Romantisk middag för två!

Idag vaknade jag sent, men det var ett måste, somnade inte förrens vid 07:30 nån gång, Men Tobbe kom iaf. hit en snabbis på en "morgonkaffe" och sen var det dags för mig att åka till jobbet. Jobbade mellan 15-21 och hade inte ätit något på heladagen, så när jag var påväg hem var jag verkligen hungrig! Allt jag hade i magen var en kopp kaffe.

Johanna hade ju lovat mig en överraskning denna onsdagskväll så jag öppnade förväntansfullt dörren och kommer in i en nystädad lägenhet fylld av tända ljus!
Hela lägenheten är varm och i köket står Johanna och kollar in i spisen. Där inne står två små pajer, en till mig och en till Johanna och på bordet står en jättegod sallad med underbar fetaost i!!

Alltså fattar ni vilken underbar vän jag har?! Vem har en vän som gör såhär? Ingen?!


Hela lägenheten har hon städat, tillomed toaletten,
sängen är bäddad och på TV-bänken står en tavla med Bob Marley som hon tyckte att jag skulle ha (ÅÅÅH LOVE YOU JOHANNA!!) och bredvid tavlan står ett foto på mig och Johanna där vi pussas i en söt liten ram.

Maten var nästan klar när jag kom så vi började äta och skrattade lite åt vad folk skulle tro om oss om dom kollat in genom fönstret.
Dom skulle se mig och Johanna i en mörk lägenhet med tända ljus, äta en romantisk middag och med foton på Johanna, och Johanna och mig. Ett romantiskt nykärt lesbiskt par är vad vi verkar som. hahaha! Fast egentligen är vi nog bara världens bästa vänner, är glad att jag har min Johanna, hon är en vän jag kommer att hålla hårt i.

Tack för världens finaste överraskning, du är guld värd och mer min blomma! Älskar dig!



Jag och Johanna i min och Tobbes gamla lägenhet i Malmö.

mina husdjur

Idag har jag chillat hela dagen, Ida har vart här nästan hela dagen och Johanna kom för en stund sen. Inget vettigt har jag fått gjort denna dag som jag egentligen skulle ha jobbat, men slapp. Men jag trics, det är inget fel med att ha dagar som denna. Inget fel alls.

Skulle ju som sagt jobbat idag men ska göra det imorgon istället,
så börjar 15:00 men ska försöka ta mig till Skogstorp tidigare för att kolla efter kläder till på lördag. Det är ju halloweenfest hos Bonna då, och jag och Johanna ska klä ut oss till hippiesar! YES! Johannas idé var det, men helt klart en av hennes bättre, hippiesar är ju kalasbra! varför inte fred?

Ida och Johanna sitter och tjötar i köket,
men jag känner att jag inte är på humör för några samtal just nu. har lite funderingar som jag tänkte tänka på men det är ju alltid trevligt att ha tjejerna där ute i köket så att jag kan prata med dom om jag känner för det.

Önskar att Ida och Johanna var mina husdjur,
hade vart härligt. Kunde ha dom springandes här i lägenheten och ibland när jag tyckte att det passade kunde jag stänga ut dom så dom fick härja runt på lite äventyr. Och så kunde jag ge dom lite mat när jag kände för det och när jag vill vara riktigt snäll kan dom tillomed få en godis.

Jaa, så härligt det hade vart. Komma hem från jobbet och se en sovandes Johanna i soffan
som jag kunde väcka och kalla för min lilla bebis. Hade ju såklart fått stelerisera dom, vill ju inte ha fler husdjur än två, ska ju ha råd att låta dom äta också.

Men när jag äter ska dom inte tigga,
klarar dom det ska jag belöna dom med att ställa resterna från talriken på golvet och kolla på och skratta medans de slåss om vem som ska få mest.



.....önskar så mkt att det var sant..

Vad glor ni på?

