Öppna ögonen

Tänk så många människor  det finns på jorden, och tänk sen hur få människor som styr och kontrollerar alla dessa människors liv. Det finns ingen logik i att vi ska acceptera den hierarki som pågår i världen idag.

Att vi blir mer medvetna. Att upplopp och demonstrationer mot makten dyker upp nu är såklart ingen slump, Internet har gjort det möjligt för oss att få information om sanningen och vad som händer i hela världen med bara några knapptryck.

All denna information som kommer ut. Om korruption, utnyttjande, förtryck och gång på gång bevisar makthavarna för oss att den makt de har över oss missbrukar de.Det är lätt att bli lamslagen. Att blunda för vad som händer, att bli naiv och kliva tillbaka in i bubblan där vi tror att gubbarna på toppen vill oss väl....

..men vi kan inte blunda genom livet. Då och då kommer stunder när vi inser att vi genom våra stängda ögon är en del av den hjärntvättade massan av människor som blivit förvandlade till små hamstrar som springer i sina hamsterhjul och gör så tills döden skiljer oss åt.

Men vi är inte oskyldiga. Som människors är vi för intelligenta för att springa i hamsterhjulet utan skuld. Hamsterhjulet är motorn i hela apparaten och utan motorn så kommer inte apparaten kunna fortsätta fungera. Det är din och min skyldighet att öppna ögonen och kliva ur hamsterhjulet.

För motorn som du bidrar din energi till är samma motor som tillåter människor att dö i svält till förmån för andra människors överflöd av lyx.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0