopa? det var ju bra! Sen så är det så att vi skickar hem lite e-post angående vad som händer i klubben och så till alla våra medlemmar, är det något du skulle vilja ta del av?

- Det är det?
 okej.. och vad har du för e-postadress?

- okej.. och slutligen då så har vi ju dethär erbjudandet till alla våra medlemmar, det är så att vi har skaffat ett sammarbete med tidningen "härliga hund" har du hört talas om den?

- Inte? det är alltså sveriges just nu ledande hundtidning, det är en väldigt bred tidning för hela familjen om man gillar hundar, väldigt lättläst. Lite vardagsproblem, hur man hanskas med dom, rasspecial, nya raser varje månad.. roliga repportage, fina bilder och lite så.. och i och med dethär sammarbetet då så har vi möjligheten att låta våra medlemmar premenurera på denna tidningen nu för halva priset. Låter det intressant?

- Ja den kostar då 49:- styck i vanliga fall och våra medlemmar får antingen ett halvår, alltså sex nummer för 149 kronor eller ett hel år, 12 nummer för 298 kronor, skulle du vilja prova på det?

- Jaha men va roligt! Då får jag kolla först så dina adressuppgifter stämmer, bor du på *adress* ?

- Okej men va bra! då kommer ditt första nummer om 10 dagar ungefär!

- Då får jag hoppas att du får en trevlig läsning och tacka så mycket för att du svarade på frågorna, och så får jag önska dig en fortsatt trevlig dag.

- Tack så mycket. Hejdå!

slöseri med tid..

shit, jag är så jäkla alergisk.. Katten, som man i vanliga fall bara får klappa på huvet låg och gosade med mig hela natten fram till morgonen.. ville bli klappad på magen och ryggen och allt, så söt var den när jag klappade den på magen, den drog fram tassarna, en i taget rätt ut i luften, såg ut som den tränade eller luftsimmade eller nått, sötnos! men nu nyser jag som bara den o känner mig helt tung i huvet..

Nu är det helg, rätt så gött måste jag säga.. även om jag är pank å inte kan göra så mycket mer än på vardagarna iaf. men gött att slippa jobba iaf. har iofs. bara jobbat i tre dagar men.. tja.. det har blitt ett antal samtal på de tre dagarna. Fick sålt 4 premunerationer idag, men dom sa att det var bra för en fredag så jag är nöjd, känner mig ändå inte som någon bästsäljare än men jag är nybörjare så.. hoppas det kommer.

Skit på TV helatiden,
ska det inte vara nått bra på fredagar?! får la hyra en film eller nått.. men de e la också lite sent nu kanske!

men men, Dexter är på TV nu iaf. och de e ju bra, Tobbe ska ha tillbaka datorn klockan tolv, han har en poker turnering han ska spela då, så får la önska han lycka till.. Jag ska gå och snyta mig nu och sen slå mig ner bredvid babe :)

haha!! förresten, hittade min gamla blogg idag när jag googlade mitt namn.. roligt, minns inte ett enda ord jag skrivit.. var nog bara ett inlägg iofs.. kom inte så långt med den som jag gjorde med denna.. men kul ändå!

Men nu så ska jag gå! Puss hej

Nya färger!

Vad tycker ni om de nya färgerna? :) var trött på de röda nu, letar efter en ny bild att ha i headern också men har inte hittat någon än så får bli denna tills vidare..

Gick sådär på jobbet idag, 5 sålda... men jag trivs där iaf. så mysigt att man får gratis kaffe / te / oboy osv.. och mackor, frukt... mmh :L och alla är trevliga och snälla och jag gillar min chef jätte mkt! det är trivsamt helt enkelt.

Sitter här nu och är jätte kissig så orkar knappt skriva vill bara spara å springa iväg på toa, men innan jag avslutar så ska jag iaf. säga att Vivi har klippt sig och hon är SKIT snygg i håret, riktigt avundsjuk blev jag, och riktigt sugen på att klippa mig.. men får se när jag har råd med det -.-'

NU blir det toan för mig. Puss!

