Good thing going.

Hej mina underbara, för det måste ni ju vara om jag känner er. :)

Idag är en bra dag, inte för att något speciellt har hänt,
eller, så ska jag inte säga, har ju tillbringat dagen med världens bästa Johanna Norberg, så det är ju speciellt. Men annars är det nog en helt vanlig dag tagen ur en fattig snart 21 årings liv här i Falkenberg.

Jag och Johanna tog en tur i stan,
kollade lite på REAn och retade oss på att vi båda är fattiga. Men vi är lyckliga ändå. Jag köpte iaf. en ny brun utan sol som Johanna har tipsat mig om. Den ska vara bra, luktar gott och torkar snabbt. Vad mer kan man begära? Och ja... jag är fortfarande fattig, men jag fick ett presentkort på Kicks laddat med 300 kronor av Tobbes mamma i julklapp, så imorgon tänkte jag trippa dit igen och köpa kanske nått nytt läppstift eller något annat kul som jag kan ha på nyårsafton.

Jag har en lista på kylen,
på saker jag ska göra innan året är slut. Jag har alltså en dag kvar. Men idag fick jag bockat av en hel del. Tvätt, disk och städ bland annat. Riktigt gött att ha det gjort.

Varför känner jag mig så harmonisk? - Antagligen för att jag fått massa grejer avbockade iofs.


Hmmm.. Igår var jag på hockey med la familia.
Alla utom Emelie, och även om det var synd att hon inte var med så var det skönt att sitta tre pers i baksätet och inte fyra som vi aaaaalltid fick göra förr i tiden. Jag minns en gång speciellt, ja ingen i min familj glömmer väl den resan. När vi åkte till eeehh.. hjärnsläpp :S vad heter detdär landet vi åkte till? Jaja, nått grannland iaf. för att ta flyget till Grekland. Många mil var det iaf, och där satt vi fyra pers nerträngda i ett baksäte för tre. Sex personer i en bil för fem. Sex personer som inte backar för att gapa och skrika lite på varandra då och då... Meeeen, det är en annan historia.

Vi var iaf. på hockey familjen och jag. Frölunda vs Färjestad.
Vi var över 31.000 personer som såg den matchen inne (eller ja, ute.) på Ullevi. Europarekord ska ni veta! Det var jag med och slog. Självklart fanns det inga tvivel. Frölunda skulle vinna denna matchen, och det gjorde dom såklart med. 4-1 blev det. Riktigt kul att se, även om det också var riktigt kallt och jag och mamma stod omringade av ouppfostrade färjestadfans som trots en ålder kring 40-45 stod och gapade ord som fitta, hora, slampa, och klagade på allt från oskrapade rutor till att domare som suger.

Japp japp. Detta inlägget är mest tillägnat Johanna,
som tjatar på mig att jag ska blogga. Någon gång kommer jag komma igång igen, någon gång kommer jag att blogga 3-4 inlägg om dagen igen, och någon gång kommer jag sluta igen. Och så kommer det gå runt runt. Sån är jag, har alltid varit, kommer förmodligen alltid att vara.


Men Johanna. Henne är jag glad att jag har.
Hon kan verkligen muntra (finns det ett ord som heter så, känns som jag får hjärnsläpp hela tiden idag.) upp mig när som helst. Vad som än har hänt. Hon är dessutom den generösaste människan på jorden. Hon bjuder på allt från sina sista slantar till sitt goda humör och optimism. Hon är min lilla ängel. Minns en gång när hon stod i sin ljusa stickade tröja, med sitt långa blonda hår under kökslampan (ja den som mer passar in i en sjukhuskorridor än i ett kök) och skrattade åt något som egentligen inte var så roligt. Precis som en ängel såg hon ut. Är så glad att jag har henne.

Nu ska jag, trots att klockan är kvart över 3 på natten,
snart 20 över, koka lite soppa och sen ska jag och Tobbe kolla på ett barnprogram på SVT.se/play. Guds tre flickor tror jag det heter. (hjärnsläppet ni vet..) Typ 2009 års Eva och Adam är det. Älskade sånna ungdomsprogram när jag var i 14 års åldern, och det känns lite nostalgiskt och härligt att kolla på det nu med.

Detta var ett långt inlägg.
Och då hann jag inte ens skriva om juldagarna som jag hade tänkt. Men så går det när man inte har bloggat på ett tag. Det kommer mer mina vänner.


Peace and love. Peace, love and understanding.




