YES!

Idag pratade jag med Karim som jag var på intervju hos i förrgår och han sa att han jätte gärna vill ha med mig. Känns skit bra, som en ny start. Här ska jag verkligen ge allt. Nu ska jag tjäna pengar.

Det känns riktigt gött att ha ett jobb nu med.
Måste bara försöka trolla fram ett busskort nu så jag kan ta mig till jobbet varje dag med.

Nu ska jag och Tobbe snart gå till torpet som vi bodde i förr och hämta lite grejer
som vi behöver i lägenheten istället. Sen efter det ska jag försöka sova. Behöver få koll på mitt dygn nu så jag orkar börja jobba på måndag.

Spännande! :)

Om jag hade pengar, la la la la la la la la la la la la la la laaaaa

Ååh vilken seg dag. Har väntat på besked från aretsintervjun igår hela dagen, han sa att han skulle höra av sig idag, men har inte hört något. Och nu helt plötsligt är min telefon borta. Jag fattar inte? Har ju gått och burit på den hela dagen, men icke. Jaja, den dyker väl upp. Känns som att det är lite sent nu, så får väl svar imorgon istället, förhoppningsvis!

Vill verkligen ha jobbet.
Vill tjäna pengar nu! Orkar inte gå runt mer här hemma i lägenheten utan några som helst rutiner. Vet knappt skillnad på dag och natt längre.

Dessutom verkade det som en skön arbetsplats med sköna människor.
Yes, hoppas helt enkelt att jag får detdär jobbet ;) DÅ ska det börja tjänas pengar.

Kylen ska fyllas, tänker inte äta soppa eller pasta en enda gång till i mitt liv
(okej kanske då, men inte tre veckor i rad iaf..) kläder ska inhandlas, är så trött på allt i min garderob. Och jag tänker unna mig hur mycket chips, godis och läsk jag vill. Sen ska jag bjuda min pärla Johanna på goda middagar som tack för all den hjälpen jag fått av henne den senaste tiden.

Och för att inte glömma,
(vad du än tycker mamma) PARTY VARJE HELG! :D (i snygga kläder, god alkohol och utan bekymmer för inträde.)

Japp, detta ska alltså hända när pengarna börjar rulla in. För det gör dom. Snart.



Lite sommar på lönen hade inte vart fel de heller. :)

Bättre humör.

Tar tillbaka skjut mig i huvet. Klart att det är skönt att få en intervju. Hoppas det går bra. Behöver ett jobb nu. Och tror att detta kan bli jätte bra faktiskt. SÅDÄR! Bort med allt negativt.

Gjort om lite här som ni kanske ser?
eller har de inte kommit fram än. Headern ser inte ut alls så som jag ville, råkade faktiskt ladda upp fel bild, men sen orkade jag inte ändra. Men kanske tar tag i det någon annan gång istället.

Nu ska jag sova, så jag ser pigg och kry ut imorgon.


Sen ska jag och Johanna göra nått väldigt roligt och spännande,
och sen ska hon ge stackars fattiga mig lite mat, haha. Bäst är hon.

Puss gonatt

poff

Arbetsintervju imorgon 11:00 Halmstad.

Skjut mig i huvet.

Vet inte riktigt.

Min spotify har inte fungerat på ett tag, men fick ordning på den idag, för jag mindes nått Karro sa till mig, att man ska byta postnummer på sin spotify profil. Så det gjorde jag och vipps! så funkar den igen. Men ett problem. Mina listor är borta :( !! Har saknat all min musik, blev så glad att äntligen få lyssna på den igen och så är den borta! Ja ja, det är inte mycket att göra åt. som tur är finns det en del som bett att få min lista, så kan ta "tillbaka" den från nån av dom.

Just nu sätter jag ihop en ny lista som jag kan lyssna på sålänge.


Jaja, nog om spotify nu.
Var inne på min mammas blogg, där hon skrivit om mod. Om man är modig eller inte typ. Jag är ganska modig vill jag tro. Eller orädd iaf. Tror att det är för att jag är rätt så duktig på att stänga av mina känslor, och rädsla är en känsla. Men där emot är jag väldigt blyg. Ofta, inte alltid. Kanske inte på hemmaplan. I mitt eget hem känner jag mig säker, det är därför det är väldigt viktigt för mig att ha ett eget hem. Bara här kan jag vara mig själv med tankarna i huvet att om det finns någon som inte gillar mig här så är dom välkomna att gå igen.