Försäljaren Evelina

Jahopp, då har jag gjort min första dag som försäljare då, det gick väl sådär måste jag säga. på 4 timmar ska man fått 40 avslut (dvs. fått tag i och pratat med och fått ett ja/nej till frågan om premuneration) (jag vet inte hur det stavas -.-') och jag fick 34 avslut på 3 timmar. På 4 timmar vill dom att man ska ha sålt 6-7 premunerationer (jag vet fortfarande inte hur det stavas) och jag fick sålt 4 på 3 timmar. Men det var min första dag och Maria som är min "fadder" hade jobbat i 6 timmar idag och fick också bara sålt 4 (jaja jag kan fortfarande inte stava det) premunerationer... så lite duktig kände jag mig.

Får se hur det går imorgon, dom säger att det är svårast på fredagar så...

"Hejsan jag heter Evelina och jag ringer på uppdrag av Svenska brukshundsklubben, och jag undrar om jag skulle kunna få ställa två snabba frågor till dig och sen har vi även ett jätte bra erbjudande för alla medlemmar."

Japp, den repliken har jag sagt 87 gånger idag. GREAT ;S

Nu ska jag se på scrubs, ville bara låta er få veta om min första "riktiga" dag på jobbet. ;) Puss!

Lite av varje..

Har tänkt på en sak, varför är text TV så fult? alltså snacka om nintendo 8-bit grafik. Allt utvecklas helatiden, bättre bild, bättre ljud, grafik hit och dit men text TV består. Det är fult och det står fast vid det... undra varför?

Och en annan sak som slagit mig är för tillexempel mig, som kommer från Göteborg, jag kallar mig inte en Göteborgare, om jag skulle göra det skulle folk typ kolla snett och tänka nått i stil med "aja, wannabe" som om jag försökt vara cool för att jag är född i gbg eller nått. Jag är helt enkelt en Falkenbergare eftersom jag bott där i större delen av mitt liv. Jag bodde ju bara i  Göteborg mina två - tre första år.

Men om en utländsk, typ alban säger vi kommer till Sverige när han eller hon är tre år, då får den verkligen inte kalla sig svensk, nej för det är han inte. Varför är det så? varför är det så stor skillnad på om man kommer från en annan stad eller om man kommer från ett annat land?

funderingar alltså ;)

Jag och Tobbe har precis käkat falafel (eller stavas det med två L?) 20 spänn styck.. göööttt, dom var goa men han snålade lite med såsen måste jag säga.

Alltså kan inte tänka mig ett bättre ställe att ha våran lägenhet på. 5 minuter till jobbet, 5 minuter till stan, mindre än 10 minuter till centralen, 5 minuter till IKEA, och här, i värnhem, allt man behöver. Billig mataffär, videomix, ciggkiosk precis bredvid porten, pizzeria 200 meter bort, nära till busshållplatsen... and so on. Jag trivs här!


Johanna är en sjukt go  vän! :)


Nu ska jag slå mig ner i soffan och se på ett till avsnitt av scrubs med en annan underbar sak i denhär staden; Tobias. <3

Puss

Snygga tavlor

shuuu!  Sitter här i TV rummet, jag och Tobbe har köpt lite godis och cola och kollar på femmans gala.. inte speciellt kul måste jag säga men men..

Första dagen på jobbet idag, trots att det bara var en kurs, det är kurs imorgon med så börjar inte jobba på riktigt förrens på onsdag. Fick mig en tidning utdelad idag "härliga hund" så det är den jag ska sitta och sälja, wohow.. not ;( haha! Ville hellre bli medlems rekryterare, tror det är lättare, även om det är mer "fakta" eller vad man ska säga att lära sig.

Älskar verkligen Malmö, så sjukt gött att bussarna går helatiden, maten är billig, hallå en stor nygjord baguette med mozzarellaost för 25 spänn, ingenting ju. Och en super god falafellrulle för ynka 30 spänn, å allt detta bara 5 minuter från vår käraste lägenhet, I love it! men vad som är mindre bra är tillexempel den smala mannen som tigger pengar utanför ICA morgon till kväll... :/ Men idag fick han 4 spänn, inte för att det är mycket, men hade bara det :S och mitt kort men de ger jag icke bort ;S

Påvägen till ICA hittade jag och Tobbe en as snygg tavla av Estrella Pepper chips. passar as bra till en annan bild vi har här i rummet, allt annat är fult här men de två bilderna är snygga, tog såklart med chipstavlan hem (Älskar ju dom chipsen med!!)  så när vi skaffar vår egen lägenhet i första hand så ska de två bilderna få vara basen för hur vårt TV-rum ska få se ut.