Fattar inte, läste nån blogg på blogg.se's framsida angående ICA reklamen, alla pratar ju om den helt plötsligt, vissa tror att ICA-Jerry finns där för att vara rolig, vilket för mig känns lite väl platt.

Bloggen på blogg.se's framsida trodde att planen var att lyfta fram frågan om hur vi behandlar utvecklingsstörda i samhället,
typ glor på dom och pratar med dom som om dom inte förstår någonting. Men jag undrar, varför skulle ICA vilja lyfta fram en sån fråga? De är en butik kedja inte ett politiskt parti.

Jag tror snarare att dom hade räknat med uppmärksamheten och debatterna
som skapas av att skämta om något såhär "tabu" För vem har inte sett reklamen? Jag har aldrig sett den på TV, jag kollar inte på TV, men jag visste om den för längesen, och har sett den på youtube.

Folk skriver om den på sina bloggar,
folk skapar grupper på facebook, den disskuteras överallt, det är ju verkligen en lyckad reklam, dom har ju fått ut precis det dom ville, dom vill synas, och dom syns.

Johanna - min inspirationskälla.

Älskar just nu for the boys med The Cardigans, en helt okej låt, jag gillar det.

Johanna, (som är världens bästa) har ju bestämt sig för att gå ner i vikt
och har slutat äta chips, dricka läsk och andra onödigheter alla dagar utom fredag då hon får mysa med vad hon vill framför sitt älskade idol och lördagar då hon helt enkelt måste dricka cider, för att jag hade inte klarat mig utan henne på helgerna!

Detta låter simpelt men det är det absolut inte.
Johanna är hur duktig som helst som klarar detta och alla som någon gång haft ett beroende eller har det borde förstå hur svårt det är.

Men det är inte bara att bli av med ett beroende som är svårt,
det är att ge sig fan på en förändring. Att ändra på en vana. Det är sjukt svårt, och när jag tänker efter så har jag aldrig provat. Jag har tänkt tanken "detta borde jag sluta med." "Jag kanske ska dra ner på detta.." men aldrig tillåtit mig själv att spinna vidare på tanken tillräckligt långt för att ta tag i saken.

Därför är Johanna bäst och därför beundrar jag henne
och därför har jag bestämt mig för att nu är det fan på tiden att jag gör någonting åt mig själv också. Det finns mycket med mig som bör förändras, mycket. En del någorlunda oviktiga saker (och säkert någorlunda lätta att ändra på) och en del lite viktigare saker.

Nu tänker jag också bestämma mig för någonting och genomföra det.
Och jag tänker börja med en sak som för mig är svårt, men nödvändigt. Jag tänker ta tag i min sömn. Jag ska sova 8 timmar (eller så nära som möjligt med max plus/minus typ en kvart) varje natt. Varken mer eller mindre. Det funkar inte att sova tre timmar per natt några nätter i rad och sen jobba och festa på det. Jag behöver min sömn.

Jag har klarat mig nu i 2 nätter (fast jag har fuskat lite, men ska försöka sluta med det.) och hoppas på att märka ett resultat både i mitt trötta ansikte (som typ mina mörka ringar under ögonen) och mitt trötta huvud och kropp.

Så ja, när jag väl får rullning på dessa 8 timmarna per nat
t kan jag ju dessutom börja se till att försöka somna under mer rimliga tider (alltså inte mellan 3 och 6 på natten/morgonen, utan kanske senast 1-2.)

Och när jag dessutom fått koll på detta så har jag ett nytt mål.
Jag ska äta frukost + middag varje dag! Men det kommer jag inte kunna fixa nu, vet att om jag tar på mig för mycket så kommer jag inte tro på en förändring och då kommer jag ge upp, redan efter max två dagar.. Om ens det..

Och sen efter deeeet, då har jag en del saker att ta tag i kan man säga,
andra grejer att ändra på. Men det mina vänner, är mina egna personliga bekymmer som jag inte delar med mig av i denhär bloggen ;) Fundera på det ni.







Jag håller distans, för jag vill inte ge något en chans, som kanske inte ens fanns.