Men var som helst annars jag träffar folk är jag väldigt blyg.
Jag tar sällan ögonkontakt med människor, knappt ens mina egna vänner. Jag låter mig ofta avbrytas för jag är för blyg för att "avbryta tillbaka". När jag är bland människor jag inte känner så väl (om jag inte är hemma då) så kollar jag gärna ner i golvet. Eller på mina händer eller något sånt.

Aja, vet inte vart jag ville komma med det.. Nu ska jag sluta skriva, för Tobbe kommer bara och stör mig! haha! :) Kan itne skriva när någon tittar. Är väl för blyg! haha.

"Being noticed can be a burden. Jesus got himself crucified because he got himself noticed. So I disappear a lot."



Framtiden..

Åååh!!! Det händer inget med mitt liv. Det bara går och går, varje dag, går och går och jag hinner inte med. Snart är det ny månad. Snart har en heeeel månad gått på det nya året och det har hänt: Ingenting!

Jag måste ta tag i mig själv, och få det att hända nått.
Det är ju faktidskt inte bara en månad som har gått, utan kanske ett halvår, ett halvår där det hänt: Ingenting!

suck..


Jag måste utbilda mig.
Det är det jag vill. Jag vill ha en utbildning och senare ett säkert jobb. En säker inkomst. En säker framtid.

Jag vill utbilda mig till psykolog.
Men jag vet inte om jag pallar en så lång och tung utbildning på en gång. Ska jag börja med terapeft? Det är ju egentligen jobbet som terapeft som lockar mig mest, eller som jag över huvud taget har mer koll på hur det ser ut. Tror att det är själva titeln psykolog som lockar mer än arbetsuppgifterna.

Tobbe har iaf. fått en idé.
Han vill plugga till undersköterska. Och jag kan verkligen se en undersköterska i honom. Tror han blir världens bästa undersköterska. Speciellt med sina glasögon på ser han sådär mild, omtänksam och klok ut.

Men ser man en psykolog i mig? Eller terapeft?


Nä, i morgon är det ny vecka.
Jag kör på terapeft. I morgon, på måndag, ska jag ta mitt första steg mot att bli terapeft. Kolla upp vilka vägar jag ska gå.

Det är på tiden att det händer något i mitt liv nu.




Förövrigt älskar jag min pojkvän Tobias. Du är bäst! <3




There are only two ways to live your life: One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is.


Tiden går så fort.

Så var det fredag igen då. Känns helt sjukt, var det inte helg helt nyss? Känns som att det är 5 dagar helg och 2 dagar vardag snarare än tvärt om. Skulle väl vara jätte gött om det kändes så om man hade jobb, men just nu känns det bara stressande.

Man hinner ju inte göra någonting på vardagarna,
för antingen är klockan för mycket eller så är det helg. Väldigt irriterande. Har kommit fram till att denna stressen kan vara en del av mitt sömnbesvär. Känner mig så stressad på vardagarna att jag inte riktigt känner att jag hinner med sömn. Jag vill bara ha ny dag, ny morgon, så jag kan ta tag i att få ordning på mitt liv.

Men börjar känna att det är dags att plugga.
Känner mig sugen och motiverad. Så det får väl kanske bli att ta tag i detta på måndag då. Leta upp en syo och lite sånt. Så jävla gött att vara utbildad och känna att man har en säker framtid. Härligt.

Men men, nu är det helg, så ska försöka att njuta av den. Det finns inget jag kan göra förrens på måndag.



Wake up in the morning feeling like P Diddy
(Hey, what up girl?)
Put my glasses on, I’m out the door - I’m gonna hit this city (Let’s go)
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I ain’t coming back
I’m talking - pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy

Bittersweet.

Åh, häromdagen hade jag plötsligt jätte många läsare, och med jätte många snackar inte jag om de alla andra kanske skulle kalla jätte många, jag snackar runt 20, hahahaha lite sorgligt kanske, att jag ens sitter här och har en blogg som endast 7-10 personer följer typ, haha "skaffa en dagbok!" liksom. Men men, det är väl skit samma egentligen.. Fast det är klart, det hade ju vart roligare att skriva om man visste att många läste. Men men, man kan inte ha allt här i livet.