Nu ska jag slå mig ner i soffan bredvid min kära man och kolla på TV, någon film som går på 9:an, kanske koka en kopp te och ta en cigg på balkongen. Puss på er!

trött uppdatering av lördagen

ååh heeej.... kan börja med att säga att jag har sovit lite drygt tre timmar inatt, eller i morse rättaresagt, mellan 9-12.. puh! så orkar inte dra värsta inlägget här nu då ;)

Men lördagen var super, Johanna skulle komma ner till Malmö å hälå och när jag står på tågstationen för att möta henne ringer Karro och säger att hon och Natta kommer ner med, så det blev kul, vi hade förfest hemma i lägenheten som blev gött lyckad, Vi tog ut en lampa på balkongen så det blev mysigt och jag hade en trevlig kväll.

Lite drama blev det kan man la säga, haha, men det brukar nästan bli så där Karro är, ;) men det var kul, Karro och Natta drog ut på krogen senare men jag, johanna och Tobbe stannade hemma och pratade hela natten till morgonen. Karro och Natta tog tåget hem och försvann (och glömde grejer här!)


Johanna och jag hemma i lägenheten!
 
      
"dagens outfit"         jag och Tobbe innan dusch! 



Just nu gör Tobbe pyttipanna och jag sitter här och slöar av trötthet och smygkollar på "ensam mamma söker" Sen ska ajg lägga mig tidigt idag för imorgon blir det första dagen på jobbet! ;)

Älskar Tobias, Puss <3

Teknisk som få!

Hello!

Idag har jag vart med Tobbe hos Arbetsförmedlingen så han fick skriva in sig, så nu är det klart iaf. gött!

Jag hade på något vis lyckats koppla ur TV:n så vi hade lite problem med att kolla på TV, kanalerna funkade inte, men teknisk som jag är (not!) så fick jag ihop det tillslut så nu funkar allt som det ska igen, fick dock 4 stötar i tummen, bara en av dom gjorde ont iofs.

Snart ska jag och Tobbe gå och göra mat, potatisgratäng och kassler :G mmmh!

Det var en snabb update här ifrån Malmö. Puss!

städat och putsat!

hejsan alla mina tusentals läsare! Älskar er! <3

Igår åkte jag och Tobbe in till stora staden för att gå till arbetsförmedlingen, visade sig att vi var lite sega och dom stängde 15 så vi får ta det idag istället. Men när vi ändå var i stan så kunde vi ju lika gärna slöa runt där lite med så vi köpte lite apelsiner på torget, eftersom jag är så sjukt trött helatiden och kan behöva en å annan C-vitamin.

Sen köpte vi  även blommor, tjusiga blommor för bara 20:- styck som vi satte i våra krukor på hyllan här hemma. Det enda i hemmet som faktiskt är fint.Det andra bara känns fint eftersom vi vet hur det såg ut innan vi kom (fyfan, ni vill inte veta) Men det är inte riktigt snyggt, menmen, vi ska bara bo här i några månader, sen när vi får nått i första hand så kan jag lägga ner hjärta och själ i dekoreringen. Då ska allt följa temat av vår fina hylla *aw ååh älskar den!

Nu har jag precis dushat väl behövligt kan jag säga, jag och Tobbe städe hela toan igår, skurade toan, väggarna, allt. Nu nu känner man sig faktiskt ren efter en dusch! :D Vi har även damsugit hela lägenheten, sjukt att det tog oss tre dagar, vi gick med skor inomhus innan dess!

Idag ska jag torka av allt annat med trasa, handtag, knappar (som man tänder och släcker med, har dom nått eget namn?) och detta tangentbordet ska med torkas, känner hur feta fingrarna blir bara av att skriva hej! :S Vi glömde vårt tangentbord hemma så tills mamma o pappa kommer och hälsar på får detta duga..

Nu ska jag göra lite frukost som jag och Tobbe kan sätta oss och äta när han är färdigduschad.

JAG ÄLSKAR MALMÖ <3 puss

Ge mig pengar!!

Åååh! Jag vill ha pengar! just nu kan vi inte göra så mycket, köpa mat och nödvändiga grejer som bordet och så, men inte ta en fika, käka ute, köpa nån fin tröja.. nepp, här sparas det på varenda krona! Men tror nog att vi får lägga ut några spänn på en kattmedecin, den verkar ha skabb eller något, pälsen är fet och den har skorpor bakom öronen, så det får vi försöka fixa.

