Rainbow Animals

Så jävla gött ändå att dethär med homosexuella djur har blivit uppmärksammat, jag hade vart så jävla nöjd om jag vara homosexuell nu. Där fick alla dedär kristna som säger att "homosexuallitet är emot naturen"

Om svanar, pingviner, apor, delfiner, giraffer ja, 1500 olika djurarter är homosexuella så är det väl så naturligt som det bara kan bli? Där fick ni era homofober!

Vissa arter anser tillomed att det är dåligt att inte kunna vara homosexuell, eller iaf. bisexuell, i en art förekommer det tillomed gruppsex mellan båda könen och den som inte vill vara med på det stöts ut ur resten av gruppen eftersom han inte är som alla andra - bisexuell!

Så det kanske är så det är då, att det är onaturligt att vara hetro, kanske är det dom som är emot naturen.

Så spännande och roligt iaf. att detta har kommit fram, och så konstigt att man inte har forskat i detta tidigare.När man förr sett hanar som stött sig mot varandra med penisen framme har man trott att det har varit en fight, men sen har man spekulerat i varför dom skulle dra fram sin allra sköraste del under en fight och sedan kommit fram till att det är något sexuellt de håller på med.




Jag vill gå på utställningen på Naturhistoriska riksmuseet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0