Just nu känns det som att jag inte har nått dock.
Eller nej, nu överdrev jag, har ju jätte mycket, tak över huvet, vänner, familj, en stor soffa, ja, jag har en hel del faktsikt.. Men känner bara att jag.. jag vet inte.. känns som att jag hamnat i en jäävligt lång uppförsbacke och jag orkar inte med den mer snart känns det som.

Skulle önska att man bara kunde få ta en hiss upp, eller iaf. en rulltrappa, om ni fattar vad jag menar?


Hur som helst, har nog lite jobb på gång nu, så det kanske är första steget i rulltrappan trots allt?
Ska sälja och marknadsföra Fitness express, (tror jag det hette) vilket känns jätte roligt, är väldigt motiverad inför jobbet och jag behöver verkligen komma igång med något här nu innan jag går in i en djup deprission, jag skojar inte, jag kommer göra det snart.

Men helgen har vart bra iaf.
På fredagen träffade jag Jennifer Engström, min första bästa kompis, som jag inte träffat sen studenten lite snabbt och innan dess inte sen 9:an typ! Väldigt längesen alltså. Vi växte ifrån varandra nån gång i grundskolan, men nu känns det som vi är helt rätt i tiden ihop. Var verkligen skit kul att träffas, och det var itne alls så spänt eller konstigt som jag hade befarat, kändes helt naturligt så det får vi helt klart göra om nästa gång hon kommer till Falkenberg, eller så får jag komma och hälsa på henne i Sthlm! Det vill jag gärna göra!

Lördagen var det tjejkväll hemma hos Issa vilket också var väldigt trevligt.
Jag brukar inte vara sådär jätte mycket för tjejkvällar, föredrar blandat med både tjejer och killar, men igår kändes det helt rätt. vi avslutade kvällen på Zätas där jag och Johanna went wild som vanligt efter att ha övertalat (att det ens ska behövas) DJn att spela lite mer uppåt!! Kändes som efterfesten.se när man kom in med den jävla lugna favoriter listan han körde på. Cheesez som Johanna hade sagt!

Och ja, det var verkligen behövligt att gå ut,
för hur konstigt en mamma än kan tycka att det låter att man trots sömnproblem och pengabesvär behöva släppa loss på krogen en lördagskväll, så det är väldigt behövligt för att inte baaaaaaaaara ha tråkigt och må skit hela tiden.

Imorgon ska jag träffa min mamma och pappa tror jag det är bestämt,
jag får väl ta mig ut till Skogstorp på nått vis, antagligen hämtar pappa mig. Hoppas på mat! är så sjukt hungrig och trött på pasta nu så vet inte vad jag ska ta mig till.

NÅJA det var allt, slänger in två bilder från igår med,
sen ska jag lägga mig. Upp tidigt imorgon och tvätta. Smart att lägga sig nu då eller hur? men what to do. Är inte ens trött nu, men känner att jag itne kan dra ut på det mer. Så God natt!



Johanna, jag och Issa. Tack för igår!


Jag, och min trogna <3

:)

Någonting känns lite bättre. :)

Såg ett jätte intressant program på TV imorse om Einstein. Väldigt klyftig man detdär, speciellt åren innan han fyllde 40. Önskar att jag med kunde komma på viktiga saker som resten av världen kan ha nytta av i många år framåt. Jag gillar han :)

En kväll/natt/morgon med två freaks.

Tänkte skriva ett inlägg om vad jag och Johanna hade för oss igår men det har hon precis gjort så bra själv, så nu känns det som att jag antingen bara kommer härma henne rakt av, eller skriva ett mycket sämre inlägg, men skit samma, jag vill ju ha det i min blogg med så jag får helt enkelt skriva ett iaf.