Don't you ever get lonely, from time to time?

Sitter hemma, är trött och sliten efter en jobbig helg med fest och jobb och känner verkligen att det ska bli skönt med en natt utan alkohol och en morgon utan stress nu. Har tråkigt dock och hade inte haft någonting emot lite sällskap. Kan absolut inte sova just nu och känner inte för att göra det som jag blir lämnad att göra när jag ligger här i sängen framför datorn ensam med en tom skål bredvid mig. Eller, helt tom är den inte, några små chipssmulor där på botten som jag inte har någon lust att äta upp, tanken på chips får mig att må dåligt och det är inte ofta det händer.

Lyssnar på spotify och har nog den bästa listan i världen här på min mamma och pappas spotifykonto,
ingen och inget slår den. Helt klart bra låtar, det enda som förstör är dedär låtarna som dyker upp då och då som någon annan än mig har slängt in, varför?? Gör er egen lista men rör för fan inte min!

Just nu spelas Pistol Dreams med Bob Dylan och efter den kommer Wavin' flag med K'naan.
Ouvertyr 1 - Upp till kamp. Shooting up in vain - Eagle-Eye Cherry. Come together - The Beatles. Dem gone - Gentlemen Hurt so good - Susan Cadagan. Big city life - Matafix Like a rolling stone - Bob Dylan. Stir it up - Bob Marley. Killing me deep inside - Slightly stoopid...osv... massa bra musik helt enkelt!

...hmm, har så sjukt tråkigt.. Eller nä, har så sjukt mkt lust att göra någonting helt annat bara.

Världens roligaste

Hahaha, hade en så jävla rolig kväll igår. Började hemma hos mig och det var helt okej, kanske inte så jävla rolig som resten av kvällen/natten, men helt okej. Vi spelade ett spel som jag i vanliga fall hatar. Det gick alltså ut på frågor och svar, och alla vet att jag 1. hatar att svara på personliga frågor. och 2. hatar ännu mer att svara på persnoliga frågor angående sex.

Och vad är det för frågor som dyker upp i sånna här spel under kalas?


Hur som helst, man fick ljuga, och jag råkade inte ut för några hemska frågor. Känner jag.


Sen blev det iaf. Zätas och älskar inte Zätas när det är gamla gubbar där som står och rockar?
hahaha, fattar inte vad 50 plusarna gör där på scenen med sin gubbrock? hahah, fast det var helt okej ändå, jag träffade ju Karim som satt med en del tomma, en del icke tomma shottglas framför sig. Jag tog två fyllda med sambuka och efter det så var min kväll räddad.

Efter ett tag, vet inte om Zätas stängde eller vad som var grejen
, men vi hamnade iaf. på Falkenbergs pizzeria där Ida köpte en kebabrulle, jag ville också ha, men Ida tänkte inte vänta med mig så jag tog ingen. Ändå så stannade jag kvar på Falkenbergs när Ida gick. Varför gjorde jag detta?

Jo det ska jag säga, träffade två nya vänner som jag tillsammans med kom fram till att jag ju faktsikt har ett drömjobb på 2in1 pizzeria
. Eftersom jag någongång under kvällen fick höra "men ska du inte skaffa dig ett riktigt jobb?" kom jag fram till att om 2in1 inte är på riktigt, då måste det ju vara en dröm, alltså ett drömjobb?

Missuppfatta mig inte nu, älskar att jobba på 2in1 så skämtar absolut inte.
Kan inte komma på något jobb som för tillfället passar mig bättre, även om jag lever fattigare än någon som går på sossbidrag och även om jag jobbar i Skogstorp. 2in1 är helt enkelt jobbet för mig.