Jag och Tobbe ska snart ta oss in till stan för att gå till arbetsförmedlingen så han får skriva in sig här i Malmö, men först ska vi äta frukost.

Jag trivs verkligen här
! i en stor stad. Bussarna går helatiden, det finns resturanger, kiosker, hemmakväll, livsbutiker osv nära och bra. Malmö is the shit!

På fredag ska jag följa med Vivi och kolla på en 1:a i första hand som Vivi får hyra, och som hon isf. kan hyra ut till mig. Hoppas den ser bra ut, den är väldigt liten men ändå en första hand! och bara 2000 kronor / månad.

Nepp, nu ska vi sätta igång lite frukost. Ha det fint! Puss


Två askfat!

Oooh, gissa om jag är trött idag? riktigt trött kan jag säga! Har vart på IKEA idag, jag och Tobbe gick dit, och tog bussen hem. Börjar känna mig hemma i lägenheten nu. Lite mer vi, lite mindre han.. :S

Vi köpte ett bord, två dörrmattor, två lakan, massa värmeljus som luktar gott (så vi ska slippa den unkna lukten som just nu finns här) och 4 glas. och allt för bara 290 kronor! Galet bra är det på IKEA, mattorna tillexempel, bara fem spänn styck. Me like.

Och igår (för tror inte jag skrev det) så köpte jag och Tobbe varsitt askfat på myrorna, ja, alltså vi har inte varsitt eget, men jag hittade ett som jag tyckte var snyggt, och han hittade ett som han tyckte var snyggt.

Det roliga är att det jag tyckte var snyggt (det ÄR snyggt) är svart, fyrkantigt, lagom stort.. alltså som en cd-skiva, fast fyrkantig, och i mitten finns typ glasbubblor i olika starka färger som bildar en fyrkant.. Vet inte hur jag ska förklara bättre men hur som helst, snyggt! (och bara 10 spänn)

Tobbes askfat, som han tyckte var snyggt är litet, vitt med någon målning av blommor i botten. haha, så söt! :D

haha och nu kom ännu sötare!!! måste skriva detta.

Jag skriver i mon blogg (just nu då alltså) och kollar på Tobbes askfat för att kunna beskriva det.
Tobbe: vad gör du?
Jag: kollar på ditt askfat
Tobbe: Skriver du om det?
Jag: ja..
Tobbe: Taaack!! :D (as glad)

haha, han e så stolt över sitt lilla askfat.

Nu ska jag sätta mig bredvid honom och kolla på TV.

Puss!

Hemtrevligt

hejsan, har inte kunnat uppdatera på ett tag eftersom jag haft så mycket att göra med flytten, och inte bara min egen flytt, Vivis mormor behövde hjälp med flytt av en bokhylla, iofs. var det mest Tobbe som hjälpte till, men jag var ju med!

Nu är vi iaf. här, hemma i Malmö. Känns sjukt gött, vi städar lite smått då och då, vilar lite då och då, kollar på TV, äter, tar en cigg osv. livet flyter på i våran lilla tvåa på Nobellvägen.

Vet att jag skrev att jag skulle skriva om lördagen, men orkar inte dra den mer än snabbt, vi var hos Tobbes mamma och förfestade lite, Jag, Tobbe, Martin, Johanna och Issa och efter det så drog vi till Zätas, trevlig kväll.

Igår handlade jag och Tobbe mat och nödvändigheter för 700:- det är sjukt vad saker kostar, man tänker verkligen inte på det när det är mamma som handlar.. men nu när man inte har så mycket pengar får man tänka på det helatiden, jobbigt!

Har iaf. fått upp lite gardiner, tavlor och annat fint, och framförallt tagit ner hans skit! Så nu är det mycket mer hemtrevligt här! Jag gillar det. På lördag kommer Johanna hit och innan dess ska vi iaf. försöka få packat upp allt och städat riktigt i alla rum och så.

Idag ska vi kolla efter ett billigt soffbord för det hade inte han vi hyr av (vilken människa har inte ett soffbord?) och så ska vi köpa lakan och lite annat skit. Sen är det städning av toan som är nästa projekt, inget jag längtar efter kan jag lova! fyfan!

Igår gjorde jag och Tobbe en förvånandsvärt god köttfärsås, alltså den blev riktigt god! Idag ska vi göra sparris & pasta soppa, tror det kommer bli gött det med ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på det otroligt bra TV-programmet - VIP ;) haha.

Pusshej från en Malmötjej

RSS 2.0