Jag gick ju hem till Johanna igår kväll iaf. i det iskallaste vädret någonsin.
Snön var typ 1 meter hög och mina tårar som rann ner för kinderna (som dom alltid gör när det är kallt) frös till is på två sekunder. Men det var det värt. För när jag väl kom fram till Johanna så bjuder hon på vääääärldens lyxmiddag. Quornfilé med klyftpotatis och bearnaiesås, och en god sallad till det. Och självklart pepsi till maten. Funderade under hela måltiden på vad fan jag kan ha gjort för att förtjäna dethär, men tja.. nått bra måste jag ha åstakommit iaf.

Till maten kollade vi på Paradise Hotel,
jag hade redan kollat på de två senaste avsnitten, så jag visste vad som skulle hända, ändå satt jag och var jätte spänd inför parcermonin, ifall det fanns en pytte pytte liten chans att det skulle hända någonting nytt denna gången. Det gjorde det tyvärr inte, och Anneli åkte ut. :( SÅ SYND! Ville ju att hon och Christoffer skulle vara tillsammans på paradiset föralltid och vara förälskade i varandra. Men men, så blev det inte.

Men justdet, innan vi åt mat så gick vi snabbt till ICA för att köpa lite goda grejer för vår sova-över-kväll.
Chips, dipp och pepsi hamnade i vår kundkorg. Men det var inte så lätt som det kanske låter. Vi går in på ICA och hamnar framför chipsen. Vi står och kollar på dom länge som vanligt, vi vet båda två mycket väl hur detta kommer sluta, vi kommer få störda psykbryt och må dåligt över hur svårt det är att välja vilka jävla chips man ska köpa.

Jag, som den fisk jag är, är mycket bra på att överlåta sånnahär saker till andra.
Och säger snabbt, innan Johanna hinner säga det själv "JAG VET INTE!??!?!?! :S" Så Johanna kollar på mig med en förkrossad blick och säger "...inte jag heller.. :S:S:S" Vi står där ett bra tag till, kollar på den ena påsen, kollar på den andra.

Johanna:
Ska vi ta grillchips? :S
Evelina: Vet inte :S:S:S ??
Johanna: nää.. :S
Evelina: näää :S
Johanna: Eller??
Evelina: Jag vet inte :S:S
Johanna: Cream cheese är ju alltid gott..? :S
Evelina: Mjaa.. :S
Johanna: Meneee...
Evelina: ....
Johanna: ....
Evelina: ....
Johanna: Eller ska vi ta grillchips då? :S
Evelina: Om du vill :S
Johanna: Vill du? :S
Evelina: Vet inte :S ??
Johanna: Vi tar grill.

Sen går vi och hämtar gräddfil till dippen.


Johanna: Asså jag vet ett par andra chips som är goda :S
Evelina: mhmm :S:S:S ???

Vi går mot kassorna, och där finns andra chipspåsar,
sånnadär lantchips eller vad det nu är, vi byter grillchips påsen mot en lantchips påse. Sen kollar vi ner i kundkorgen.

Johanna: Assååå.... :S
Evelina: :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Sen byter vi tillbaka till grillchipspåsen och går mot kassan,
på vägen slänger vi i två burkar pepsi också, (som om inte 1,5 litersflaskan räcker?) och så börjar vi plocka upp varorna på bandet.

Johanna: Ska vi inte ha dom andra chipsen? :S
Evelina: Jag vet inte :S:S:S ????
Johanna: Jo :S Vi tar dom andra :S SPRING EVELINA! SPRING!

Jag springer och hämtar dom andra chipsen och lägger tillbaka grillchipsen.
När allt är betalt och klart går vi ut ur affären som två nervvrak.

Kan ni tänka er vilka bekymmer det är för mig och Johanna varje gång vi går och handlar chips eller?
Men vad ska man göra? Det är ju som en gåva från gud. Chips är, jag vet inte, det är... det är det BÄSTA som finns.

MEN MEN, efter maten och Paradise så kollade vi runt på google efter nya stjärntecken sidor.
Vi är ju lite besatta av detdär så vi har ju läst de flesta som kommer på första googlesidan vad man än söker på som har med stjärntecken att göra. Och vet ni vad, mitt bland alla sidor hittar vi en länk till min blogg?! :D Så glad jag blev, vi söker på stjärntecken och där mitt bland allt möjligt finns min blogg! Roligt!

Men igår kom vi på en sak vi aldrig sökt efter förut. Utseende! Hur ser en typisk fisk ut? 