:)

Peace, Love and Understanding.

Om alla levde efter de orden.
Om ALLA levde efter de orden.

Helt vanlig söndag.

Idag är det söndag. Det är fjärde advent. Det är första dagen denna vintern med mycket snö. Det är egentligen en dag, som alla andra.

Jag vaknade sent idag, inte speciellt bakis,
drack inte alls mycket igår, var sjukt osugen på fest, men humöret blev bättre under kvällen. Fast krogen skippades, istället tog jag och Johanna en pizza på Falkenbergs och sen gick vi hem till vårt. Men jag hade trevligt, absolut.

Jag och Tobbe har ätit hamburgare och mos idag,
sen mest glott på TV och pratat. En lugn vanlig söndag känns det som. Men inget fel med det.

Imorgon ska jag och Tobbe iaf. försöka ta oss utanför lägenheten
och göra någonting tillsammans, vi är båda rätt så sega på den fronten, så det ska bli kul.


Snart är det Julafton.
Helt sjukt, bara 4 dagar kvar. Känns inte alls. Så jobbigt. Jag och Tobbe har inga pengar över huvudtaget och har knappt köpt några julklappar alls, men det går inte att göra så mycket åt den saken.

Funderade innan på vad jag tror att jag får i julklapp.
Jag har ingen aning. Vet inte ens vad jag vill ha i julklapp i år. Önskar mig inget speciellt. Är nöjd med allt jag redan har. Känner inte att det är något som fattas. Det är ju iofs. hur bra som hellst.

Jaja, Tobias ska få datorn nu så han kan spela lite wow
eller vad det nu är han vill spela. Jag ska kolla om det finns någonting värt att titta på på TV. Det tvivlar jag på.


Puss!

fredag, lördag..

God morgon ska jag kalla detta, för jag sov tills nyligen, men jag gick också och la mig vid 6-7 imorse så sömnen bhövdes. Nu är jag dock fortfarand lika trött som när jag la mig och har dessutom ont i ryggen och huvudet på det. Känner mig väldigt o-på G idag.

Datorer och andra datordelar ligger överallt, tillsammans med en massa skräp och disk. Att det kan bli så stökigt av några dagars lan?

Igår var det inget party, trots fredag, helt galet kan man tänka sig. Att sitta hemma en fredagskväll. Det var första fredagen på riktigt länge jag var hemma, och det kröp inte alls i skinnet på mig. Det var härligt. Skönt att sitta där i soffan, inklämd mellan svettiga datanördar (okej överdriver lite) och kolla på fredagsfilmerna som går på TV.

Såg en bra film tillomed, jag som inte gillar film. Minns inte vad den heter, men det handlade om en tjej och tre killar varav alla blev förälskade i henne vilket hon utnyttjar till fullo. Ungefär så. Skit bra var den faktiskt tillomed. Även om jag inte här med tangenterna under fingrarna orkar beskriva den rättvist, så nu verkar den ju faktiskt riktigt kass, inser jag när jag precis läste det jag nyss skrev. men men.

....jaja, nu är det inte fredag längre. Därför ska vi nu blicka framåt mot lördagen istället. Och här blir det inget TV tittande ska ni veta. Det ska Johanna se till. Jag känner mig allmänt seg, ont som fan överallt, som sagt men Johanna verkar inte vilja ge sig på den här punkten. Idag är det Party på hög nivå om man får fråga henne, och ja, det är väl inte så mycket annat att göra än att bita ihop. hahaha!

Men det gör jag ju så gärna för Johanna, kommer inte dröja länge innan jag blir på G tror jag för Johanna ska komma hit efter hon duschat och röra om i grytan här hemma.

Nu ska jag logga in på Level ina och se hur hon mår, blev ju dödad igår. :(

PEACE! <3

Det doftar bullar

Idag har jag och Tobbe vart så flitiga så! Först gick vi upp så tidigt som 10:30 trots att vi inte somnade förrens efter 6 imorse, sen gick jag och diskade en hel del tills jag blev för hungrig för att orka med de sista, då gjorde vi gröt till frukost och efter den fortsatte Tobbe med resten av disken.

...ja visst låter detta som en lovande dag?


Vi fortsätter med att slänga fram mjöl, socker, mjölk, margarin
och allt vad det kan ha varit och börjar baka inget mindre än bullar! Visst låter det husligt och fint?