Hur som helst. sen blev det dags att gå hem för mina nyfunna vänner hade fått sina pizzor och skulle gå därifrån.
Jag tänkte att här har jag chansen att få smaka på en liten bit och ville absolut inte lämna dessa grabbar, men när vi då var påväg hem till mig, (ja för den ena killen frågade då om han fick följa med hem till mig, och jag kan ju förfan aldrig säga nej.. hahahah) så tänker jag, "vänta lite nu, alla pizzor är inte goda, tänk om jag inte vill smaka på denna killens pizza, jag måste veta vilken pizza det är?" och jag frågar och får som svar kycklingpizza!! Jag drabbas lite av panik, det är banan på Falkenbergs kycklingpizza?! det finns fan inget värre.

Så jag bestämmer mig för att denhär killen måste jag bli av med,
och som tur var fick jag ett telefonsamtal som jag tänkte kunde hjälpa mig att bli av med denhär killen, eftersom jag utan att vara super otrevlig kan vara osocial mot honom,. Så jag pratar på i telefonen samtidigt som jag börjar sicksacka mellan bilarna på raksträckan hem för att bli av med killen.

Det jobbiga är att jag påvägen bara träffar ytterligare en pizzakille som vill följa med mig hem. WHY?!


HAHAHAHHA Jaja, som tur är tilllåter inte Ida detta och när jag kommer hem så får jag dessutom syn på en stor halva kebabrulle i kylen som jag tänker att jag bara ska smaka på.
Synd bara att detta var Idas (kunde jag väl förfan listat ut själv??) kebabhalva, men hon är så underbar så hon ger den till mig och jag trycker i mig den.

Mätt och belåten lägger vi oss i sängen för att sova,
men det dröjer länge innan vi somnar för först måste vi prata om ALLTING som finns och skrattar oss till sömns. Nej nu underdrev jag, vi gapskrattade oss till sömns. Nej fan, även det var en underdrift, vi skrattade så mycket så att skrattet kändes otillräckligt, vi skrattade så mycket att vi tillslut började göra skumma ljud som vi förklarade att "detta känns mer som det ljudet jag vill få fram, för skrattet räcker inte till, det bevisar inte hur roligt jag just nu har." Tillslut slocknade vi båda två och jag känner fortfarande att skrattet inte gått ur mig.

Men nu börjar detta inlägget bli lite väl långt så jag ska ge upp och gå och sminka mig, ska snart jobba för tusan!

Pusshej!

Mamma har bloggat..

..om alla sina ungar, så tänkte klistra in vad hon skrev om mig. =)

"Dotter nr 2 var ett väldigt milt och soligt barn. Lätt att ha å göra med. Sov på nätterna, var blöjfri som 18 månaders skrutt och allt som oftast skrattade.
Men hon hade ett tidigt utvecklat sinne för rättvisa.
Alla skulle ha exakt lika mkt av allting... på millimetern och miligramet. Annars protesterade hon envist.
Hon tyckte det var vääääldigt orättvist att hennes storasyster hade långa vackra flätor medan hon själv mest hade fjun på huvudet där man med ett nödrop kunde fästa ett spänne.
Hon hade även en fix idé om att klä av sej och gå med rumpan bar. Överallt!
På öppna förskolan. På lekplatsen. På finkalas.
Prinsessklänningarna åkte av innan tårtan kom på bordet. Trosorna fick man alltid leta efter.


Sin känsla för prydhet har hon minsann fått upp på äldre dar.
Det är ingen ung dam man säger "snopp" till om man säger så.
Blotta antydan om sex får henne att bli ilsk. Så ja, man kan väl säga att även det timida klingat av en aning.


Hon har alltid varit känslig och haft lätt till tårar.
Man kunde aldrig skälla på henne el tillrättavisa henne för då rullade tårarna tysta o stora o förolämpade ner för kinderna.
Även idag kommer tårarna ibland under konfliker... det eller en "fuck u" attityd där ingenting biter på henne.
Hon är känslig i sin person men inte mkt förr kärleksbevis.
Att säga "jag älskar dej" tar emot för henne... varken hon el jag kan svara på varför.
Hon kan verka skör... men bär en stark självkänsla och skulle aldrig ta skit från någon. Vilket är en skö vetskap för ett mammahjärta."