"Kropp/längd: Under medellängd, vek kropp. Rundade skuldror.
Hudfärgen är medium.
Ansikte: Blek, känslig hud. Markerande ögon oftast, runda, stora, drömmande och vackra.
Rynkig panna. Näsan stor och platt. Med åldern dubbelhaka. Vackert leende.
Hår: Mjukt och silkigt. Glesnar tidigt.

Illasittande kläder.

Rör sig okontrollerat med yviga gester. Vaggande gång. Fötterna ofta böjda inåt.

Kan vicka på huvudet under samtal och kan prata i halva meningar."

Det stämmer lite tycker jag. Är lite rädd för min kommande dubbelhaka dock, och att mitt hår ska glesna tidigt?! jobbigt ju. Att jag rör mig okontrollerat stämmer helt klart och min vaggande gång har många påpekat.

Jaja, efter 6 timmar
(nej jag överdriver inte.) så gav vi upp stjärntecken sökandet och går vidare till youtube. Här hittar vi världens stördaste dansbrud vars liv går ut på att dansa framför sin kamera. Eller ja.. dansa vet jag inte om jag vill kalla det, hon gjorde rörelser till musiken och mimade lite osynkat därtill. Efter att ha kollat på hundratals (okej där överdrev jag väl lite då..) videor med denna dansande tjejen så ser vi att hennes syster är precis likadan! Dansar till massa olika låtar framför kameran och lägger ut på youtube. VARFÖR?! har dom inget annta liv än att göra detta? Jag tror inte det, för det var så sjuukt mycket filmer till alla världens låtar. Ja alltså tillomed Dota med Basshunter dansade hon inte. DOM KAN JU INTE ENS SVENSKA?!

HAHAHA, jaja, om ni vill kolla på den dansande bruden får ni gå in på Johannas blogg,
för orkar inte klistra in de här i min blogg. (cutefacechubbywaist.blogg.se)

När klockan var morgon så satt vi halvdöda på Johannas säng,
vi hade lämnat datorn i det förflutna och pratade nu endast om en ny upptäckt vi precis gjort. Vi har nämligen listat ut att en person vi känner antagligen är lesbisk, allt pekar på det. (överdriver jag denna gången då?)

Hur som helst, vi var väldigt trötta,
och kunde snart inte hålla ögonen öppna mer. Så jag föreslog en powernap på 30 minuter till Johanna. Hon gick med på detta, och från att vara som små halvdöda zoombies gick vi nu till två galna hysteriska duracellkaniner och började skrika i mun på varandra.

Evelina:
VI STÄNGER FÖNSTRET!
Johanna: SKA VI DRA NER RULLGARDINEN?
Evelina: NEEEEJ DET ÄR LIKA BRA ATT DEN ÄR TÄND!
Johanna: TÄND?!?! HAHAHHAHAHA
Evelina: :S:S:S:S
Johanna: VI SLÄCKER!!!!!
Evelina: VI MÅSTE SOVA VI HAR BARA EN HALVTIMME PÅ OSS!!
Johanna: JAG STÄLLER MOBILEN!!!!!
Evelina: NU SOVER VIIIIIIII :S:S:S
Johanna: TYSTA LEKEN BÖRJAR NU!
. . .
. . .
Båda: HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Johanna: NEEEEEEEEEEEEEEJ :S
Evelina: SOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!
Båda: HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Evelina: BARA 25 MINUTER KVAR?!?!?!?!?!?
Johanna: SOV!!!!!!!!!!!

hahaha, sen slocknade vi.

Klockan 9:30 hade det gått en halvtimme. Vi stänger av våra alarm.

Evelina: En halvtimme till eller? :S
Johanna: Ja.

vi slocknade igen.

Sen vaknade vi igen. Efter 6 timmar.

Hahahha!

Nu är jag hemma igen. Men tack för en jätte trevlig kväll/natt/morgon Johanna, vi får göra om det snart.




dream on, dream on.

Hade en riktigt sjuk dröm, minns den inte exakt, men jag ska försöka. hmm, jag minns slutet, men jag vill inte avslöja det än, det måste ju få komma i sin ordning.

(det har nu gått minst 5 minuter..)