Efter tre plåtar med mer eller mindre lyckade bullar
så slutar vi inte! Nej vi diskar upp allt ytterligare en gång och börjar laga middag.

..det låter som ett skämt.
Kan man vara såhär duktig och huslig? Kan JAG vara det? tydligen.

För i ugnen ligger nu alltså 4 stora potatisar inlindade i folier
som vi efter TVÅ jävla långa timmar kan avnjuta tillsammans med lite skagenröra och två olika kryddsmör som vi (Ja jag vet, det är otroligt) själva har gjort!

pheeeeeeeeuuuw!


Vilken super dag.
Och som sällskap under dagen har jag haft tre söta damer på besök dessutom. Ida, Johanna och Johanna gästade mig här i mitt bulldoftande hem men nu har de alla åkt hem till sitt igen och jag får äntligen datanörda mig lite.

Hoppas de går något bra på TV sen,
för.. ja? Har jag inte sagt det? Det otroliga har hänt. Det finns nu mera TV kanaler på Rörbecksgatan 15B. Yes. Vi har skaffat boxer!

Nu ska jag snoka vidare runt på facebook (och imorgon har jag en arbetsintervju till.)


Nu fattas bara fred på jorden. :) Pusshej!

God morgon!

Åååh! Blir så sugen på att göra om min blogg när Johanna har gjort det. Lite nya bilder, nya färger och såntdär kanske ger mig mer inspiration till att skriva. Bloggen känns ju väldigt mycket lagt på hyllan för tillfället, och de enda mina blogginlägg handlar om nu förtiden är ju typ just det, att jag inte har nått att skriva om. Så därför ska detta inlägget inte handla om det.

Nä, det är måndag, vilket är min just nu:a
(alltså tror inte det finns ett ord som heter nu:a, men känns helt klart som ett låtsasord värt att använda här.) favorit dag på veckan. Yes ni läste rätt. Det är inte fredag, inte lördag och för all del inte torsdag (pop quiz) heller, det är måndag, nystartens dag, som är min favorit för tillfället.

Därför känns det extra bra att ha vaknat och tillomed stigit upp tidigt idag.
Ja med tidigt menar jag 10, vilket är väldigt mycket tidigare än jag brukar gå upp nu för tiden. Så nu kanske jag kan lyckas vrida om mitt dygn lite.

Håller på och söker jobb, inte för tillfället,
alltså just precis nu, men just nu i mitt liv är det vad jag sysslar med, och jag känner på mig att det snart kommer ge resultat. Förväntar mig att ha ett jobb innan detta året är slut iaf. och att sen få en lön på 21.000 kronor i Januari skulle ju inte heller sitta helt fel.

Jag ser det, känner det och förväntar mig det. Så detta ska nog gå helt bra.


Peace!

Ett, Två, Trevligt.

Fan vad jag har blitt värdelös på dethär med att uppdatera min blogg. Tror det beror på att jag helt plötsligt har så lite tid för mig själv. Har inte precis tid att sitta här å skriva massa skit för är med någon helatiden. Vilket är både bra och dåligt ibland. Saknar att sitta en hel dag ensam med bara datorn ibland.. Men det kommer väl det med.

Nu är jag iaf. ensam, Tobbe är med sin bror i stan och sen ska han på någon fest med Carlsberg
, men det kan jag inte njuta av sådär jätte länge för snart kommer Ida (iofs. var det jag som bjöd hit henne så vet inte riktigt vem det är jag ska skylla på att jag aldrig får någon tid för mig själv..) och vid 4 ska vi mot Halmstad för att senare ikväll kolla på 2012.

Jag vet inte riktigt vad jag tror om den filmen.
Tror inte alls att det är min typ, gillar ju inte ens film, men Johanna och Ida ville tydligen väldigt färna ha med mig så får väl bli så då. Hoppas dom drar med mig nästa gång jag vill göra nått som dom tycker känns sådär då!! (Ja mina små blommor, ni kan ta de som en pik.)

Jaja, annars då? Jag är heeelt pank.
Inte en spänn över varken till shopping, festande, mat eller julklappar. Jag har alltså inga pengar alls kvar efter alla räkningar. Men har iaf. tatt tag i mig själv och sökt lite jobb. Sökte 9 jobb härom dagen och ska iaf. på arbetsintervju i Halmstad på Tisdag så det kan nog lösa sig dethär..

Tänk om jag har en lön på 21.000 om två månader? Skulle ju inte alls vara fel eller så.

RSS 2.0