 

 

:)

n

n

Meeeer om firreeen

Fiskarna

Element: Vatten
Kvalitet: Föränderlig
Planet: Neptunus

Fiskarna ses, enligt astrologin, som zodiakens sökare, och står bland annat för religion självförsakelse, sjukvård och martyrskap.

Positiva egenskaper: Snäll, ärlig, tillförlitlig, vänlig, receptiv, intuitiv, sensuell, passionerad, medlidande, känslosam, fantasifull, konstnärlig, inspirerade, andlig, sentimental, intellektuell, charmig, djup, elegant, dramatisk, flirtig

Negativa egenskaper: Slarvig, tankspridd, lättledd, har extremt starka känslor, hemlighetsfull, flyr ofta ifrån problem, överkänslig på det psykiska planet, dåligt tålamod, extrem

Gillar: Att känna sig uppskattad, känna sig behövd och älskad, frihet, kunna gå sin egen väg, mystik och det oförklarliga, att fundera, att drömma, vara unik, känna sig intelligent

Ogillar: Känna sig utsatt eller pressad, inte ha något mål, känna sig vilsen och oförstådd, bli tvingad att göra något man inte vill, bli kritiserad, bråkig miljö, inte ha känsla för struktur

Jobb som passar fisken: Konstnär, musiker, skådespelare, författare, läkare, forskare, regissör, poet, designer, journalist och andra kreativa jobb

Intressen: Måla, skriva, musik, teater, matlagning

Helt okej helg.

Är så sjukt mätt, känns som att jag har ätit någonting konstant hela dagen. Chips och bullar bara dock, iofs. väldigt gott men mindre nyttigt kanske, imorgon får jag allt ta och laga middag.

Nu har det alltså gått en hel måndag,
eller har det de? Vet knappt, känns helt klart som en söndag, men det kanske är för att jag är ledig på måndagar, vilket är helt okej. Imorgon börjar jag jobba 16, vilket också så känns lugnt så Johanna tittar förbi mig tidigt imorgon för hon har några ärenden i stan.  Hon utnyttjar alltså mig och mitt place 2 be för att slippa dra hem mellan sina ärenden???

Jaja, skit samma, jag gillare isf.


Helgen har vart lugn på ett olugnt sätt.
Men lång och med en känsla av att den stått stilla. Men jag gillar det tror jag, det känns iaf. helt okej. Som en helt okej helg.

Orkar inte skriva om den, men Harrys,
Zätas och nått som skulle föreställa Zätas är väl ungefär vad som hände torsdag till lördag.


Nu ska jag försöka sluta vara så jävla mätt :S


Wavin' flag

Igår var det pop quiz som vanligt på torsdagar, undrar varför jag har ett sånt behov av att alltid gå dit? Kanske för....


EH. jaha, nu ringde det på dörren.. dendär helvetes ringklockan som skrämmer ihjäl mig varje gång den gör ljud ifrån sig. Jag öppnar därren och där står en glad gubbe som tydligen ska byta min ruta i dörren? haha, ja men varsågod sa jag, hade ingen aning om att den var sönder ens en gång, men ja ja.. nu står han där och bankar lite och har sig, hoppas det går bra då.

hur som helst ska jag fortsätta med det jag påbörjade att skriva,
alltså varför jag kanske har ett behov av att alltid gå till pop quiz alltid, och jo, det kanske är för att dendär störda vakten aldrig ville släppa in mig i somras och jag känner att jag måste leva ut de kvällarna nu? är det så tro?

Aja.. det var trevligt igår iaf. förfest hos mig med Ida och några grabbar.
Vi kom ju såklart inte fram till Harrys innan pop quizen var slut, men vad gör väl det? Kan ju fan aldrig några frågor ändå så det är lika bra.

Alltså shit nu börjar det bli kallt här, det som redan var fett kallt, kunde han inte fixat rutan med dörren stängd?