DET GÅR INTE! Jag kan inte minnas hela drömmen,
det är synd, för minns detta som en bra dröm, men med slutet så verkar den ju inte alls speciellt bra. Men men, får ta den från där jag minns instället.

Hela världens skulle sprängas, man hörde massa höga smällar,
dom kom tre i taget, PANG-PANG-PANG . PANG-PANG-PANG . PANG-PANG-PANG .

Jag förstod under smällarnas gång att det är nu jorden går under.
Men jag tog det med ro. Jag la mig ner på marken, med örat mot asfalten, och så sa jag "men vad spelar det för roll egentligen?" Sen blundade jag, och låg kvar på marken med ett leende. Efter det kom en stor smäll till, och sen vaknade jag.

Jaja, jag gillade iaf. drömmen, kändes skönt när det hände. När planeten sprängdes alltså.

Lovar att om jag kommer på resten ska jag skriva ner det med. Fan va bra dröm det var.

En tråkig lista mitt i snöovädret.

Namn: Evelina Sara Felicia Lodén

Kallas för: Eve för de mesta.

Stjärntecken: stolt fisk :)

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Ett hål i varje öra och ett i naveln.

Tatueringar: Två svalor ovanför bröstet och en blomma från magen till rumpan :)

Längd: Vet inte, kring 1.70? Lite kortare?

Skostorlek: 38

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nepp :(

Motto: Peace, Love and Understanding <3

Kär? I Tobias Simonsson :) <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? I ett varmt land, ja gärna.

Tycker du att du är attraktiv? Ibland, ibland inte.

Dricker du? Inte mjölk iaf.

Vilket schampo använder du? Inget speciellt, olika.

Vilken parfym använder du? One Summer Calvin Cline.

Vad är du rädd för? Oftast inget alls.

Gillar du att tvätta? Ja faktsikt, ibland.

Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR.

Senaste…

Filmen du hyrde? Minns inte när jag hyrde film senast.

Filmen du köpte? Minns inte när jag köpte film senast heller.

Låten du hörde: Come let go spelas av Tobbe på gitarr just detta ögonblick.

Låten du laddade ner? Minns inte, har ju spotify nu för tiden..

Personen du ringde? Telias kundservice.

Personen som ringde dig? Pappa.

TV-program du såg? Weeds på TV 6 igårkväll.

Person du tänkte på? Tobbe är alltid i mina tankar :)

Favorit…

Låt: Förtillfället är det nog Pistol Dreams.

Sak att göra: Leva.

Sport: Vet inte, ska börja göra något när jag får jobb och pengar. Yoga kanske?

Dryck: Coca cola.

Kläder: Myskläder eller snygg festklänning.

Film: Vet inte.. Hemligheten ;)

Bil: who cares?

Serie: In treatment. Upp till Kamp.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? En miljon gånger.

Gråtit över en flicka? Mja..

Ljugit för någon? Aldrig nånsin 8-)

Varit i slagsmål? Naaeeeh inte precis :)

Träffat någon från internet IRL? Vem gör inte det idag?

Antal…

Gånger du varit kär? Två skulle man väl kunna säga.

Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte riktigt.

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte där heller..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ingen aning. Facebook finns ju nu mera så de är väl ett par..

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte.. :S

Senaste…

Boken du läste? Läser inte böcker..

Personen du fick e-mail av? Pappa

Personen du fick brev av? Får inga brev, bara räkningar..

Personen du fick sms av? Pappa

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton? :)

Saken du köpte? Köpte ett rött läppstift och läppenna för presentkortet på kicks jag fick i julklapp :)

Vad har du gjort idag? Betalt räkningar å sovit.

Brukar du svära mycket? Kanske :)

När stiger du upp på morgonen? För sent.

Vad har du på dig? Pyamasbyxor, linne och tröja.

Vad ska du göra ikväll? Ingen aning, får se vad som händer..

Vad är du allergisk mot? Vissa människor.

Var har du ont? I ryggen pga. febern.

Använder du hårspray? Ibland..

Kan du stå på händer? Kanske inte i tio minuter men ja, jag kan stå på händer.

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dom..

Salt eller socker? Salt! chiiiiiiiippppssssssss.