Jag brände mig på tummen innan,
gör så jävla ont, känns som att hela dagen är förstörd och snart ska man jobba. Livet suger bra hårt ibland asså! Nu ska jag göra mig iordning så jag kanske kan träffa Ida lite innan det blir dags att dra till 2in1.

Puss!

Det blir en dag på stranden

Klockan är halv fyra och jag skriver så tyst jag kan på tangentbordet här hemma för Johanna ligger och sover sött i sängen. Vi var vakna till halv 7 imorse och tvättade, vad som bör tilläggas är att vi började vid 23. Tvättade alltså i över 7 timmar. Så mycket tvätt var det. Handdukar, sängkläder, kläder, filtar osv.. allt av tyg tvättades. Så skönt att bli av med den gigantiska högen av tvätt som har legat i sovrummet, Jag måste skaffa en tvättkorg.

Förutom att tvätta så möblerade vi även om i mitt sovrum..
Eller ja, finns väl inte så mycket möbler att möblera med, men vi flyttade på sängen och vek ihop Idas säng till en fotölj så nu är det mer plats att röra sig på här inne, och känns mer som ett sovrum faktiskt. Mycket mysigare, jag gillar det!

Johanna har ju bestämt sig för att gå ner i vikt nu,
så duktig är hon min pärla, men vi fick ett problem, för vad är det egentligen vi gör när vi umgås? Jo, vi käkar chips med dipp och dricker pepsi. Nu hade vi plötsligt inte det att göra längre så vi drog till Ica och köpte morötter istället.

Innan vi gick till Ica tog vi en promenad runt stan,
så jävla tråkigt med Falkenberg att man går igenom staden på 5 minuter, om ens det. Och dessutom träffar man inget folk på vägen, vad gör ni alla Falkenbergare? gömmer er i era små hyddor och kollar på TV? Vet inte, men på gatorna håller ni iaf. inte hus.

Svinkallt som det var ute så kände jag hur mina händer sakta men säkert förvandlades från rörliga helt normala händer till isklumpar med fingrar
och när vi kom in och jag genast började skala morötterna så såg jag plötsligt en vit fläck på vänster långfinger. Jag vände mig mot Johanna och visade helt o-oroat (o-oroat??) den vita fläcken, men samtidigt som jag gör detta ser jag hur den växer och plötsligt blir hela fingret vitt och det kändes ungefär som när en kroppsdel somnat fast ondare.

Jag drabbas av panik och vill ha fingret så långt bort ifrån mig som möjligt så jag sträcker ut armen och börjar skrika som en fjortonårig fjortisbrud
samtidigt som jag gör ett besvärat ansiktsuttryck och hoppar omkring lite i köket och Johanna börjar göra samma sak i några sekunder innan hon snabbt slänger sig över mitt finger och börjar massera det under varmt vatten. Det tar ett tag men tillslut börjar mitt finger få tillbaka sin naturliga färg och min näradöden känsla försvinner sakta men säkert. Hemskt var det.

Hur som hellst, detta glömde vi snabbt och jag fortsätter skala morötterna
när Johanna plötsligt håller en morot mellan benen och säger "hahaha vem är detta?!" Hahahaha! Svaret på frågan tänker jag dock inte avslöja här, det vore taskigt med tanke på att moroten hon höll framme inte var av en speciellt smickrande storlek.

...Det är så bra med mig och Johanna att vi båda är nattmänniskor.
Vi satt vid mitt köksbord vid 4 inatt medans vi väntade på att tvätten skulle bli klar och käkade kvällsmat. Båda två lika pigga som en annan människa är vid 16 tiden i normala fall. Älskar knäckebröd så himla mycket. Hellre knäckebröd än choklad sa jag till Johanna, och hon höll med, men bara om hon fick ha ost. Jag hade kalles randiga på mackan som någon hade gjort mig sugen på samma dag och jag kan seriöst äta 40 sånna knäckebröd utan att varken tröttna eller bli mätt. Gott helt klart.