Gillar du ketchup? Nej men ibland tar jag det ändå.

Är du glad nu? Sådär..

Var du glad igår? Njae.. sådär ;P

Vad dansar du till? Min spotifylista :)

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad.

Göteborg är… ? Sveriges framsida. ;)

Kan du sjunga? Nää.. tråkigt nog.

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti och köttfärsås :) mmh!

Land du vill besöka? Var som helst där det är varmt och gött :)


Ovanligt vanlig.

Mina tankar går i berättarformat. Tänkte på det härom natten. Att allt jag tänker, tänker jag som om jag förklarade för mig själv eller någon annan. Eller som om jag skriver en bok, eller ett blogginlägg eller vad som helst. Dom går i berättarformat helt enkelt. Vet inte varför.

Önskar att det fanns en uppfinning som kunde föra tankar ner på papper.
Eller in i en dator eller vad som helst. För glömmer lätt bort vad det var jag just tänkte.

Jag undrar vad det är jag tänker på alltid.
Vet folk det? Eller glömmer alla bort sina funderingar? Det jag själv kan komma ihåg av vad jag tänker på dag ut och dag in, det är just det att jag tänker. Jag tänker på att jag tänker. Jag tänker på att jag undrar vad det är jag tänker på. Jag tänker på hur jag tänker. Men vad tänker jag på, när jag inte funderar kring mina egna tankar? Jag vet inte riktigt.

Tänk om jag håller på att skriva en bok i mitt egna huvud?


Undra om jag är schitzofren (stavning?) eller något,
eftersom jag alltid måste förklara saker och ting för mig själv. Det känns som att jag får en tanke, snabbt som blixten. En uträkning, eller uppenbarelse. Sen måste jag, trots att jag själv precis fick tanken, förklara för mig själv, i mitt eget huvud, med mina egna tankar, förklara för mig själv vad det var jag nyss kom på. Känns wierd.

Jag undrar nu, är det såhär för alla?



En annan grej.
Har nån jävla jobbig ångeskänsla i kroppen. Blir inte av med den. Önskar att jag kunde få en uträkning eller uppenbarelse i vad den känslan grundar sig i. För den börjar bli värre och jag orkar inte med den. Så snälla Evelina, kan du inte förklara för mig själv, i mitt eget huvud, med mina egna tankar, vad den jävla ångesten kommer ifrån? Så jag kan göra något åt den.





Denna bjuder jag på.

The answer is blowin' in the wind.

Några Bob Dylan citat.


  • "You don't need a weatherman to know which way the wind blows."
  • "Don't follow leaders".
  • "To live outside the law you must be honest".
  • "What's money? A man is a success if he gets up in the morning and goes to bed at night and in between does what he wants to do."
  • "Being noticed can be a burden. Jesus got himself crucified because he got himself noticed. So I disappear a lot."
  • "Chaos is a friend of mine."
  • "What good are fans? You can't eat applause for breakfast. You can't sleep with it."
  • "I define nothing. Not beauty, not patriotism. I take each thing as it is, without prior rules about what it should be."
  • "Democracy don't rule the world, You'd better get that in your head; This world is ruled by violence, But I guess that's better left unsaid."
  • "You can't be wise and in love at the same time."
  • "What's the last song you'd like to hear before you die? How 'bout 'Rock of Ages'?"
  • "Time is a jetplane, it moves too fast"
  • "I'm not questioning you, 'cause I'm not expecting any answers from you."
  • "Forget the dead you've left, they will not follow you."
  • "How can I answer that when you've got the nerves to ask me?"
  • "It's not a house, it's a home"
  • "Only a pawn in their game"
  • "Money doesn't talk, it swears"
  • "Life sometimes must get lonely"

 

 

Och en bra låt! :)

 

 

 

How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, 'n' how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, 'n' how many times must the cannon balls fly
Before they're forever banned?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

How many years can a mountain exist
Before it's washed to the sea?
Yes, 'n' how many years can some people exist
Before they're allowed to be free?
Yes, 'n' how many times can a man turn his head,
Pretending he just doesn't see?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

How many times must a man look up
Before he can see the sky?
Yes, 'n' how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, 'n' how many deaths will it take till he knows
That too many people have died?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.


RSS 2.0