Nu ska jag chilla runt på facebook lite och undra över när Johanna kan tänkas vakna, klockan är ju faktsikt kvart i 4.


Puss!

hemma med familjen

På något vis lyckades Ida övertala mig att köpa ett shampo för 160 spänn igår. Känns sådär nödvändigt speciellt eftersom flaskan är minimal men vad gör man? mitt hår känns lite blondare, färgen är lite kallare, lite mindre gul än vanligt och det är ju bra? är det värt 160 spänn? kanske inte för tillfället men om jag fortsätter få finare hår så, ja.. kanske?

Är just nu hemma hos mamma och pappa i skogstorp,
har käkat lite god mat och druckit några glas rödvin och tryckt i mig chips. Emelie och Rasmus är i Falkenberg och vi har firat att Rasmus klarat basker provet och Emelie har förlovat sig. Sen slängde vi in att jag fått lägenhet och Nella iaf. har liiiitee närvaro på gympan så firade vi alla oss fyra barn ;)

Rasmus höll ett rörande tal, han pratade om sitt basker prov,
hur jobbigt det var, att han tillomed börjat gråta för att det vart så jobbigt, och hur glad han är över den fina familjen han kan komma hem till nu när det är över. Så gulligt av honom.

Bjöd hem honom på fest i morgon,
(lördag) fast jag jobbar till 22 men han kan ju komma efter det om han vill, har fortfarande, aldrig, trots att vi är nästan jämn gamla (han är ett år yngre) festat ihop. så det kunde ju vart kul att prova på det en gång.

Nu ska jag fundera på om inte jag borde gå hem istället för att sova här
. Min mobil är urladdad och vet inte om jag klarar mig utan den hea dagen imorgon. Tror helt enkelt att jag måste gå hem. Fan.. jobbigt.

Puss hej

BoB

God morgon pärlor!

Har faktsikt varit vaken i ett tag redan, gick upp 11 duktig som jag är
, trots att jag var i Halmstad igår och bowlade och spelade billjard med Charbel, Rabii och Ömer och inte var hemma förrens efter 3 någon gång och inte somnade förrens efter 5.

Mindre duktig är jag dock på just bowling
, fattar inte varför jag alltid ska kasta det förbannade klotet åt vänster, varför?? Charbel och Rabii kom med tips efter tips, "böj dig såhär, sikta dit, gör si, gör så.." inget hjälpte, det är ett faktum helt enkelt, jag Evelina Lodén, suger och kommer alltid att suga på bowling.

Billjard däremot suger jag inte på, skulle vilja påstå att jag ibland
, när jag vill, tillomed kan vara bra på billjard, men igår sög jag på det med av någon underlig anledning. Fattar inte alls varför jag ska vara så kass?

Men en sak var jag bra på igår! och det är dendär maskinen man kan spela på.
Där är det visserligen tur som gäller, och kanske inte så mycket skicklighet, men ja, isf. har jag väl tur då, för lyckades minsann få fram 5 diamanter, alltså bonusen, inte illa va? ;)

Idag skulle jag vara ledig, men tydligen så ska jag jobba ändå,
så jag börjar 16, men om jag vill åka med Charbel får jag åka 15 för då börjar han jobba, och har minsann ingen lust att gå så så får det bli.

Nu ska jag fundera på om det är värt att köpa frukost eller om jag bara ska gå rätt på middagen? Puss

Klåparen

Du går på ditt oefterhärmliga sätt
Över skolgårdens grus för dig själv
I ditt nyklippta hår, likt en irländsk idols
Din spegelbild i fönsterglas
Beundrar varje steg du tar

Och så blinkar det till
Gröna, röda, gula ljus
Du var på nålar när du kom
Med ditt insmugglade rus

Och så släcker dom ner, för en sista stilla chans
Och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans
Och allt är som förut

Och du minns den du var med förakt, lite hat
Och man blir lik sin mor eller far
Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår
Men i själen din ja långt, långt in ekar tonåringens vrål

Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Och du var ensam när du kom, nu har magin brunnit ut
Och så släcker dom ner
Alla skyltar alla ljus
Och när parken ligger tom, inser du att din kväll just tagit slut
Och allting är som förut

Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut


Orange

Jag har den senaste tiden funderat litegrann över vem jag är, vem är Evelina? vilken är min favorit färg, favorit musik? hur uppfattas jag av andra? hur beter jag mig? hur pratar jag och om vad pratar jag? vad intresserar mig och varför?

Igår slog det mig vilken som är min favoritfärg. Orange.
Helt klart. Brukar alltid svara röd, men tror det är för att det är den första färgen som kommer upp i mitt huvud när någon frågar. Men när jag tänker efter, så favoritfärg, alltså inte på kläder eller någonting sånt, utan bara färgen rakt av, det är orange. Eller egentligen gul, röd och allt där emellan, så det blir ju orange.

Om jag lyssnar på en go låt och blundar är det orange jag vill se.


..bara nått som slog mig.

Du är mer.

Jag har jobbat massa timmar nu två dagar i rad och för lite sömn till det har resulterat i att jag är vääldigt trött. Därför ligger jag här i sängen och är lite små deppig i min ensamhet.

Har ju inte bloggat på ett himla tag nu, men fick verkligen lust för det ikväll.. Och iom. min trötthet mina kära vänner kommer jag antagligen skriva ett ovanligt personligt blogginlägg här, sånt som kommer då och då, men väldigt sällan. Jag är väldigt mån om att inte släppa in folk för nära inpå mig, inte ens min familj får komma så nära.

Men en i världen har kommit mig så nära, bara en person, och det är Tobias. Jag är så glad att jag känner denna personen. Han är verkligen det bästa av det bästa. En helt underbar människa. Om alla bara var lite mer som honom så hade världen vart en perfekt plats att leva på.

Hur som helst, nämnde ju att jag är trött och lite smådeppig här i min ensamhet. Och eftersom att jag inte gärna släpper folk nära in på mig så är det heller inget jag skulle kunna prata med någon om, om jag inte hade haft Tobbe.

Så jag ringde honom, och nu mår jag redan bättre.

Du är inte som någon annan Tobias, du är mer.

Jag och Tobias kan verkligen ha de bästa samtalen i världen, dom vettigaste och smartaste, sånt som man inte kan prata med någon annan om för ingen annan kan förstå. För det vi säger det kan inte förklaras. Men vi behöver inte förklara, vi känner varandra så väl att vi kan förstå ändå, nästan som att läsa varandras tankar. Ja jag tror nästan att vi kan det.

Och dessutom så kan vi ju göra världens godaste köttfärsås så bättre blir det ju inte? =)

Kännde iaf. att jag ville skriva en kortis om Tobias här, för han är verkligen en kanon bra kille som jag har haft de bästa stunderna i mitt liv med, och jag tänker hålla hårt i honom resten av livet, för har man en gång lärt känna Tobbe så vill man inte vara utan honom.



som sagt, jag lever..

Sitter ensam på golvet i sovrummet och är mätt på en kebabrulle jag ensam handlade i stan. Jag är sååå ensaaam just nu. Det suger, det är fredag kväll och jag är ensam på golvet. Suger helt klart.

Har jobbat idag, men imon ska jag jobba som fan, 11-22, jobbigt,
elva timmar.. men men det ger pengar så det får det väl vara värt, lika bra att jag tar en soft helg nu ändå, det är på tiden.

Trivs som fan i lägenheten iaf. även om jag spenderar mesta tiden här själv,
eftersom Ida av någon anledning känner sig så mycket tryggare hemma på ginstvägen där bilar sprängs och maffian härjar fritt på gatorna..typ...

Funderar på om jag kommer att vara ensam för evigt eller om någon gör mig sällskap tillslut.. ett mysterium för tillfället. Puss

RSS 2.0